Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Klipsch hangsugárzók

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Mindez szép és jó (megvalósítható) lenne, ha lenne HM erősítőm.
Basszus, ezt elfelejtettem.

:taps:

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Mindez szép és jó (megvalósítható) lenne, ha lenne HM erősítőm. :taps:
Basszus, ezt elfelejtettem.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Mindez szép és jó (megvalósítható) lenne, ha lenne HM erősítőm.
De jelenleg a sztereó erősítőmön:
- a front mindent kap (magyarul 'Large'-ba van, nem is lehet mást tenni)
- a mélynyomón viszont már manuálisan kell eltalálni a legmegfelelőbb vágási frekvenciát.

Hát igen. Mókus kerék. Most meg vehetek minnél előbb HM erősítőt. De még van egy "kis" törlesztésem ugye... :taps: Ami késik viszont nem múlik.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Én is ezért hagytam a logant őgy, hogy ne vágja a hangot. Amit megkap a Roteltől, azt adja is ki és így sem lettek túl erősek azok a frekik, ahol a logan meg a 705-ök fedik egymást.
Éppen az a lényeg, hogy nem fedhetik egymást. Ha úgy van beállítva a cucc akkor csak az LFE csatorna megy a mélynyomóra teljes terjedelemben (20-120Hz). Ha a hangmérnök normálisan végezte a munkáját akkor elvileg a front és az LFE között nem lehet átfedés. Ilyenkor természetesen a sub LFE bemenetére kell csatlakoztatni az erősítőt.
Zenénél amikor a sub rásegít a frontoknak előfordulhatnak átfedések ott ki kell játszani vagy a subot be sem kell kapcsolni az erősítőn.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Ronin »

Én is ezért hagytam a logant őgy, hogy ne vágja a hangot. Amit megkap a Roteltől, azt adja is ki és így sem lettek túl erősek azok a frekik, ahol a logan meg a 705-ök fedik egymást.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

- A vágás-t végülis már 70Hz-re húztam 'fel' (50Hz-ről). Sztem így egész jó. Hamarabb megszólal 80 fölé biztos nem fogom tekerni, fenn áll az esély h bebúgnak azok a frekik.
Attól függ. A házimozi hangrendszerek tartalmaznak plusz 1 csatornát amely 100Hz környékéig is felmegy. Ez a jel nem jelenik meg a többi csatorna jelében.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

non-stop ingyen reklám és egy elégedett vásárló.
XMS a király XMS viszont nincs tulaj nélkül :taps:

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Míg az öreg távol volt (már hazaért ) a korábbi hozzászólásaimba szereplő filmeket teszteltem, mármint a subot.
Egyre jobban szeretem ezt a subot, ha van is bejáratás (miért ne lenne), el sem tudom képzelni milyen következményekkel fog még ez járni.

Jelenleg finom zenélek vele. Madonnának nagyon fekszik. Velős!

- A hangerőszabályzót 20-25 között állítottam be. 25 fölé nem tudok vele menni, mert ha kicsit meghajtom, akkor már nagyon brutális és sok (40 a max.) Viszont ha 20 alá megyek, akkor pedig halkan nem hallatszik annyira (22-23ra kellemes). Ezeket úgyírtam, h a front hangfalaim hangerőszintjéhez viszonítva. Nem az én barbár basszus éhes fülemhez mérve.
- A vágás-t végülis már 70Hz-re húztam 'fel' (50Hz-ről). Sztem így egész jó. Hamarabb megszólal 80 fölé biztos nem fogom tekerni, fenn áll az esély h bebúgnak azok a frekik.
- A fázis még mindig 0-n van (default). A jobb front és a TV közé raktam le. Még nem is helyeztem át sehova (azért 5m kábelt vettem, ha szükség van/lesz rá). Szinte szembe van velem, inkább kifelé néz.

UI:sokkal komoly hatást kelt ha nincs rajta a grill Persze a mérete miatt akor sem szégyenkezik, ha rajta van
A reflex-e vmi orbitálisan nagy!! (de nem látszik! & ez nagyon jó a design szempontjából, ha vkinek ez is fontos). Nagyon érdekes helye van. Nem kerek, cső rendszerű, hanem széles terebélyes. Elől helyezkedik el, a front oldalon a széles félkör alakú előlap mögött (felfelé ~45 fokos szögben és szűkül össze). A kezem simán befér. Eddig még nem volt h prüszkölt, legalábbis nem fülsértően, idegesítően. A hangerőszabályzója kaphatta volna hátul a helyet hasonlóképp, mint a phase és a freq. Külső megjelenés szempontból, de azért nincs szemelőtt. A minősége jó, finoman lehet szabályozni. :taps:
Uhh, most indulbe a Dia Another Day, megyek

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Ahh lelépett apám.......... :taps:

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Ma már volt lehetőségem egy-két pillantra felhangosítani...
A dts DVD 8-on van a Különvélemény (dts-ben). Hát az a high-tech fegyver.. mekkora mélyek vannak benne, szabályosan hátra lök (ezt sub nélkül tényleg nem lehet rendesen lesugározni!) Eddig a 602 különösen szenvedett ezzel. Csupa izom, telt, vaskos mélyei vannak. Imádom!
Az U-571 (dts-ben) 11-es jeleneténél, a mélytengeri bombázásnál, szintén letaglóz. Hatalmas hangnyomásra képes.
Pearl Harbor-ban a japánok bombázása a hajórombolókra, amikor kettétörik egy hajó, vagy a Matrix-ban amikor az elején Trinity lelövi a rendőröket, vagy Neo a 29-es jelenetnél, meg az az utáni leszakadt lift robbanása és a legvégén Smith ügynök megölés után vannak még hatalmas mélyek, mikor +görbül a tér. Olyanok amiket még nem hallottam, olyen hatásos!
LOTR I.-ben Szaruon felrobbanása alatt van még nagyobbacska hangnyomás, meg amikor leesik a feje. Ez utóbbit még nem hallottam egyik rendszeremmel sem (nagyon legyalázza a volt PM 5.1 subomat), teljesenen másh szól. A filmben késöbb, amikor Frodo és a többiek lemennek az útról, mert jönnek a Sötét Lovagok / lidércek. Nagyon kegyetlen mind ez is.
A LOTR II.-ben számottevő mély van azon részeknél, amikor felrobbantja az a böhöm ogre a vár kapuját. A szárnyas lidércek csapkodásai is nagyon brutális, ezek szerepelnek a dts DVD-n is. Mind a Behind Enemy Lines, amikor megindul a láncreakció szerű robbanás. Bár nem olyan hatásos, mint a fentebb leírtak, de nem lehet rá panaszkodni! SW II.-ben igen jó tesztrészről csak a szeizmikus töltet két robbanásáról értesültem, ami még etalon sub teszt számba megy. Talán ebben a filmben nincs is más igazi ilyen jelelgő sub effekt. Vagy csak meg kellene néznem a filmet most tényleg sub-bal?
Még vár a Gladiátor, Harcosok klubja, Hihetetlen család, Szikla, Armagddeon, Én a robot...

- A SW I. Podrace-re leszek nagyon kíváncsi, főleg a rajtnál a pod-ok motorhangjaira.
- A The Fast And The Furious-t is meg kell szereznem. A végén vagy egy két személy verseny, komoly motorhangok.

Akkor éreztem utoljára ilyeneket, mikor még az MM-be voltam mint 10-en éves. Vmi hatalmas sub volt bekötve és a Matrix ment. Tömör mélyek hallatszottak ki a Budaörsi bemutatóteremből, amikor a TV-ket nézegettem egyből beszaladtam és úgy kellett már kiabálni velem, h mennyünk.

A 8-as dts DVD-n van még énekes kis csaj. Vannak finom mélyek ebben is, bár nem számottevő. A Titanic dts Audio CD egyik track-jén a vége felé meg monumentálisabb, ezt szerettem. Nem megy annyira mély-re de sub-bal drámaibb.

H mennyire mozgatja meg engem nem csak a levegőt, azt majd 7főn kiderítem ill. ha csak én leszek a lakásba. Nem akarom meghallani itthon..., azt hallgatni, h na akkor visszük vissza, mert ez túl dúrva ide.

UI.::teljesen igazat adok mindazoknak, akik azt mondták, h kell a sub. Én kis hülye meg annyira be voltam telve a 602 mélyeivel, h akkor még úgy voltam, h nem kell majd nekem sub. :taps: Egyre jobban kezdem megtanulni azokat a dolgokat, h ha vmit még nem hallottam, arról ne tegyek ki bátor megjegyzéseket.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Rendben a családi kérdéseidbe ne menjünk bele.De a szubról írjál majd részletesebben is!

Ok.
Természetesen! Holnap már tudom rendesen is használni... :taps: Az imént be mertem rakni a LOTR I. / Chapter 1-et. pfúúú Holnap nem így fogok azért róla beszélni.

forgi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: forgi »

OFFTOPIC:

juj forgi ebbe ne menjünk bele.. 

A sub-nak viszont hihetetlenül örülök! :taps: Kezdhetem a törlesztést fizetni
Kiíváncsi leszek majd mennyire lehet finomkodni vele, az biztos, h könnyen elszalad alóla a ló, mert izom az van benne bőven érzem.

Rendben a családi kérdéseidbe ne menjünk bele.
De a szubról írjál majd részletesebben is!

Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek

Négy láb jó, két láb rossz

Vendég

Klipsch hangsugárzók

OFFTOPIC:

Ha más nem majd kiálsz az utcára és árulod a tested Állítólag keresik a homokosok a hímringyókat 

OFFTOPIC:

Felveszel majd ha meglesz a jogsid? :taps: Vagy már meg van?

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Ronin »

OFFTOPIC:

Ha más nem majd kiálsz az utcára és árulod a tested Állítólag keresik a homokosok a hímringyókat :taps:

Vendég

Klipsch hangsugárzók

OFFTOPIC:

juj forgi ebbe ne menjünk bele.. 
A sub-nak viszont hihetetlenül örülök! :taps: Kezdhetem a törlesztést fizetni
Kiíváncsi leszek majd mennyire lehet finomkodni vele, az biztos, h könnyen elszalad alóla a ló, mert izom az van benne bőven érzem.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Másrészről tényleg másképp kellene gondolkodnod, beszélned az apádról. Az lehet, hogy nem segíti a hobbidat, de mégis valószínűleg csak a jó szándék vezérli veled kapcsolatban. Az tény, hogy sokszor nem ért egyet az ember a szülei tettével. De sok esetben hosszú évek elteltével rájön, hogy mit miért tettek annó, és a dolog csak a javadat szolgálta (Kivételek persze mindég lehetnek). És sok esetben Te is azt tennéd x év tapasztalattal, amit ők tettek egykor, és amivel te anno egyáltalában nem értettél egyet.
Családi kör.

forgi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: forgi »

Most értünk haza Bp.-ről. Végülis megvettem Andrásnál az RW10-est. Mindent köszönök neki!   Érti a célzást

Alig üzemeltem még csak be. Nagyon brutális mélyek lesznek itt már érzem, itthon a vérszívó öreg, úgyh nem tudom letesztelni. Még csak finomkodok és ismerkedek vele.

XMS a király!    

Egyrészről gratulálok a szubhoz.
Másrészről tényleg másképp kellene gondolkodnod, beszélned az apádról. Az lehet, hogy nem segíti a hobbidat, de mégis valószínűleg csak a jó szándék vezérli veled kapcsolatban. Az tény, hogy sokszor nem ért egyet az ember a szülei tettével. De sok esetben hosszú évek elteltével rájön, hogy mit miért tettek annó, és a dolog csak a javadat szolgálta (Kivételek persze mindég lehetnek). És sok esetben Te is azt tennéd x év tapasztalattal, amit ők tettek egykor, és amivel te anno egyáltalában nem értettél egyet.

Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek

Négy láb jó, két láb rossz

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Most értünk haza Bp.-ről. Végülis megvettem Andrásnál az RW10-est.
Mindent köszönök neki! Érti a célzást

Alig üzemeltem még csak be. Nagyon brutális mélyek lesznek itt már érzem, itthon a vérszívó öreg, úgyh nem tudom letesztelni. Még csak finomkodok és ismerkedek vele.

XMS a király!

saca
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: saca »

A HTPC-m jól nézne ki vele, de nem ez a legfontosabb szempont...

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Az ugye attól függ, hogy mennyi az a jó ár??? Mert azért ez a készülék nem egy kategória, sem a Yamahával, sem a Denonnal... 
sajti

Listaáron százassal drágább mindkettőnél (320<420).

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: sajti »

Az az A11-es Denon azért nem lenne rossz választás!
Nem, de olyan sokat kéne rá várni és nem is 100%, hogy összejönne azon az áron amennyiért szerettem volna... :taps: a yamaha RX-V4600-ról mindenki lebeszél, a denon AVR-3805-től meg Én nem voltam elájulva...

Mond ez neked valamit:

Vincent SV-388

Milyen cucc lehet ez? elég jó árban meg tudnám ezt is venni...

Az ugye attól függ, hogy mennyi az a jó ár??? Mert azért ez a készülék nem egy kategória, sem a Yamahával, sem a Denonnal...

sajti

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

Az az A11-es Denon azért nem lenne rossz választás!
Nem, de olyan sokat kéne rá várni és nem is 100%, hogy összejönne azon az áron amennyiért szerettem volna... :taps: a yamaha RX-V4600-ról mindenki lebeszél, a denon AVR-3805-től meg Én nem voltam elájulva...

Mond ez neked valamit:

Vincent SV-388

Milyen cucc lehet ez? elég jó árban meg tudnám ezt is venni...

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Ma hazavittem a jó kis hangfalakat aztán rájöttem, hogy nincs mivel meghajtani...
Az az A11-es Denon azért nem lenne rossz választás! :taps:

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Ma hazavittem a jó kis hangfalakat aztán rájöttem, hogy nincs mivel meghajtani... :taps:

Holnap ebédután én is megyek venni sub-ot.

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

Ma hazavittem a jó kis hangfalakat aztán rájöttem, hogy nincs mivel meghajtani... :taps:

Cuccaim

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”