Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sonus Faber

Steinhart
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 200

Sonus Faber

Hozzászólás Szerző: Steinhart »

Gyere el hozzánk és hallgasd meg, akár saját elektronikával. Most nagyon jó áron van.

Érdekelne a nagyközönség véleménye Toy 2.0 ról.
Pro Kontra.

Luxman Cl-38C Csöves előerősítő, Luxman MQ-88uC csöves végerősítő, Luxman M-200 végerősítő, Luxman D-380 Csöves CD, Sonus Faber Maxima Amator, Zu Audio Soul MK2, Aurender A100 Streamer, Thorens TD2001,TP-90, Audio-technica AT-ART9, Siltech LS180 G3, Furutech tp609-e

DonThomasino
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Sonus Faber

Hozzászólás Szerző: DonThomasino »

Érdekelne a nagyközönség véleménye Toy 2.0 ról.
Pro Kontra.

Steinhart
V.I.P.
V.I.P.

Sonus Faber

Sonus Faber Chameleon Tower álló hangsugárzó teszt

Luxman Cl-38C Csöves előerősítő, Luxman MQ-88uC csöves végerősítő, Luxman M-200 végerősítő, Luxman D-380 Csöves CD, Sonus Faber Maxima Amator, Zu Audio Soul MK2, Aurender A100 Streamer, Thorens TD2001,TP-90, Audio-technica AT-ART9, Siltech LS180 G3, Furutech tp609-e

cserkesz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 186

Sonus Faber

Hozzászólás Szerző: cserkesz »

valaki már összehasonlította a chariót a sonussal?

Steinhart
V.I.P.
V.I.P.

Sonus Faber

Sonus Faber ujdonságok

theo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Sonus Faber

Hozzászólás Szerző: theo »

ha hallottatok már chario academy milleneum 1-et, azt melyik sonus kategóriába sorolnátok?
Szerintem a Sonus és a Chario különböző karakter én úgy gondolom a Cremona is már előre lépés a  Guarneri meg már ugrás lenne. (de mint tudjuk kinek a pap kinek a paplan)

cserkesz
Törzsvendég
Törzsvendég

Sonus Faber

ha hallottatok már chario academy milleneum 1-et, azt melyik sonus kategóriába sorolnátok?

cserkesz
Törzsvendég
Törzsvendég

Sonus Faber

és a hangja?

Smart845
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 230

Sonus Faber

Hozzászólás Szerző: Smart845 »

Gyönyörű

A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.

Vendég

Sonus Faber

Hozzászólás Szerző: Vendég »

a sf guarneri milyen?
Gyönyörű

cserkesz
Törzsvendég
Törzsvendég

Sonus Faber

a sf guarneri milyen?

theo
V.I.P.
V.I.P.

Sonus Faber

szervusztok!
van vkinek tapasztalata, melyik a jobb? chario sonnet, vagy sonus cremona? a sonnet milyen kategóriát képvisel?

Üdv. ATC Bélának volt mind a kettő de már előre borítékolom a válaszát: a Cremona jobb
Én sajnos a Chariot nem hallottam a Cremona viszont nagyon tetszett. 

cserkesz
Törzsvendég
Törzsvendég

Sonus Faber

szervusztok!
van vkinek tapasztalata, melyik a jobb? chario sonnet, vagy sonus cremona? a sonnet milyen kategóriát képvisel?

sefter
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 41

Sonus Faber

Hozzászólás Szerző: sefter »

Urak!

Aki tud itthon eladó Cremona M-et az ne tartsa magában...

Köszi!

Patent
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 149

Sonus Faber

Hozzászólás Szerző: Patent »

ez nem az én rendszerem, de kb. így nézett ki az Elipsa Auditor - REL setup
http://www.stereophile.com/images/Sonus ... Canto2.jpg

Patent
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 149

Sonus Faber

Hozzászólás Szerző: Patent »

Én már végig játszottam ezt a folyamatot.

Volt egy Liuto-m, majd egy nap arra ébredtem, hogy több részletre, zeneibb megszólalásra, erősebb "szorításra" vágytam. Adta magát, hogy márkán belül lépjek tovább, de az álló Cremona drágának tűnt akkor (dupla ár). Ezért a kis dobozos Cremona Auditor-t kezdtem keresgélni, de azt akkor nem találtam, viszont szembe jött egy Elipsa Auditor (ugyanaz a hangszóró készlet, de szélesebb, mint mélyebb doboz), ami árban viszont ugyanannyi volt. 
Hetekig nálam volt, de az álló dobozhoz képest a testesség, vagy a basszus nagyon hiányzott. Miközben a felbontás, vagy a térérzet persze jelentősen jobb lett. Szereztem hozzá kölcsönbe egy REL sub-ot, ami ugyan meghozta a fent említett testességet, stb., de jött vele egy másik probléma kör. Sehogy sem tudtam úgy összehangolni a dobozokat és a sub-ot, hogy minden helyzetben jó legyen.
PL: amikor zenén jó volt és nem volt sok a basszus, akkor filmen vékonyka volt, hiányzott a dörgedelem, ha viszont könnyű zenéhez/filmhez hangoltam, akkor egyéb zenéken zengett be az énekhang.
Szóval végül mégis az egységes, állódobozos Cremona M lett a megoldás.
Azóta - bár filmeken, mikor robbantgatások vannak még mindig lehetne vadállatiasabb - minden egyéb helyzetben tökéletes nekem.

Szóval a végső döntésedkor vedd figyelembe a zene/film hallgató szokásaidat, helység méretet (nekem 25m2-en kevés a kis doboz).

Szerintem. 

Vendég

Sonus Faber

En is igy gondolom. A center a nehezebb falat. A frontokkal egyenlore elegedett vagyok de a centerrel nagyon nem.

Vendég

Sonus Faber

Èn mèg mindig azt mondom először keress/talàlj centert mivel az a nehezebb falat, frontokat könnyebb lesz találod később is!

theo
V.I.P.
V.I.P.

Sonus Faber

Szia gondolkodtam rajta mert egy monitor eddig mindig jobban szolt szamomra...
Akkor még ott lenne viszonylag olcsóbb alternatívaként a Sonus Faber Cremona auditor m vagy egy régebbi Sonus Faber Extrema na és persze a Guarneri. (azt most itt az AVX-en is árulnak.

Vendég

Sonus Faber

esetleg egy Liuto

http://www.audiotrader.it/wordpress/pro ... uto-black/

Koszi kovezz meg de csak angol vagy nemet oldalrol vasarolnek. Ilyen tetelt meg csak szemelyesen:)

Vendég

Sonus Faber

Üdv. tudom hogy kibicnek semmi sem drága de ha subbal megtámogatod a guarneri -t. nem lenne az elég? shown elég meggyőző volt sub nélkül is.
Szia gondolkodtam rajta mert egy monitor eddig mindig jobban szolt szamomra...

Vendég

Sonus Faber

theo
V.I.P.
V.I.P.

Sonus Faber

Koszi es mi a kov a cremona?
A guarneri is tetszik de frontnak allot szeretnek es az meg hatsonak kicsit luxus

Üdv. tudom hogy kibicnek semmi sem drága de ha subbal megtámogatod a guarneri -t. nem lenne az elég? shown elég meggyőző volt sub nélkül is.

Vendég

Sonus Faber

koszi

bar multkor lattam egy cremonat kb 2k gbp korul...ezek szerint az nem volt rossz arban

Az nem volt rossz ár.

A center szerintem egyébként a nehezebb falat ehhez is használtan, most is amit találtam USA és Canada, onnan meg még hazahozatni és + VÁM/ÁFA neked is UK-ba... nem? Olyan 2000-2500eur között jönne ki egyébként most ezek ha jól számoltam.

Én egyébként első körben a Hifishark.com-on szoktam körbenézni, ajánlom neked is! Sok hifi oldalról gyűjti a hírdetéseket össze. Ezen kívül amit itt nem listáz oldalak pl.: Ebay kleinanzeigen, Hifi for Sale UK, Hifiwigwam

Viszont ha esetleg elmész Cremona irányba (ami ha jól tudom a mostani Olympica elődje) oda már kell komoly elektronika is kiszolgálni arra készülj fel... Ami megint zsebbe nyúlós... nem azt mondom a Marantz párossal nem fog szólni, de kevéske lesz hozzá...

Vendég

Sonus Faber

ez tök érdekes, de ha felmegyek az ebay.es-re és rá keresek az SF ajánlatokra, akkor a linkeden található dobozt nem találom, csak csupa olyat ami bár cremona m, de mind 5000 EUR felett vannak..
hát ez hogy? 

Pedig ott van lap aljáig görgetve alulról 2. hírdetés. Ebay.es és keresőbe én is a Sonus Faber Cremona-at írtam be.
Bár eredetileg Hifishark-on találtam meg és onnan az ebay.com-ra vitt a link.
Lehet hogy a hírdető a .com-ra rakta fel (az ár is alapból USD-ben van megadva) nem a .es-re de ott is listázódik mert Spanyol honban van a termék. De rákerestem .es-en és ott is megtaláltam azért linkeltem azt.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”