Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
Remélem az én erősítőm elég lesz a klipsch-eknek. (mondjuk ez az iktassunk közbe végfokokat láz engem is kezd már elkapni, lehet a végén az lesz hogy beruházok egy ilyen ketyerébe. Bár elsősorban most csak a hangfalak+dvd+proji kicserélését tűztem ki.)
Projektor:Sony Hs60 Vászon:Projecta Homescreen Front:Dali Concept 10 Center:Wh.Diamond Center Rear: Phonar Compact2 Sub:Rel Q150E Receiver: Yamaha rxv4600+Nad M25 DVD1: Denon 3910 Kábelek : QED anniversary silver
Klipsch hangsugárzók
- amugy, milyenek a hangfalak? hogy szuperalnak?
Nagyon "űtős" páros a két arcammal. Keményen, de szép tisztán szólnak. A hátsók nincsennek bekötve. Egyébként szoktam komolyzenét, jazz-t, sőt régi Karádi számokat is halgatni és ami nagyon feltünt, hogy mindig azt kapom amire várok... ja és még valami, az elektronikus zenétől sem hasal meg, sőt szinte fizikai fájdalomig lehet terhelni, még akkor sem torzít. Szerintem nagyon jó választás volt, de félek, hogy egy egyszerűbb középkategóriás AVR-el nem lehet kihozni belőle a maximumot...
- koszi.
- sajna en is erzem, hogy a 6 eves avr-em nem tudja kihajtani rendesen
- pedig most egy darabig nincs 200k-m avr-re
Milyen tipusuak ezeka hangfalak?
klipsch ott vannak az aláírásában sacának
tamié meg asszem b&w
Woow! Olvasásra is ütős nem még hallgatni. Biztosan jó
Under Construction
Klipsch hangsugárzók
Nagyon "űtős" páros a két arcammal. Keményen, de szép tisztán szólnak. A hátsók nincsennek bekötve. Egyébként szoktam komolyzenét, jazz-t, sőt régi Karádi számokat is halgatni és ami nagyon feltünt, hogy mindig azt kapom amire várok... ja és még valami, az elektronikus zenétől sem hasal meg, sőt szinte fizikai fájdalomig lehet terhelni, még akkor sem torzít. Szerintem nagyon jó választás volt, de félek, hogy egy egyszerűbb középkategóriás AVR-el nem lehet kihozni belőle a maximumot...
- koszi.
klipsch ott vannak az aláírásában sacának
tamié meg asszem b&w
...
Klipsch hangsugárzók
- koszi.
Under Construction
Klipsch hangsugárzók
- koszi.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Klipsch hangsugárzók
Szerintem nagyon jó választás volt, de félek, hogy egy egyszerűbb középkategóriás AVR-el nem lehet kihozni belőle a maximumot...
És az én AVR-em, nem is közép, hanem szvsz inkább "csak" alsó-közép.. Ezért is vannak a Canopus-ok (úgy tűnik mégis lesz februárra a centerre ). Észrevettem, h nem csak hangosabban lehet úgy mozizni, hanem sokkal minőségibben és kevesebb torzítással, e mellett hangosabban is hangosabban is!!
UI:én sem nagyon emlékszem arra, h milyen a hangja, amikor torzít. Egyszerűen hiába vagyok egy állat, azt még nem sikerült.
Klipsch hangsugárzók
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Klipsch hangsugárzók
Szétkapták a hangfalhálókat és néha élezik a körmüket rajta... töbször elvertem már Őket, de hiába... most mit csináljak, öljem meg Őket?
T A M I . H U
Klipsch hangsugárzók
töbször elvertem már Őket, de hiába...
ez LOL :smile19:
Nekem nincs rajta a grill, de az én "cicám" nem is bántja. Sőt együtt nézzük a filmeket, film közbe simogatni kell a fejét és még puszikat is szokott adni.
Én nem értem a Te cicá(i :smile19: )dat.
UI: sztem a Klipsch hangfalak vonzzák macskákat. Andrásnál is szét volt kapva egy-két membrán.
Klipsch hangsugárzók
- macskak pihennek a hangfalakon? - nocsak, megis osszejott.. es hova koltoznek? helyben?
-
Szétkapták a hangfalhálókat és néha élezik a körmüket rajta... töbször elvertem már Őket, de hiába... most mit csináljak, öljem meg Őket?
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Klipsch hangsugárzók
- macskak pihennek a hangfalakon? - nocsak, megis osszejott.. es hova koltoznek? helyben?
-
- Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a karmukkal tesztelik az építési minőséget. A hangfalháló úgy néz ki mint a rajzfilmekben, cafatokban lóg.
- Még nem jött össze, de Sacáék állandóan költözésben vannak.
- Khaosz
- V.I.P.
- Értékelés: 23
Klipsch hangsugárzók
Uj szeria erkezik!!!!!!!
- de erdekesen neznek ki a polcosok
ezt hogy érted? :box:
olyan Klipsch-esen néznek ki
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
Klipsch hangsugárzók
Nem kötötte be őket (mármint a hátsókat) mert költözés előtt állnak. Kérdezd inkább a frontjairól, szerintem nem merne fotót berakni róluk. Hangfal vs házimacska esete áll fent. Én akartam neki javaslatokat tenni (mármint a házikedvenc fájdalommentes likvidálására), de nem találtak értő fülekre.
- macskak pihennek a hangfalakon?
- nocsak, megis osszejott.. es hova koltoznek? :box: helyben?
-
T A M I . H U
Klipsch hangsugárzók
- Saca! hogyan valltak be a hangfalak? - a hatsokat hogyan helyezted el?
Nem kötötte be őket (mármint a hátsókat) mert költözés előtt állnak. Kérdezd inkább a frontjairól, szerintem nem merne fotót berakni róluk. Hangfal vs házimacska esete áll fent. Én akartam neki javaslatokat tenni (mármint a házikedvenc fájdalommentes likvidálására), de nem találtak értő fülekre.
Klipsch hangsugárzók
- a hatsokat hogyan helyezted el?
Egyfélképpen lehet azokat elhelyezni:
- falra szerelni
- közvetlek a füleid mellett
- ill. a fölött ~60cm-vel
Bár, h ő h szerelte fel azt nem tudom.
Szerenécsére ez nálam adott, így hál'Istennek vehetek dipol háttérsugárzókat.
Klipsch hangsugárzók
- Saca! hogyan valltak be a hangfalak?
- a hatsokat hogyan helyezted el?
T A M I . H U
Klipsch hangsugárzók
- Mikor lesznek róluk adatok? klipsch.com-on a product-ba nem szerepel egyik sem (még) -tegnap nem működött a klipsch.com-
- A 2000-es és hozzátartozó (HM) szettek még 6 év után (ma) is kapható. Vajon a 2003-as szériából mi marad meg? A 2000-es szetteket (RF-5 és a legendás RF-7 megmarad?)
Klipsch hangsugárzók
- newman lecci folytatsd a mit csinalsz most-ban
- marmint a lelkizest.. ami ezutan fog beloled kijonni
T A M I . H U
Klipsch hangsugárzók
Na jó, nyugodt vagyok.. :box:
OFFTOPIC:
Nekem más jelző jutott eszembe
Á, elnéztem mi hogyan, az RF15-öm új szériás ára: 150 v. 200e, a subom is 125e az új szériából.. No meg: hülye azért nem vagyok.
Klipsch hangsugárzók
Na jó, nyugodt vagyok..
OFFTOPIC:
Nekem más jelző jutott eszembe :box:
Klipsch hangsugárzók
Uj szeria erkezik!!!!!!!
http://www.klipsch.com/newscenter/press.aspx?cid=1165
http://www.klipsch.com/newscenter/press.aspx?cid=1167
http://www.klipsch.com/newscenter/press.aspx?cid=1169
http://www.klipsch.com/newscenter/press.aspx?cid=1171
http://www.klipsch.com/newscenter/press.aspx?cid=1162
ÉN MINDJÁRT HÜLYÉT KAPOK!!!!!! :box:
Klipsch hangsugárzók
- Ninja, nicns nektek elfekvoben regi raktarkeszletbol falbaepitheto hangfal?
- kene pakolnom a konyhaba a plafonba 2 db.-ot, nomeg a wc+furdobe sem artana
- tudom gyart a Klipsch ilyeneket, de elremisztenek a durva arak.., pedig meg dobozuk sincs ezeknek
- meg ha amr igy beindultunk, szeretnek szerelni az eresz ala kulteri hangfalakat kerti tartozkodasom idelyen halljak valamit.. stb. Erre mit tudtok ajanlani?
T A M I . H U
Klipsch hangsugárzók
"Klipsch Sounds Off on 60 Legendary and Inspiring Years
Customers to Hear the Real Sound of the Company's Celebration
As Klipsch moves into its 60th year of manufacturing high-performance loudspeakers, the company certainly has a lot to celebrate. Aside from being the number one speaker brand in all channels of U.S. distribution, Klipsch will launch close to 50 new products throughout 2006. "
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M