Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Dali hangsugárzók
Dali hangsugárzók
Fejleszteni szeretnék, méghozzá DALI irányba. Lehetőségek: DALI Concept 6 5.0 (230 ezer Ft), Zensor 5 5.0( 290 ezer Ft) és Zensor 7 5.0( 330 ezer Ft). Én a Zensor 5 felé hajlok, ha nem sikerül Concept 6-ot használtan beszereznem. Kérdés: ki melyiket ajánlaná ennyi pénzért? A Zensorok közül elég-e az 5-ös ekkora szobába sub nélkül?
Épp van Dali Concept 5.0 itt a használt kínálatban 150-ért vagy mennyiért. A különbözetből meg vehetsz sub-ot, mert az így is-úgy is kell.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Dali hangsugárzók
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Adva van egy 4,8 x 4,4 m-es szoba, 3,2 m-es belmagassággal. Jelenleg egy Denon AVR-1611 hajtotta alap Jamo 5.0 rendszer működik házimozira (Jamo 426 HCS 3). Zenét a sztereó rendszeremen hallgattam eddig, de egy ideje elkezdtem érdeklődni a Blu-ray koncertek iránt, és erre ez a Jamo hangfalszett nem túl jó.
Fejleszteni szeretnék, méghozzá DALI irányba. Lehetőségek: DALI Concept 6 5.0 (230 ezer Ft), Zensor 5 5.0( 290 ezer Ft) és Zensor 7 5.0( 330 ezer Ft). Én a Zensor 5 felé hajlok, ha nem sikerül Concept 6-ot használtan beszereznem. Kérdés: ki melyiket ajánlaná ennyi pénzért? A Zensorok közül elég-e az 5-ös ekkora szobába sub nélkül?
Szerintem sub nélkül egyik sem lesz az igazi, mert a Denon nem az az erőbajnok, s a subjelek azért külön vannak a plusz egy csatornán keverve.
Naim-ZU
Dali hangsugárzók
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Adva van egy 4,8 x 4,4 m-es szoba, 3,2 m-es belmagassággal. Jelenleg egy Denon AVR-1611 hajtotta alap Jamo 5.0 rendszer működik házimozira (Jamo 426 HCS 3). Zenét a sztereó rendszeremen hallgattam eddig, de egy ideje elkezdtem érdeklődni a Blu-ray koncertek iránt, és erre ez a Jamo hangfalszett nem túl jó.
Dali hangsugárzók
Szia !
Nekem is Dali (C2) van , csak azt tudom mi az ami nem jó hozzá, Wharfedale subom volt eddig , de mndig nagyon zavart , hogy a "sub külön életet él" ha nem Dali subot akarsz akkor is mindenképp zárt rendszerű subok között nézelődj...
Na ez az, ettől tartok én is, ezért kérdezősködök.. Olyan kellene ami együtt él/mozog/lélegzik a rendszeremmel.. Hmm, akkor lehet bevárok egy használt Concept subot...
Stereo:
Hangsugárzó: Dali Concept 6 (HiVox tuning)
Erősítő: NAD C325bee (HiVox tuning)
Kábelek: Kimber 4TC, IC: Cable Talk Professional 3
DAC: HiVox Lupus C MkIII, HiVox Vespa Jittercsökkentő
Szűrő: HiVox Alces 2, Habia tápkábel
Vetítés
Projektor: Benq w1200 fullHD
Vászon: Gyulai Pál ezüstvászon
Média lejátszó: Popcorn A400
- stromfeusz
- V.I.P.

- Értékelés: 57
Dali hangsugárzók
Sziasztok!
Milyen mélynyomót ajánlotok Dali C6 mellé, 2.1 rendszerben. Filmre és zenére kellene. Valami olyan ami kimondottan illik a Dali hangzásához. (Tudom ott a Concept sub..)
Szia !
Nekem is Dali (C2) van , csak azt tudom mi az ami nem jó hozzá, Wharfedale subom volt eddig , de mndig nagyon zavart , hogy a "sub külön életet él" ha nem Dali subot akarsz akkor is mindenképp zárt rendszerű subok között nézelődj...
Dali hangsugárzók
Sziasztok!
Milyen mélynyomót ajánlotok Dali C6 mellé, 2.1 rendszerben. Filmre és zenére kellene. Valami olyan ami kimondottan illik a Dali hangzásához. (Tudom ott a Concept sub..)
Stereo:
Hangsugárzó: Dali Concept 6 (HiVox tuning)
Erősítő: NAD C325bee (HiVox tuning)
Kábelek: Kimber 4TC, IC: Cable Talk Professional 3
DAC: HiVox Lupus C MkIII, HiVox Vespa Jittercsökkentő
Szűrő: HiVox Alces 2, Habia tápkábel
Vetítés
Projektor: Benq w1200 fullHD
Vászon: Gyulai Pál ezüstvászon
Média lejátszó: Popcorn A400
Dali hangsugárzók
Sziasztok!
A Dali befejezte a Concept sorozat gyártását!
Aki ilyen szettet szeretne, támadja meg a boltokat, akiknél maradt, mert új szettet nem lehet rendelni már!
Idézet:
"Ezért mostantól már mi sem tudunk felvenni új rendeléseket ezekre a termékekre."
Sziasztok!
Tegnap láttam a szolnoki MM-ban, 199.999,-ért a Concept6, 5.0-ás szettjét feketében! Le van árazva!
Dali hangsugárzók
Így is meglepően sokáig bírta, ezt nyilván a régi verhetetlen ár/érték arányának is köszönhette
Dali hangsugárzók
Sziasztok!
A Dali befejezte a Concept sorozat gyártását!
Aki ilyen szettet szeretne, támadja meg a boltokat, akiknél maradt, mert új szettet nem lehet rendelni már!
Idézet:
"Ezért mostantól már mi sem tudunk felvenni új rendeléseket ezekre a termékekre."
"Keresem a szót, keresem a hangot..." Volt már hozzá párszor szerencsém, de még nem birtokoltam!
Dali hangsugárzók
Igazad van, valamiért a mélyek közt keresgéltem...
Ez sztem is egy Dali Concept mélyközepe...
Nagyon hasonló:
http://www.homehifi.hu/termek/136/dali-concept-1
Ez a Concept 10 mélysugárzó nem nagy csoda:
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Dali hangsugárzók
Igen öszvér, de a mélyközép, az a külső megjelenését illetően 99%-ban néz ki úgy, mint a Concept-é és az 1% is csak azért nem állapítható meg, mert a kép csalóka lehet a valósághoz képest, de a csavarok a membránszél és a membrán teljesen egyezik, kéne látni a hátulját.
Igazad van, valamiért a mélyek közt keresgéltem...
Ez sztem is egy Dali Concept mélyközepe...
"Keresem a szót, keresem a hangot..." Volt már hozzá párszor szerencsém, de még nem birtokoltam!
Dali hangsugárzók
Háááát....
Nem tudom de ez öszvérnek tűnik.
Nem emlékszem volt e olyan típus aminek 4 felfogatású kosara volt.
Nem rémlik..
Igen öszvér, de a mélyközép, az a külső megjelenését illetően 99%-ban néz ki úgy, mint a Concept-é és az 1% is csak azért nem állapítható meg, mert a kép csalóka lehet a valósághoz képest, de a csavarok a membránszél és a membrán teljesen egyezik, kéne látni a hátulját.
Dali hangsugárzók
Szerintem nem az volt.
Olyan jól szerepeltek a Dali-k, hogy egy ilyen Dali-szerű-valami kellett volna lerontani az átlagot.
Ahogy olvastam a Mentor volt az, amelyik mindenkinek a tetszését elnyerte.
Kezdem megint szeretni a Mentor centeremet!
Mondtam én, hogy jó az a váltó !
Dali hangsugárzók
Természetesen csak poénnak szántam,
Azt mondtad,hogy le van védve ez a színű membrán.
Így sikerült...levédeni.
Kalminak is mondtam, hogy az anyaga, nem a színe.
Dali hangsugárzók
Háááát....
Nem rémlik..
Természetesen csak poénnak szántam,
Azt mondtad,hogy le van védve ez a színű membrán.
Így sikerült...levédeni.
Webáruház:
Dali hangsugárzók
Ilyet miért nem hoztatok szombaton?
Háááát....
Nem rémlik..
Dali hangsugárzók
Szerintem nem az volt.
Olyan jól szerepeltek a Dali-k, hogy egy ilyen Dali-szerű-valami kellett volna lerontani az átlagot.
Még így is lehet poén
-
Vendég
Dali hangsugárzók
Ezt most remélem jól értelmeztem és ez poén volt, csak lemaradt a
Szerintem nem az volt.
Ahogy olvastam a Mentor volt az, amelyik mindenkinek a tetszését elnyerte.
Kezdem megint szeretni a Mentor centeremet!
Dali hangsugárzók
Ezt most remélem jól értelmeztem és ez poén volt, csak lemaradt a
Dali hangsugárzók
DALI HANGFALAK AKCIÓBAN!
15% kedvezmény 15 napig!
info link
Webáruház:
Dali hangsugárzók
Megvolt a találkozó!
Fantasztikus hangulatban, fantasztikus csapattal és fantasztikus hangfalak
társaságában töltöttünk bő 10 órát. Közben egy fantasztikus ebéddel.
Képek és tapasztalatok az ATC találkozó topikban.
Szerepelt a Dalik közül:
Dali Lektor 2
Dali Ikon 6 mkII
Dali Mentor 6
Dali Helicon 400 mkII
Dali hangsugárzók
DALI HANGFALAK AKCIÓBAN!
15% kedvezmény 15 napig!
info link
Dali hangsugárzók
Én Focal Utopia-t hallottam, az nekem is tetszett
A 7-es, 8-as kategóriára egy sokat tapasztalt fórumtársunk véleménye, ami ha eszembe jut, mindig mosolyt csak az arcomra:
"Ezeket Franciaországban a Metro-ban szórják akciósan"
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
- leoneottiz
- V.I.P.

- Értékelés: 643
Dali hangsugárzók
Akkor sajnálom, hogy nem jegyeztem meg, mi volt a pontos száma, de kövezzetek meg, nekem tetszett...
Osu no seishin!