- IMG_20210714_45650.jpg (144.43 KiB) Megtekintve 5409 alkalommal
Sziasztok,
gondoltam megosztom, hogy megerkezett a legkisebb Harbeth is hozzam. Roviden, elkoltoztem es a 25nm nappali/etkezo egyik felebe (konkretan felebe) akartam egy kulon sztereo rendszert. Gondoltam amig a mozi szoba nem keszul el addig a lexicon elofok es brutal nad vegfok zenel majd a nappaliban de akkora csalodas volt, hogy alig kapcsoltam be. Azt hiszem maradnom kellett volna a classe/datasat vonalon

na mindegy is. Volt szerencsem szigony kollegat meglatogatni otthon es meghallgatni a rendszeret (bar ne tettem volna).
Jokat beszelgettunk es szamomra egyertelmu volt (mint eddig is mindig), hogy nagyon egyre jar az agyunk. Szamunkra a quad/harbeth combo verhetetlen. Azon mar vitatkozhatunk, hogy m30.2 anniversary vagy shl5+ vagy m40.2 a jobb de karakterben mindharom borzasztoan kozel van.
Szoval azt a tippet kaptam tole, hogy nezzek egy jo streamert es ahhoz egy quad rendszer plusz shl5 vagy p3. Elkezdtem keresgelni (pontosabban minden nap bujom a hirdeteseket) es le is csaptam egy kis P3ra. Ugye az shl5+ az adott volt es kivancsi voltam mit tud a nagy tesohoz kepest. Kozben hihetetlen mazlival szembe jott egy artera vegfok es egy cambridge audi 851n streamer is hasznaltan. Mindegyik kulon-kulon meger egy miset de azokrol majd a topikomban beszamolok kesobb.
Szoval a kis p3 nagy meglepetes. Ugye mindenkinek fel kell merni, hogy mekkora helyre szeretne hangsugarzot es a fel nappaliba az shl5 meg akar nagynak is mondhato es biztosan jo nagy kiemelese van a szobanak a melytartomanyban ezert az shl5 nagyon fickosnak tunik. Oszinten szolva eleg szkeptikusan kotottem be a P3t latva, hogy mennyire picike. Borzasztoan meglopdtem, hogy szol, hangsulyozom nalam, az en akusztikai adottsagaimmal. Karakterre hozza siman a csaladi vonasokat. Meg baratkozunk de azon kivul, hogy kicsit jobban kell hajtani mint az shl5t nagyon tetszik. Ne ertsetek felre az shl5 szerintem nekem jobban fekszik de nem eg es fold a ketto. Foleg egy szubbal megtamogatva lenne erdekes a kerdes.
Majd csinalok egy reszletesebb osszehasonlitast de egyenlore naponta tobb orat mennek ami jo jel mert eddig szerintem eves szinten nem hallgattam ennyi zenet csak filmeket meg koncerteket neztem.
Alapvetoen ez a rendszer borzasztoan kiegyensulyozott es egyszeruen lenyugoz a tisztasaga, a szellossege, a termeszetessege. Nem huz ide-oda egyszeruen nagyon jo.