Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mélysugárzók

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: clide »

igen, az első teendőm valóban ez volt...

ejnye-bejnye, első teendőnek kellet volna lenni, hogy beszámolsz nekünk milyen a láda

Adjatok pár napot és fogok írni róla, ígérem...
Egyelőre annyit tudok mondani, hogy:

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Hogy oldottad meg?
Kihúzta a konnektorból Most csak nézegeti

Tudnál légyszives pár szót írni erről a cav szubról?

Kell egy pár nap, míg kipróbálgatom, elhelyezem, stb.
Utána ígérem írni fogok beszámolót!

ulyses
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: ulyses »

ejnye-bejnye, első teendőnek kellet volna lenni, hogy beszámolsz nekünk milyen a láda
PROJ:Mitsubishi HC3100 - HTPC:HP Microserver+RadeonHD5450 - REC:Yamaha RX-V563 - MP:Squeezebox Duet - CD:Yamaha CDX-396 - DVD:Yamaha DVD-S663 - FRONT:Dali C6+Soundcare Superspike - CENTER:Dali Cc - SURROUND:Dali C1 - SUB:Dali Concept Sub - KÁBEL:Audioquest X/Forest HDMI, Neotech 1440BI/Mono, Profigold PGA42 - FÜLES:HD555,HD202 - GITÁR:Yamaha F310 :-)

Laccee
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Laccee »

Hogy oldottad meg?

Tudnál légyszives pár szót írni erről a cav szubról?

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Hogy oldottad meg?

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Hogy oldottad meg?
Tipikus szobán belüli földhurok.
A mélyláda másik aljzatba lett bedugva először és búgott, ahogy illik.
Átdugtam abba, ahol az erősítő és minden más egyéb van és máris jó lett...

Kicsit megijedtem...

Vendég

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hogy oldottad meg?

Vendég

Mélysugárzók

Hogy oldottad meg?

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Ha a jelkábel nélkül nem búg, akkor földhurok lehet.
És azt hogy szüntetem meg?

Megszűnt...
Az volt, köszi a tippet!

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

És azt hogy szüntetem meg?

Vendég

Mélysugárzók

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Segítsetek légyszi!

Az előbb bekapcsoltam a sub-ot és búg, mint állat...
Mi lehet a gond? Y-nal van bekötve.

Köszi előre is a segítséget!

beni89
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 2

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: beni89 »

Ezért kell venni olyat, amelyik lefelé sugároz pláne még ha zárt is  
Azért ez lehet csúnyán megszégyeníttené a polkot

KEF PSW-2500, sub dió színben
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=20367 

Nem gondolnám, hogy ilyet élből ki lehet jelenteni... :lol!:

Arra akartam esetleg célozni, hogy nem kell elájulni a polktól ....

Hát nem tudom most hogy a kef psw 2500 csúnyán veri a polkot akkor erre mondhatnám hogy a velodyne csúnyán veri a Kefet. Hallottam a Kef psw 2500 mélynyomót szólni hááááát minőségi klasszikus zenét hallgattunk nagyon szépen szólt pontos volt, de aztán áttértünk a discos, rock, Hip hop zenékre amit flac formátumban hallgattam egy ismerősömné,l és hááát igen csak gyenge volt, vagyis nem éreztem benne az erőt, viszont filmeknél nem volt rossz a robbanások meg a hangeffektek nagyon szépen kijöttek, ott szerintem leveri a polkot.

beni89
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Mélysugárzók

Még annyit ezzel kapcsolatban hogy kipróbáltam ma délután egy másik szobában a polk audio psw 110-es  mélynyomómat  ami 15m2 es volt, 3*5ös tehát téglalap alapú és egész máshogy szólt a mélynyomó így egy kicsit leesett az állam egyszerűen valami féelelmetes méylhangok kijöttek a subból az én szobában ezek a frekik ki sem jöttek tehát frekik tesztet néztem és a 30hz-et szabályosan hallottam remegett a gatyám, az egész szoba, és bejött a 35hz na ott volt a frekije amiben már nagyon brutális volt a kulcstartó mozgott a falon akkor a bekeretezett festmény lepottyant a falról szóval eddig azt mondtam hogy sz@r a polk hangerőben háááááát most meg cáfolom magamat, zenében audio cd hallgattam rajta és ténleg máshogy szól mint az én szobánban mert az én szobám 18m2-es és kocka alapu. Jó utána még egy kicsit állatkodtam és még tettem a mélynyomó felé még egyet (mnc walnut 10) de már nem volt élvezhető megfájdult a fejem. TÚL SOK VOLT A MÉLY. Az a rossz hogy az a szoba tatámé és marad a cucc az én szobámban áááááá itt meg a 38hz-től lehet igazán hallani a hangokat ami nem olyan mint a másik szobában hogy ott 30hz-tőől kicsit film nézéskor is sokkal jobbak volt az effektek. Szóval most kicsit ledöbbentem. Ha eddig rosszakat írtam akkor vissza vonom.
Megjönne ebben a szobában is ha elpakolnád a neki megfelelő helyre...

Kipróbáltam egy csomó helyen és most a saroktól olyan 1,5m-re van itt szól a legjobban, de ennek a szobának más az akusztikája, mivel hogy kocka alapu a szoba így nem hallom meg az alacsonyabb frekvenciákat csak a sarokban ahol álló hullám alakul ki. A másik szobában viszont ott volt tere a mélynek szinte üres volt a szoba lehet hogy azért is szólt szebben és az alacsonyabb frekiket is jobban hallottam mint az én szobámban.

Streamaudio
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 47

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Streamaudio »

Most vettem észre h a SurányiHifinél is lehet kapni Polk PSW 111-et és 57900 csak... Igaz az adatai alapján PSW 110, kicsit félreírták! Aztán lehet h ez is csak egy "kintfelejtett" hirdetés:)
Mondjuk ugy, hogy ők is le tudnák rendelni pár hónapon belül
Beszéltem az itthoni forgalmazóval (Oktogon) és azt mondták,hogy leghamarabb 2 hét mulva lehet benne a következő szállitmányukban.
De mivel én már októberben megrendeltem,és azóta sincs semmi, ezért nem igazán bizom benne hogy lesz

Látom nem "hittél" nekem, de most már Te is látod mi a helyzet!
egy dolog biztos, ha nem rendeled meg konkrétan akkor nem jön belőle, mert rendelés nélkül nem szokták hozni!
Ha eldöntötted, hogy biztos ezt akarod, akkor e-mailben adj le konkrét rendelést, vagy nekünk, vagy az importőrnek, és akkor meg fog jönni...
A Surányiferiék meg "kicsit" bezártak boltilag, bár lehet emaileket még nézik, rendeléseket teljesítik!
Stream Audio Kft.
1142 Budapest Szatmár u. 54/b
www.streamaudio.hu

macika69
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: macika69 »

Nem gondolnám, hogy ilyet élből ki lehet jelenteni...

Arra akartam esetleg célozni, hogy nem kell elájulni a polktól ....

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Egyetértek Tigivel, meg kell találni a helyét. Ez néha akár nagyon időt is igénybe vehet, de megéri erőfeszítést a minőségi különbség miatt.

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Nem gondolnám, hogy ilyet élből ki lehet jelenteni...

Laccee
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Laccee »

Most vettem észre h a SurányiHifinél is lehet kapni Polk PSW 111-et és 57900 csak... Igaz az adatai alapján PSW 110, kicsit félreírták! Aztán lehet h ez is csak egy "kintfelejtett" hirdetés:)
Mondjuk ugy, hogy ők is le tudnák rendelni pár hónapon belül
Beszéltem az itthoni forgalmazóval (Oktogon) és azt mondták,hogy leghamarabb 2 hét mulva lehet benne a következő szállitmányukban.
De mivel én már októberben megrendeltem,és azóta sincs semmi, ezért nem igazán bizom benne hogy lesz

Thuglife
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: -9

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Thuglife »

macika69
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: macika69 »

Vendég

Mélysugárzók

Még annyit ezzel kapcsolatban hogy kipróbáltam ma délután egy másik szobában a polk audio psw 110-es mélynyomómat ami 15m2 es volt, 3*5ös tehát téglalap alapú és egész máshogy szólt a mélynyomó így egy kicsit leesett az állam egyszerűen valami féelelmetes méylhangok kijöttek a subból az én szobában ezek a frekik ki sem jöttek tehát frekik tesztet néztem és a 30hz-et szabályosan hallottam remegett a gatyám, az egész szoba, és bejött a 35hz na ott volt a frekije amiben már nagyon brutális volt a kulcstartó mozgott a falon akkor a bekeretezett festmény lepottyant a falról szóval eddig azt mondtam hogy sz@r a polk hangerőben háááááát most meg cáfolom magamat, zenében audio cd hallgattam rajta és ténleg máshogy szól mint az én szobánban mert az én szobám 18m2-es és kocka alapu. Jó utána még egy kicsit állatkodtam és még tettem a mélynyomó felé még egyet (mnc walnut 10) de már nem volt élvezhető megfájdult a fejem. TÚL SOK VOLT A MÉLY. Az a rossz hogy az a szoba tatámé és marad a cucc az én szobámban áááááá itt meg a 38hz-től lehet igazán hallani a hangokat ami nem olyan mint a másik szobában hogy ott 30hz-tőől kicsit film nézéskor is sokkal jobbak volt az effektek. Szóval most kicsit ledöbbentem. Ha eddig rosszakat írtam akkor vissza vonom.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Doky »

A Clarus Charon szubról várom a véleményeket.(Hang,ajánlott elhelyezés stb). :lol!:

Mi érdekelne konkrétan... ... ja a vélemény...
Nem rossz kis sub, de nekem az alu-poly sub jobban bejött!
Árához mérten szerintem nagyon jó kis sub doboz, de a korlátait ő sem tudja túlszárnyalni...
Mozihoz jó, de zenéhez talán egy kicsit lassú... de nem lomha!

Az elhelyezésre nem érzékeny, de 20nm fölötti térbe már kevés lehet!
Meg kellene hallgatnod... :lol!:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

beni89
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Mélysugárzók

Még annyit ezzel kapcsolatban hogy kipróbáltam ma délután egy másik szobában a polk audio psw 110-es mélynyomómat ami 15m2 es volt, 3*5ös tehát téglalap alapú és egész máshogy szólt a mélynyomó így egy kicsit leesett az állam egyszerűen valami féelelmetes méylhangok kijöttek a subból az én szobában ezek a frekik ki sem jöttek tehát frekik tesztet néztem és a 30hz-et szabályosan hallottam remegett a gatyám, az egész szoba, és bejött a 35hz na ott volt a frekije amiben már nagyon brutális volt a kulcstartó mozgott a falon akkor a bekeretezett festmény lepottyant a falról szóval eddig azt mondtam hogy sz@r a polk hangerőben háááááát most meg cáfolom magamat, zenében audio cd hallgattam rajta és ténleg máshogy szól mint az én szobánban mert az én szobám 18m2-es és kocka alapu. Jó utána még egy kicsit állatkodtam és még tettem a mélynyomó felé még egyet (mnc walnut 10) de már nem volt élvezhető megfájdult a fejem. TÚL SOK VOLT A MÉLY. Az a rossz hogy az a szoba tatámé és marad a cucc az én szobámban áááááá itt meg a 38hz-től lehet igazán hallani a hangokat ami nem olyan mint a másik szobában hogy ott 30hz-tőől kicsit film nézéskor is sokkal jobbak volt az effektek. Szóval most kicsit ledöbbentem. Ha eddig rosszakat írtam akkor vissza vonom.

busman20
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: busman20 »

A Clarus Charon szubról várom a véleményeket.(Hang,ajánlott elhelyezés stb).

"A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd."

Daniel Nathan Leone

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”