Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Klipsch hangsugárzók

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4601
Kapcsolat:

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: revox »

Jól rémlik ugye, hogy pár hete te emlegettél valami olcsóbb kategóriájú kábelt, amit a hátsó dobozokhoz lehetne pl. használni? Akkoriban azt írtad, hogy talán tudsz sokmétert szerezni belőle... alakul ez a kérdés valahogy? [/offtopic]

exCat mester!

én itt vagyok és várom a rendelést! szedjetek össze minnél több métert,oszt rendelést megoldom. legutóbb 600Ft/méter volt az ALR-Jordan drótja. azért ez az ár kb megeygezik a média-markt-ban kitett 6-700Ft-os névtelen drótokkal. azért az alrJordan - Note9 párja 2 100 000 Ft. nem esküszöm,hogy ebbe is ezek a drótok vannak,de a kisebbekben tudtommal igen.

dobjátok össze,vegyetek 100métert,oszt mehet a buli. hamar elmegy az. minap vettem próbaképp 20m drótot(a 4ezrest) és még kevés is lett mindenhol kipróbálni (csak a hifihez,nem mozi)

csak tényleg valaki kezdje el összeírni. szerintem hamar mekk-lesz a 100m.

http://www.alr-jordan.com/index-e.html
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

OFFTOPIC:

Az még nem jutott eszedbe, hogy édesapád esetleg szeretné ha megtanulnád a dolgokat értékelni? Vagy, hogy saját munkából hódolj a nem éppen kisköltségű hobbidnak? 

OFFTOPIC:

De, de. Csak ez nem pénz kérés. Hanem kölcsön. Amit 1-2 hónap alatt vissza fizetnék neki. :taps: Meg nem is engedheti meg magának, h a drága hobbimnak zsebéből csak úgy kivágva eleget tegyen. Meg ahhoz már pofa kell. Ami nekem azért nem akkora.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

OFFTOPIC:

- Nem azért nem ad mert csóró... Ez hosszú történet, amit tényleg nem írok, meg főleg nem tartozik ide, sőt semelyik topicban sem, csak rohadtul felhúzott!! :taps: - Ne h azt hidd ő vette meg az aláírásomat!! Végig melóztam az egész nyarat (ezért voltam csak késő este felé inkább a centeren, de már egy-két hete nem melózok, mert vége van, különben csináltam volna még). Ebből vettem az aláírásomban szereplő dolgok összesét, kivétel nélkül. Próbáltam kiszedni belőle egy TV állványt legalább, de nem... szóval még mindig azon a mindjárt összeszakad, üveg-dohányzó asztalon van az 55kg-os TV-m is (ráadásul a projit nem is engedte megvenni, nem az ő pénze volt). Szóval ezt hagyjuk.

Mellesleg már kezd meginogni, ma kora délutánig lesz válaszom, ha ok, go holnap xms: RW10.

OFFTOPIC:

Az még nem jutott eszedbe, hogy édesapád esetleg szeretné ha megtanulnád a dolgokat értékelni? Vagy, hogy saját munkából hódolj a nem éppen kisköltségű hobbidnak?

Vendég

Klipsch hangsugárzók

OFFTOPIC:

Fax fadör nem akar adni elegendő zs-t. Ezt még úgyis leverem rajta!! Holnap úgyis ott fogok vigyelni az xms-be. :taps:  

- figyelj, meg fiatal vagy, tanulj, majd elmesz dogozni, es azt veszel magadnak amit akarsz! {nem biztos, hogy igy illene beszelned apukadrol }
- masik odlalrol nem dolgoztal semmit a nyaron?

OFFTOPIC:

- Nem azért nem ad mert csóró... Ez hosszú történet, amit tényleg nem írok, meg főleg nem tartozik ide, sőt semelyik topicban sem, csak rohadtul felhúzott!! - Ne h azt hidd ő vette meg az aláírásomat (még a zajszűrőket és a tüskéket, legolcsóbb kábeleket is nekem kellett megvenni)!! Végig melóztam az egész nyarat (ezért voltam csak késő este felé inkább a centeren, de már egy-két hete nem melózok, mert vége van, különben csináltam volna még). Ebből vettem az aláírásomban szereplő dolgok összesét, kivétel nélkül. Próbáltam kiszedni belőle egy TV állványt legalább, de nem... szóval még mindig azon a mindjárt összeszakad, üveg-dohányzó asztalon van az 55kg-os TV-m is (ráadásul a projit nem is engedte megvenni, nem az ő pénze volt). Szóval ezt hagyjuk.

Mellesleg már kezd meginogni, ma kora délutánig lesz válaszom, ha ok, go holnap xms: RW10.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

- figyelj, meg fiatal vagy, tanulj, majd elmesz dogozni, es azt veszel magadnak amit akarsz! {nem biztos, hogy igy illene beszelned apukadrol } - masik odlalrol nem dolgoztal semmit a nyaron? :taps:

Tami ritkán vagyunk 1 hullámhosszon, de akkor nagyon!

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Tami »

OFFTOPIC:

Fax fadör nem akar adni elegendő zs-t. Ezt még úgyis leverem rajta!! Holnap úgyis ott fogok vigyelni az xms-be. :taps:  

- figyelj, meg fiatal vagy, tanulj, majd elmesz dogozni, es azt veszel magadnak amit akarsz! {nem biztos, hogy igy illene beszelned apukadrol }
- masik odlalrol nem dolgoztal semmit a nyaron?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Vendég

Klipsch hangsugárzók

OFFTOPIC:

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: (ex)Cat »

hangfaldrótra lehet lesz majd jó tipem, kb 4-5ezer/m áron... nekme már van ilyenem és igen jó

OFFTOPIC:

Jól rémlik ugye, hogy pár hete te emlegettél valami olcsóbb kategóriájú kábelt, amit a hátsó dobozokhoz lehetne pl. használni? Akkoriban azt írtad, hogy talán tudsz sokmétert szerezni belőle... alakul ez a kérdés valahogy?

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Klipsch hangsugárzók

A sub használatát zenehalgatáshoz elvetettem, mert túlságosan bonyolult és drága lenne a megvalósítása, viszont filmnézéshez mindenképp szeretnék egy SUB-ot ezért is járom most körbe a témát de ahoz meg lehet elég lenne egy olcsóbb, kisebb teljesítményű sub is....

szvsz filmhez bőven elégnek kell lennie a KW12-nek. Elvileg én mehetnék - ha tudnék - a 2 megrendelt darabért, csak egyelőre nincs időm rá. pedig szívesen tesztelném otthon és akkor első kézből lenne infód.. de szerintem András nyilatkozhat neked ez ügyben is.. (és azért a 100e, meg a 200e között is akad némi differencia )

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Ronin »

nem olyan bonyolult. Egy olyan subot kell venni, amin van sztereó RCA ki/be -menet és ezt az előfok és a végfokok közé kellene iktatni. A drága része a kábelek, ha drága kábeleket használsz, de biztos minőségibb, mint ha az erősített hangfaljelet küldenéd át rajta.

blaki
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: blaki »

blaki!!! 
azért  próbáld ki,mi történik egy szub bekötése után,nehogy később bánd meg (vagy próbáltad?)

a CD-d hangján tovább tudsz finomítani pl daruma alátéttel (legább mi ezt használjuk szinte mindenhova. felér egy 100ezres kategóriás légpárnáas alátéttel és kb ennyibe kerülő hálózati madzaggal is. persze nem mentesít a jó hálózati drót megvétele alól)

hangfaldrótra lehet lesz majd jó tipem, kb 4-5ezer/m áron... nekme már van ilyenem és igen jó :taps:

Szia!

A sub használatát zenehalgatáshoz elvetettem, mert túlságosan bonyolult és drága lenne a megvalósítása, viszont filmnézéshez mindenképp szeretnék egy SUB-ot ezért is járom most körbe a témát de ahoz meg lehet elég lenne egy olcsóbb, kisebb teljesítményű sub is....

A megfelelő hálózati drótot továbbra is keresem, viszont az általad említett hangfalkábelre igazán kíváncsi lennék szóval szeptember 3-át jó lenne összehozni, szívesen látnálak egy kis halgatózásra a sokat tapasztalt füleiddel
A400, Dactilus, 575A, M12.2

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Viszont ha nincs itthon hashajtó, jól jöhet!!

OFFTOPIC:

Még a babgulyást is tudom ajánlani!

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Mondta, h az RW10 nem mozogtatja meg a belem a 300-as Yamahával szemben, azért Te mégis lecserélted.
Ahogy már írtam is nem az a dolga a SUB-nak, hogy a beleidet mozgassa. Ahhoz használj jó kis hashajtót!!

Viszont ha nincs itthon hashajtó, jól jöhet!! :taps:

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Nálam a 602 ha szól rendesen, érzem a labam alatt h a talajjal nem stimmel vmi. Ezt most is elérem (tudom az más lenne, de..). Azt szeretném, h tényleg érezzem a gyomromban a sub-ot, ne csak halljam (nem a 20Hz alatti hangokra gondoltam, ez különben sem valósítható meg nálam). Erre mondta arty, h a 300-as Yamaha képes erre, az RW10 már kevésbé, mert túl precíz. Továbbá a 10-es jó zenére is, ellenben mozira nem olyan jó, mint a 300-as Yamaha. De köztudott, h a Yamaha meg nem jó zenére, mondhatni borzalmas. Na de melyik sub jó zenére ilyen árakon. Egyik se az igazi. De a 10-es még inkább, mint a 300-as (vagy bármelyik) Yamaha. Nah de nem a zene a fontosabb, de az azért sem hanyagolható el. Biztos jó sub a 10-es, sőt! De kár lenne érte, h ténylegesen fizikailag, nem csak földön, a lábam alatt vagy a székemben/ágyamon, amin ülök/fekszek nem csak, hanem a gyomromban(!) érezzem a mélyet, nem 'csak' hallanám. Na ezt szeretném én. Ez egy lakás, nem egy ház, de az nem érdekel (meg még soha nem jelentettek fel, korábbi lakásban meg már megszoktak, itt is megfognak).

Értem, amit írsz, de ez csak elméleti fejtegetés. Hallgasd meg élőben! :taps: Még áll az ajánlatom

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Klipsch hangsugárzók

egyébként szept 3-án leszek pesten. ha gondolod ráleshetünk a cuccodra,oszt töb fül többet hall... addig meg relax :taps:
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Klipsch hangsugárzók

A kis dobozokat meg jó ideig nem áll szándékomban hírdetni(ha mégis ilyenre vetemednék vendégem vagy egy üveg Chivas-ra :smile19:) ... az új cd lejátszómmal kiegészülve elképesztően sokat javult a hang... már csak normális hangfalkábel kell és mondhatni teljesen elégedett leszek... egy darabig

blaki!!!

azért próbáld ki,mi történik egy szub bekötése után,nehogy később bánd meg (vagy próbáltad?)

a CD-d hangján tovább tudsz finomítani pl daruma alátéttel (legább mi ezt használjuk szinte mindenhova. felér egy 100ezres kategóriás légpárnáas alátéttel és kb ennyibe kerülő hálózati madzaggal is. persze nem mentesít a jó hálózati drót megvétele alól)

hangfaldrótra lehet lesz majd jó tipem, kb 4-5ezer/m áron... nekme már van ilyenem és igen jó :taps:
halfnote.hu

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Klipsch hangsugárzók

Mondta, h az RW10 nem mozogtatja meg a belem a 300-as Yamahával szemben, azért Te mégis lecserélted.
Ahogy már írtam is nem az a dolga a SUB-nak, hogy a beleidet mozgassa. Ahhoz használj jó kis hashajtót!!

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Klipsch hangsugárzók

Jaja színben is tökéletesen passzolna.... viszont kicsit félek a szállítási költségtől... ugyanis van vagy 50kg a sub... :taps: 
A kis dobozokat meg jó ideig nem áll szándékomban hírdetni(ha mégis ilyenre vetemednék vendégem vagy egy üveg Chivas-ra :smile19:) ... az új cd lejátszómmal kiegészülve elképesztően sokat javult a hang... már csak normális hangfalkábel kell és mondhatni teljesen elégedett leszek... egy darabig

Ezt már ismerem, Tsc is megitta végül a fogadásból megnyert Whiskeymet De azért észen tartom a dolgot!

Egyébként a szállítás még legalább 100 Eur környékén lehet szerintem, ez még nem feltétlenül sok, csak kérdés, hogy megéri-e..

De kérdezd meg az eladót, egyáltalán elküldi-e ide és ha igen, mennyiért.

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: saca »

Kezd inogni a Yamaha RX-V4600-as helye az új klipsch rendszerem mellett, mert kaptam egy olyan ajánlatot egy Denon AVC-A11XV-re, hogy erösen elgondolkodtam... különös tekintettel arra, hogy ezt a cuccot, használhatom videoproci/switch-nek is! Egy HDMI kábel menne a projektorba és az összes vackom csatija ( beltéri, dvd lejátszó, dvdíró, xbox, vhs, dvdkamera) mehet bele, mert ha jól láttam simán "felhúzza" 720p-re és kiadja HDMI-n akár az S-video jelet is. Ha pedig megnézzük, hogy mennyi fáj egy jó scaller, akár értékarányos vétel is lehet...

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Newman: nálam megmozgatja a foteleket a szub és érezni hogy szól. Gyere el hozzám és hallgasd meg a 10-est!
Nálam a 602 ha szól rendesen, érzem a labam alatt h a talajjal nem stimmel vmi. Ezt most is elérem (tudom az más lenne, de..). Azt szeretném, h tényleg érezzem a gyomromban a sub-ot, ne csak halljam (nem a 20Hz alatti hangokra gondoltam, ez különben sem valósítható meg nálam). Erre mondta arty, h a 300-as Yamaha képes erre, az RW10 már kevésbé, mert túl precíz. Továbbá a 10-es jó zenére is, ellenben mozira nem olyan jó, mint a 300-as Yamaha. De köztudott, h a Yamaha meg nem jó zenére, mondhatni borzalmas. Na de melyik sub jó zenére ilyen árakon. Egyik se az igazi. De a 10-es még inkább, mint a 300-as (vagy bármelyik) Yamaha. Nah de nem a zene a fontosabb, de az azért sem hanyagolható el. Biztos jó sub a 10-es, sőt! De kár lenne érte, h ténylegesen fizikailag, nem csak földön, a lábam alatt vagy a székemben/ágyamon, amin ülök/fekszek nem csak, hanem a gyomromban(!) érezzem a mélyet, nem 'csak' hallanám. Na ezt szeretném én. Ez egy lakás, nem egy ház, de az nem érdekel (meg még soha nem jelentettek fel, korábbi lakásban meg már megszoktak, itt is megfognak).

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Newman: nálam megmozgatja a foteleket a szub és érezni hogy szól. Gyere el hozzám és hallgasd meg a 10-est!

Vendég

Klipsch hangsugárzók

...hétfőn az első utam az xms-be fog vezetni egy rw-12 subért
Mégis megveszed 14nmˇ2-re?

Newman!
Magadnak építs házimozit, ne az aláírásodnak!

Ez nem az Én apukám az erősebb c. játék.

Már leírták itt többen a véleményüket ezzel kapcsolatban, és szerintem jószándékkal segíteni akartak, hasznos tanácsokkal.

De Nekem végülis mindegy...

Ez egy segítő szándékú hsz akart lenni, ha nem olyannak sikerült sorry érte.. :taps:

- egyetertek! en majd 30nm-en hasznalom az RW-10 es eleg.., elotte egy 300-as Yamaha volt, es a mostani kisebb ugye, es megis jobb mint a Yamaha! pedig az nagyobb volt , mondjuk az is igaz, hogy nem tudom milyen lenne az RW-12.

Arty-val konzultálam msn-be jó sokat ma este.
Hallgatta nálad az RW10-et is és most ugye 300-asa van, mint Neked a Klipsch előtt. Mondta, h az RW10 nem mozogtatja meg a belem a 300-as Yamahával szemben, azért Te mégis lecserélted. Ezt pedig szeretném elérni. Egyértelműen az U-571et javasolta, meg is találtam a mélyvízi bombázást: 11-es chapter, dts-ben.

blaki
Fórumlakó
Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: blaki »

Mondjuk 700 Eurot megér az teljesen biztos.  és ahogy nézem, az egyik illik is színben az 906-osokhoz. De ha megvetted, nehogy meglássam mégegyszer, hogy hirdeted a kis dobozokat!!!!
Jaja színben is tökéletesen passzolna.... viszont kicsit félek a szállítási költségtől... ugyanis van vagy 50kg a sub...

A kis dobozokat meg jó ideig nem áll szándékomban hírdetni(ha mégis ilyenre vetemednék vendégem vagy egy üveg Chivas-ra :smile19:) ... az új cd lejátszómmal kiegészülve elképesztően sokat javult a hang... már csak normális hangfalkábel kell és mondhatni teljesen elégedett leszek... egy darabig :taps:
A400, Dactilus, 575A, M12.2

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Tami »

...hétfőn az első utam az xms-be fog vezetni egy rw-12 subért
Mégis megveszed 14nmˇ2-re?

Newman!
Magadnak építs házimozit, ne az aláírásodnak!

Ez nem az Én apukám az erősebb c. játék.

Már leírták itt többen a véleményüket ezzel kapcsolatban, és szerintem jószándékkal segíteni akartak, hasznos tanácsokkal.

De Nekem végülis mindegy...

Ez egy segítő szándékú hsz akart lenni, ha nem olyannak sikerült sorry érte.. :taps:

- egyetertek! en majd 30nm-en hasznalom az RW-10 es eleg.., elotte egy 300-as Yamaha volt, es a mostani kisebb ugye, es megis jobb mint a Yamaha! pedig az nagyobb volt , mondjuk az is igaz, hogy nem tudom milyen lenne az RW-12.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

(ex)Cat
Beköltözött
Beköltözött

Klipsch hangsugárzók

az majd 1 évvel fiatalabb volt a most hírdetettnél. 700 eurot nekem megér a dolog, ha annál többért megy el akkor hétfőn az első utam az xms-be fog vezetni egy rw-12 subért
Mondjuk 700 Eurot megér az teljesen biztos. és ahogy nézem, az egyik illik is színben az 906-osokhoz. De ha megvetted, nehogy meglássam mégegyszer, hogy hirdeted a kis dobozokat!!!! :taps:

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”