Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Klipsch hangsugárzók

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Előbb elhamarkodottan írtam be és tömören azt a két szavas + egy smájlis kijelentésemet.
Az biztos, hogy szerintem a Klipsch-nél kur*ára el van ba**va valami ezzel az össze-vissza árazással, akciókkal. Eddig sem voltam nagy márkahívő, de egy ilyen vesszőfutás teljesen leértékel egy márkát.

Te most továbbra is olyan szériahibára(?) gondolsz, ami simán eladhatóvá tesz egy dobozt? Szerintem nem erről van szó..

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Előbb elhamarkodottan írtam be és tömören azt a két szavas + egy smájlis kijelentésemet.
Az biztos, hogy szerintem a Klipsch-nél kur*ára el van ba**va valami ezzel az össze-vissza árazással, akciókkal. Eddig sem voltam nagy márkahívő, de egy ilyen vesszőfutás teljesen leértékel egy márkát.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Ez nem off

Arra alapoztam, h eddig 2x-er akartam a Netdepo-n várásolni. Mindezidáig Klipsch dobozokat.
- Első RW10-nél vmi 62e Ft-os ár volt kirakva, aztán akartam rendelni, de előtte felhívtam őket és a telefonba is megerősítették, h bizony ennek ennyi az ára, majd 2 órába sem telt bele, h máris 10e-vel többért adták. Nem mondom, h rossz ár volt érte az is, de egy elírás..
- Majd az RS-25-öket írták ki 60-ért. Meg is rendeltem izibe. De kiderült, két héttel késöbb, h már nem lesz csak 107-ért -5% áfa..
Mióta vannak ezek Klipsch akciók, azóta ezek a netdepo-s árak csak tájékoztató jellegűek. :box:

Sztem mihamarabb döntsd el melyiket vennéd, mert ezek már tényleg annyira az utolsó darabokat járják!!! Utánna már 120e/párja!
"Ránézésre" az RF-15 tűnik most jobb vételnek. TŰNIK! Egy polkot sem hallottam még. Ez az ÉN látatlanba kihegyezett véleményem!!!

Balha
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Balha »

dede :box:

ezért gondolkozom én is rajta

de előtte megszeretném hallgatni a polknak monitor 50 vagy 60-as szériáját is ...

vajon mekkora különbség lehet közötük(rf15 v.s. monitor 50) ?

bocs a fél off-ért
...

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Aszta  :box:  Klipsch RF15 Akciós ár: 79 990,- Ft  http://www.netdepo.hu/index.php?sort=0a ... 61078155bc

Szerintem felejtsd el a netdepo-t (most).
XMS.hu ... 59420 Ft / db (bruttó) Anno 80 volt darabja, tényleg egész jól néz ki az új árlista.

Ja, a netdepon-n meg párja 79 ezer okostóni.

Ez lehetetlen.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Aszta  :box:  Klipsch RF15 Akciós ár: 79 990,- Ft  http://www.netdepo.hu/index.php?sort=0a ... 61078155bc

XMS.hu ... 59420 Ft / db (bruttó) Anno 80 volt darabja, tényleg egész jól néz ki az új árlista.

Ja, a netdepon-n meg párja 79 ezer okostóni.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Aszta :box: Klipsch RF15 Akciós ár: 79 990,- Ft http://www.netdepo.hu/index.php?sort=0a ... 61078155bc

kaltenpeti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 22

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: kaltenpeti »

Aszta Klipsch RF15 Akciós ár: 79 990,- Ft
http://www.netdepo.hu/index.php?sort=0a ... 61078155bc

Balha
Fórumlakó
Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

az rf15-öt elég lenne egy 25nm
Igen, de úgy kb. addig.. De ha kímélni akarod tégy mellé szubot, főleg ha hangosan filmezel.

aha...a belmagasság nem számít?
...

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Milyen anyago(KAT) javasoltok a center jó beállításához?

Vendég

Klipsch hangsugárzók

az rf15-öt elég lenne egy 25nm
Igen, de úgy kb. addig.. De ha kímélni akarod tégy mellé szubot, főleg ha hangosan filmezel.

Balha
Fórumlakó
Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

az rf15-öt elég lenne egy 25nm es és 3.4 méter magas szobába?

yamaha 557-el hajtanám...
...

Vendég

Klipsch hangsugárzók

- tudja valaki milyen idei arak lesznek a Klipsch hangfalakra?
Tami, most volt jelentős, végleges áresés. És az áfa is csökkent, tehát már egész emberi áron hozzálehet jutni egy pár RF-35-höz.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Kösz skacok az infót! Tényleg nem lehet ez olyan szar cucc! Igyatok egy sört a nevemben Majd kérek a jézuskától jövőre. Biztosjó cucc lehet.
Iszok kettőt is, becsszóra! :box:

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 4

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: phazer »

Megoldás a Canopus lenne? Mennyibe kerül? Írnál nekem róla néhány mondatot infót?
Leva árul egy párat. Nézzd meg itt: http://www.dvdcenter.hu/forum/index.php?showtopic=6997

Csssstttt. Maximum ha megverekszünk érte. :box:
Leva nem akarja megbontani, pedig a szaktárssal megvennénk tőle az 1-1 db-ot.

Kösz skacok az infót! Tényleg nem lehet ez olyan szar cucc! Igyatok egy sört a nevemben Majd kérek a jézuskától jövőre. Biztosjó cucc lehet.
Under Construction

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Tami »

- tudja valaki milyen idei arak lesznek a Klipsch hangfalakra?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Megoldás a Canopus lenne? Mennyibe kerül? Írnál nekem róla néhány mondatot infót?
Leva árul egy párat. :box: Nézzd meg itt: http://www.dvdcenter.hu/forum/index.php?showtopic=6997

Csssstttt. Maximum ha megverekszünk érte.
Leva nem akarja megbontani, pedig a szaktárssal megvennénk tőle az 1-1 db-ot.

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

Leva árul egy párat. Nézzd meg itt: http://www.dvdcenter.hu/forum/index.php?showtopic=6997

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Ez nagy problémám nekem is hogy a reciveremmel meg vagyok elégedve dvd-zni filmet koncertet sasolni fullos de összehasonlíthatatlan sztereo erősítőkkel. (lásd h/k amit irtam). Megoldás a Canopus lenne? Mennyibe kerül? Írnál nekem róla néhány mondatot infót? A oldalt megsasoltam gondolom te azért tudsz némi pluszt mondani róla. Phaz

OFFTOPIC:

A Canopus túlmutat azon a HK-n. Árában is látszik a különbség. A Canopus csak végfok és máris többe kerül, mint a HK integra. :punk:
Újonnan párja 130e hun fórint (két kis doboz két kis kék lámpával ). Azonban használtpiacon 50-65e között mozog. De piszok ritka!! Az enyém kb. másfél hónapja van meg.
Mindent, de tényleg mindent megtudsz róla a Heed topicban (amit nem, azt már hallani kell ), itt mán off (azért látod, reagáltam). Elsősorban az első hsz-kat kéne ott nézegetned, különösen Gandalf irományait.
Ha még mindig kevés az info: Heed tulaj - Vadászhoz - fordulva mégtöbbet megtudhatsz róla, elsőkézből. :box:

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

Köszi a válaszokat. Üdv a fórumon. Ja és BUÉK.
B.U.É.K. Sikerült némi segítséggel ( thx :box: ) mecsináltam az aláírásom is!
Newmann ugy látom az én gondomra megtaláltad a megoldást. Most olvastam a Canopus leírását. Ez nagy problémám nekem is hogy a reciveremmel meg vagyok elégedve dvd-zni filmet koncertet sasolni fullos de összehasonlíthatatlan sztereo erősítőkkel. (lásd h/k amit irtam). Megoldás a Canopus lenne? Mennyibe kerül? Írnál nekem róla néhány mondatot infót? A oldalt megsasoltam gondolom te azért tudsz némi pluszt mondani róla. Phaz
Under Construction

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Köszi a válaszokat. Üdv a fórumon. :box: Ja és BUÉK.

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

Tetszik még az rw10-be hogy végre olyan szub ami egyrészt nagyon korrekt hangzással bír nem 300 rugó másrészt hangszórót raknak bele. Azért ha lekapod az előlapot nemgyenge látvány fogad. Néha ha elmegy az eszem meg szoktam döngetni amit persze a 604-el nem teszek. Azt nem arra találták ki! Összegezve én szeretem mindkét márkát mindkettőnek vannak előnyei hátrányai ki ki döntse el neki melyik a jobb! Jó kis fórum ez. Üdv Phazer
Under Construction

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

Még annyit írnék a 604-esről hogy sikerült szereznem egy ókori harman/kardon sztereó erőlködőt kipróbálásra. 2*50w volt. Sztereóban olyan vetített kb negyed hangerőn hallgattam és bőven elég volt szinte sok is a 25nm szobában. Van egy varázsa a szterónak. Akkor eszemben sem jutott a szub sőőőt. Oda nem kellett. Le voltam tőle nyűgözve. Azóta is emlegetem azt az erősítőt pedig csókolommal kellett neki köszönni
Under Construction

phazer
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Klipsch hangsugárzók

Sziasztok! Olvasgatom a fórumokat egész jó! Határozottan tetszik! Én is sokat rágódtam a szub kiválasztásán. (b&w szettemhez) Na meg az árán. B&W nem tul pénztárcabarát. Aztán a nagy rágódás eredményeképp felajánlották rw10-es :-) modellt. Megvettem.
- Amíg nem volt subod a center és a surround is LARGE-ban üzemelt?
- Mennyivel adott többet az RW10 a 604-hez képest? Mennyivel volt kevesebb mély a csak 604-el RW10 nélkül?
- Most milyen a sub és front közötti vágás erölködőn?
- Mekkora a szobád?

kíváncsi vagyok

UI:csak nem Klipsch-re cseréled a hatalmas B&W szettet?

Huu Newman ez aztán a kérdéssor! Összeszedem magam és megpróbálok válaszolni mindenre. :box: Ez aztán a fórum Hozzáteszemm DenonAVR 1803 erősítőm van
1. Amég nem volt szubom large módban hallgattam igen
2. Meglepően jó mélyeket produkált a 604 szub nélkül ugy érzi az ember mintha nem is kellene azért amikor vele hallgattam (rw10) hát volt különbség. Persze a filmek szubra vannak optimizálva nem? Nem mondanám hogy tul sokkal ad többet az rw10 de pont az a megrendítő mélység hiányzott a filmekből. (robbanások....stb) hiányérzetem volt amit pótolt az rw10. Tudod milyen amikor azt mondja az ember jó jó de valami nemstimm egy apróság de pont ettől lett tuti. Megkedveltem azt a kis szubot. Sztem k*rva jól össze lehethozni a 604-est az rw10-el. Sztereóban kb egyforma erejű mélyet adnak épp ezért nem hallani a szubot de kell az a mélység ahová le bír menni. A 604 nem megy azért olyan mélyre és azért ez néhány helyen kell! Le a kalappal mindkettő előtt. Azért a 604-esen még mindig csodálkozom sokszor mit képes szólni két 18cm mély.
3. Jelenleg az erősítőn 80hz-es vágás van beállítva igy a szub crossoverét is annyira állítottam. Az erősítő nem enged alacsonyabb frekit. A fázissal játszadozni kellett.
4. Jelenleg 25nm szobában ügyködöm!

De miért irtad hogy hatalmas szett? ezt nem vágom. a két 604-es helyett viszont el tudnék képzelni akár két rf-7-et. Nem rossz az sem

A végére majdnem megizzadtam
Under Construction

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Sziasztok! Olvasgatom a fórumokat egész jó! Határozottan tetszik! Én is sokat rágódtam a szub kiválasztásán. (b&w szettemhez) Na meg az árán. B&W nem tul pénztárcabarát. Aztán a nagy rágódás eredményeképp felajánlották rw10-es :-) modellt. Megvettem.
- Amíg nem volt subod a center és a surround is LARGE-ban üzemelt?
- Mennyivel adott többet az RW10 a 604-hez képest? Mennyivel volt kevesebb mély a csak 604-el RW10 nélkül?
- Most milyen a sub és front közötti vágás erölködőn?
- Mekkora a szobád?

kíváncsi vagyok

UI:csak nem Klipsch-re cseréled a hatalmas B&W szettet?

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”