Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Klipsch hangsugárzók
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Vagy csak 3x akkora a szobája mint Neked és akkor már érthelő is. Vagy csak olyan az akkusztika, hogy a sub mélyét lenyeli a kégli és a hallgatási pozícióba kevés jut. Nálam is volt ilyen. Valahol k*rva hangos, máshol meg nem hallani és akkor mondhatom, hogy de gyenge a sub, amikor dolgozik mint állat. A reflex zaja meg azért van, mert kicsi a nyílás és valszleg szar kialakítású. A régi sonymon volt ilyen, engem kurvára zavart, ez volt az egyik ok amiért zártat vettem (na meg a pontosság/precizitás).
Előbb nézd meg az RW-10et mielőtt beszélsz róla, most itt főleg a reflexről nyilatkozottakra gondolok.
No meg Sony Klipsch nem egyre megy. Egyik a nap másik a hold. A nap a Klipsch, az fényesebb, mondjuk ez "sugárzik" is már a membránja színéről.
Klipsch hangsugárzók
Vagy csak 3x akkora a szobája mint Neked és akkor már érthelő is. Vagy csak olyan az akkusztika, hogy a sub mélyét lenyeli a kégli és a hallgatási pozícióba kevés jut. Nálam is volt ilyen. Valahol k*rva hangos, máshol meg nem hallani és akkor mondhatom, hogy de gyenge a sub, amikor dolgozik mint állat. A reflex zaja meg azért van, mert kicsi a nyílás és valszleg szar kialakítású. A régi sonymon volt ilyen, engem kurvára zavart, ez volt az egyik ok amiért zártat vettem (na meg a pontosság/precizitás).
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Sziasztok!
Pár napja vettem egy RW-10-es szubot és szeretném megkérdezni a szakikat (SACA!!!), hogy mi a tapasztalatuk a referencia szubokkal kapcsolatban.
Konkrét észrevételem az, hogy kissé hamar elfogy az ereje...
Hát ez lenne a specifikációban leírt 260Watt folyamatos teljesítmény, hát nemtom...
Vagy csak túl nagyok az igényeim?
A helyzet az, hogy a frontokat hajtó receiver még bőven szól torzítatlanul, amikor a Klipsch már visszaveszi a mélyhangokat és így kissé mélyhangszegény lesz a hangkép...
Saca vagy H. Andris légyszi!
Lehet be kéne járani és megjönne az igazi ereje?
Lehet h vmi csontszar kábellel lőtted be?
Apropó: mekkora a szobád??
Nálam egyébként a helyzet az, h van egy nem gyenge sztereó erősítőm rajta B&W 602-vel, de úúgy h a magas vissza van véve. És a magas előbb kezd torzítani, mint az RW10-em. Lassan már megvan 1 hónapja.
Nekem csak egyetlen gondom van vele, h a reflex zajos. De ez a legtöbb sub-ra igaz. Amúgy fasza kis sub!!!
Betorzíttatni még nem sikerült, mintha azt vettem volna észre h visszavesz az erejéből, HA kell (de inkább csak nem megy tovább). A hecc kedvéért megcsináltam, h csak a sub volt bekötve az erősítőre (hangfalakat kihúztam), egy bizonyos hangerőszint felett pedig már nem nőtt a sub hangereje, de nem is torzítot.
Klipsch hangsugárzók
Sziasztok!
Pár napja vettem egy RW-10-es szubot és szeretném megkérdezni a szakikat (SACA!!!), hogy mi a tapasztalatuk a referencia szubokkal kapcsolatban.
Konkrét észrevételem az, hogy kissé hamar elfogy az ereje...
Hát ez lenne a specifikációban leírt 260Watt folyamatos teljesítmény, hát nemtom...
Vagy csak túl nagyok az igényeim?
A helyzet az, hogy a frontokat hajtó receiver még bőven szól torzítatlanul, amikor a Klipsch már visszaveszi a mélyhangokat és így kissé mélyhangszegény lesz a hangkép...
Saca vagy H. Andris légyszi!
Klipsch hangsugárzók
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata a Klipsch RF15-tel kapcsolatban?
Klipsch hangsugárzók
Ezek csak usa piacra keszulnek halistennek. Ez ilyen Heco Magnat kategoria, nincs ertelme foglalkozni vele
Pedig szép... hétvégén már döngetem a klipsch cuccokat, mert ha minden igaz itt van péntekre az erölködő. Sajnos a fekete szín miatt sokat kellet várnom.
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Klipsch hangsugárzók
Synergy Series C-373Hz - 23kHz +/-3dB
96.5dB @ 2.83 volts/1 meter
150 w (600 w peak)
8 ohms
CROSSOVER FREQUENCY: 2600Hz
TWEETER: 1? (2.5cm) magnetically shielded, aluminum dome tweeter
HIGH FREQUENCY HORN: 6.5? (16.5cm) 90 x 60 Tractrix Horn
WOOFER: Two 6.5? (16.5cm), magnetically shielded woofers
9? (22.9cm) x 25? (63.5cm) x 8.1? (20.6cm)
15lbs. (6.8kg)
Ezek csak usa piacra keszulnek halistennek. Ez ilyen Heco Magnat kategoria, nincs ertelme foglalkozni vele
Klipsch hangsugárzók
mar korabban akartam szolni, akkor valami motort vagy mit raktal be
viszont a megjegyzesem mindenkinek szolt aki offol, amolyan "akinek inge vegye magara" jelleggel (tobbesszam az offoljatok)
korlatlanul lehet topikot nyitni, es erdemes is mindent a maga helyen
Igenis!
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Klipsch hangsugárzók
mar korabban akartam szolni, akkor valami motort vagy mit raktal be
viszont a megjegyzesem mindenkinek szolt aki offol, amolyan "akinek inge vegye magara" jelleggel (tobbesszam az offoljatok)
korlatlanul lehet topikot nyitni, es erdemes is mindent a maga helyen
o v e r p o w e r e d
Klipsch hangsugárzók
offoljatok a topikot masszivan...
Olvass vissza egy kicsit... mit müvelt itt Newman meg a Leva egy pár oldallal ezelött... nem emlékszem rá, hogy öket is leteremtetted volna... egyébként igazad van, de legalább a téma "idevág"
Cuccaim
Klipsch hangsugárzók
- a perspectiv kep-kompozicio miatt latszik csalokanak a kep, szerintem sima 4:3-as
Hát nem tudom, nézd meg szemböl...
Cuccaim
Klipsch hangsugárzók
Még ezzel a HTPC házzal kacérkodom... jól látom, hogy 16:9-es az lcd-je?
- a perspectiv kep-kompozicio miatt latszik csalokanak a kep, szerintem sima 4:3-as
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Klipsch hangsugárzók
Még ezzel a HTPC házzal kacérkodom... jól látom, hogy 16:9-es az lcd-je?
Cuccaim
Klipsch hangsugárzók
Hűűűűű. Saca majd lesznek képek? Főleg a már összerakott berendezésről?
Persze, csak még várni kell egy kicsit mig megjön minden.
Cuccaim
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Csak az "íze" miatt felbobok egy képet a hangfalaimhoz vásárolt cuccokról:
Szép cucc!
Vajon csak szép?
Klipsch hangsugárzók
Szép cucc!
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Hűűűűű.
Saca majd lesznek képek? Főleg a már összerakott berendezésről?
Klipsch hangsugárzók
- eccer meghivsz hallgatozni/projit meglesni?
Hát ha egyszer lesz projim, mindenféleképpen...
Cuccaim
Klipsch hangsugárzók
- eccer meghivsz hallgatozni/projit meglesni?
T A M I . H U
Klipsch hangsugárzók
Cuccaim
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
inkabb design a cucc ,legalabbis az en velemenyem szerint.
Valahogy megfordult a fejemben egy ilyen gondolat ahogy nézegettem!
Klipsch hangsugárzók
- a lenti osszeallitas sem lenne rosz egy otthoni hazimozi rendszerhez.. - Andras/Ninja ez az RF sorozathoz kepest hova sorolhato arilag?
Arilag meg most draggabb lenne mint az akcioban levo rf seria .
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M
Klipsch hangsugárzók
Synergy Series C-373Hz - 23kHz +/-3dB
96.5dB @ 2.83 volts/1 meter
150 w (600 w peak)
8 ohms
CROSSOVER FREQUENCY: 2600Hz
TWEETER: 1? (2.5cm) magnetically shielded, aluminum dome tweeter
HIGH FREQUENCY HORN: 6.5? (16.5cm) 90 x 60 Tractrix Horn
WOOFER: Two 6.5? (16.5cm), magnetically shielded woofers
9? (22.9cm) x 25? (63.5cm) x 8.1? (20.6cm)
15lbs. (6.8kg)
Nem egy vilag a 2 cucc a synergy 1 osztalyal lejebb van , mas hangzas vilag , kisebb precizitas, inkabb design a cucc ,legalabbis az en velemenyem szerint.
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M
Klipsch hangsugárzók
- a lenti osszeallitas sem lenne rosz egy otthoni hazimozi rendszerhez..
- Andras/Ninja ez az RF sorozathoz kepest hova sorolhato arilag?
T A M I . H U