Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Clarus hangfalak
Clarus hangfalak
Üdv mindenkinek!
Megújjult weboldalunkon várunk mindenkit szeretettel.
Akit érdekelnek a hazai gyártású hangsugárzók látogasson el hozzzánk.
www.clarus.hu
Most ráadásul karácsonyi akciót tartunk, talán érdemes megfontolni!!
-
Vendég
Clarus hangfalak
Üdv mindenkinek!
Néztétek tegnap a Bajnokok ligáját?
Ott ülök a TV előtt nézem a "jobbnál-jobb" reklámokat , egyszer csak Clarus házimozi rendszerek, tök meglepődtem! Már itt is?!
Kétszerszer is láttam, kiváncsi vagyok lessz e még?
Nem tudom, mibe fájhatott ez nekik, (bajnokok ligája, főműsoridő?) de biztos nem kevésbe, de lehet hogy protekciósok! Bár a reklámfil kicsit olyan BPTV szinvonalú, de ezért nem rossz.
Érdekelne mivel rukkolnak elő az idei házimozi show-ra, ha kijönnek egyáltalán. Bár ha TV reklámra telt?
Gondoltam megkeresem már a Clarus topikot és beírok ide, hátha más is látta!
Clarus hangfalak
Szia Hihifi,
Igen, akkor 2002-ben csak 2 upgrade tortent a termekcsaladon (igaz mas honapokban:), talan azert mert sietve beleepitenek valami fontosnak tartott ujitast es nem akartak hogy errol az eppen aktualis vasarlo lemaradjon...(a tobbi meg szivja a fogat) de ez a sebesseg nem is lenne baj hogyha olcso dologrol lenne szo vagy lehetoseg lenne valamilyen upgradere a regi termek vasarloinak (mondjuk 1 evre visszamenoleg es persze nem ingyen).
ha a nyar egyebkent is uborkaszezon akkor raertek volna szeptemberben a mostani upgradere es esetleg meg tobb minden beleferne az akkor megjeleno verzioba. ha pedig bizonyitasrol van szo akkor pedig a korabban emlitett szempontok sem elhanyagolhatoak... szvsz:)
abban igazad van hogy mindenhol(vagy majdnem mindenhol) rovidul a fejlesztesi ido de 1/2 ev azert kicsit meg a mai rohano vilagban is soknak(kevesnek) tunik..... lehet hogy a clarus ebben is megelozi a korat?
Szvsz hívd fel őket, és kérdezd meg az upgrade-et. Velem nagyon kedvesek és rendesek voltak. Mit veszíthetsz?
Clarus hangfalak
Ne haragudj kedves Charlie, de nem fogom elárulni, milyen magas-sugárzót használunk, a pontos típusát egyébként sem tudom. Nem akarjuk hogy állandóan arról folyjon a vita, hogy milyen hangszórókat használunk, hogy az milyen rossz vagy éppen jó. Az biztos hogy sokkal jobb mint az előző, mi is előre próbálunk haladni. Gyertek el, hallgassátok meg, hozhattok lemezeket, alkossatok úgy véleményt.
Tsc-nek nagyon köszönjük a hozzászólását, igazán jól esett.
A hangszóróinkat biztosan drágábban vesszük mint egy nagy gyártó , aki esetleg 100.000-vel rendel, de azért már a 3-10 ezer darab sem egy kis mennyiség. Ebből pedig nem következik az, hogy a belőlük előállított végtermék rosszabb lenne.
A sufniban kísérletezgetésről annyit, hogy ott a dolgozókon kívül nem nagyon jár senki, ezért szerintem nem kellene látatlanban ilyen véleményt alkotni.
Egyébként nyáron újabb 100 nm területtel bővül a gyártóhely, mert a jelenlegi már kevésnek bizonyult.
Várok szeretettel mindenkit!
Major Sándor
clarus,
(minden rosszmájúság nélkül, de) nyilván megadtad volna a magashangszóró típusát/márkáját, ha valami "neves" példányról (pl VIFA stb) lenne szó. Persze ettől még lehet, hogy jobb, mint a Somogyi.
Fő rendszer: tv: Panasonic TX-36PL35, AV-receiver: Yamaha RX-V 620, DVD: Panasonic DVD-RV32, Video: Panasonic NV-FJ612EE, Deck: Yamaha KX-390, CD: Yamaha CDX-480, műholdvevő: Echostar DSB 707FTA, Frontok: TDL NFM 1, center és surround: saját (Vifa, Harman és DLS hangszórókból), szub erősítő+doboz: saját (QUAD 405+30-as JBL mélynyomó), fejhallgató: Sennheiser HD 590.
Másodrendszer: Panasonic TX-28MK-1P, Dimarson DMR-500 saját hangfalakkal.
Autóhifi: rádió:Blaupunkt Texas + CDC07, komponens: DLS PS6, szub: DLS W610, erősítő DLS CA30.
Kutya:westie.
-
Vendég
Clarus hangfalak
Szia Hihifi,
Igen, akkor 2002-ben csak 2 upgrade tortent a termekcsaladon (igaz mas honapokban:), talan azert mert sietve beleepitenek valami fontosnak tartott ujitast es nem akartak hogy errol az eppen aktualis vasarlo lemaradjon...(a tobbi meg szivja a fogat) de ez a sebesseg nem is lenne baj hogyha olcso dologrol lenne szo vagy lehetoseg lenne valamilyen upgradere a regi termek vasarloinak (mondjuk 1 evre visszamenoleg es persze nem ingyen).
ha a nyar egyebkent is uborkaszezon akkor raertek volna szeptemberben a mostani upgradere es esetleg meg tobb minden beleferne az akkor megjeleno verzioba. ha pedig bizonyitasrol van szo akkor pedig a korabban emlitett szempontok sem elhanyagolhatoak... szvsz:)
abban igazad van hogy mindenhol(vagy majdnem mindenhol) rovidul a fejlesztesi ido de 1/2 ev azert kicsit meg a mai rohano vilagban is soknak(kevesnek) tunik..... lehet hogy a clarus ebben is megelozi a korat?
Clarus hangfalak
Jaja, de hát tudod akkor 2002. volt, most meg 2003...
És szvsz ők is most csak gyúrhatnak a nyárra (amikor úgy sem adnak el túl sokat ezen a piacon a bótok), és az igazi debü szeptembertől kezdődhet.
Szinte minden pang nyáron (na jó, az úszógumi, a strandlabda és az utazási iroda nem, de az elég szezonális ).
És én inkább azt látom, hogy egyre rövidebb a továbfejlesztési idő mindenütt. Ők meg ráadásul a Clarus hangfalakkal tavaly indultak, és azt hiszem, mindenki bizonytani akar fiatalon...
-
Vendég
Clarus hangfalak
Háááát... Szvsz ma mindenki évente upgrade-el, és ha valami jól szól, akkor remélhetőleg upgrade után még jobban fog. Az meg kinek fáj?
Szia Hihifi,
szvsz lehet hogy igen, gyakorlatilag azonban nem nemritkan tobb eves kifutasi idovel dolgoznak a hangfalgyarto cegek. raadasul ez nem is 1 ev hanem csak 1/2:) es ez annak fajhat pld aki mondjuk egy honapja vasarolta meg kb ugyanennyiert a regebbi verzioju hangfalat, es ennelfogva esetleg az erteke meg kissebb (mmint ha pld valamiert el akarja adni, mondjuk upgrade celjabol:) az viszont senkinek nem fajna ha esetleg hosszabb kifutasi idovel de jobban atgondolt falakat vasarolna ami igy jobban orizheti az erteket es valoszinuleg a leheto legtobbet nyujta az araert.
Clarus hangfalak
Háááát... Szvsz ma mindenki évente upgrade-el, és ha valami jól szól, akkor remélhetőleg upgrade után még jobban fog. Az meg kinek fáj?
-
Vendég
Clarus hangfalak
Szia Clarus,
Epp most olvastam rola hogy upgradeltetek a hangfalcsaladjaitokat,
mikozben kb fel ev telhetett el az elozo verzio bejelentese ota. Nem tul gyors ez a valtas? Szamomra legalabbis kicsit furcsa, szerintetek igy mennyire lesznek ertekalloak a termekeitek (mivel nem mindig filleres dolgokrol van szo ez is szempont)? egyebkent nekem is clarus(callisto) hangfalaim vannak es meg vagyok veluk elegedve (kulonosen az ar/teljesitmeny mutatot nezve, par ponton azert el tudnek meg kepzelni javulast, de valoszinuleg barmilyen falaim lennenek ez akkor se valtozna:). Kicsit jobban atgondolt hosszabb kifutasu termekekkel talan meg nagyobb sikeretek lehetne szerintem.
Clarus hangfalak
Ne haragudj kedves Charlie, de nem fogom elárulni, milyen magas-sugárzót használunk, a pontos típusát egyébként sem tudom. Nem akarjuk hogy állandóan arról folyjon a vita, hogy milyen hangszórókat használunk, hogy az milyen rossz vagy éppen jó. Az biztos hogy sokkal jobb mint az előző, mi is előre próbálunk haladni.
Gyertek el, hallgassátok meg, hozhattok lemezeket, alkossatok úgy véleményt.
Tsc-nek nagyon köszönjük a hozzászólását, igazán jól esett.
A hangszóróinkat biztosan drágábban vesszük mint egy nagy gyártó , aki esetleg 100.000-vel rendel, de azért már a 3-10 ezer darab sem egy kis mennyiség. Ebből pedig nem következik az, hogy a belőlük előállított végtermék rosszabb lenne.
A sufniban kísérletezgetésről annyit, hogy ott a dolgozókon kívül nem nagyon jár senki, ezért szerintem nem kellene látatlanban ilyen véleményt alkotni.
Egyébként nyáron újabb 100 nm területtel bővül a gyártóhely, mert a jelenlegi már kevésnek bizonyult.
Várok szeretettel mindenkit!
Major Sándor
Clarus hangfalak
Kedves Fórumtársak
Kezd egy kicsit elegünk lenni abból, hogy egyeseknek nem megy más csak a mocskolódás, meg a magyar gyártókat lejáratása, anélkül hogy tudná miről is beszél.
Kedves Szabi, meghallgattad? Tudod hogy, hogy szól a Callisto vagy a Titan? Szerintem nem. Nem is beszélve a rágalmazásról a hangszórók eredetét illetően. El fogom intézni hogy hozzászólásodat töröljék a fórumból, ha már a mi reklámnak minősülő hozzászólásunkat törölték (ami egyébkén jogos volt).
Egyetértek Charlie hozzászólásával miszerint a hangminőség számít, nem a márka. Ezen kívűl sosem tagadtuk a somogyis magassugárzót. Egy korábbi hozzászólásunkban részletesen írtunk róla, hogy hogyan modifikáljuk, párbavállogatás stb..., meg hogy lecseréljük mihelyt találunk megfelelő alternatívát. Hát ez is bekövetkezett, ugyanis azért van az összes kategórianév (Callisto, Titan) után a II-es jelző, mert több apró módosítás mellett a magassugárzót is leváltottuk egy jobb, drágább típusra. Mindezek után még az árainkat is lejebb szorítottuk, ahol lehetet.
7-8 hónapja az volt a probléma, hogy somogyiból építkezünk, most meg az hogy PHILIPS-ből. IGEN, ugyan abból a gyárból vesszük a hangszórót ahonnan többeközött a PHILIPS, SONY, JVC, POLKAUDIO stb. A Titan mélysugárzói éppen a Polkaudionak készültek, amiből jelenleg csupán 3000 darabbal rendelkezünk. Még szerencse hogy arra nincs ráírva előről és csak a hátulján szerepel a Polkaudio felirat, mert most azt is lehetne ócsárolni.
Mellesleg ezeket a hangszórókat nem a philips, sony, jvc vagy éppen a polk gyártja, ők is vásárolják a hangszórógyárból, a matrica az egy dolog!
Nem sok hangfalgyártó van aki maga készíti a hangszóróit, talán nincs is.
Ezek a fentebb emlitett gyártók pedig nem építenek be minden vacakot a termékeikbe és engetessék már meg, hogy a mi döntsük el milyen hangszórót használunk a termékeinkbe és mi az amit megfelelőnek találunk.
Ezen kívül egy hangfal nem csak hangszóróból áll, nagyon sok összetevő határozza meg, hogy milyen lesz a végeredmény. Az hogy melyik gyártó mit tud belőle építeni az meg az Ő saját tudásán múlik. Lehet próbálkozni, hangszórót venni, kifejleszteni egy teljes termékskálát és bevezetni a piacra, úgy hogy az gyártható legyen, szép, igényes kivitelű, jó hangú, megfizethető és versenyképes legyen az egyébként nem kis külföldi konkurenciával szemben.
Örülnénk végre, ha nem attól lenne hangos a fórum, hogy ki, milyen, többnyire valótlan rágalommal próbálja bemocskolni a magyar gyártók nevét. Gondolván itt nem csak a Clarusra, hanem akár a Monaudióra is, vagy sorolhatnám. Miért van még mindíg az a tévhit a legtöbb emberben (tisztelet a kivételnek), hogy ami MAGYAR gyártmány az eleve nem lehet jó. Miért hiszi mindenki azt hogy csak egy külföldi nagy, máltán neves gyártó terméke lehet jó. Egy MAGYAR terméknek mindig többet kell nyújtani azonos áron a külföldiekkel szemben. Erre még ráadásul kitalálják, (az itt most nem megnevezendő szaksajtó) hogy magyar hangsugárzó nem kerülhet össze csoporttesztben külföldi vetélytársaival. Így megyünk az UNIO-ba?
Major Sándor
06-70-332-6514
eXimius Kft.
Clarus magyarországi forgalmazó
clarus,
milyen az az új tweeter?
Fő rendszer: tv: Panasonic TX-36PL35, AV-receiver: Yamaha RX-V 620, DVD: Panasonic DVD-RV32, Video: Panasonic NV-FJ612EE, Deck: Yamaha KX-390, CD: Yamaha CDX-480, műholdvevő: Echostar DSB 707FTA, Frontok: TDL NFM 1, center és surround: saját (Vifa, Harman és DLS hangszórókból), szub erősítő+doboz: saját (QUAD 405+30-as JBL mélynyomó), fejhallgató: Sennheiser HD 590.
Autóhifi: rádió:Blaupunkt Texas + CDC07, komponens: DLS PS6, szub: DLS W610, erősítő DLS CA30.
Clarus hangfalak
Miért hiszi mindenki azt hogy csak egy külföldi nagy, máltán neves gyártó terméke lehet jó.
Csak két szempont:
- a nagyságrendileg eltérő mennyiség miatt sokkal olcsóbban jutnak hozzá mindenhez (nem csak a hangszórókhoz)
- nem sufniban kísérletezgetnek, szinte tetszés szerinti műszereket és szakembereket alkalmazhatnak
-
Vendég
Clarus hangfalak
HI MINDENKINEK!
A Philips hangszóróhoz szólnék hozzá néhány szót.
Kiváncsi lennék, hogy Szabi KOLLÉGÁNAK hogyan sikerült beférkőznie a Callisto belsejébe a garancia elvesztése nélkül! Merthogy rajtam kivül csak az alkalmazottak, és az EXIMIUS látta a hangszórót beszerelés előtt.
Ha valami kevéske hozzáértéssel rendelkezne, a hangszóró kivitelét nem
ugy jellemezné, ahogy azt tette.
A hangszóró oda ahová használjuk, kiválló.
Egyébként 10.000 Db-bal rendelkezünk, képzelhetitek mekkora munka volt ezt a szép nagy kupacot feketepiacon felvásárolni 3000.-ért.Hátmég a hangszórók gyári kartonjait megszerezni!
Apropó van 10.000 philips hangfaldoboz eladó! Jelige:mélysugárzó nélkül.
Abba a sajnálatos helyzetbe kerültünk, hogy ugyanabból a gyárból vásárolunk, ahonnan a NAGYOK. Ennek lehet nemörülni, nem lehet lemásolni, lehet pocskolni!
Sajnálatos módon ez a hangszórógyár a hétköznapi kereskedelmi forgalom
számára nem gyárt, és nem ad el hangszórót, ezért nem lehet az általunk használt hangszórókat az üzletek polcain látni.
Egyébként egy hangfal összköltségének 20-25% -a a hangszórók költsége,
a többi /a Titán szetnél 300kg mdf, egy kis furnér egy kis ragasztó, lakk, néhány ipari gép,keresztváltó, TB, Áfa ,villany, gáz, munkabér, csomagolás, reklám,szállitás, némi fejlesztés,stb./ a doboz.
Kiváncsi lennék, a fenti 4 sor figyelembevételével Szabi kolléga szerint milyen minőségű, és áru hangszórók lehetnek egy 30.000.-Ft fogy. áru csucs nyugati
hangfalban, hogy gyártókat ne emlitsek!?
Amugy a Somogyi hangszórói ugyanugy megtalálhatók más, neves gyártók katalógusaiban, Pl: Monacor, természetesen a megfelelő matricával, mint a FOCAL nagyágyúja Megavox néven a Somogyiéban.Ezek a hangszórók nem csak a megszólalásig hasonlóak, hanem azon túl is. A különbség a hangszóró matricáján, illetve az árcédulákon jelentkezik.
Egyébként ki gondolná, hogy a patinás angol Wharfedale tulajdonosa egy kinai üzletember???
Clarus hangfalak
Annyira magyaros dolog ez! Ha valaki megpróbál kimászni a sz*rból, a többiek visszarántják, már bocsánat a kifejezésért.
Én néha irígylem a "buta" amerikaiakat, ott legalább tudnak örülni a másik sikerének, még a moziban a filmek végén is tapsolnak, szóval lehet rajtuk röhögni..
Én nagyon szurkolok a Clarusnak, hogy legyen újabb valami amire büszkék lehessünk!
Clarus hangfalak
Kedves Fórumtársak
Kezd egy kicsit elegünk lenni abból, hogy egyeseknek nem megy más csak a mocskolódás, meg a magyar gyártókat lejáratása, anélkül hogy tudná miről is beszél.
Kedves Szabi, meghallgattad? Tudod hogy, hogy szól a Callisto vagy a Titan? Szerintem nem. Nem is beszélve a rágalmazásról a hangszórók eredetét illetően. El fogom intézni hogy hozzászólásodat töröljék a fórumból, ha már a mi reklámnak minősülő hozzászólásunkat törölték (ami egyébkén jogos volt).
Egyetértek Charlie hozzászólásával miszerint a hangminőség számít, nem a márka. Ezen kívűl sosem tagadtuk a somogyis magassugárzót. Egy korábbi hozzászólásunkban részletesen írtunk róla, hogy hogyan modifikáljuk, párbavállogatás stb..., meg hogy lecseréljük mihelyt találunk megfelelő alternatívát. Hát ez is bekövetkezett, ugyanis azért van az összes kategórianév (Callisto, Titan) után a II-es jelző, mert több apró módosítás mellett a magassugárzót is leváltottuk egy jobb, drágább típusra. Mindezek után még az árainkat is lejebb szorítottuk, ahol lehetet.
7-8 hónapja az volt a probléma, hogy somogyiból építkezünk, most meg az hogy PHILIPS-ből. IGEN, ugyan abból a gyárból vesszük a hangszórót ahonnan többeközött a PHILIPS, SONY, JVC, POLKAUDIO stb. A Titan mélysugárzói éppen a Polkaudionak készültek, amiből jelenleg csupán 3000 darabbal rendelkezünk. Még szerencse hogy arra nincs ráírva előről és csak a hátulján szerepel a Polkaudio felirat, mert most azt is lehetne ócsárolni.
Mellesleg ezeket a hangszórókat nem a philips, sony, jvc vagy éppen a polk gyártja, ők is vásárolják a hangszórógyárból, a matrica az egy dolog!
Nem sok hangfalgyártó van aki maga készíti a hangszóróit, talán nincs is.
Ezek a fentebb emlitett gyártók pedig nem építenek be minden vacakot a termékeikbe és engetessék már meg, hogy a mi döntsük el milyen hangszórót használunk a termékeinkbe és mi az amit megfelelőnek találunk.
Ezen kívül egy hangfal nem csak hangszóróból áll, nagyon sok összetevő határozza meg, hogy milyen lesz a végeredmény. Az hogy melyik gyártó mit tud belőle építeni az meg az Ő saját tudásán múlik. Lehet próbálkozni, hangszórót venni, kifejleszteni egy teljes termékskálát és bevezetni a piacra, úgy hogy az gyártható legyen, szép, igényes kivitelű, jó hangú, megfizethető és versenyképes legyen az egyébként nem kis külföldi konkurenciával szemben.
Örülnénk végre, ha nem attól lenne hangos a fórum, hogy ki, milyen, többnyire valótlan rágalommal próbálja bemocskolni a magyar gyártók nevét. Gondolván itt nem csak a Clarusra, hanem akár a Monaudióra is, vagy sorolhatnám. Miért van még mindíg az a tévhit a legtöbb emberben (tisztelet a kivételnek), hogy ami MAGYAR gyártmány az eleve nem lehet jó. Miért hiszi mindenki azt hogy csak egy külföldi nagy, máltán neves gyártó terméke lehet jó. Egy MAGYAR terméknek mindig többet kell nyújtani azonos áron a külföldiekkel szemben. Erre még ráadásul kitalálják, (az itt most nem megnevezendő szaksajtó) hogy magyar hangsugárzó nem kerülhet össze csoporttesztben külföldi vetélytársaival. Így megyünk az UNIO-ba?
Major Sándor
06-70-332-6514
eXimius Kft.
Clarus magyarországi forgalmazó
Clarus hangfalak
Szabi,
a Philips még nem is rossz a SAL-hoz képest. (Bár a gyár tagadja, hogy egy-az-egyben Somogyis hangszórókból építkeznének. Hát igen, van Philips is.)
Egyébként ne a "márkanevet" nézd, hanem a hangminőséggel fogalkozz!
-
Vendég
Clarus hangfalak
Sziasztok
"Tavaly vasaroltam egy Clarus Callisto hangfal-szettet, es nemregiben erdekes tapasztalatra tettem szert, megfelelo megvilagitasban eles szogbol ranezve a melykozep hangszorok membranjara jol kiveheto egy "philips" felirat!
Valoszinuleg regebben ra volt festve es nem sikerult tokeletesen eltavolitani."
.../az itt szereplő szöveget moderáltuk/...
Ugyenezeket a hangszórókat is tartalmazó komplett, eredeti Philips hangfalak kb. 3.000 Ft-ért kaphatók a fekete piacon. Csak kapcsolat kérdése.
"Egyebkent ugyanilyen mely-kozepeket latni a philips mini-hifi rendszereiben, ott jol lathato a membranon ugyanez a felirat (feketevel van festve)."
Na és annak milyen a hangja? Mások szerint is ugyanolyan gyenge, mint aminek én hallottam??? Le vagyok döbbenve, hogy tényleg ebből a minőségből épülnek ezek a méregdrága szettek?
Láttátok már a hangszórót a dobozból kiszerelve? A membránja a leggázosabb: csokipapírba csomagolt papírmembrán a "metal-érzés" megteremtése végett.
Clarus hangfalak
torolve
reklam
-
Vendég
Clarus hangfalak
SZIASZTOK!
Látom sikerült kétszer is elküldeni a szövegem!
Mivel nem írtatok , elhalasztom az újdonságok ismertetését !
Sziasztok! Kukac
-
Vendég
Clarus hangfalak
Üdv a kukacoskodóknak!
Látom ti még az élő fába is belekötök. Azért ne gondoljátok,hogy kedvemet szegi az agyzsongitás!
Az elmúlt hétvégén jártam a Clarus "műhelyében" ahol őrsgyűlést tartottunk!
Fejlemények:Elkészült a calistó monitor változata!
Pofás lett az előlapja amely majdnem betölti az egész elejét,kizárólag a hangszorók membránjai láthatók úgy ahogy a Titánnál.A hangszorók forditott elrendezésüek ,tehát a dóm alulra került és a középpontból kikerült szélre.Mivel mozihoz készült, a háttér és a center/szintén egy magas egy mélyközép/tökéletesen illeszkedik a frontokhoz esztétikailag.A mélysugárzó szintén alumembrán hangszorókkal/2db./ készült amelyek az előlapon láthatók.A hangja teljes egészében a nagytestvér jegyeit viseli magán.Az állványuk még nincs kész, de járni fog hozzá.Várható ára:kb 220-230e ft lesz.
Kész van a Calistó és a Titán közötti /árban és méretben/elhelyezkedő moziszett is,de erről legközelebb.
Remélem megértitek nem ,buzerálni jöttem ide!Talán a leirtak is ezt igazolják,és biztos nem vagyok Humor Herold ,de nem ez a célom hanem leírnni mi zajlik a Clarus házatáján. Ha kérdéseitek vannak írjatok! Kissdobos becsületszavamra igérem válaszolok! kukac
-
Vendég
Clarus hangfalak
Drága barátom, a humor mintha nem lenne erősséged... :smile7:
Csak arra akartam rávilágítani, hogy az emberke milyen édes módon esküdözik itt nekünk... :smile8:
-
Vendég
Clarus hangfalak
Ssak azt nem értem, hogy miért kell a jószándék és asegítség mögött rögtön a szokásos HU kereskedelmi szemétséget sejteni. Vagy te talán (pro) ilyen vagy az életben?????????????????????
-
Vendég
Clarus hangfalak
És a kisdobosok hat pontját is be fogod tartani? :smile8: Uramisten, ez a Clarus is jó kis darab lehet, ha ilyen faszik forgalmazzák... :smile12:
-
Vendég
Clarus hangfalak
Sziasztok !
Azért ugrottam föl erre az oldalra mert,hallotam van néhany kérdés amire nincs ki válaszoljon.Hogy mégis tudjatok hova tenni,elárulom a Clarus egyik dealere vagyok,és azt a feladatot adtam magamnak ,hogy minden hétfő dél körül leűlök és válaszolok a Clarus-sal kapcsolatos kérdéseitekre.Ezen kívűl tájékoztatást adok az új fejlesztésekről.
1/Leon! Szeretnélek megnyugtatni,de ehez neked is kell asegítséged! Teljesen igazad van,tényleg a Philips-nek gyartották a Calistó mélyközepeit. A világon 3 nagycég gyárt hangszorókat és mind keleten szereltetik ösze!A Clarushoz véletlenül került kb 100 db s mivel a hangszorók jó adottságokal rendelkezett így maradtak ennél a tipusnál. Az hogy milyen a doboz /végleges/ hangja attól fűgg, kinek akezébe kerülnek. Mára ennyit!
Sziasztok! Kukac
-
Vendég
Clarus hangfalak
Tavaly vasaroltam egy Clarus Callisto hangfal-szettet, es nemregiben erdekes tapasztalatra tettem szert, megfelelo megvilagitasban eles szogbol ranezve a melykozep hangszorok membranjara jol kiveheto egy "philips" felirat!
Valoszinuleg regebben ra volt festve es nem sikerult tokeletesen eltavolitani. Egyebkent ugyanilyen mely-kozepeket latni a philips mini-hifi rendszereiben, ott jol lathato a membranon ugyanez a felirat (feketevel van festve).
Azert jo hogy ilyen markas keszulekunk van:)