Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
OFFTOPIC:
Mi az az agy-bél?
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
...
Ha van egy két jó ötlet szívesen venném, mert már nagyon dübörögtetném a cuccokat...
A "..."-hoz nem tudok hozzászólni sajna.
De az utóbbit megértem. :taps: Végülis azt hiszem te a RW12-t vetted (nyilván az RF35-höz), nekem a 10-es van meg, utánnad vettem 1-2 nappal, de már ez is agy-bél szaggató. 14nm.. no comment. :smile19:
Klipsch hangsugárzók
Még mindig nem "találtam" erölködöt a Klipsc RF-35-ös szettemhez... minnél jobban keresgéltem, annál jobban tanácstalan lettem... a következökkel szemezgettem eddig:
Marantz SR-8500
H/K AVR 635
Yamaha RX-V4600
Pioneer VSX-AX5Ai
NAD T 773
Vincent SV-388
Igazság szerint képben van még egy "kedvezményes" Denon AVC-A11XV, de sajna ez nem biztos hogy összejön (mármint anyagilag) 3805-öt meg nem igazán akarok. Szívem szerint a Vincent-et venném meg, de nem találtam igazán semmit róla ami megnyugtatna...
Ha van egy két jó ötlet szívesen venném, mert már nagyon dübörögtetném a cuccokat...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Klipsch hangsugárzók
OFF
Már előre félek ha megnőnek a gyerekeim. :taps:
Off
Szerintem nagyon egyszerű az egész. Én úgy állok apámhoz, mint ahogyan Ő áll hozzám! Ez oda-vissza működik. Ha te is egyenlő partnerként kezeled a gyerekeidet, akkor szerintem meglesztek . Aztán lehet hogy ez nem így van, de majd meglátod mit hoz a jövő
Klipsch hangsugárzók
OFF
Már előre félek ha megnőnek a gyerekeim.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Klipsch hangsugárzók
Newman jó gyerek, csak egy kicsit lazán beszél olyan dolgokról, amikről nem kellene. De ha haverjai elött egyszer egyszer elejt egy ilyen beszóláts, az még nem olyan nagy gond, de egy fórumon, ahol nyoma marad, az azért már nem egészséges.
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
OFFTOPIC:
Bármilyen szabadszájú is vagy ezúttal igazat kell, h adjak neked. :taps:
OFFTOPIC:
Dícséretes, hogy ezúttal nem visszavágni próbáltál, hanem beláttad, hogy hibáztál!
OFFTOPIC:
Igázól: már megtanultam, h nem rédemes vitatkozni Veled. Nah ez most (is) poén volt
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
OFFTOPIC:
Bármilyen szabadszájú is vagy ezúttal igazat kell, h adjak neked. :taps:
OFFTOPIC:
Dícséretes, hogy ezúttal nem visszavágni próbáltál, hanem beláttad, hogy hibáztál!
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Alig üzemeltem még csak be. Nagyon brutális mélyek lesznek itt már érzem, itthon a vérszívó öreg, úgyh nem tudom letesztelni. Még csak finomkodok és ismerkedek vele.
OFFTOPIC:
Bocs, de nem bírom, hogy ne reagáljak erre!Most vissza kellett törölnöm, hogy a moderátoroknak ne adjak munkát.
Elgondolkodtál már azon, hogy édesapád milyen szemmel néz rád, mikor ilyen kretén vagy? Én azt gondolom, hogy faterod többet megtesz érted, mint amennyit megérdemelsz és így beszélsz róla??? Ezen is gondolkodhatnál kicsit! Többiektől bocsánat az off-ért!
OFFTOPIC:
Bármilyen szabadszájú is vagy ezúttal igazat kell, h adjak neked. Az a szitu velem, h gyakran és talán túl hamar is felkapom a vizet és ennek szerepet is tulajdonítok (sajnos ).
Másik: nem tudom, h faterom miért hitte azt, h erősítőt veszek (talán, mert tudja h hirdetem), de mikor Andrásék lerakták az RW8 és RW10 dobozát. Megkérdezi, h mi ez. Mondom mélyláda. Errő ő: majd kint mondok vmit. Beszállunk a kocsiba (bnőm is jött velünk). Aztán mondja, h ha tudom ezt akarod megvenni nem mentünk volna pestre. Ezt hallgattam hazáig, de még itthon is (Andrásnak köszönhetően a jókedvem volt a csillgos ég, ő a földbe döngölte). Ha erősítőt vettem volna 2x-er ennyiért, azért nem szólt volna(!), ha ugyanígy az ""én"" pénzemből vásárolom. Ergo soha nem lehetne sub-om ha tudja, h azt akarok venni és ezért megyünk fel pestre. De már megvan Ráadásul ez gyak. örökös. :taps:
Tegnap, mondta de nem írtam le, minek tettem volna, de most már mondom, főleg h tovább javítsam az esélyeit, ami már így is elég magas a szemetekbe Mint fent beismertem megérdemli Ő 15e Ft KÖLCSÖNT adott volna (és adott is) az egészbe (RW10). Mondta, h nem kell azt visszadnom. De mások felé ugye még jelentős tartozásom van, de ő elengedte.
DVD-t meglesem újra.
Klipsch hangsugárzók
blaki: - rákötöttem és nem szól,
- még a TV hangja se (ami ugye rá van kötve erölködőre).
Ha a TV-ben levő hangszórókra adok hangot az természtesen szól.
Be kéne konfigurálni rendesen a dvd-t. :taps:
Talán nem ártana...
A400, Dactilus, 575A, M12.2
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
blaki: - rákötöttem és nem szól,
Be kéne konfigurálni rendesen a dvd-t.
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Alig üzemeltem még csak be. Nagyon brutális mélyek lesznek itt már érzem, itthon a vérszívó öreg, úgyh nem tudom letesztelni. Még csak finomkodok és ismerkedek vele.
OFFTOPIC:
Bocs, de nem bírom, hogy ne reagáljak erre!Most vissza kellett törölnöm, hogy a moderátoroknak ne adjak munkát.
Elgondolkodtál már azon, hogy édesapád milyen szemmel néz rád, mikor ilyen kretén vagy? Én azt gondolom, hogy faterod többet megtesz érted, mint amennyit megérdemelsz és így beszélsz róla??? Ezen is gondolkodhatnál kicsit! Többiektől bocsánat az off-ért!
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Így felesleges volt megvenni ezt a subot.
H érted? Még nem szólt! És nem akarom elriasztani az elején. Ne h azt hidd, h állandóan itthon van. Most inkább, h is mondjam front van, de egyébként alig van itthon... :taps:
Tegnap fél11-kor lett vége az Armageddon-nak, öregek laknak körülöttünk, szted alig hallottam a filmet(?)! Becsukta az ő szoba ajtaját is (nem tom volt e értelme ) és ennyi. Nincs gáz, csak még nem akarok állatkodni. 7főn meg vagy 6 filmet fogok megnézni (nem vígjátékokat).
Klipsch hangsugárzók
Így felesleges volt megvenni ezt a subot.
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Már puhítom fateromat a Big Picture Telarc Apollo 13 felszállással, behívtam rá
De amikor nincs a szobámba akkor az U-571 a kedvence :taps: Még sajnos nem volt rá lehetőségem, de ez utóbbit már nagyon szeretném kihajtani.
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Majd mentem a Satsystem-be a h/k user manual-val h ehhez az erősítőhöz és az RW10 közé mi a legjobb összeköttetés. És mondták, adták, fizettem.
Ilyenkor érzi az ember, hogy nem felesleges a munkája itt a fórumon.
Azt itt nem kérdeztem meg Tőletek, h milyen kábel kell, ahhoz túl gyorsan vettem meg az RW10-et. :taps:
Abban a rövid időben pedig nem azon agyaltam, h milyen kábel kell majd
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Majd mentem a Satsystem-be a h/k user manual-val h ehhez az erősítőhöz és az RW10 közé mi a legjobb összeköttetés. És mondták, adták, fizettem.
Ilyenkor érzi az ember, hogy nem felesleges a munkája itt a fórumon. :taps:
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Végül is a subon elég 1x beállítani a hangerőt utána nem nagyon kell vele foglalkozni :taps:
Ahogy most csinálja newman úgy igen, de a te módszereddel állítgatni kellene. Vagy hogyan képzeled el? Majd a sub mindig ugyan olyan hangerőn ugározna, newman meg csak a frontok hangerejét szabályozná?
Nem hinném, hogy a Pio DVD játszón állítható lenne a kimeneti jelszint.
Egyébként sztem sem létezik jobb megoldás, mint most:
2 db Y kábel a(z sztereó) erősítőm Pre out/Main in kimenetén melyek végére meg egy 2RCA-2RCA kábel megy a sub Line In bemenetére.
XMS-be András ill. munkatársa javasolta ezt, mikor megemlítettem, h h/k sztereóm van. Egyből tudta, h elő/végfokra kell majd kötni.
Klipsch hangsugárzók
Ronin:Miért kell akkor mindig oda menni és állítani a hangerőt? Arra gondolsz, h ha az erősítőn hangerőt állítok, azzal együtt a sub hangereje nem változna vele párhuzamosan? Ez hülyén hangzik, de másra nem tudtam gondolni abból, amit írtál...
Persze hogy nem!
Ha a DVD sub kimenetére van közvetlen kötve a sub akkor miért válltozna a hangereje ha a H/Kt állítgatnád?! Vagy a pio szabályozható jelkimenetű?
Hova kötötted a subot? Van ugye a pio-n egy 5.1ch output és ott a sub kimenetre kell kötni. A subon meg nem a digit bemenetre, hanem arra kösd amin most is használod a H/K-ról szerintem.
Meg persze a h/k-t is át kell kötnöd a sztereó kimenetről az 5.1 output front kimenetére
De mint mondtam nem sok értelme lenne.
Klipsch hangsugárzók
Végül is a subon elég 1x beállítani a hangerőt utána nem nagyon kell vele foglalkozni
Ahogy most csinálja newman úgy igen, de a te módszereddel állítgatni kellene. Vagy hogyan képzeled el? Majd a sub mindig ugyan olyan hangerőn ugározna, newman meg csak a frontok hangerejét szabályozná?
Nem hinném, hogy a Pio DVD játszón állítható lenne a kimeneti jelszint.
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
blaki:
- rákötöttem és nem szól,
sajti:
Ha működött is volna mit értesz az alatt, h "Ha hangerőt nem akarok szabályozni, akkor tuti a megoldás.." lett volna?
Ronin:
Miért kell akkor mindig oda menni és állítani a hangerőt? Arra gondolsz, h ha az erősítőn hangerőt állítok, azzal együtt a sub hangereje nem változna vele párhuzamosan? Ez hülyén hangzik, de másra nem tudtam gondolni abból, amit írtál...
blaki:
Azért több tényezőtöl függ, h a sub milyen hangerőn van.
- mikor: délután/este (nincs HM erősítőm szóval ilyen night, meg silent nincs...) filmezek
- zenélek vagy filmezek.
- Jönnek meghallgatni a sub-ot, akció, sub filmek előnyben (nem lefelé tekerem)
Elvégre az erősítőt sem egy fix hangerőn hagyod életed végéig. :taps:
Klipsch hangsugárzók
Végül is a subon elég 1x beállítani a hangerőt utána nem nagyon kell vele foglalkozni
Klipsch hangsugárzók
Kösd rá a subot a dvd lejátszó sub kimenetére és kész, mozinál kapja onnan a jelet azt annyi.
Ha hangerőt nem akar szabályozni, akkor tuti a megoldás... :taps:
sajti
Pont ezt akartam mondani. Kényelmes megoledás lehet, csak mindig oda kell menni a subhoz és belőni a hangerőt
Akkor már egyszerűbb, ha filmet néz, akkor együttal bekapcsolja a subot, amikor a lemezt berakja, ha meg zenél akkor kikapcsolja. Ez valamilyen szinten járható út ha rossz a sub zenére.
Klipsch hangsugárzók
Kösd rá a subot a dvd lejátszó sub kimenetére és kész, mozinál kapja onnan a jelet azt annyi.
Ha hangerőt nem akar szabályozni, akkor tuti a megoldás... :taps:
sajti
Klipsch hangsugárzók