Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Genelec
Genelec
8050A +6010A
DSCF0006.JPG
Kíváncsi vagyok meddig tartod meg a 8050-et. Azért lécci szólj nekem, mielőtt eladod.
potatomelon.wordpress.com
Genelec
8050A +6010A
Genelec
Egy hétig nem volt bekapcsolva mert Miskolcon voltam fejtágításon, még a kipróbálás előtt raktam fel de már le is szedtem
Akkor miért raktad fel hirdetésbe?
Genelec
Beszámoltam egy pár Genelec 6010A-t, fel is raktam hírdetni sok reményt nem fűztem hozzájuk (mit tudhat egy ilyen pici cucc)
Ehhez képest 4. napja éjjel nappal csak ezeket hallgatom, el nem adnám már őket semmi pénzért
Még a 8020nál is kellemesebb hallgatni, térképzése is kiváló, a méretéhez képest hihetetlen méllyel, az asztalom két szélén elhelyezve alig foglalnak el helyet
Akkor miért raktad fel hirdetésbe?
Genelec
Beszámoltam egy pár Genelec 6010A-t, fel is raktam hírdetni sok reményt nem fűztem hozzájuk (mit tudhat egy ilyen pici cucc)
Ehhez képest 4. napja éjjel nappal csak ezeket hallgatom, el nem adnám már őket semmi pénzért
Még a 8020nál is kellemesebb hallgatni, térképzése is kiváló, a méretéhez képest hihetetlen méllyel, az asztalom két szélén elhelyezve alig foglalnak el helyet
Genelec
EZmiez? 8050 megint?
Jönnek, mennek.
Genelec
EZmiez? 8050 megint?
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Genelec
Hifike mélyalvásban.....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Genelec
ÉS milyen volta kávé?
Ezt attól kell megkérdezni aki a képet készítette!
Genelec
És milyen volt a kávé?
Genelec
Ennyi:
The Genelec M030 and the M040 bi-amplified active monitors are available June 2013 with U.S. MSRP pricing as follows:
M030 $695 (each)
M040 $995 (each)
Apropó. Nem tud valaki eladó 8020-ast, 2 db-ot?
Nekem lehet, hogy hamarosan lesz eladó.
Genelec
Privát üzenetet küldtem pár remélem hasznos linkkel, hátha hasznos lesz valamelyik és sikerül 8020 párt találnod.
Genelec
Lecseréled az Audioengine-t?
Genelec M széria. 030 és 040-es tipusokkal, amik a 8030 és a 8040-es tipusok alapján lettek elnevezve.
A Genelec megint különlegessel állt elő. Az M széria újrahasznosított műanyagból nyeri a házát, a beépített erősítők alacsony fogyasztású D osztályúak....
Kíváncsi leszek a hangjukra, és az árazásukra!
Ennyi:
The Genelec M030 and the M040 bi-amplified active monitors are available June 2013 with U.S. MSRP pricing as follows:
M030 $695 (each)
M040 $995 (each)
Genelec
Genelec M széria. 030 és 040-es tipusokkal, amik a 8030 és a 8040-es tipusok alapján lettek elnevezve.
A Genelec megint különlegessel állt elő. Az M széria újrahasznosított műanyagból nyeri a házát, a beépített erősítők alacsony fogyasztású D osztályúak....
Ennyi:
M030 $695 (each)
M040 $995 (each)
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
Genelec
Ebben milyen típusú hangszórók vannak a közép- és felső tartományhoz?
Sajnos nem tudom.
Ha legközelebb arra megyek rákérdezek.
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
- elektrorudi
- V.I.P.
- Értékelés: 150
Genelec
A múltkor lőttem.
Ebben milyen típusú hangszórók vannak a közép- és felső tartományhoz?
Genelec
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11057
- Kapcsolat:
Genelec
Genelec is poised to release the first products in its new Music Creation line, the M Series of bi-amplified, active monitors: “high-performance, environmentally sustainable active monitors designed with the project studio in mind.” Will Eggleston, responsible for technical marketing at Genelec USA, shares with Pro Sound News the business and environmental philosophy, and the design objectives, behind the M Series.
Genelec
Ezt a fotót a párom készítette, és felrakta a facebookra az ismerőseimnek, az alábbi felirattal:
"Itt a tavasz, Gergő motorozik!"
Nagyon találó, gondoltam megosztom veletek is!
Hajaj mik történhetnek ott, miközben motorozol. Egyáltalán kinek a zoknija az?
Genelec
Ezt a fotót a párom készítette, és felrakta a facebookra az ismerőseimnek, az alábbi felirattal:
Remélem nem marta meg a festéket.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Genelec
Nagyon találó, gondoltam megosztom veletek is!
Genelec
Genelec 6000A - 450€
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO