Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kef hangsugárzók
-
Vendég
Kef hangsugárzók
Na ok. KEF IQ-ról irjatok pro és kontra érdekelne.
Ha semmit nem tudsz róluk. Először használd a keresőt, aztán esetleg hallgasd meg, utánna már lesz miről beszélni. Addig úgysem tud senki többet mondani, mint amit a google és a review-k nyújtanak.
Kef hangsugárzók
Na akkor szerinted milyen hangfalak vesznek részt az EISA teszten?Elárulom hogy ez inkább egy verseny.Vannak gyártók akik fizetnek azért hogy bekerüljenek a "sorsolásba" ahol sok-sok emberke hallgatja őket és kiválasztják onnan a legjobbat.DE egy komolyabb gyártó be se nevezi a hangfalát mert többre tartja magát és főleg a termékét annál,hogy ilyenen részt vegyen.Ez az egész csak azért van hogy pl az MM-ben vásárlókat megvezessék.Félre ne értsd nem rossz szándékból írom ezt hanem azért hogy kivezesselek az erdőből.
De ha gondolod írd be a shoutbox-ba a véleményed az EISA-ról és várj a reagálásokra.
Most néztem utána hogy a 2006/2007-es Eisa díjas a B&W CM1 lett.2 hete hallottam a dobozt,és egyáltalán nem voltam elájulva tőle.
Lehet, hogy nem a legjobb az EISA díj de egyfajta iránymutató. Azok közül akik neveznek a legjobbat választják ki. Akik nem neveznek azokat nem fogják díjazni persze attól még lehetnek jók.
Szerintem már az is sokat elárul, ha teszem azt 20 hangfalgyártóból 1 nyer de másik 10 be sem nevezett. Itt a nyerő hangfal biztos nem lehet rossz . Nem azt mondtam, hogy a legjobb, nem is vagyok maximalista csak egy biz. szórásban a legjobb.
Na ok. KEF IQ-ról irjatok pro és kontra érdekelne.
TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.
Kef hangsugárzók
KEF IQ sorozat hangfalaiinkább ezek a hangfalkról írhatnátok véleményt
Az már off-topic lenne
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Kef hangsugárzók
KEF IQ sorozat hangfalai
inkább ezek a hangfalkról írhatnátok véleményt
Kef hangsugárzók
Na akkor szerinted milyen hangfalak vesznek részt az EISA teszten?Elárulom hogy ez inkább egy verseny.Vannak gyártók akik fizetnek azért hogy bekerüljenek a "sorsolásba" ahol sok-sok emberke hallgatja őket és kiválasztják onnan a legjobbat.DE egy komolyabb gyártó be se nevezi a hangfalát mert többre tartja magát és főleg a termékét annál,hogy ilyenen részt vegyen.
Hát igen. Számomra olyan ez, mint az "Év Autója" díj...
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Kef hangsugárzók
Na akkor szerinted milyen hangfalak vesznek részt az EISA teszten?Elárulom hogy ez inkább egy verseny.Vannak gyártók akik fizetnek azért hogy bekerüljenek a "sorsolásba" ahol sok-sok emberke hallgatja őket és kiválasztják onnan a legjobbat.DE egy komolyabb gyártó be se nevezi a hangfalát mert többre tartja magát és főleg a termékét annál,hogy ilyenen részt vegyen.Ez az egész csak azért van hogy pl az MM-ben vásárlókat megvezessék.
Félre ne értsd nem rossz szándékból írom ezt hanem azért hogy kivezesselek az erdőből.
De ha gondolod írd be a shoutbox-ba a véleményed az EISA-ról és várj a reagálásokra.
Most néztem utána hogy a 2006/2007-es Eisa díjas a B&W CM1 lett.2 hete hallottam a dobozt,és egyáltalán nem voltam elájulva tőle.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
- Tiamat
- Nincs visszaút

- Értékelés: 37
Kef hangsugárzók
a, lófaszt se ér a Nobel díj se, meg ugy ált. semmilyen díj nem ér semmit.
Azt csak úgy adják és kész, nem kell vele foglalkozni.
Az ISO minősítések se érnek semmit szerinted.
Hogy jön ide a Nobel-díj? Azt érdem szerint szokták jóesetben kiosztani, ellentétben az EISA-val.
Kef hangsugárzók
nagyon jó hangfalak, (az IQ3 tavaly EISA díjas lett pl.)...
Bazz...akkor rögvest kidobom a Beymát és veszek ilyen Kef-et.
A KEF IQ3-ra az mondják ütős egy darab.
Ahogy látom nem értetted a mondandóm lényegét(igaz elfelejtettem a smile-t) .
Lóf@szt se ér az EISA díj.Az csak arra való hogy megetessék a gyanútlan embereket.Ez az egész csak egy marketingfogás,semmi jelentősége sincs.
És hidd el a Beymánál biztos nem "ütősebb az IQ3"
Ja, lófaszt se ér a Nobel díj se, meg ugy ált. semmilyen díj nem ér semmit.
Azt csak úgy adják és kész, nem kell vele foglalkozni.
Az ISO minősítések se érnek semmit szerinted.
TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.
Kef hangsugárzók
Ahogy látom nem értetted a mondandóm lényegét(igaz elfelejtettem a smile-t) .
Lóf@szt se ér az EISA díj.Az csak arra való hogy megetessék a gyanútlan embereket.Ez az egész csak egy marketingfogás,semmi jelentősége sincs.
És hidd el a Beymánál biztos nem "ütősebb az IQ3"
Kef hangsugárzók
Kef hangsugárzók
-
Vendég
Kef hangsugárzók
A fülem és a hangfalam magasai is rendben vannak.
Akkor veled van a gond.
Kef hangsugárzók
Komolyat? Hát te is vehetnél normális hangfalat, ha már itt tartunk. De látom még mindig azt a vízágyú hangú fos B&W-t használod. Hogy nem reccsen szét a füled azoktól a leírhatatlan magas hangoktól.
Minek nekem még egy normális hangfal? Na jó, lehet majd ha lesz egy kis feles lóvé, akkor beújjítok egy nagyobb Bowert.
Milyen hangja van a vízágyúnak?
A fülem és a hangfalam magasai is rendben vannak.
-
Vendég
Kef hangsugárzók
Ez az AIDA nem ott van az LSK-tól nem messze? Mert az egy nagy családi ház, ahol én voltam. Szintén Denon, KEF importőr lehet. És ott semmi kísértet ház feelingem nem volt. Annál inkább a Ház a kísértethegyen c. filmben. Szóval ha egyről beszélünk, akkor nem értelek. Bár mindegy is, ez egy KEF topic, amiből amúgy is volt már vagy nyolc.
Ronin! Teljesen jól szuperál.
Komolyat? Hát te is vehetnél normális hangfalat, ha már itt tartunk. De látom még mindig azt a vízágyú hangú fos B&W-t használod.
Hogy nem reccsen szét a füled azoktól a leírhatatlan magas hangoktól.
Kef hangsugárzók
AIDA?
IGEN.
Kef hangsugárzók
Talán MM-ben is a hülyék boltjában de az változó.
Ha jól emlékszem, vettél vmi kábelt az MM-ben... Most akkor te is hülye vagy? Már elnézést, de...
Ja, azt sajnos ott vettem. Nem tudtam , hogy máshol is lehe tazt kapni. De aki méretre vágta az saját maga igazolta, hogy hülye.
Mint írtam nem tudta egyformára elvágni a két kábelt és egyik se 3 m volt pedig 2 db 3m-est kértem.
Úgy látszik ez nekik magas.
Helyette ma voltam a nagykereskedőnél az Inakustik magyar képviseleténél Budán, jó messze van, alig lehet odatalálni és ki sincs írva semmi, kívülről olyan mint egy kisértetház semmi mozgás , ajtót nyitottam hátul és még mindig sehol senki. Felmentem egy lépcsőn és ott már volt valaki .
Na meglettek, és ott aztán van választék Monitor márkájú kábelekból de nemcsak kábelek vannak és sokkal több minden, mint az MM-ben, sőt van HIFI zavarszűrős elosztó 60 ezerért ( ezt a hülyék boltjába azért nem viszik mert ott a kutya se venné meg.)
Ők a KEF, DENON magyar importőrei is, jól elbeszélgettem az illetővel rendes volt, foglalkozott velem , kaptam KEF meg MONITOR katalógust is.
Ott lehet kapni HIFI kiegészítőket, mint kúpok, alététek hangfalhoz.
Még visszamegyek oda.
Kef hangsugárzók
Akit érdekel az be megy a boltba és meghallgatja (gondolom).
Nem mindenki ilyen.
Bocs, elfelejtettelek.
Na és jól szuperál még a KEF sub sat? Mikor lesz csere komolyabb cumóra? :smile19:
-
Vendég
Kef hangsugárzók
Akit érdekel az be megy a boltba és meghallgatja (gondolom).
Nem mindenki ilyen.
Kef hangsugárzók
Azért nincs benne hsz, mert nem volt rá érdeklődés valószínűleg. Akit érdekel az be megy a boltba és meghallgatja (gondolom).
-
Vendég
Kef hangsugárzók
Talán MM-ben is a hülyék boltjában de az változó.
Ha jól emlékszem, vettél vmi kábelt az MM-ben... Most akkor te is hülye vagy? Már elnézést, de...
Kef hangsugárzók
Ha tudnád már hány KEF topic van. Vagy 8-at találtam a hangfalas szekcióban. Szerintem ez az egy már nem hiányzott. A többiben sincs sok beírás és szerintem ez is hamar el fog tűnni.
KEF topic
Ez a topik 2003-as és alig van benne hsz.
Beszéljünk, beszéljetek az új IQ szériás KEF-ről. Kinek mi a tapasztalata.
Legyen akkora a topik mint a Dali vagy a Polkaudionak van.
Ez rajtatok múlik.
Kef hangsugárzók
Ha tudnád már hány KEF topic van. Vagy 8-at találtam a hangfalas szekcióban. Szerintem ez az egy már nem hiányzott. A többiben sincs sok beírás és szerintem ez is hamar el fog tűnni.
KEF topic
Kef hangsugárzók
Miért is nyitottad ez a topicot?
Azért, mert a KEF hangfalakról nem találtam saját topikot.
Mivel nálunk is több helyen lehet kapni, nagyon jó hangfalak, (az IQ3 tavaly EISA díjas lett pl.) ezért gondoltam ,hogy megér egy külön témát.
Nem topikot: témát beszéljünk magyarul
Kef hangsugárzók
Miért is nyitottad ez a topicot?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W