Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
Nem tudom hogy bírnám ki társasházban...
Klipsch hangsugárzók
Visszaszívom a piezos beszólásom
Ez:
Nagyon hasonlatos a tőccsér->Avantgarde példához.
Klipsch hangsugárzók
Nem csak a magashangok szűrődtek át, hanem azt mondta, hogy még az ő ágya is mászkált a fal túloldalán? Egyálltalán alsó, fölső, vagy oldalsó szomszéd volt?
Szóval akkor nem gyenge a kicsike mélyben sem
Mondjuk 15-öst nem veszek az tuti, sem a kinézett 25-öst, mert mire odáig eljutok (első az elektronika cseréje), addigra már itt vannak az új típusok (ha jól tévedek már nem is nagyon lehet kapni a régieket). Egyébként az új szériából az RF-52 az esélyes befutó
Hát magas az nem tom mennyi, mert lúzer nyelven úgy mondta, h "tam-tam" (lefordíva: mély), majdnem pofán röhögtem (de volt egy kis önuralman, ha negyon a végét is járta). Nem nekem mondta, h "mászkált" az ágya, hanem áthallottam tőlük (utánna kibeszéltek, míly meglepő ). Mint mondtam, ha két szót szólnak egymáshoz, az üvöltözés (de ha nagyott hall, akkor h hallja meg a zeném?! na mind.. )
Fölöttünk max a madarak vannak. Alattam vmi öreg tyúk (vele no problem). Közvetlen a szobám mellett szoktak parádézni (kb. 3cm vastagok lehetnek a falak, ha meghallom, h ha fingik az egyik). Tehát onnan jöttek át. De ő mellettük, tovább menve, van még egy szomszéd, onnan is jöttek már át anno (aznap jött meg a centerem). Akkor ment a sub, de akkor már gondolom oda is eljutott az ágydurrantó mély (valószínű csak a mély). Az egy két szobás lakás (miénk három), ott 6 gyerek van + nő/paraszt pali, míg én faterral lakom, de ő is alig van itthon.
Hihetetlen milyen lúzer és primitív emberek élnek ezen a nevetséges bolygón, mit nem adnák érte, h ezt lássák.
Írásom színvonál meglátszik a "nyugodt" kedélyállapotom, ezért elnézést kérek.
Klipsch hangsugárzók
Klepto: asszem Te kérdezted lent, h mekkora mélye van az RF15-nek?Nem ide való bevezetés, de h ne nézzetek teljesen hülyének. Szóval az örök nézeteltérés, és szakadjon ki a nyelven, ha nem úgy van, ahogy mondom. Nem én jáccom az agyam, hanem ez a f*ccopó hall nagyot, h annyira kell üvöltenie, h ismerem a családi életüket és hát a t*köm tele van. Tehát a szobám mellett ilyen 35-40 év körüli fülbevalós paraszt szomszéd hangosan üvölt a tököm tudja sztem szakadt öreg apjával (de gáz). De nagy lúzerek, azt tudni kell... Szóval meguntam, meg már a fejem is fájt és hát odatoltam egy kis tucc muzsikát. 5-6 percig ha bírták azt a hangerőt, amit a Canopusok által ki lehetett pumpálni a Klipsch-ből (no EQ!) sub nélkül szólt, large-ban, maximálisan!
Vissza vettem mer átfáradtrak (csoda h meghallottam, én lusta vagyok, inkább odatolom, h vedd má észre magad b+). Na szal megvitatták az itteni kettőnk közt létrejött konverzésönt, majd hallom, h mondja: de mozog az ágy, két szaros kis frontomtól... Na szted akkor van elég mélye? Számodra elegendő? (jött már át egyel arréb lévő szomszéd is, szted van benne elég kakaó is vagy veszel nagyobbat?).
Igen én kérdeztem, és köszi, hogy emlékeztél még rám
Igaz a rizsából nehéz volt kihámozni a lényeget (az tuti, politikusnak már elmehetnél ), de elgondolkoztató, hogy a szomszéd átjött
Nem csak a magashangok szűrődtek át, hanem azt mondta, hogy még az ő ágya is mászkált a fal túloldalán?
Egyálltalán alsó, fölső, vagy oldalsó szomszéd volt?
Szóval akkor nem gyenge a kicsike mélyben sem
Mondjuk 15-öst nem veszek az tuti, sem a kinézett 25-öst, mert mire odáig eljutok (első az elektronika cseréje), addigra már itt vannak az új típusok (ha jól tévedek már nem is nagyon lehet kapni a régieket). Egyébként az új szériából az RF-52 az esélyes befutó
Klipsch hangsugárzók
Ha már a hasonlatodnál tartunk:...én politizálok,és focizok...
És milyen színekben indulsz a választásokon?
a mackóbarna a kedvenc színem.
OFFTOPIC:
És az melyik párt szine? Van vörös, Narancs, Zöld, Kék...
De barna?
Klipsch hangsugárzók
Klepto: asszem Te kérdezted lent, h mekkora mélye van az RF15-nek?
Nem ide való bevezetés, de h ne nézzetek teljesen hülyének. Szóval az örök nézeteltérés, és szakadjon ki a nyelven, ha nem úgy van, ahogy mondom. Nem én jáccom az agyam, hanem ez a f*ccopó hall nagyot, h annyira kell üvöltenie, h ismerem a családi életüket és hát a t*köm tele van. Tehát a szobám mellett ilyen 35-40 év körüli fülbevalós paraszt szomszéd hangosan üvölt a tököm tudja sztem szakadt öreg apjával (de gáz). De nagy lúzerek, azt tudni kell... Szóval meguntam, meg már a fejem is fájt és hát odatoltam egy kis tucc muzsikát. 5-6 percig ha bírták azt a hangerőt, amit a Canopusok által ki lehetett pumpálni a Klipsch-ből (no EQ!) sub nélkül szólt, large-ban, maximálisan!
Vissza vettem mer átfáradtrak (csoda h meghallottam, én lusta vagyok, inkább odatolom, h vedd má észre magad b+). Na szal megvitatták az itteni kettőnk közt létrejött konverzésönt, majd hallom, h mondja: de mozog az ágy, két szaros kis frontomtól... Na szted akkor van elég mélye? Számodra elegendő? (jött már át egyel arréb lévő szomszéd is, szted van benne elég kakaó is vagy veszel nagyobbat?).
Klipsch hangsugárzók
a mackóbarna a kedvenc színem.
Klipsch hangsugárzók
- Marci,az eb
- Nincs visszaút
- Értékelés: 1
Klipsch hangsugárzók
Rátok szavazok, Viktor!
Klipsch hangsugárzók
Igazából nincs kérdés, inkább csak azt mondom, hogy hifis körökben az egyik legelismertebb hangfalmárkája is ilyen kialakítású, szóval valószínűleg meg lehet azt a konstrukciót az általad említett hiba nélkül is oldani.
Sajnos ezen hiba nélkül nem,de minimalizálni lehet.Egy hangfalépítés kompromisszumok tömkelege(és ebbe az ár is beletartozik).A kérdés az,hogy ki miben alkuszik.
... és midenki ért a politikához és a focihoz. - közhelyeket inkább ne mondj.
Klipsch hangsugárzók
Igazából nincs kérdés, inkább csak azt mondom, hogy hifis körökben az egyik legelismertebb hangfalmárkája is ilyen kialakítású, szóval valószínűleg meg lehet azt a konstrukciót az általad említett hiba nélkül is oldani.
Sajnos ezen hiba nélkül nem,de minimalizálni lehet.Egy hangfalépítés kompromisszumok tömkelege(és ebbe az ár is beletartozik).A kérdés az,hogy ki miben alkuszik.
... és midenki ért a politikához és a focihoz. - közhelyeket inkább ne mondj.
Denon pma 495R- technics 1210 mk2 - technics 1200 mk2, ecler smac32- concord pro- om djs- pro style- technics rp-dh 1200- klipsch rb-25
Klipsch hangsugárzók
Való igaz, hogy nem 2 forint egy olyan fal. Ha jól tudom a legkissebb Solo kerül 1,7 millió forintba.
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
Még annyit, hogy ettől függetlenül lehet hogy a klipsch esetében ezt nem tudták jól kivitelezni, de erről nem mondok véleményt, mert még nem hallgattam ilyen klipscheket.
én ma reggel óta halgatom a klipscheket (kb 6 órája folyamatosan) és nem fáradtam el!
se a fülem
Marantz SR6004 + Heed Canopus, Dactilus3, Onkyo DX7222 cd, Klipsch RP-8000F, Klipsch RC35, Klipsch RB25
Klipsch hangsugárzók
Még annyit, hogy ettől függetlenül lehet hogy a klipsch esetében ezt nem tudták jól kivitelezni, de erről nem mondok véleményt, mert még nem hallgattam ilyen klipscheket.
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
jááájj..... ami jó az jó, neked nem tetszik evvvaaaaan
Denon pma 495R- technics 1210 mk2 - technics 1200 mk2, ecler smac32- concord pro- om djs- pro style- technics rp-dh 1200- klipsch rb-25
Klipsch hangsugárzók
Szóval tölcsért legföljebb csak a mélyfrekik megsegítésére tudnék bevállalni hifiben,de ott is erős fenntartásokkal.Magassugárzónál éppen azt az un. preszensz,vagy felsőközép tartományt malackodja össze a tölcsér,amire a legérzékenyebb a fül,fárasztónak hatnak az efféle konstrukciók hosszútávon(nekem ).Hangosításban nem annyira gáz,de itt mi ugye hifiről diskurálunk.Irányítottság a hangsugárzás ellensége szerintem.Az ideális hangforrás pontszerű.Nem véletlen,hogy egynéhány konstruktőr az omnidirekcionális sugárzásban keresi a megoldást.Ez persze nem jelenti azt,hogy az lenne a biztos jó,de az biztos,hogy az irányított direktsugárzók nem jók.Lehet választani,kinek a pap,kinek a...
És mivan az Avantgarde Acoustic hangfalaival? Hifis körben nagyon elismertek és mind tölcséres.
Igazából mi is a kérdés?Tök mindegy mi a véleményem az Avantgarde cuccokról.Semmit nem változtat a beírtakon.
Klipsch hangsugárzók
Szóval tölcsért legföljebb csak a mélyfrekik megsegítésére tudnék bevállalni hifiben,de ott is erős fenntartásokkal.Magassugárzónál éppen azt az un. preszensz,vagy felsőközép tartományt malackodja össze a tölcsér,amire a legérzékenyebb a fül,fárasztónak hatnak az efféle konstrukciók hosszútávon(nekem ).Hangosításban nem annyira gáz,de itt mi ugye hifiről diskurálunk.Irányítottság a hangsugárzás ellensége szerintem.Az ideális hangforrás pontszerű.Nem véletlen,hogy egynéhány konstruktőr az omnidirekcionális sugárzásban keresi a megoldást.Ez persze nem jelenti azt,hogy az lenne a biztos jó,de az biztos,hogy az irányított direktsugárzók nem jók.Lehet választani,kinek a pap,kinek a...
És mivan az Avantgarde Acoustic hangfalaival? Hifis körben nagyon elismertek és mind tölcséres.
Klipsch hangsugárzók
eza fül fárasztó hang is papnés... engem a bw-k magasa se bántott sőőt... tetszett!!!
Ja,van akinek még a piezóké sem bántó...
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
Klipsch hangsugárzók
eza fül fárasztó hang is papnés... engem a bw-k magasa se bántott sőőt... tetszett!!!
Ja,van akinek még a piezóké sem bántó...
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
Bizonybizony, vizet prédikál és bort iszik
Egyébként, miért is rosszak a Klipsch tölcsér mögé bújtatott magassugárzó rendszere?
Nekem pont a közép és magas hiánnyal van bajom (nem részletezem, ismered a hangfalam). A Tölcsér csak ad neki egy irányítottságot, és a dóm alsó frekvenciájának egy öblösebb hangképet, ami nem biztos, hogy olyan rosz.
Vagy igen?
De, hogy Off is legyek, mi a véleményed (ha lehet egy szóban) a Cerwin-Vega hangfalakról?
Szóval tölcsért legföljebb csak a mélyfrekik megsegítésére tudnék bevállalni hifiben,de ott is erős fenntartásokkal.Magassugárzónál éppen azt az un. preszensz,vagy felsőközép tartományt malackodja össze a tölcsér,amire a legérzékenyebb a fül,fárasztónak hatnak az efféle konstrukciók hosszútávon(nekem ).Hangosításban nem annyira gáz,de itt mi ugye hifiről diskurálunk.
Irányítottság a hangsugárzás ellensége szerintem.Az ideális hangforrás pontszerű.Nem véletlen,hogy egynéhány konstruktőr az omnidirekcionális sugárzásban keresi a megoldást.Ez persze nem jelenti azt,hogy az lenne a biztos jó,de az biztos,hogy az irányított direktsugárzók nem jók.Lehet választani,kinek a pap,kinek a...
Klipsch hangsugárzók
(éles magashangot, jól érthető közepek és nagy mélyek) (képzelj el egy kocsit, amit odakennek az oldalfalra és azon csúszik végig, vagy a kill bill-ben a szamuráj kardok pengéje vagy a matrixban a töltényhüvelyek pattogása a márványkőn..... beleborzongok ha továbbfolytatom )
Ezt most úgy irtad mintha ezt csak a klipsch tudná úgy visszaadni, ahogy kell.
Nem, de ezzel kibaszott jó (bocs )!
Klipsch hangsugárzók
(éles magashangot, jól érthető közepek és nagy mélyek) (képzelj el egy kocsit, amit odakennek az oldalfalra és azon csúszik végig, vagy a kill bill-ben a szamuráj kardok pengéje vagy a matrixban a töltényhüvelyek pattogása a márványkőn..... beleborzongok ha továbbfolytatom )
Ezt most úgy irtad mintha ezt csak a klipsch tudná úgy visszaadni, ahogy kell.