Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Shahinian hangdobozok
Shahinian hangdobozok
csak en nem szeretem a flashes oldalakat?
Én se szeretem, de ez az oldal ígényes és szépen megvan csinálva.
A navigáció is egészen korrekt, bár azon még lehetett volna javítani, de így se rossz.
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
Shahinian hangdobozok
Egy gyönyörű "adalék":http://www.pearaudioeurope.si/
Talán a legszebb weboldal, amivel a hifiben találkoztam!
Ámde, hogy az örömbe egy kis üröm is vegyüljön.
A Shahinian gyakorlatilag egy évtizede közel szállításképtelen! Fél-háromnegyed éveket kell várni 1-1 párra, ha egyáltalán... És az elmúlt 10 évben az árak megduplázódtak...
csak en nem szeretem a flashes oldalakat?
- huszti-zsolt
- Törzsvendég

- Értékelés: 2883
Shahinian hangdobozok
Egy gyönyörű "adalék":
http://www.pearaudioeurope.si/
Talán a legszebb weboldal, amivel a hifiben találkoztam!
Ámde, hogy az örömbe egy kis üröm is vegyüljön.
A Shahinian gyakorlatilag egy évtizede közel szállításképtelen! Fél-háromnegyed éveket kell várni 1-1 párra, ha egyáltalán... És az elmúlt 10 évben az árak megduplázódtak...
Shahinian hangdobozok
És ráadásul kínában talán még ez a design nyerő is lenne.
Kedves Ronin, ne hidd, hogy Kínában nincsenek Shahinian rajongók!
Egyébként létezik egy "zárt" fórum is itt:
http://tech.groups.yahoo.com/group/shah ... kerowners/
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
Shahinian hangdobozok
Vadász! te hangtechnikus vagy? Szép szakma.
Hát... Afféle...
A Shahinian hangsugárzókról pedig nem könnyű "tudni" valamit. Indításnak annyival kezdeném, hogy ezeknek a hangsugárzóknak nem sok közük van mindahhoz, ami a konvencionális és "minden sarki boltban" elérhető akár olcsó-akár drága dobozokkal kapcsolatos.
Ez valami MÁS.
NAGYON MÁS:
De azért, mert sokan egyféleképpen csinálnak valamit még nem biztos, hogy az az egyetlen és járható út. Igaz, kevesen járjuk ezt az utat, de azt hiszem, hogy akit megcsapott ennek a szele az már nemigen akar másfelé kódorogni.
Ahogy persze bizonyára így vannak ezzel a Quad-fanok, az LS3/5a-fanok vagy éppen a Linn Isobarik-fanok.
Ezeken a hangsugárzókon van mit szeretni és nem az az egyetlen jó tulajdonságuk, hogy eminensként és 5-ös magatartás osztályzattal nem zavarnak senkit... :vazeg:
Bővebb infó:
www.shahinianacoustics.com
Köszi Vadász az ismertetést! :kiraly:
Még mindig jól forgatod a tollat (pennát akartam volna írni, de az félreérthető lett volna )!
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Shahinian hangdobozok
És ráadásul kínában talán még ez a design nyerő is lenne.
Shahinian hangdobozok
Köszönöm. megnéztem, hát nem most kezdék a szakmát! egyedi az biztos.
- huszti-zsolt
- Törzsvendég

Shahinian hangdobozok
Vadász! te hangtechnikus vagy? Szép szakma.
Hát... Afféle...
A Shahinian hangsugárzókról pedig nem könnyű "tudni" valamit. Indításnak annyival kezdeném, hogy ezeknek a hangsugárzóknak nem sok közük van mindahhoz, ami a konvencionális és "minden sarki boltban" elérhető akár olcsó-akár drága dobozokkal kapcsolatos.
Ez valami MÁS.
NAGYON MÁS:
De azért, mert sokan egyféleképpen csinálnak valamit még nem biztos, hogy az az egyetlen és járható út. Igaz, kevesen járjuk ezt az utat, de azt hiszem, hogy akit megcsapott ennek a szele az már nemigen akar másfelé kódorogni.
Ahogy persze bizonyára így vannak ezzel a Quad-fanok, az LS3/5a-fanok vagy éppen a Linn Isobarik-fanok.
Ezeken a hangsugárzókon van mit szeretni és nem az az egyetlen jó tulajdonságuk, hogy eminensként és 5-ös magatartás osztályzattal nem zavarnak senkit... :kiraly:
Bővebb infó:
www.shahinianacoustics.com
Shahinian hangdobozok
Van itt olyan "elvetemült", aki ilyen dobozokat hajt vagy szeretne hallgatni?
Nincs. Viszont érdekelne hogy mit lehet tudni ezekről a hanfalakról és miben különlegesek. az biztos hogy nem kapni minden "sarki" MM-ben. Vadász! te hangtechnikus vagy? Szép szakma.
- huszti-zsolt
- Törzsvendég

Shahinian hangdobozok
Van. Bár az enyémet ma már nem Shahiniannak hívják. Sőt azt hiszem, markánsan megkülönböztethető. De tagadhatatlanul egyazon iskola padját koptatták. Igaz, ez egy olyan öreg iskola, hogy a néhai tanuló, Richard Shahinian már bölcs professzor lett ebben az iskolában, amikor én tanulóként beültem abba a bizonyos padba.
Aztán - mint minden "rendes" renitens tanuló, a tanulmányaim során nem minden ponton értettem egyet a proffal. Ez az élet rendje, így épül és gazdagodik a világ.
De tudása, bölcselete és világlátása már örökre példaértékű marad számomra!
A Diapason meg - a fene egye meg - még mindig a legjobb elektromechanikus átalakító amivel valaha is dolgom volt.
Shahinian hangdobozok
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog