Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Celestion hangsugárzók

Sanya_67
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Sanya_67 »

OFFTOPIC:

Tusi, Sajti!

Írtam mélt nektek. Sajti ha neked most nem jó, akkor veled máskor találkozunk..

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: sajti »

Én Rákoskeresztúr központjában Sajti te is???

Én a Home Center mögött lakom, találkozhatnánk??? Meghallgatnám hogyan kell szólnia egy rendes szerkónak, aztán te is elmondanád a véleményed... miután meghallgatnád az én cuccomat!

Oks. Csak egyeztetni kell, mikor jó mind2őnknek. Kihozhatod az erősítőd is. DE NÁLAM NEM JÓ AZ AKUSZTIKA, ARRA KÉSZÜLJ!!!!

Nálam a burkolat járólap, sok üvegfelület tehát nálam sem jó az akusztika - összevissza verődés stb...

Lehet, hogy egy hármas találkozót kellene szervezni???

Tusi! Neked mikor lenne jó??? Sajti és neked??? Nekem csak a mostani péntek délután nem jó, és a szombat délelőtt, H-CS-ig 6-ra érek haza, pénteken 4-re...
Megbeszélhetjük a dolgot, de mostanában finoman szólva is elvagyok havazva.... k*rvaho.gif

sajti

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég

Celestion hangsugárzók

Nos ma éppen asszony Gáspár Laci CD-jét tettem, be és bizony nagy hangerőn  és kis hangerőn is hallgatóztam.  Határozottan sokkal jobbank hallottam a hangját.Beállítottam a hangszineket 0-ra, de egy kis magas kiemelés mégis kellett.
Komolyan ha vki a XVII kerben lakna elhívnám mondjon véleményt egyelőre az Orionokkal üzemeltetve.  Valaki???

Majdnem. Én még Kőbányán, de kb. 500m-re a kerülethatártól. Mellesleg néhány hónapja még a buszvégállomástól 5 percnyi sétára laktam

sajti

Sanya_67
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Celestion hangsugárzók

Bejáratás akár egy-két hónap is lehet, mert a bejáratásra fordított idő a lényeg.  
Vendég_Sanya: a lényeg, hogy meg vagy vele elégedve.

Én hallottam, de nálam a Denon volt a nyerő!

Az biztos, hogy a DSP programjai minimálisak és elég szarok, de ahogy említettem sztereóban semmi dsp-vel tetszik...

Tank
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Tank »

Kíváncsi lennék az F38 hangjára. Itt egy Celestion specifikáció: http://www.audioclub.it/h/audio/catalog ... erie_F.pdf

Ha az F30 55 Hz-e csak papíron ennyi, akkor az F38 40Hz-e akár úgy is szólhat, mint egy kisebb subláda.

Vendég_Sanya: mondanám, hogy hozzánk is jöhetsz, de Debrecen elég messze van egy hangfalpróbára..

Sanya_67
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Celestion hangsugárzók

OFFTOPIC:

Szerintem regisztrálj be a fórumra, hogy tudj privát üzenetet küldeni és akkor könnyebben meg tudjátok a találkozókat beszélni.

[OFFTOPIC]
OKés éppen most regisztráltam Sanya_67 néven...

Vendég

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Én a Home Center mögött lakom, találkozhatnánk??? Meghallgatnám hogyan kell szólnia egy rendes szerkónak, aztán te is elmondanád a véleményed... miután meghallgatnád az én cuccomat!

Oks. Csak egyeztetni kell, mikor jó mind2őnknek. Kihozhatod az erősítőd is. DE NÁLAM NEM JÓ AZ AKUSZTIKA, ARRA KÉSZÜLJ!!!!
Nálam a burkolat járólap, sok üvegfelület tehát nálam sem jó az akusztika - összevissza verődés stb...

Lehet, hogy egy hármas találkozót kellene szervezni???

Tusi! Neked mikor lenne jó??? Sajti és neked??? Nekem csak a mostani péntek délután nem jó, és a szombat délelőtt, H-CS-ig 6-ra érek haza, pénteken 4-re...

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: cosmo »

OFFTOPIC:

Szerintem regisztrálj be a fórumra, hogy tudj privát üzenetet küldeni és akkor könnyebben meg tudjátok a találkozókat beszélni.

Vendég

Celestion hangsugárzók

Sajti, Tusi!!!

Szivesen elmennék hozzátok, meghallgathatnánk a Pana erősítőt a ti hangfalaitokon. Nálunk is összejöhetünk, de nekem csak egy pár Orion HS-284-esem van

cosmo
Beköltözött
Beköltözött

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Bejáratás akár egy-két hónap is lehet, mert a bejáratásra fordított idő a lényeg.

Vendég_Sanya: a lényeg, hogy meg vagy vele elégedve.

Én hallottam, de nálam a Denon volt a nyerő!

Vendég

Celestion hangsugárzók

Egyébként bármelyikőtök hallott már ilyen erősítőt mint az enyém???

Negatív

Vendég

Celestion hangsugárzók

Vendég

Celestion hangsugárzók

Nos ma éppen asszony Gáspár Laci CD-jét tettem, be és bizony nagy hangerőn  és kis hangerőn is hallgatóztam.  Határozottan sokkal jobbank hallottam a hangját.Beállítottam a hangszineket 0-ra, de egy kis magas kiemelés mégis kellett.
Komolyan ha vki a XVII kerben lakna elhívnám mondjon véleményt egyelőre az Orionokkal üzemeltetve.  Valaki???

Én például a XVII kerület határán lakom. Szóval esetleg....

sajti

Sajti!

A kerület melyik végén laksz. Ha nincs ellenedre, veled is jó lenne összejönni..?
Egyébként bármelyikőtök hallott már ilyen erősítőt mint az enyém???

Vendég

Celestion hangsugárzók

OFFTOPIC:

bekap6od.gif Csak a CSSZ miatt!

OFFTOPIC:

Vendég

Celestion hangsugárzók

Sziasztok!

Nem adom el az erősítőt. Tegnap mégegyszer meghallgattam asszony Gáspár Laci cd-jét, nyugodt körülmények között.
Most vagy én vagyok a hülye, vagy az erősító tényleg másképpen szól 100-150 óra után.
Halgattam pár számot viszonylag nagyobb hangerőn. Teljesen rendbevolt
a mélytartomány, sőt a hangszínszabályzókat visszavettem mert nem kellett a +,
a mélyet 0-ra, a magasat +2 re. És azt mondom tetszett amit hallottam,
jó, határozott mélyekkel és halottam olyan mélyeket amiket az első bekapcsolások
alkalmával nem. Becsuktam a szemem és kezdtem jó érezni magam, felidézve
Gáspár Laci tavaszi Home Centeres élő koncertjét. (Július 1-én cégünk köztisztviselői buliján szintén ott volt Laci, de ez a koncert 0 volt)
Aztán még pár szám kisebb hangerőn. Itt először olyan ingerem volt, hogy meg
kellene támogatni a mélyeket de aztán két szám után ez sem kellett.
Szóval mind nagyobb mind kisebb hangerőn tetszik az erősítő hangja, de nagyon nem
mindegy a forrás. Gáspár Laci zenéjében minden ott van; ehhez képest, volt
pár cd, amit beraktam és nem tetszett...
És az Orion hangfalak is megállták a helyüket.
Ezért nem akarom elsietni a szett vásárlását de az infókat várom.

Az erősítőket bekapcs után legalább 1 órát kell járatni, mire elérik a hangzásbeli teljesítményük maximumát. Ha új, akkor kb egy hétig járatni kell, mire beáll a végleges hangja.
Hangszínszabályzókat tedd 0-ra, ha lehet, kerüld ki (direct stereó, source direct, pure direct...)
Én pl úgy használom, hogy a Mch inputba dugom a cd-t így a lehető legrövidebb jelúton fut a hang és ráadásul minden beállítás, amit a menüben eszközöltél nem módosítja a hangot. Tökmind1 , hogy large vagy small csak a kapott jelet erősíti.

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

OFFTOPIC:

Persze csakis Polk hangfalakkal CSSZ

OFFTOPIC:

bekap6od.gif Csak a CSSZ miatt!

Vendég

Celestion hangsugárzók

Vendég

Celestion hangsugárzók

Sziasztok!

Nem adom el az erősítőt. Tegnap mégegyszer meghallgattam asszony Gáspár Laci cd-jét, nyugodt körülmények között.
Most vagy én vagyok a hülye, vagy az erősító tényleg másképpen szól 100-150 óra után.
Halgattam pár számot viszonylag nagyobb hangerőn. Teljesen rendbevolt
a mélytartomány, sőt a hangszínszabályzókat visszavettem mert nem kellett a +,
a mélyet 0-ra, a magasat +2 re. És azt mondom tetszett amit hallottam,
jó, határozott mélyekkel és halottam olyan mélyeket amiket az első bekapcsolások
alkalmával nem. Becsuktam a szemem és kezdtem jó érezni magam, felidézve
Gáspár Laci tavaszi Home Centeres élő koncertjét. (Július 1-én cégünk köztisztviselői buliján szintén ott volt Laci, de ez a koncert 0 volt)
Aztán még pár szám kisebb hangerőn. Itt először olyan ingerem volt, hogy meg
kellene támogatni a mélyeket de aztán két szám után ez sem kellett.
Szóval mind nagyobb mind kisebb hangerőn tetszik az erősítő hangja, de nagyon nem
mindegy a forrás. Gáspár Laci zenéjében minden ott van; ehhez képest, volt
pár cd, amit beraktam és nem tetszett...
És az Orion hangfalak is megállták a helyüket.
Ezért nem akarom elsietni a szett vásárlását de az infókat várom.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1685

Celestion hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Akit esetleg érdekel:

Celestion F széria bővítés: link

F18: 59.990.-/pár, F28: 99.990.-/pár, F38: 124.990.-/pár, F48c: 31.990.-/db.

Vendég

Celestion hangsugárzók

Nos ma éppen asszony Gáspár Laci CD-jét tettem, be és bizony nagy hangerőn és kis hangerőn is hallgatóztam. Határozottan sokkal jobbank hallottam a hangját.Beállítottam a hangszineket 0-ra, de egy kis magas kiemelés mégis kellett.
Komolyan ha vki a XVII kerben lakna elhívnám mondjon véleményt egyelőre az Orionokkal üzemeltetve. Valaki???

Vendég

Celestion hangsugárzók

Ez a jobbik fickó nem egy szemüveges srác.  Egy bolt tesztben amikor jónak mondták a Satsystemet nála vásároltak...?

Nem, egy középkorú férfi. Ha látnám, megismerném, de így nem tudom jobban leírni.

A szemüves szerint nincs más erősítő csak a H/K a többi mind sz@r.

És milyen igaza van!

OFFTOPIC:

Persze csakis Polk hangfalakkal CSSZ

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég

Celestion hangsugárzók

Nos ma éppen asszony Gáspár Laci CD-jét tettem, be és bizony nagy hangerőn és kis hangerőn is hallgatóztam. Határozottan sokkal jobbank hallottam a hangját.Beállítottam a hangszineket 0-ra, de egy kis magas kiemelés mégis kellett.
Komolyan ha vki a XVII kerben lakna elhívnám mondjon véleményt egyelőre az Orionokkal üzemeltetve. Valaki???

Én például a XVII kerület határán lakom. Szóval esetleg....

sajti

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég

Celestion hangsugárzók

Valaki magyarázza már el,hogyan működik egy digitális erősítő!Ugye ez nem az impulzusszélesség modulációsos cuccos,mert akkor az ugye nem is digitális?!
De az. Csak senki sem hívja így, mert hosszú. Ráadásul divatos is a "digitális" elnevezés...

sajti

Vendég

Celestion hangsugárzók

Nos ma éppen asszony Gáspár Laci CD-jét tettem, be és bizony nagy hangerőn és kis hangerőn is hallgatóztam. Határozottan sokkal jobbank hallottam a hangját.
Beállítottam a hangszineket 0-ra, de egy kis magas kiemelés mégis kellett.

Vendég

Celestion hangsugárzók

Valaki magyarázza már el,hogyan működik egy digitális erősítő!Ugye ez nem az impulzusszélesség modulációsos cuccos,mert akkor az ugye nem is digitális?!

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”