Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dynaudio hangsugárzók
- Kovács Emil
- V.I.P.

- Értékelés: 34
Dynaudio hangsugárzók
Örülök, hogy így sikerült felhoznom a topicot, a végén még Béla is bekapcsolódott... Mindenki az erősítőben keresi Vinkler problémáját, bár szerintem a hangfal korlátai miatt egy nagy felületű hangszóró dinamikáját, egyik erősítővel sem lehet belőle kihajtani... Finomítgatásokat el lehet érni, de az alap probléma meg fog maradni. Egyszerű fizika, mint ezt már az elején le is írtuk vele mindketten...
Dynaudio hangsugárzók
De Dinóhoz mi is illeszkedhetne jobban, mint
http://www.springair.de/de/verstaerker/ ... erstaerker
http://www.springair.de/de/verstaerker/ ... -endstufen
???
Gyula
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Dynaudio hangsugárzók
Ez szimpatikus
http://photos.imageevent.com/puma_cat/f ... RMAF-2.jpg
Ja, én is használok XLO hangfalkábelt!
Gyula
-
Vendég
Dynaudio hangsugárzók
Csak vendégségben. Nem vagyok én eretnek
Még előtted az élet...
Dynaudio hangsugárzók
Milyen típus volt?
-
Vendég
Dynaudio hangsugárzók
Apropó neked van/volt Dynod?
Dynaudio hangsugárzók
Igen. Beszéltem vele. Ausztriába adta el. Sajnos akkor, amikor árulta, akkor nem volt rá pénzem.
Nekem se!
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9848
Dynaudio hangsugárzók
Ha jól emlékszem ,valakinek volt a fórumon 3500-as végfok,itt adta el valamikor azt hiszem.(talán "adamthebrave")
Igen. Beszéltem vele. Ausztriába adta el. Sajnos akkor, amikor árulta, akkor nem volt rá pénzem.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Dynaudio hangsugárzók
Elhiszem. Fitos kis belső!
Ettől még általánosságban ez nem mondható el az integráltakról.
Mondjuk, ha sikerülne vennem egy 3500-as végfokot...
Ha jól emlékszem ,valakinek volt a fórumon 3500-as végfok,itt adta el valamikor azt hiszem.(talán "adamthebrave")
- Vinkler
- Adminisztrátor

Dynaudio hangsugárzók
Akkor most viccet félretéve fülelj meg más márkákat is... (ja, olcsón egy Denon PMA 1560 szétcsapja Dynót és integrált)
Azt pont ismerem, Egy barátomnak ezer éve megvan. Szereti.
Dynaudio hangsugárzók
Még megvan a Jungson JA50*2 végfok+előfok is.
Az meghajt mindent.
http://shop.grantfidelity.com/cart.php? ... ch=JUNGSON
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Dynaudio hangsugárzók
Akkor most viccet félretéve fülelj meg más márkákat is... (ja, olcsón egy Denon PMA 1560 szétcsapja Dynót és integrált)
Dynaudio hangsugárzók
Az említett Dussun keresztbe nyelné a Parákat. (is)
Ezek tényleg jól sikerült erősítők. Annó voltam a gyárban is.
Webáruház:
- Vinkler
- Adminisztrátor

Dynaudio hangsugárzók
Az említett Dussun keresztbe nyelné a Parákat. (is)Elhiszem. Fitos kis belső!Ettől még általánosságban ez nem mondható el az integráltakról.
Dynaudio hangsugárzók
Nem feltétlen, de eddigi tapasztalataim alapján az integráltak szerényebb teljesítményt kínálnak (általában). Persze lehet mindenre ellenpéldát is hozni és tudom, hogy vannak 10 wattos végfokok is...
Az említett Dussun keresztbe nyelné a Parákat. (is)
- Vinkler
- Adminisztrátor

Dynaudio hangsugárzók
Gyulának igaza van, vannak bika integráltak is. Az elő-végfok előnye nem feltétlenül az erejében rejlik.
Nem feltétlen, de eddigi tapasztalataim alapján az integráltak szerényebb teljesítményt kínálnak (általában). Persze lehet mindenre ellenpéldát is hozni és tudom, hogy vannak 10 wattos végfokok is...
Dynaudio hangsugárzók
Annak örülök akkor. Én hangfal terén nem vagyok nyitott ilyesfajta kompromisszumokra.
Kompromisszum mindig van...
Dynaudio hangsugárzók
Gyulának igaza van, vannak bika integráltak is. Az elő-végfok előnye nem feltétlenül az erejében rejlik.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Dynaudio hangsugárzók
Annak örülök akkor. Én hangfal terén nem vagyok nyitott ilyesfajta kompromisszumokra.
Apropó neked van/volt Dynod?
-
Vendég
Dynaudio hangsugárzók
- Vinkler
- Adminisztrátor

Dynaudio hangsugárzók
Kikéred mások véleményét, hogy milyen erősítőt ajánlanak dynohóz, de amúgy eszed ágában sincs más márkára váltani? Megmagyarázod, hogy miért jó az amid van. Akkor ennek az egésznek az időtöltésen kívül mi értelme volt?
Ha tökéletes mélyekre vágysz, akkor valami nagyon félresiklott hangfalvásárláskor.
Millió egy integrál jobb, mint sok elő-végfok. Igaz, hogy az árcédula még használtan is elborzasztó néha.
Félreértetted!
Nem ajánlatokat kértem, hanem megkérdeztem, hogy ki, mivel hajtja a dynoját. Egyszerűen kiváncsi voltam, hogy ki mivel és, hogy ki miért szereti azt, amije van. Az, hogy én elégedett vagyok az erősítőm hangjával nem zárja ki azt, hogy egyszer lecserélem. Az ember tájékozódik. Gondolom ez olyan közérdekű infó, ami mást is érdekelhet.
A zenehallgatás nem CSAK a mélyekről szól, az csak egy dolog. Ez a Dyno összességében sokkal jobban tetszik, mint az én JBL-em, de ezt már leírtam párszor. Sok mindenben jobb, de spec a mélydinamikában nem. Na bumm, azért nem katasztrófális a helyzet.
-
Vendég
Dynaudio hangsugárzók
Én meg az aláírásomban szereplő Parasound elő-végfokkal.
Amint látom nincs két egyforma gyártó (sem) a felsorolásokban. Egyelőre nem tervezem lecserélni az erősítőmet, mint ahogyan azt írtam alapvetően tetszik a hangja, és tetszik a párosítás is. Cserélni valószínűleg márkán belül fogok, ha az általam keresett végfok(ok) látótérbe kerülnek, de 2 éve nem volt, szóval ki tudja mikor fog ez bekövetkezni.
Integráltakkal nem nagyon próbálkoznék, szerintem kb. itt, a 72 körül lehet az a választóvonal pont, ahol még jó lehet egy integrált is, de szerintem meghálálja az elő-végfokot. Ráadásul néha szeretek rockzenét is hallgatni, hangosan is, a ház nagy, a szomszédok barátságosak, így a hangerőt is tekerhetem, ott meg egyértelmű lenne szerintem a kisebb erősítők hátránya.
Kikéred mások véleményét, hogy milyen erősítőt ajánlanak dynohóz, de amúgy eszed ágában sincs más márkára váltani? Megmagyarázod, hogy miért jó az amid van. Akkor ennek az egésznek az időtöltésen kívül mi értelme volt?
Ha tökéletes mélyekre vágysz, akkor valami nagyon félresiklott hangfalvásárláskor.
Millió egy integrál jobb, mint sok elő-végfok. Igaz, hogy az árcédula még használtan is elborzasztó néha.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Dynaudio hangsugárzók
Én meg az aláírásomban szereplő Parasound elő-végfokkal.
Amint látom nincs két egyforma gyártó (sem) a felsorolásokban. Egyelőre nem tervezem lecserélni az erősítőmet, mint ahogyan azt írtam alapvetően tetszik a hangja, és tetszik a párosítás is. Cserélni valószínűleg márkán belül fogok, ha az általam keresett végfok(ok) látótérbe kerülnek, de 2 éve nem volt, szóval ki tudja mikor fog ez bekövetkezni.
Integráltakkal nem nagyon próbálkoznék, szerintem kb. itt, a 72 körül lehet az a választóvonal pont, ahol még jó lehet egy integrált is, de szerintem meghálálja az elő-végfokot. Ráadásul néha szeretek rockzenét is hallgatni, hangosan is, a ház nagy, a szomszédok barátságosak, így a hangerőt is tekerhetem, ott meg egyértelmű lenne szerintem a kisebb erősítők hátránya.