Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Yamaha NS

t97eat
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 210

Yamaha NS

Hozzászólás Szerző: t97eat »

Ha új akkor várd meg amíg bejáródik...Nekem is C6 van 23 négyzetméteren sok mélye van itt...Nagyon nagy hangerőt valóban nem szereti, ez finomabb zeneibb doboz, nem tolni való...
Most kb 280 óránál járhat. Van mélye rendesen, csak kevesebb, mint az NS-nek. Most nem döng a szoba, mint eddig, hanem pontosabban, megfogottabban szól. Könnyű lesz hozzászokni.

Vendég

Yamaha NS

Hozzászólás Szerző: Vendég »

:lol!: :lol!: :kiraly: Ez jó , majdnem félre nyeltem a kávém...

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Yamaha NS

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

FELDER -nek egy referencia.
Ilyen legyen minimum :kiraly: :lol!: :lol!:

Vendég

Yamaha NS

Ezekböl lesz majd igazán zenei doboz!
Kartonpapírból? :lol!:

Öhön de áttfogom irni Yamahára! :lol!: YAMAHA NS-FELDER lesz a neve!

zoom
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 93

Yamaha NS

Hozzászólás Szerző: zoom »

Kartonpapírból? :lol!:
HTPC, Edifier S2000, Mi 4k laser projector

Vendég

Yamaha NS

Vendég

Yamaha NS

Ha új akkor várd meg amíg bejáródik...Nekem is C6 van 23 négyzetméteren sok mélye van itt...Nagyon nagy hangerőt valóban nem szereti, ez finomabb zeneibb doboz, nem tolni való...

t97eat
Fórumlakó
Fórumlakó

Yamaha NS

Nekem most Dali van a yamaha helyett, és szerintem marad is, mondjuk kicsit furcsa, hogy kevesebb a mély. A reális kilátások, hogy Daliból lesz valami komolyabb, viszont ha nyerek a lottón, akkor számomra csakis Wilson audio jöhet szóba

Már csak egy Arcam erősítőre fáj a fogam

Mondjuk az NS-777 abból a szempontból jó volt, hogy anno a közel 80nm-es pincében igen jól ki tudta futni magát, és nem kellett csúcsra járatni az erősítőt a nagy érzékenység miatt, igaz a H/K végfokokat nem lehetett zavarba hozni.
A Dalit bizony nem lehet túlságosan megküldeni, nem szereti. Bár szerencsére a mostani ~ 20 nm-ben nem is kell

moja
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Yamaha NS

Hozzászólás Szerző: moja »

Dunaújváros pizzát meg kolát hozzatok
Mikorra érsz haza melóból, mert akkor elindulunk most. ;P
Tigris, felveszlek majd ha elindultam szólok. :lol!:

Viccet félretéve: Vigyázz mert szavadon fogunk és akkor 10 órán keresztül nyomjuk a halgatózást... :lol!:
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables

Vendég

Yamaha NS

Dunaújváros pizzát meg kolát hozzatok

Vendég

Yamaha NS

Kicsi a csomagtér szája, tudom mire gondolsz...Ki kell kalapálni nagyobbra, vagy le kell fűrészelni a doboz tetejét :lol!: Na viccet félre téve, nem kell cipelned elmegyünk mi meghallgatni...

Vendég

Yamaha NS

A tiedet :lol!:
Egyszer volt Füleleknél kérdezd meg töle,hogy fért be a kocsimba!Hát én mégegyszer nem cipelem sehova. :kiraly:

Miért olyan nagy? Vagy olyan kicsi a kocsid ? :lol!:

5-ös BMW de a csomagtartón nem fért be és nagy nehézségek árán csak az ülésekre tudtam tenni.

Vendég

Yamaha NS

A tiedet :lol!:
Egyszer volt Füleleknél kérdezd meg töle,hogy fért be a kocsimba!Hát én mégegyszer nem cipelem sehova. :kiraly:

Miért olyan nagy? Vagy olyan kicsi a kocsid ? :lol!:

Vendég

Yamaha NS

A tiedet
Egyszer volt Füleleknél kérdezd meg töle,hogy fért be a kocsimba!Hát én mégegyszer nem cipelem sehova. :lol!:

Vendég

Yamaha NS

A tiedet

Vendég

Yamaha NS

Az én NS-8HX dobozaim meg pont az NS-777 ellenkezöje ezeknél kevés a basszus meg nincsenek fülbántó magasak se.

majd egyszer leteszteljük.

Melyiket?

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Yamaha NS

Hozzászólás Szerző: AVX »

Az én NS-8HX dobozaim meg pont az NS-777 ellenkezöje ezeknél kevés a basszus meg nincsenek fülbántó magasak se.

majd egyszer leteszteljük.

Vendég

Yamaha NS

Üdv.mindenkinek.Nekem 730-as erőlkődő volt komplett hangfalakkal.(NS-45,p-60,90-es sub)DVD,CD szintén yamaha,szóval csak yami.Régebben is csak yami volt és azt hittem ez a csúcs.Remélem nem bántok meg senkit de nagyon ratyi.Lecseréltem egy H/K 650-es erőre Quadral hangfalakkal.Hát sorolhatnám a külömbséget.A lényeg ,hogy nagyon veri a yamit.Szerintem szedd szét a zenét és a mozit.Én is igy tettem.Külőn van egy Sony STR-KS1200-es mozim.....(az asszony megijedt,a gyereknek tátva maradt a szája amiko az Arthur királyt néztük)
További szép napot.

Mondjuk, az általad felsorolt Yamaha hangfalak a cég kínálatának legalsó ársávjába tartoznak.

Ez igy van,de ez is NS...

Szinte mindegyik hangfal NS ez semmit se jelent!Olyan mint a házimozi erősítőknél az RX-V amiböl van 50ezer forintos meg van 300ezer forintos is!A lényeg mi van utánna irva!

Vendég

Yamaha NS

Az NS777-nél én is ezeket tapasztaltam...Sok mély sok magas és ennyi is amit előad...Mozira biztos jó bár azért arra is találnék jobb egységesebb hangzású dobozt.Tény, hogy külsőre és formailag gyönyörű dobozok.De ez csak a te ízléseden múlik, van aki ezt a hangkaraktert szereti..Hallgass meg párat és elfogod tudni dönteni melyik doboz hangkaraktere áll közelebb hozzád..

sitek
Isten Hozott! :)
Értékelés: -2

Yamaha NS

Hozzászólás Szerző: sitek »

Üdv.mindenkinek.Nekem 730-as erőlkődő volt komplett hangfalakkal.(NS-45,p-60,90-es sub)DVD,CD szintén yamaha,szóval csak yami.Régebben is csak yami volt és azt hittem ez a csúcs.Remélem nem bántok meg senkit de nagyon ratyi.Lecseréltem egy H/K 650-es erőre Quadral hangfalakkal.Hát sorolhatnám a külömbséget.A lényeg ,hogy nagyon veri a yamit.Szerintem szedd szét a zenét és a mozit.Én is igy tettem.Külőn van egy Sony STR-KS1200-es mozim.....(az asszony megijedt,a gyereknek tátva maradt a szája amiko az Arthur királyt néztük)
További szép napot.

Mondjuk, az általad felsorolt Yamaha hangfalak a cég kínálatának legalsó ársávjába tartoznak.

Ez igy van,de ez is NS...

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 97

Yamaha NS

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

További szép napot.

Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

t97eat
Fórumlakó
Fórumlakó

Yamaha NS

HaliValaki ismeri az NS 50 et a napokban néztem  az Itt vedd meg  lapját,épp front hangfalakra lenne szükségem . . elég óccsóság .. de pl erre írják egyeül hogy Hifi/házimozi hangfal.Ez csak olyan félreírás lehet,vagy tényleg kb jó mindketttőre?

Hát ha az NS-50F röl van szó akkor az zenére abszolutt nem való gyengébb házimoziba elmegy.Viszont az NS-555 az elég jó ár-érték arányú doboz de zenére az se igazán való de jobb mint az NS-50F az kétségtelen.

Az NS555re és 777 re is azt mondják hogy nem túl jó zenére.
Miért? Azt kimondottan még nem láttam leírva.
Csörög zörög,meg ilyeneket írnak .Létezik ilyen?

Üdv G.

Nem csörög zörög, hanem inkább a dübörög és csilingel a helyes kifejezés. Ki van emelve a magas és a mély, a közép meg el van fojtva ezáltal. Mozira jó, akár sub sem kell, de zenére nem jó, olyan, mintha egy lepedővel lenne letakarva, és a tere sem pontos. Nekem NS-777-es volt.
Vicces, hogy Dali C8 -al összehasonlítva mozira szinte semmi különbség, talán a tér pontosabb kicsit, viszont a C6-nak sokkal jobb a tere, de kevésebb mélye van. Zenén viszont esélye sincs a yamahának.

sitek
Értékelés: -2

Yamaha NS

Hozzászólás Szerző: sitek »

Üdv.mindenkinek.Nekem 730-as erőlkődő volt komplett hangfalakkal.(NS-45,p-60,90-es sub)DVD,CD szintén yamaha,szóval csak yami.Régebben is csak yami volt és azt hittem ez a csúcs.Remélem nem bántok meg senkit de nagyon ratyi.Lecseréltem egy H/K 650-es erőre Quadral hangfalakkal.Hát sorolhatnám a külömbséget.A lényeg ,hogy nagyon veri a yamit.Szerintem szedd szét a zenét és a mozit.Én is igy tettem.Külőn van egy Sony STR-KS1200-es mozim.....
(az asszony megijedt,a gyereknek tátva maradt a szája amiko az Arthur királyt néztük)
További szép napot.

tvircsak
V.I.P.
V.I.P.

Yamaha NS

Hozzászólás Szerző: tvircsak »

HaliValaki ismeri az NS 50 et a napokban néztem  az Itt vedd meg  lapját,épp front hangfalakra lenne szükségem . . elég óccsóság .. de pl erre írják egyeül hogy Hifi/házimozi hangfal.Ez csak olyan félreírás lehet,vagy tényleg kb jó mindketttőre?

Hát ha az NS-50F röl van szó akkor az zenére abszolutt nem való gyengébb házimoziba elmegy.Viszont az NS-555 az elég jó ár-érték arányú doboz de zenére az se igazán való de jobb mint az NS-50F az kétségtelen.

Én is NS50-el kezdem, jó volt... amíg nem hallottam mást, és nem tudtam viszonyítani...

Swans D10F lett helyette, mozihoz. Volt egy napom, amikor mindkettő itthon volt, és össze tudtam hasonlítani. Nagyon ledöbbentem, hogy voltam képes hallgatni addig...

midian
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Yamaha NS

Hozzászólás Szerző: midian »

Az NS555re és 777 re is azt mondják hogy nem túl jó zenére.
Miért? Azt kimondottan még nem láttam leírva.
Csörög zörög,meg ilyeneket írnak .Létezik ilyen?

Üdv G.
Erősítő(k):mozi:Onkyo SR605,sztereo:Jungson JA66C
CD:PhilipsCD 584
Doboz(ok):Front:Celestion F28,Center:Dali Concept ,Háttér:Wharf.:Diamond 9.0
Kábel(ek): IC (T),Gotham
Dac:Styleaudio Carat HD1 V
Mplayer:A.C.Ryan playon hd2 mini
Gitár:Hohner B Bass

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”