Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
Synergy Series C-3
73Hz - 23kHz +/-3dB
96.5dB @ 2.83 volts/1 meter
150 w (600 w peak)
8 ohms
CROSSOVER FREQUENCY: 2600Hz
TWEETER: 1” (2.5cm) magnetically shielded, aluminum dome tweeter
HIGH FREQUENCY HORN: 6.5” (16.5cm) 90 x 60 Tractrix Horn
WOOFER: Two 6.5” (16.5cm), magnetically shielded woofers
9” (22.9cm) x 25” (63.5cm) x 8.1” (20.6cm)
15lbs. (6.8kg)
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Klipsch hangsugárzók
Synergy Series F-3
35Hz - 23kHz +/-3dB
97dB @ 2.83 volts/1 mete
150 w (600 w peak)
8 ohms
CROSSOVER FREQUENCY: 2000Hz
TWEETER: 1” (2.5cm) magnetically shielded, aluminum dome tweeter
HIGH FREQUENCY HORN: 6.5” (16.5cm) 90 x 60 Tractrix Horn
WOOFER: Two 8” (20.3cm), magnetically shielded woofers
42” (106.7cm) x 9.5” (24.1cm) x 16” (40.6cm)
60lbs. (27.2kg)
T A M I . H U
Klipsch hangsugárzók
- Klipsch Synergy Sub-12
BASH Class D amplifier
300 watts of continuous power @1% THD
650 watts of dynamic power.
built-in, steep-slope (24dB/octave) low-pass crossover is continuously adjustable from 40 to 120Hz.
117dB @30 Hz 1/8 space 1 meter
T A M I . H U
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
- kis nyuszi nagy nyuszi enmar ilyen vagyok..
OFFTOPIC:
Büszke lehetsz rá!
Klipsch hangsugárzók
- kis nyuszi nagy nyuszi enmar ilyen vagyok..
T A M I . H U
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Erre akartam írni korábban, csak kiment a fejemből.A reflexnyílás az vmi kritikán aluli, egy gyatra vékony műanyag cső!
Mikor megláttam majdnem elsírtam magam. (RW-12)
OFFTOPIC:
Tami:...és még nyuszi is!
Ha már beírtad, akkor vállald!
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
A reflex-e vmi orbitálisan nagy!! (de nem látszik! & ez nagyon jó a design szempontjából, ha vkinek ez is fontos). Nagyon érdekes helye van. Nem kerek, cső rendszerű, hanem széles terebélyes. Elől helyezkedik el, a front oldalon a széles félkör alakú előlap mögött (felfelé ~45 fokos szögben és szűkül össze).
Erre akartam írni korábban, csak kiment a fejemből.
A reflexnyílás az vmi kritikán aluli, egy gyatra vékony műanyag cső!
Mikor megláttam majdnem elsírtam magam. (RW-12)
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
(kicsit néha (kicsit néha sziszegett egy - egy erősebb robbanásnál, de nem vészes. Igazából csak akkor hallatszik ha nagyon figyel az ember)
Meg akkor ha kicsit hangosabban megy a szokottnál (ami mozizásnál kell is), olyan alacsony tónusú jeleneteknél, ahol nincsen kardcsapkodás, ágyúdörgés, lövöldözés. Ilyen pld. (tegnap nézett) LOTR-TTT lidércek a holtlápnál. Itt érezhető a nagy bassreflex-ből áramló hatalmas levegőtömeg hangja. Engem különösebben nem idegesít. Továbbá ez nagyobb hangerőszintet is jelent ugye. Én az RW10-ről beszéltem.
Ja! Táv. Kibökte a szemem na sebaj így még tudok hifizni Nagyon szép ez a fekete alapon az arany maratz felirat elkerülte a figyelmem, kis betűkkel pedig nem vettem észre az alján a feliratot (RC 1400). Így már annyira nem tetszene, h mellette nem Marantz erősítőm van/lenne.
Meg akkor ha kicsit hangosabban megy a szokottnál (ami mozizásnál kell is), olyan alacsony tónusú jeleneteknél, ahol nincsen kardcsapkodás, ágyúdörgés, lövöldözés. Ilyen pld. (tegnap nézett) LOTR-TTT lidércek a holtlápnál. Itt érezhető a nagy bassreflex-ből áramló hatalmas levegőtömeg hangja. Engem különösebben nem idegesít. Továbbá ez nagyobb hangerőszintet is jelent ugye. Én az RW10-ről beszéltem.
Ja! Táv. Kibökte a szemem na sebaj így még tudok hifizni Nagyon szép ez a fekete alapon az arany maratz felirat elkerülte a figyelmem, kis betűkkel pedig nem vettem észre az alján a feliratot (RC 1400). Így már annyira nem tetszene, h mellette nem Marantz erősítőm van/lenne.
Klipsch hangsugárzók
Mi a pontos márkája, típusa?
RC1400 a típusa a távnak ha jól rémlik, de a képen is látható azt hiszem
(Amúgy próbálkoztam az infovox oldalával, de valahogy nagyon nem boldogultam vele, hogy megtaláljam ezt a távot. No majd kicsit később újra nekifutok, hátha )
RW-12: Meglepően jó. Őszintén szólva én kevesebbet vártam tőle, de határozott, dinamikus, erőteljes hangja van. Házimozihoz abszolút ideális, zenével még nem próbáltam, de azt hiszem nem is fogom. Egyelőre még csak egy lightos teszt volt az U571-el, de ha lesz időm meglesek 1-2 filmet a napokban. (kicsit néha sziszegett egy - egy erősebb robbanásnál, de nem vészes. Igazából csak akkor hallatszik ha nagyon figyel az ember)
Egyébként azt a véleményemet egyértelműen erősíti ez a gép, hogy egy SUB szükséges a házimozihoz. Azért igen sokat hozzátesz a feelinghez. Már persze olyan filmek esetén
Ennyit meg (100e) szerintem lazán megér...
ja egy fontos dolog: Nem görény biztos!!!
Klipsch hangsugárzók
off
Akkor ez külön élmény a harman/kardon HM-val rendelkezők között.
Mi a pontos márkája, típusa? Néztem is, h nincs rajta h Marantz, de aztán mondom jólvan ez van. Engem érdekel a táv. (márcsak puszta kíváncsiságból is). Hol lehett több infot megtudni róla? Pld. milyen készülékekhez lőhető be, ilyesmi. Utálom mikor DVD-zek mellettem van 3 táv (eddig) és a sötétben csak tapogatásokkal találom meg melyik, melyik. Az már csak slussz poén ha le is verem az ágyról vmelyiket.
on
OFFTOPIC:
Marantz RC1400 és www.marantz.com
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Távretyegö
Egészen használhatónak tűnik a távja is. Emellett azért veszel maganak is Prontót?
Ezt a távot külön is lehet kapni! Én ár egy éve szemezek vele, de mindig elmarad a vásárlás. Az ára kb. 25e HUF.
Vagy 50 oldal a használatija.
off
Akkor ez külön élmény a harman/kardon HM-val rendelkezők között.
Mi a pontos márkája, típusa? Néztem is, h nincs rajta h Marantz, de aztán mondom jólvan ez van. Engem érdekel a táv. (márcsak puszta kíváncsiságból is). Hol lehett több infot megtudni róla? Pld. milyen készülékekhez lőhető be, ilyesmi. Utálom mikor DVD-zek mellettem van 3 táv (eddig) és a sötétben csak tapogatásokkal találom meg melyik, melyik. Az már csak slussz poén ha le is verem az ágyról vmelyiket.
on
Klipsch hangsugárzók
itt van nálam az RW-12!!.. nem rossz...
- no kicsit reszletesebben
T A M I . H U
Klipsch hangsugárzók
Bár azt nem tudom, hogy itthon is kapni-e de ebay-ről kb. ennyibe jön ki.
OFFTOPIC:
Az infovox árlistáján fent van!
Marad is nálad az RW12-es?
Klipsch hangsugárzók
Ezt a távot külön is lehet kapni! Én ár egy éve szemezek vele, de mindig elmarad a vásárlás. Az ára kb. 25e HUF.
Tudom. Pont ezért érdeklődök róla
Bár azt nem tudom, hogy itthon is kapni-e de ebay-ről kb. ennyibe jön ki.
És hogy azért végre egy kicsit ON is legyek
itt van nálam az RW-12!!.. nem rossz...
Klipsch hangsugárzók
Távretyegö
Egészen használhatónak tűnik a távja is. Emellett azért veszel maganak is Prontót?
Vagy 50 oldal a használatija.
Klipsch hangsugárzók
Az igazság az, hogy már van egy pronto-m, de nem otthon használom. Viszont ez tényleg ígéretesnek tűnik rendszertávként
ha meglesz a gép, írj már külön a távról is, mert ezt egész jó áron meg lehet kapni és ha amúgy korrektül használható, akkor talán érdemes rá költeni pénzt.
Klipsch hangsugárzók
Az igazság az, hogy már van egy pronto-m, de nem otthon használom. Viszont ez tényleg ígéretesnek tűnik rendszertávként
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Klipsch hangsugárzók
Távretyegö
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Gondolom a schwarz feketét jelent...
Akkor jó.
Bár lehet, hogy nem azt jelenti feketében hanem azt, hogy feketén.
Klipsch hangsugárzók
Nagyon jól néz ki feketében.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Klipsch hangsugárzók
Úgy értettem, hogy itthon más internetes shopban sem láttam, hogy lehetne rendelni feketét. A Marantz németországi honlapján sem jegyzik, hogy volna belőle fekete. Lehet, hogy csak amerikában lehet kapni mert ott én is láttam.
Itt pédául 1 199EUR az ára. Gondolom a schwarz feketét jelent...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
A Netdepo-n mindenesetre csak ezüst rendelhető, fekete nem. Máshol sem láttam feketét.
Isten bizony nem photoshop-al csináltam a képet...
Úgy értettem, hogy itthon más internetes shopban sem láttam, hogy lehetne rendelni feketét. A Marantz németországi honlapján sem jegyzik, hogy volna belőle fekete. Lehet, hogy csak amerikában lehet kapni mert ott én is láttam.
Klipsch hangsugárzók
A Netdepo-n mindenesetre csak ezüst rendelhető, fekete nem. Máshol sem láttam feketét.
Isten bizony nem photoshop-al csináltam a képet...
Cuccaim
Klipsch hangsugárzók
A Vincentről azt írod, hogy úgy gondolod, az lett volna a legnagyobb rizikó. Miért?Ugyanúgy megvan a magyar importőre, szervízhálózata mint a töbinek.
Esetleg az egyenetlen minőségtől tartasz?
A helyzet az, hogy félek a jövötöl... (mármint a Vincent-nél) egy ilyen beruházás számomra relatíve hosszú távú, mig az ilyen márkáknál nincs szervíz, csak márkaképviselet az is állandóan változik. Engem az nem boldogít ha van garancia 1 évig, de ennek lejárta után 2-3 hónapot ell várnom egy alkatrészre és az is horror árba kerül... persze nem biztos hogy így jár az ember, de pl a marantz szervívzben (infovox) dolgozik ismerös és üzleti kapcsolat is van a cégeink között. Persze nem ez volt a fö szempont, de is számít.
Cuccaim
Klipsch hangsugárzók
Eldölt... Marantz SR-8500-öst veszek, ha lesz belöle itthon fekete. Sokat tipródtam, mérlegeltem, kerestem az optimális megoldást, de mivel meghalhatni nincs igazán lehetöségem, sokat nyomott a latba az ár/értékarány. Azt gondolom, hogy valószinüleg a Vincent lett volna a legjobb választás, de talán itt a legnagyobb a rizikó is.
Szép darab. Ha bejön a Marantz hangzásvilága, biztos nem bánod meg.
A Vincentről azt írod, hogy úgy gondolod, az lett volna a legnagyobb rizikó. Miért?
Ugyanúgy megvan a magyar importőre, szervízhálózata mint a töbinek.
Esetleg az egyenetlen minőségtől tartasz?
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz