Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Dali hangsugárzók
- orionr
- V.I.P.

- Értékelés: 41
Dali hangsugárzók
Szia, A Mentor sorozatból csak a 6-ost hallottam, fantasztikus dobozok. Kiegyenlített, gyors, teres hang. Sokkal nagyobb előrelépés például egy Ikon-hoz képest, és közel van a Helicon-hoz a hangja.
Biztosan remek monitor a Mentor 1 is.
Szia István!
Köszi az infót. Kíváncsi lennék, hogy mennyire dinamikus, milyen a mély átvitele. Nem e mély hiányos. Mennyire passzol a tőled vett Denon 1500-s erősítőhöz. stb.....
Dali hangsugárzók
Sziasztok!
Dali mentor 1-ről valaki tud, saját tapasztalati véleményt mondani?
Milyen, erősítő, kábelek, stb?
Előre is kösz.
Szia, A Mentor sorozatból csak a 6-ost hallottam, fantasztikus dobozok. Kiegyenlített, gyors, teres hang. Sokkal nagyobb előrelépés például egy Ikon-hoz képest, és közel van a Helicon-hoz a hangja.
Biztosan remek monitor a Mentor 1 is.
- orionr
- V.I.P.

- Értékelés: 41
Dali hangsugárzók
Sziasztok!
Dali mentor 1-ről valaki tud, saját tapasztalati véleményt mondani?
Milyen, erősítő, kábelek, stb?
Előre is kösz.
- ricfiam
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 19
Dali hangsugárzók
Sziasztok, gyors kérdés. Lektor 6 tüskéjének menetszára M6 vagy M8?
köszi
Dali hangsugárzók
Ígértem véleményt a Heliconokkal kapcsolatban. Tudni kell, hogy nagyon sok Dali dobozt hallottam már korábban (Concept, Lektor, Ikon, Mentor, Helicon 400) és előzetes várakozásom az volt, hogy a Helicon 800-as pár bármilyen jó is lesz túlságosan sok lesz a szobámba, ami 23m2 és nem optimális az elhelyezés, sem az akusztika. Mégis magas elvárásaim voltak mivel három éve amikor Béláéknál hallottam a 400-ast az egy olyan élmény volt amit a mai napig szívesen felidézek és a véleményeket olvasva sokan mások is akik akkor ott voltak.
Volt némi félelmem amit egy Concept 8-as alapozott meg, mert az nagyon hangsúlyozta a mély szekciót, nevezzük nevén búgott de nagyon. Nos, hamar kiderült hogy nincs mitől félnem ezek a dobozok bizony úgy szólnak mint egy álom. Ha belegondolok hogy az előtte szolgáló láncom kategóriákkal kisebb, mondhatni nem egy liga, így azért még inkább meglepetés a kapott produkció: óriási széles és mély színpad, szellős, nemhogy sokáig de végtelenségig hallgatható zenei hang.
Na folytatom a Miles Davis A-tól Z-t, jó éjt!
Dali hangsugárzók
Szerintetek létezik még kis hazánkba eladó dali axs 8000 vagy blue 8008 frontpár?Nem most akarok vásárolni belőle,de érdekelne a véleményetek hogy mennyire nagy kihívás lenne ilyet találni.Ha minden kötél szakad akkor marad a concept 8,de jobban örülnék a kettő valamelyikének majd.
Dali hangsugárzók
Sziasztok,
Eladó Dali Helicon 400 mk2 hangfalam lakk fekete színben:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... kk-fekete/
Dali hangsugárzók
Gratulálok.Nem hallottam,de gondolom nagyszerű produkcióra képes.
Várjuk a beszámolót.
Köszönöm szépen! Én még Bélánál hallottam 2012-ben a Helicon 400-as párt (sokkal jobb rendszer végén) és akkor mondtam arra hogy rendben, ennél jobb nem kellene, ez kompromisszum mentes zenehallgatás.
Sajnos nálam minden alulméretezett a Heliconhoz (szoba, lánc többi eleme) de úgy gondolom nagyon kellemes időt fogunk együtt tölteni.
Ezt követően majd valószínű hogy keresni fogok neki egy új tulajdonost.
Dali hangsugárzók
Igen.
Gratulálok.Nem hallottam,de gondolom nagyszerű produkcióra képes.
Várjuk a beszámolót.
Zene:
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZ/X LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson 7400
Harbeth M30.2 40th - QUAD QMP - QUAD Artera Play - Cambridge Audio 851N - Puritan PSM 1512 - MZ/X LPS - Cisco Meraki - Quadraspire - Final Lab Daruma
Mozi:
Arendal 1723- Datasat LS 10- Simaudio Moon Aurora - Zidoo UHD 2000 - Oppo BDP- 103EU - Apple TV - Epson 7400
Dali hangsugárzók
Szia
Feltétlenül írd meg a tapasztalatokat. Szerintem sokakat érdekel
Dali hangsugárzók
Igen.
Dali hangsugárzók
Üdv Mindenkinek,
Hamarosan egy pár Dali Helicon 800 MK1 fog nálam vendégeskedni, izgatottan várom. Pár képed majd rakok fel ide a topikba is.
Te vetted meg a Wigwamról?
Zene:
Mozi:
Mozi:
Dali hangsugárzók
Üdv Mindenkinek,
Hamarosan egy pár Dali Helicon 800 MK1 fog nálam vendégeskedni, izgatottan várom. Pár képed majd rakok fel ide a topikba is.
-
sting 2
Dali hangsugárzók
Üdv!
Szerintem sokunknál nem azonos méretű a hangszóró készlet,mégis megvan a szinergia,front és center között.
Inkább arra kell figyelni,hogy azonos kategóriába tartozzanak a dobozok.
a denon 3805-t is csak ajánlani tudom,akár sztereóra is!
sub pedig:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... -rel-r205/
az eladó is korrekt.volt már vele üzletem....
- Roberto11
- V.I.P.

- Értékelés: 347
Dali hangsugárzók
A hangszóró készlet viszont nem azonos méretű, lehet ettől még szinergikus, lineáris, folyékony a kapott mozihang?
Üdv!
Szerintem sokunknál nem azonos méretű a hangszóró készlet,mégis megvan a szinergia,front és center között.
Inkább arra kell figyelni,hogy azonos kategóriába tartozzanak a dobozok.
a denon 3805-t is csak ajánlani tudom,akár sztereóra is!
sub pedig:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... -rel-r205/
az eladó is korrekt.volt már vele üzletem....
LG 65"C3,DUNE MAX VISION 4K
Parasound Halo A51
Focal 1038BE,Focal CC1008BE,JMlab SR30
JL Audio F112
Hfk:MDA C5N,Audioqusest DB14/4
Hdmi:Audioquest Diamond,Furutech HF-X-NCF
Táp:MDA C5N, Furutech Evo Power
XLR: Neotech NEI-3001lll, Audioquest Mackenzie
Adioquest Wolf
IsoACOUSTICS,Vibra-R
Parasound Halo A51
JL Audio F112
Adioquest Wolf
IsoACOUSTICS,Vibra-R
- Roberto11
- V.I.P.

- Értékelés: 347
Dali hangsugárzók
Üdvözlet mindenkinek!
Továbblépés miatt eladó sorba kerül fekete Dali Ikon 7-esem (nem MKII-es).
Nem minősíteném a hangját, szerintem sokan tudják ebben a fórumban, milyen kategóriát képvisel, viszont a Heed láncom egy-két kategóriával feljebbi hangfalakat is megérdemelne.
Hibátlan állapotú,minden tartozékával.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy mennyi lehet a reális ára?
Tudtommal az Ikon 6-osokat 180-200 eFt között árulják mostanában használtan.
Köszönöm
István
Prohardveren kérdezd meg Sanci38-at http://prohardver.hu/tag/sanci38.html
árazással kapcsolatban,biztos tud neked segíteni,bár itt az avx-en is fent van,csak nem olyan aktivitással mint a ph-n
LG 65"C3,DUNE MAX VISION 4K
Parasound Halo A51
JL Audio F112
Adioquest Wolf
IsoACOUSTICS,Vibra-R
Parasound Halo A51
JL Audio F112
Adioquest Wolf
IsoACOUSTICS,Vibra-R
-
sting 2
Dali hangsugárzók
Sziasztok!
Zensor 3 + Zensor Vocalt tervezek venni Denon 3805 - 06 erősítővel, 18-m2 hosszúkás panel szobába.
Később valami zárt REL Sub.
Részlet - és "diszkrét dinamika " a tervezett csapásirány.
A hangszóró készlet viszont nem azonos méretű, lehet ettől még szinergikus, lineáris, folyékony a kapott mozihang?
Dali hangsugárzók
Üdvözlet mindenkinek!
Továbblépés miatt eladó sorba kerül fekete Dali Ikon 7-esem (nem MKII-es).
Nem minősíteném a hangját, szerintem sokan tudják ebben a fórumban, milyen kategóriát képvisel, viszont a Heed láncom egy-két kategóriával feljebbi hangfalakat is megérdemelne.
Hibátlan állapotú,minden tartozékával.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy mennyi lehet a reális ára?
Tudtommal az Ikon 6-osokat 180-200 eFt között árulják mostanában használtan.
Köszönöm
István
Digi: DIY Raspberry/Allo Digione signature futómű -> Heed Lagrange-> Heed Grand Enigma MKII
LP: Edwards Audio TT3 (Goldring 1042) -> Heed Quasar -> Heed Lagrange -> Heed Grand Enigma MKII
LP: Edwards Audio TT3 (Goldring 1042) -> Heed Quasar -> Heed Lagrange -> Heed Grand Enigma MKII
Dali hangsugárzók
Sziasztok!
Keresgèltem a neten,de egyèrtelmű vàlaszt nem kaptam arra a kèrdèsre,hogy a c6-ok a 6ohm-os terhelèst mennyire szeretik?Ha valaki tudja,ìrja meg nekem.
- Peger
- V.I.P.

- Értékelés: 133
Dali hangsugárzók
Kedves Fórumtársak!
Szeretném megkérdezni, hogy Dali Ikon 6 MKII-hóz milyen hangfalkábelt javasoltok? 2*2,5m kellene, max. 40.e Ft van az egy pár kábelre.
Szeretném ha a magas hangok még szebben csilingelnének! Várom a segítséget, elsősorban Ikon tulajdonosoktól!
Kimber 4TC, magas hangokra Crystal Cooper. Itt az árba a használt piacon férhetsz bele. Biztos van még rengeteg, viszont nekem ezekkel van tapasztalatom, bár nem Dali vonatkozásában...
"A legjobb technika, amikor nincs technika" - Bruce Lee
Dali hangsugárzók
Kedves Fórumtársak!
Szeretném megkérdezni, hogy Dali Ikon 6 MKII-hóz milyen hangfalkábelt javasoltok? 2*2,5m kellene, max. 40.e Ft van az egy pár kábelre.
Szeretném ha a magas hangok még szebben csilingelnének! Várom a segítséget, elsősorban Ikon tulajdonosoktól!
-
Vendég
Dali hangsugárzók
Nekem E12F van hozzá, de tervezek egy második subot is, szerintem ezzel elmondtam mindent a 9 est el kell felejteni az kb a semmire nem jó kategória....
Dali hangsugárzók
Nekem E12F van hozzá, de tervezek egy második subot is, szerintem ezzel elmondtam mindent a 9 est el kell felejteni az kb a semmire nem jó kategória....
-
Vendég
Dali hangsugárzók
Sub-ból nem kell feltétlenül az 5.0-val azonos márkából választani.
Szia. Értem én, van aki azt mondja nem kell ragaszkodni, van aki azt mondja igen. Úgy döntöttem maradok a márkánál