Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mélysugárzók

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: V.Norbi86 »

[Na mi a helyzet? Ennyire jó, hogy nincs idő írni?

Sajnos nem tudott a srác eljönni vasárnap Sopronba ezen a héten vasárnap jön úgyhogy még én is várakozó álláspontban vagyok

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: clide »

Gratula a vételhez!

Várjuk a tapsztalatokat! 

Köszönöm Ha meg lesz akkor mindenképp beszámolok róla!Ha minden igaz akkor Szombaton vagy Vasárnap már nálam lesz a kis szörnyeteg

Na mi a helyzet? Ennyire jó, hogy nincs idő írni?

fater80
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 7

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: fater80 »

milyen szubod van ?
mission mv-as
Proji: INFOCUS IN3138Hda Vászon elitescenn 120". TV LCD: LG 42LK530 FullHD, BluRay: LG BD 550, Erösitö: Marantz SR 7011  CD1: Technics SL-PG 590,Deck: Technics RS-BX 501, hangfal: Dynavoice Challanger M-85 set  SUB: Proson R12, 7. Taga TAV 806. kábel: A FRONTOKNAK SUPRA RONDO 4*2.5mm ,a háttérnek PROSON 2*2.5mm SAL 2×2.5mm, proson sub,Kácsa hdmi 1.4HAMA HDMI 1.3, profilgold PGD-481,Kácsa KCE-210

Saját készítésű fa hi-fi álvány front hangfal alátét és háttér sugárzó állvány.

Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>

Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

milyen szubod van ?

fater80
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Mélysugárzók

hellótok van egy uj aktiv mélyem az a problémám vele hogy szerintem nem müködik rendesen mert ha teljesen feltekerem rajta a hangeröt akkor morog bug a másik hogy a led pirosan világit annak átkéne váltani zöldre ha jelet kap szerintem
A búgást valószínűleg a trafó okozza. Nem hallottam, hogy milyen mértékű a búgás, de ha csak teljes hangerőn jelentkezik akkor ne foglalkozz vele, normálisan úgysem használod full hangerőn.

Ahhoz, hogy automatikusan bekapcsoljon, ki kell választani az auto üzemmódot. Ezen a fórumon is olvastam többektől, hogy ez a funkció nem működött tökéletesen néhány mélynyomón, így azt javaslom, nem használd auto üzemmódban. Ha használod, kapcsold be, ha nem, akkor meg kapcsold ki!

csak az a baj hogy ha automata mod ki van kapcsolva akkor is csak pirosan világit a led a bugás meg akkor is van vagyis inkáb torz mély mintha nem kapna rendesen jelet

PL:ha a mélynyomó fél hangeröre van állitva az erösitö meg 0-50ig a 20-ason áll hangeröben nem szol csak ha feltekerem a mélyet a ládán max hangeröre akkor bug vagyis inkább puffog morog elmosodva mintha akarna meg nem is szolni

kérdezlek én titekett most ennek igy kell müködni vagy én vagyok a hülye?
Proji: INFOCUS IN3138Hda Vászon elitescenn 120". TV LCD: LG 42LK530 FullHD, BluRay: LG BD 550, Erösitö: Marantz SR 7011  CD1: Technics SL-PG 590,Deck: Technics RS-BX 501, hangfal: Dynavoice Challanger M-85 set  SUB: Proson R12, 7. Taga TAV 806. kábel: A FRONTOKNAK SUPRA RONDO 4*2.5mm ,a háttérnek PROSON 2*2.5mm SAL 2×2.5mm, proson sub,Kácsa hdmi 1.4HAMA HDMI 1.3, profilgold PGD-481,Kácsa KCE-210

Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>

Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 96

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

hellótok van egy uj aktiv mélyem az a problémám vele hogy szerintem nem müködik rendesen mert ha teljesen feltekerem rajta a hangeröt akkor morog bug a másik hogy a led pirosan világit annak átkéne váltani zöldre ha jelet kap szerintem
A búgást valószínűleg a trafó okozza. Nem hallottam, hogy milyen mértékű a búgás, de ha csak teljes hangerőn jelentkezik akkor ne foglalkozz vele, normálisan úgysem használod full hangerőn.

Ahhoz, hogy automatikusan bekapcsoljon, ki kell választani az auto üzemmódot. Ezen a fórumon is olvastam többektől, hogy ez a funkció nem működött tökéletesen néhány mélynyomón, így azt javaslom, nem használd auto üzemmódban. Ha használod, kapcsold be, ha nem, akkor meg kapcsold ki!
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

fater80
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Mélysugárzók

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.

Mélysugárzók

Gratula a vételhez!

Várjuk a tapsztalatokat!

Köszönöm Ha meg lesz akkor mindenképp beszámolok róla!Ha minden igaz akkor Szombaton vagy Vasárnap már nálam lesz a kis szörnyeteg

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

]Ez már lassan ajándék kategória, jó vétel, gratula 

Igen én is örülök neki remélem sok örömöm lesz majd benne!Hozzá kell tennem,hogy Krisz07 fórumtárs rendkívűl korrekt és segítőkész csak pozítívumot tudok mondani róla Az 50000 Ft-os vételárban benne foglaltatik a Budapestről Sopronba való szállítás is! :kiraly: :kiraly: :kiraly:

Gratula a vételhez!

Várjuk a tapsztalatokat!

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.

Mélysugárzók

]Ez már lassan ajándék kategória, jó vétel, gratula

Igen én is örülök neki remélem sok örömöm lesz majd benne!Hozzá kell tennem,hogy Krisz07 fórumtárs rendkívűl korrekt és segítőkész csak pozítívumot tudok mondani róla Az 50000 Ft-os vételárban benne foglaltatik a Budapestről Sopronba való szállítás is! :kiraly: :kiraly:

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Na megtörtént a tárgyalás és 50000 ft ért megvéve Remélem nagyon fog tetszeni :kiraly:

Ez már lassan ajándék kategória, jó vétel, gratula

Karácsonyi ajándék...

Eqx
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 5

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Eqx »

Tehát akkor a Jamo e7 sub 28 m2 en elég?Nem szeretnék mellé nyúlni a vásárlással!Eddig csak pozítív dolgokat olvastam róla,akiknek ilyen van ők is csak dicsérték!Szeretném ha lenne benne erő bőven!
Ne viccelj, 300W RMS és 675W pillanatnyi csúcsteljesítmény.
Naná, hogy elég lesz.

Mondjuk ahhoz képest amilyen paraméterekkel rendelkezik, nem is olyan veszélyes az ára...

Miért, mennyiért tudja megvenni? Vagy az új árára gondolsz?

52000 ft a vétel ára

Na ez nem túl sok...

Na megtörtént a tárgyalás és 50000 ft ért megvéve Remélem nagyon fog tetszeni

Ez már lassan ajándék kategória, jó vétel, gratula

Rediscover music

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.

Mélysugárzók

Tehát akkor a Jamo e7 sub 28 m2 en elég?Nem szeretnék mellé nyúlni a vásárlással!Eddig csak pozítív dolgokat olvastam róla,akiknek ilyen van ők is csak dicsérték!Szeretném ha lenne benne erő bőven!
Naná, hogy elég lesz.

Mondjuk ahhoz képest amilyen paraméterekkel rendelkezik, nem is olyan veszélyes az ára...

52000 ft a vétel ára

Na ez nem túl sok...

Na megtörtént a tárgyalás és 50000 ft ért megvéve Remélem nagyon fog tetszeni

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Naná, hogy elég lesz.

52000 ft a vétel ára

Na ez nem túl sok...

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.

Mélysugárzók

Naná, hogy elég lesz.

52000 ft a vétel ára

Eqx
Fórumlakó
Fórumlakó

Mélysugárzók

Naná, hogy elég lesz.

Rediscover music

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Naná, hogy elég lesz.

Eqx
Fórumlakó
Fórumlakó

Mélysugárzók

Naná, hogy elég lesz.

Rediscover music

ulyses
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: ulyses »

Ilyen subbal találkozott már valaki?http://www.bkelec.com/HiFi/Sub_Woofers/Gemini.htm

nálunk lehet ilyet kapni?

Ez is kijönne még 80-ból és szintén zárt.
Csak ilyet még nem hallott senki

még olcsóbban is
én nem mertem berendelni,de kíváncsi lennék mit tudhat

Ha jól számolom 70-ből hazahozzák, kábelekkel együtt!
Szimpi hogy külön filtere van a hi/lo bemeneteknek, no és hogy: hand made in UK.

Ezt találtam róla az avforums.com-on:
"Im very impressed with the Gem, I had a much larger HK11 sub with 200W and I still prefer the clarity and drive of the gemini's.

Be keen to see a side by side of the gemini 2 and Epos Els, I know the Epos would ultimately outperform the Gem but id be keen to see by how much, and I dont think you can conside the gemini as not a proper sub. "

Persze hallani kéne ...
PROJ:Mitsubishi HC3100 - HTPC:HP Microserver+RadeonHD5450 - REC:Yamaha RX-V563 - MP:Squeezebox Duet - CD:Yamaha CDX-396 - DVD:Yamaha DVD-S663 - FRONT:Dali C6+Soundcare Superspike - CENTER:Dali Cc - SURROUND:Dali C1 - SUB:Dali Concept Sub - KÁBEL:Audioquest X/Forest HDMI, Neotech 1440BI/Mono, Profigold PGA42 - FÜLES:HD555,HD202 - GITÁR:Yamaha F310 :-)

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.

Mélysugárzók

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Az elég jó autós szubhoz képest.Nekem a velo 31 Hz után kezd halkulni rendesen.
25 Hz et még érzem de már sokkal gyengébben.

Szia!

Hadd kérdezzem meg, hogy mekkora térben dolgozik nálad a velo?

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Szuboknál sosem a hangerő számított, hanem leginkább az a leadott freki ami érezteti a mélyeket a szobában....50 hz alatti hangok..Sokan itt tévednek el az erdőben és a hangerőt tekerik az egekbe mikor szubot hallgatnak, főleg mozin lehet eltévedni vele, ugyanis 5.1 csatornán csak az a bizonyos freki  fog megszólalni ami a filmben benne is van, és amit a szubra ráengednek.Ha nincs mély a műsorban akkor hiába tekeri az ember nem fog a szub szólni....Szinuszjelekkel kilehet próbálni mire képes a szub, le kell kötni a többi dobozt és ráengedni 60 hz-től lefelé  a jeleket..Ami még hallható és hangerő vesztés nélkül megjelenik annyit tud az adott környezetben a doboz.HAngerővel azért óvatosan, nem kell ahhoz üvöltsön, h az 50 hz és környéke megremegtesse az ablakokat, meg nem árt vigyázni a dobozra  
itt van pár teszthang, érdemes kipróbálni
http://www.tigerteam.eoldal.hu/oldal/teszthangok

Kipróbáltam a teszthangokat a DLD ládán.Nem tudom mennyire jó de a 40hz még csípőből megy tisztán.31.5hz az már kevésbé de még az is mély mindig.Szerintem amit szépen kitud még adni az olyan 35hz környéke.Ez mennyire számít jónak vagy rossznak?

Az elég jó autós szubhoz képest.
Nekem a velo 31 Hz után kezd halkulni rendesen.
25 Hz et még érzem de már sokkal gyengébben.

sirdond
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: sirdond »

Ilyen subbal találkozott már valaki?http://www.bkelec.com/HiFi/Sub_Woofers/Gemini.htm

nálunk lehet ilyet kapni?

Ez is kijönne még 80-ból és szintén zárt.
Csak ilyet még nem hallott senki

még olcsóbban is
én nem mertem berendelni,de kíváncsi lennék mit tudhat
What is an Audiophile?

V.Norbi86
V.I.P.
V.I.P.

Mélysugárzók

A Jamo, amit venni fogsz szerintem elég lesz oda. Én az EVO8-at nem javasolnám akkora szobába és tapasztalatból beszélek.

Én is azt gondolom,hogy nem lesz kevés mert azért elég nagy teljesítménnyel is bír mégha zárt sub is!Bár kissé bennem van most a félsz nehogy mégis kevés legyen

Eqx
Fórumlakó
Fórumlakó

Mélysugárzók

A kérdés akkor úgy módosulhatna, hogy 60-80 körül van esélye, rendes zenei, pontos, zárt stb. ... subot beszerezni?
Vagy valahol lövök egy használt Concept Subot ...

Ennyiért jó szub csakis a használtak közt lelhető fel...Újan 60-80-ban nincs olyan ami zeneileg jó lenne...A mozi más kérdés...

Van ilyen: Tangent EVO8
60E és zárt.
De az éremnek itt is két oldala van: önmagában csak kisebb szobába elég, kb. 15m2
Nagyobb szobában már szerintem "peremen játszana".
A nappalinkban (28m2) elveszett.
Ezért vettem kettőt
Jobban szeretem, ha érezhetően van még tartalék a rendszerben.
A kettő együtt már a nappaliban is ütős volt.
Az teljesen természetes, hogy használtban jobbat kap ennyiért.

Hát nálam egy 28 m2 es szobába szolgálna nem hinném,hogy kevés lenne oda

A Jamo, amit venni fogsz szerintem elég lesz oda.
Én az EVO8-at nem javasolnám akkora szobába és tapasztalatból beszélek.

Rediscover music

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”