Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heco
Heco
Eladósorba kerültek a Heco Argon 30-as hangfalaim, a részleteket megtalálhatjátok az Adás, vétel, csere fórumban.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Heco
Na, tegnap este megvettem a hangfalakat, végül a Surányihifiben, cseresznye színben, gyönyörűek! A hangjában viszont csak ma este gyönyörködhetek, mert erősítő az ma lesz hozzá megvéve (lekopogom, hogy nem fog-e elfogyni).
Tegnap egyébként egyik helyen a hangfal nem volt jó színben, másik helyen meg az erősítő nem, ez a vásárlási pech persze már nem újdonság
Erősítő: Yamaha RXV457; Hangfalak: Heco Vitas 5.0; Mély: Magnat Monitor Sub 200A; DVD lejátszó: Thomson DTH212;
Heco
Tegnap végre sikerült meghallgatnom egy Heco Vitas szettet a Mediamarktban, és ez megerősített abban, hogy ezt válasszam. A yamaha hangfalakat már korábban meghallgattam egy ismerősömnél, de egyértelműen a Heco nyer a kettő közül. Hallgattam rajta zenét is, filmet is, mindkettő tetszett (már a Heco-n).
Egyébként ez a belehallgatás a Mediamarktban nem is olyan egyszerű, volt olyan "kedves" munkatárs, aki csak annyit mondott, hogy jó, menjek és próbáljam ki, pedig totál nem működött a berendezés, majd egy másikat odarángattam, és amikor látta, hogy tényleg nem indul pöccre, kedvesen rámmordult, hogy biztosan én voltam az, aki összevissza nyomkodtam a gombokat, és elállított valamit.... Na erre mit lehet mondani...
Hali!
Ha szeretnéd még hallgatgatni a Heco Vitas-okat, menj el a suranyihifibe, az árak is barátságosak.
Köszi, a mediamarktban már "eleget hallottam". Igen, én is néztem a surányihifi ajánlatát, de végül csak az döntött az ittveddmeg mellett, hogy onnan haza tudom vitetni a cuccot kocsival, meg árban csak egy ezres a differencia (heco hangfalszett + yamaha rxv457 - ez így az ittveddmegnél együtt akciós, és nekem pont ez kell).
Erősítő: Yamaha RXV457; Hangfalak: Heco Vitas 5.0; Mély: Magnat Monitor Sub 200A; DVD lejátszó: Thomson DTH212;
Heco
Tegnap végre sikerült meghallgatnom egy Heco Vitas szettet a Mediamarktban, és ez megerősített abban, hogy ezt válasszam. A yamaha hangfalakat már korábban meghallgattam egy ismerősömnél, de egyértelműen a Heco nyer a kettő közül. Hallgattam rajta zenét is, filmet is, mindkettő tetszett (már a Heco-n).
Egyébként ez a belehallgatás a Mediamarktban nem is olyan egyszerű, volt olyan "kedves" munkatárs, aki csak annyit mondott, hogy jó, menjek és próbáljam ki, pedig totál nem működött a berendezés, majd egy másikat odarángattam, és amikor látta, hogy tényleg nem indul pöccre, kedvesen rámmordult, hogy biztosan én voltam az, aki összevissza nyomkodtam a gombokat, és elállított valamit.... Na erre mit lehet mondani...
Hali!
Ha szeretnéd még hallgatgatni a Heco Vitas-okat, menj el a suranyihifibe, az árak is barátságosak.
Heco
Heco
most is ennyibe kerult ill. kerul, mert meg maradt ket darab.Amugy augusztus vegen adtak el az utolso Argon reference-t 280-ert.
En kb. ugyanekkor vettem Argon Reference-t 300-ert a Suranyinal.
A WestProduct-nal en is probalkoztam, de nekik mar tenyleg nem volt semmifele Argon-juk.
Akkor az egész országban már csak 1 "új" Argon maradt, az is center?
Heco
Az Argon már rég kifutott széria, csak a Signature-ből van még a forgalmazónál (WestProdukt).Oké, jó tudni, hogy van még a boltokban!
Mennyibe került? Én 2002-ben vettem 39.990,- Ft-ért a debreceni MM-ben. De azóta sem láttam sem ott, sem máshol.
most is ennyibe kerult ill. kerul, mert meg maradt ket darab.
Amugy augusztus vegen adtak el az utolso Argon reference-t 280-ert.
En kb. ugyanekkor vettem Argon Reference-t 300-ert a Suranyinal.
A WestProduct-nal en is probalkoztam, de nekik mar tenyleg nem volt semmifele Argon-juk.
Heco
Igen, a 200-at én is úgy értettem, hogy kábé. A 6.1-nél a hátsó centert hogyan lehet elhelyezni, ha a kanapé a falnál van? Fölé? Mert engem a 6.1 hangfalszett vásárlásától ez tart vissza, nem nagyon tudnám hova tenni a hátsót...
Ha nem tudod rendesen elhelyezni, akkor 5.1-et vegyél.
Semmi értelme a 6.1-nek ha xarul van elhelyezve, és beállítva.
Inkább egy jó 5.1, mint xar 6.1, vagy 7.1.
Szvsz
Igen, én is úgy gondoltam, hogy csak olyat veszek, amit ésszerűen el lehet helyezni, mert a 6.1 nálam már röhejesen nézne ki, és nem is lehetne megfelelő helyekre tenni.
Kábelek terén milyeneket érdemes venni? Mert őszintén szólva erre még nem is nagyon gondoltam.
Heco
Igen, a 200-at én is úgy értettem, hogy kábé. A 6.1-nél a hátsó centert hogyan lehet elhelyezni, ha a kanapé a falnál van? Fölé? Mert engem a 6.1 hangfalszett vásárlásától ez tart vissza, nem nagyon tudnám hova tenni a hátsót...
Ha nem tudod rendesen elhelyezni, akkor 5.1-et vegyél.
Semmi értelme a 6.1-nek ha xarul van elhelyezve, és beállítva.
Inkább egy jó 5.1, mint xar 6.1, vagy 7.1.
Szvsz
Heco
Sziasztok!
Most készülök erősítőt + hangfalakat venni, kb 200 ezer van erre a célra. Erősítőnek már kiválasztottam a yamaha 457-et, még a hangfalon gondolkodom, konkrétan a Heco vitas-szettre, meg a yamaha hangfalakra szűkítettem a kört. Tudom, meg kéne hallgatni, már tettem is kísérletet erre az árkád Mediamarktjában, de ott pont nem volt szerencsém. De amúgy ha bárkinek van javaslata, észrevétele ehhez, azt megköszönném!
Én még mindig azt mondom nem rossz vétel ez, nekem hasonló van, yamaha 457 + 6.1 Heco Vitas, de 200-ból nem biztos, hogy kijön. Megnéztem egy online boltot és ott a yamaha 457 és a heco vitas 5.1 szett együtt 210e Ft. Ebben még nincsenek kábelek, pedíg 10-15% arra is elmehet, nekem 35 körül volt és ez olcsóbb audiolink kábel volt, bár vannak sokkal olcsóbbak is. Persze lehet, hogy ezek már megvannak, akkor nem szóltam. Csak annyit akartam mondani, hogy ha tetszik a hangja vedd meg, de valószínűleg mindennel együtt azért több lesz mint 200e Ft.
Heco
Sziasztok!
Most készülök erősítőt + hangfalakat venni, kb 200 ezer van erre a célra. Erősítőnek már kiválasztottam a yamaha 457-et, még a hangfalon gondolkodom, konkrétan a Heco vitas-szettre, meg a yamaha hangfalakra szűkítettem a kört. Tudom, meg kéne hallgatni, már tettem is kísérletet erre az árkád Mediamarktjában, de ott pont nem volt szerencsém. De amúgy ha bárkinek van javaslata, észrevétele ehhez, azt megköszönném!
Én még mindig azt mondom nem rossz vétel ez, nekem hasonló van, yamaha 457 + 6.1 Heco Vitas, de 200-ból nem biztos, hogy kijön. Megnéztem egy online boltot és ott a yamaha 457 és a heco vitas 5.1 szett együtt 210e Ft. Ebben még nincsenek kábelek, pedíg 10-15% arra is elmehet, nekem 35 körül volt és ez olcsóbb audiolink kábel volt, bár vannak sokkal olcsóbbak is. Persze lehet, hogy ezek már megvannak, akkor nem szóltam. Csak annyit akartam mondani, hogy ha tetszik a hangja vedd meg, de valószínűleg mindennel együtt azért több lesz mint 200e Ft.
Erősítő: Yamaha RX-V457, Hangfalak: Heco Vitas 6.1 szett [500, 200, Center 2, SUB 25A], DVD lejátszó: Yamada dvx-6600
Heco
Sziasztok!
Használtban nem gondolkoztál még?
Amiket kinéztél az szerintem felejtős.
Mekkora a szoba?
Használtban? Nem, de műszaki cikkek terén nem szívesen veszek használtat. A szoba 23 nm-es (panellakás nappalija). Ez lesz az első házimozim, és nem vagyok teljesen tájékozott, mi a jó és mi nem, csak az elolvasott néhány teszt alapján... Tudom, hogy ez nem egy csúcsösszeállítás, dehát ennyire tellik:)
Celestion F,Wharfedale Diamond 8 ?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Heco
Sziasztok!
Mekkora a szoba?
Használtban? Nem, de műszaki cikkek terén nem szívesen veszek használtat. A szoba 23 nm-es (panellakás nappalija). Ez lesz az első házimozim, és nem vagyok teljesen tájékozott, mi a jó és mi nem, csak az elolvasott néhány teszt alapján... Tudom, hogy ez nem egy csúcsösszeállítás, dehát ennyire tellik:)
Heco
Sziasztok!
Mekkora a szoba?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Heco
Sziasztok!
Heco
ugy ertettem, hogy neked ugyan volna, de kolcson adtad.Es az sem volt igazan vilagos, hogy attol, hogy most eppen nem hasznalod, el is akarod adni.
Szoval tovabb kerestem, es a budaorsi MM-ben sikerult beszerezni.
Az érdekes... Az Argon már rég kifutott széria, csak a Signature-ből van még a forgalmazónál (WestProdukt).
Oké, jó tudni, hogy van még a boltokban!
Mennyibe került? Én 2002-ben vettem 39.990,- Ft-ért a debreceni MM-ben. De azóta sem láttam sem ott, sem máshol.
Egyébként őrült nagy doboza van, olyan mély, mint a 63 cm-es tévém (több, mint 40 cm.) Nem egy falra szerelhető típus!
Heco
Szerintetek jó vétel a Heco Superior Sub 30a 34.500 Ft-ért?
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV
Heco
nem tud vki veletlenul egy "valahol elfekvo" Heco Argon Center-t?
Az öcsémnek adtam egyet kölcsönbe, amikor sikerült teljes Mission m70 szettet összeraknom. A Heco Argon 30 is a garázsban várja jobb sorsát.
Malvin, most akkor kell, vagy nem?
Ha nagyon kell, írj egy privát üzenetet és megbeszéljük.
ugy ertettem, hogy neked ugyan volna, de kolcson adtad.
Es az sem volt igazan vilagos, hogy attol, hogy most eppen nem hasznalod, el is akarod adni.
Szoval tovabb kerestem, es a budaorsi MM-ben sikerult beszerezni.
Heco
Az öcsémnek adtam egyet kölcsönbe, amikor sikerült teljes Mission m70 szettet összeraknom. A Heco Argon 30 is a garázsban várja jobb sorsát.
Malvin, most akkor kell, vagy nem?
Ha nagyon kell, írj egy privát üzenetet és megbeszéljük.
Heco
Én úgy fogalmaznék, hogy a Heco tompább lett és valahogy elveszett a tere. Persze ez teljesen egyéni dolog és gondolom éppen ezért mondogatja mindenki, hogy hallgasd meg és úgy dönts. Viszont a Heco kinézetre még mindig jobban bejön!
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
Heco
Szombaton volt szerencsém összehasonlítani a Heco Vitas 500 és a Celestion F30 frontokat a szegedi Médiában. Egy H/K erősítőre (a pontos típusáz nem néztem) voltak kötve. Ha nem hallom nem hiszem el senkinek, hogy mekkora a különbség a kettő közt az F30 javára! Amikor átkapcsoltak az F30-ról a Heco-ra egyszerűen elveszett valami a hangból... Nagyon tetszett EDDIG a Heco, de azt hiszem egy Celestionra fogok benevezni a közeljövőben!
Akkor tényleg a Celestion F30 -t válaszd. Érdekes amit írsz mert én is egyből éreztem, amikor Celestion-ról átkapcsoltak a Heco-ra, hogy nekem a Heco kell.
Én nem tudnám megfogalmazni a külömbséget amit hallottam. Valahogy úgy voltam vele, hogy tudtam, hogy a Celestion-nek kellene jobban szólnia, de nem ezt hallottam.
Erősítő: Yamaha RX-V457, Hangfalak: Heco Vitas 6.1 szett [500, 200, Center 2, SUB 25A], DVD lejátszó: Yamada dvx-6600
Heco
Heco
Heco
Szombaton volt szerencsém összehasonlítani a Heco Vitas 500 és a Celestion F30 frontokat a szegedi Médiában. Egy H/K erősítőre (a pontos típusáz nem néztem) voltak kötve. Ha nem hallom nem hiszem el senkinek, hogy mekkora a különbség a kettő közt az F30 javára! Amikor átkapcsoltak az F30-ról a Heco-ra egyszerűen elveszett valami a hangból... Nagyon tetszett EDDIG a Heco, de azt hiszem egy Celestionra fogok benevezni a közeljövőben!
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
Heco
Tusi mit takar az hogy "D' Appolito" rendszerű?
El fogok menni meghallgatni
Philips 963SA és Sony NS-905, JVC 232: ;Erősítő: SONY str-DB 940 QS Denon 1804 ;Front: JBL! LX 2005 Center: LX 2000C Rear:Heybrook HB1,szub: 2×Koda sw 952;