Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Harbeth hangsugárzók

dfece
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Harbeth hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: dfece »

Nekem a Compact 7 ES-3 és az SHL5 nagyon szimpatikus. Nem túl nagy szobába mindkettő jó választás lehet. Közép/mély hangszórójuk az Alan Show fő konstruktőr által tervezett Radial2. Ennek, valamint a dobozok vékony falának köszönhető az a természetesség, amellyel ezek a hangfalak zenélnek. Nagyon szeretném egyszer élőben is átélni ezt az élményt. :kiraly:
Tényleg, miért nem forgalmazza ezt senki nálunk? Világszerte elismert és magasra értékelt márka, igaz nem olcsó, de ha tényleg olyan különleges, lenne rá kereslet. Egyébként a használtpiacon is csak ritkán fellelhető sajnos.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Harbeth hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: AVX »

Egy ilyet szívesen elfogadnék:Monitor 40.1 domestic

Transducer system Three-way reflex � Harbeth 300mm bass unit, 200mm RADIAL2� midrange and 25mm tweeter with HexGrille.
Freq. response 35 Hz - 20k Hz +/-3 dB, free space, 1m with grille on, smooth off-axis response.
Impedance 6 ohms - easy to drive
Sensivity 84db/1W/1m
Amp. suggestion Works with a wide range of amplifiers, ideally from 50W/channel.
Power handling 200W programme
Connector Two 4mm gold-plated binding posts for wires or plugs
Dimensions (hxwxd) 750 x 432 x 400mm
Finish Cherry, eucalyptus, rosewood.
Space needs LF optimised for use away from hard, reflective surfaces.
Stands To bring ears level with tweeters.
Weight 34kg each
Packing Single speaker per shipping carton

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Harbeth hangsugárzók

The Monitor 20 is a professional loudspeaker designed to replace the BBC's LS3/5A. Extensively used in professional near-field monitoring applications, the Monitor 20 is exactly the right balance of sound and size that make it perfect for monitoring.

Monitor 20
http://www.harbeth.co.uk/uk/index.php?s ... 20domestic

Transducer system 5" bass/mid, 19mm aluminium tweeter
Freq. response 75Hz - 20kHz +/-3dB free space, 1m with grille on with smooth off axis response
Impedance 4 ohms
Sensivity 83db/1W/1m
Amp. suggestion Works with a wide range of amplifiers, ideally from25W +
Power handling 50W programme
Connector Two 4mm gold-plated binding posts for wires or plugs.
Dimensions (hxwxd) 305mm x 188mm x 198mm
Finish Cherry, eucalyptus, rosenut veneers.
Space needs Overall response optimised for use away from walls.
Stands As necessary to bring tweeter to ear height.
Weight 6.0kg each

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Harbeth hangsugárzók

Erről a hangfaltípusról nincs topik, gondoltam nyitok neki egyet. Bár magyarországi forgalmazó tudtommal nincs, azért biztos van olyan, aki ilyet hallgat, vagy hallott valahol. A tulajdonosaik elragadtatva beszélnek róla, és állítólag aki egyszer "rátalált" erre a márkára, már csak házon belül lép tovább. Tényleg olyan jó? Infok jöhetnek...
A P3ESR modellt szívesen meghallgatnám.

dfece
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Harbeth hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: dfece »

Erről a hangfaltípusról nincs topik, gondoltam nyitok neki egyet. Bár magyarországi forgalmazó tudtommal nincs, azért biztos van olyan, aki ilyet hallgat, vagy hallott valahol. A tulajdonosaik elragadtatva beszélnek róla, és állítólag aki egyszer "rátalált" erre a márkára, már csak házon belül lép tovább. Tényleg olyan jó? Infok jöhetnek...

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”