Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Klipsch hangsugárzók

sz9
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: sz9 »

Szia,
Igen, a 81-re gondoltam. Ha többet akarsz tudni a Klipsch-ről a következő linken megnézheted- http://www.klipsch.com/products/speakers.aspx
Ami a 81. megkülönbözteti a 82-től az, hogy a reflex nyílás elől van míg a 82-nél hátul, így valószínűbb, hogy a mély érzése kisebb szobába is jobban érvényesül ezért tényleg jó lenne ha valahol a 81. meg lehetne hallgatni. Ha jól tudom az AVPlanet-nél van Rf52 és Rs42 és Rw10d. Elképzelhetőnek tartom, hogy az Rf52 hangja nagyon közel áll az RB-81-hez. Amúgy árban az RF-52 és az RB-81 ugyanannyi. Meggondolandó!
RF-82 hangátvitele 33Hz-23KHz / +-3db, 98 db érzékenység, RB-81 pedig 46Hz-23KHz +-3db / 97db érzékenység míg az RF-52. pedig 34Hz-23KHz +-3db / 96 db érzékenység.
Amúgy a hangfal teljes hangtartományba brutálisan képes szólni már viszonylag kis teljesítménytől. A magas hanggal kapcsolatban pedig ott van ahol kell lennie, sem több sem pedig kevesebb és csak amikor kell és akkor pedig csodálatosan jó.
Példaképpen ha láttad az Iron Man-t, abban a jelenetben amikor egy magas frekvenciás kütyüvel bénítanak akkor tényleg te is azt érzed hogy bénít, addig és utána pedig észre sem veszed, hogy több lenne a magasakból mint kéne, akkor viszont tényleg brutális a magas.
A hangerővel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy nagyon bírja torzítás mentesen, csak legyen hozzá megfelelő erősítőd.
Szia!

Mindenképp jó lenne hallani, majd megpróbálok utána kérdezni, hogy valahol van-e belőle, vagy valami 81-hez közel álló.
Nekem valahogy szimpatikus a 81 20-as mélyközepe, az RF-52-ben meg két db 13-as van. A 97-es érzékenység nem semmi így rengeteg hangfal tanulmányozása után, kíváncsivá tesz.
Szeretném falra feltenni, esetleg állványra, így komolyabban még nem gondolkodtam az álló hangfalakban.

szb22

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: szb22 »

Szia!

Köszi a választ!
RF-81-el ugye az RB- 81-re gondoltál? :-)

AZ RF-82 -ben a dupla mélyközép miatt nem meglepő, hogy több mély van benne.
Az én szobám ~20m2 és sub nélkül gondoltam hangfalat első körben, úgyhogy fontos lenne, h jöjjön belőle a mély is és, h bírja a "buli" hangerőt is.
Úgy hallottam, hogy a magasak brutálisan tudnak szólni a Klipschekből.
Esetleg tudsz helyet, ahol meghallgatható ilyen hagfal?

Szia,
Igen, a 81-re gondoltam. Ha többet akarsz tudni a Klipsch-ről a következő linken megnézheted- http://www.klipsch.com/products/speakers.aspx
Ami a 81. megkülönbözteti a 82-től az, hogy a reflex nyílás elől van míg a 82-nél hátul, így valószínűbb, hogy a mély érzése kisebb szobába is jobban érvényesül ezért tényleg jó lenne ha valahol a 81. meg lehetne hallgatni. Ha jól tudom az AVPlanet-nél van Rf52 és Rs42 és Rw10d. Elképzelhetőnek tartom, hogy az Rf52 hangja nagyon közel áll az RB-81-hez. Amúgy árban az RF-52 és az RB-81 ugyanannyi. Meggondolandó!
RF-82 hangátvitele 33Hz-23KHz / +-3db, 98 db érzékenység, RB-81 pedig 46Hz-23KHz +-3db / 97db érzékenység míg az RF-52. pedig 34Hz-23KHz +-3db / 96 db érzékenység.
Amúgy a hangfal teljes hangtartományba brutálisan képes szólni már viszonylag kis teljesítménytől. A magas hanggal kapcsolatban pedig ott van ahol kell lennie, sem több sem pedig kevesebb és csak amikor kell és akkor pedig csodálatosan jó.
Példaképpen ha láttad az Iron Man-t, abban a jelenetben amikor egy magas frekvenciás kütyüvel bénítanak akkor tényleg te is azt érzed hogy bénít, addig és utána pedig észre sem veszed, hogy több lenne a magasakból mint kéne, akkor viszont tényleg brutális a magas.
A hangerővel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy nagyon bírja torzítás mentesen, csak legyen hozzá megfelelő erősítőd.

sz9

Klipsch hangsugárzók

Sziasztok! 
RB-81-ről tudnátok írni bővebbet? Zenehallgatáshoz kellene első körben sub nélkül,de még nem hallottam Klipschet szólni.
Mély hangokat mennyire adja vissza? Az adatlap alapján nem kicsit érzékeny a cucc. Mennyire bírja a gyűrődést,hangerőt? Minden zenei stílust hallgatok a szélsőségektől eltekintve.

Köszi!

Kedves sz9,
Az RF-82. kapcsolatba azt tudom mondani, hogy a mélyek terén jó. Néha az az érzésem, hogy ha a sub még egy kevéssel több lenne akkor a subwofer nem kellene. Azért azt is meg kell jegyeznem, hogy én egy 6x7mx3,1m magas szobában hallgatom.
Amúgy az RF-82-em szépen szól a zenével is a házimozival is, viszont ha minőségi hallgatást szeretnél akkor oda kell figyelned a hangfelvétel és az erősítő hangminőségére is mivel révén, hogy ezek jobb minőségű hangfalak, mint például a Magnat, a gyengébb felvételek nem fognak ezeken sem jobban szólni, viszont egy jobb felvétel után jobban fogod érezni a különbséget.
Azt hiszem, hogy az RF-81 valahol az RF-82-höz közeli hangminőségre képes, valamivel kevesebb mély hangerővel.

Szia!

Köszi a választ!
RF-81-el ugye az RB- 81-re gondoltál? :-)

AZ RF-82 -ben a dupla mélyközép miatt nem meglepő, hogy több mély van benne.
Az én szobám ~20m2 és sub nélkül gondoltam hangfalat első körben, úgyhogy fontos lenne, h jöjjön belőle a mély is és, h bírja a "buli" hangerőt is.
Úgy hallottam, hogy a magasak brutálisan tudnak szólni a Klipschekből.
Esetleg tudsz helyet, ahol meghallgatható ilyen hagfal?

szb22

Klipsch hangsugárzók

Sziasztok! 
RB-81-ről tudnátok írni bővebbet? Zenehallgatáshoz kellene első körben sub nélkül,de még nem hallottam Klipschet szólni.
Mély hangokat mennyire adja vissza? Az adatlap alapján nem kicsit érzékeny a cucc. Mennyire bírja a gyűrődést,hangerőt? Minden zenei stílust hallgatok a szélsőségektől eltekintve.

Köszi!

Kedves sz9,
Az RF-82. kapcsolatba azt tudom mondani, hogy a mélyek terén jó. Néha az az érzésem, hogy ha a sub még egy kevéssel több lenne akkor a subwofer nem kellene. Azért azt is meg kell jegyeznem, hogy én egy 6x7mx3,1m magas szobában hallgatom.
Amúgy az RF-82-em szépen szól a zenével is a házimozival is, viszont ha minőségi hallgatást szeretnél akkor oda kell figyelned a hangfelvétel és az erősítő hangminőségére is mivel révén, hogy ezek jobb minőségű hangfalak, mint például a Magnat, a gyengébb felvételek nem fognak ezeken sem jobban szólni, viszont egy jobb felvétel után jobban fogod érezni a különbséget.
Azt hiszem, hogy az RF-81 valahol az RF-82-höz közeli hangminőségre képes, valamivel kevesebb mély hangerővel.

szb22

Klipsch hangsugárzók

Klipsch RF-82, RC-52, RS-52 hangfalaimhoz házimozi rádióerősítőt szeretnék venni.Hosszas gondolkodás után a következő erősítők közül választanám valamelyiket:
Pioneer LX-51 esetleg LX71, Denon-AVR2809 vagy a Yamaha RX-V3800 (állítólag hamarosan bejelentik az új RX-V3900).

Nekem is RF82-eseim vannak egy RC62-es centerrel.
Megszeretnem kerdezni, hogy vettel-e mar erositot hozza? En a Denon 2809-es erositot neztem ki, es kivancsi lennek, hogy sikerult-e mar neked vele meghallgatni oket. A masik, hogy milyen hangfalkabeled van hozza, vagy mit tervezel venni? Nekem egy jo 10 eves sima Jamo kabelem van, es szeretnek valtani valami komolyabbra, de nem tudom, hogy mire is. Amikor vettem az elado csakis rezkabelre eskudott, merthogy az ezusttel nincs kibekulve a Klipsch.

Udv: Furi

Kedves Furi,
Az erősítőt megvettem, egy Pioneer LX-71. Csak igen rövid ideig volt alkalmam hallgatni de remélem, hogy a Karácsony után jobban kitanulmányozhatom. Majd ha gondolod megírom tapasztalatomat.
Most csak annyit tudnék mondani, hogy így első rövid, másfél órányi megfigyelés után az LX-71 - Klipsch RF-82 páros jó választásnak tűnik.
Ha nem ezt az LX-71. vettem volna meg akkor valószínűnek a Yamaha 3800/3900 vagy a Denon 2809-re szavaztam volna. Árban mind a kettő olcsóbb lett volna a jelen választástól. Mégis azért mentem a Pioneer felé mivel a Yamaha-nál kicsit féltem, hogy a Yama hangzása túl nyomakodó, a Denon-nál pedig attól féltem a többek között, hogy túl visszafogott és erőtlen és az első benyomásom az, hogy ez a középút jó választás volt

sz9

Klipsch hangsugárzók

Sziasztok!

Köszi!

Furi
Értékelés: 9

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Furi »

Klipsch RF-82, RC-52, RS-52 hangfalaimhoz házimozi rádióerősítőt szeretnék venni.Hosszas gondolkodás után a következő erősítők közül választanám valamelyiket:
Pioneer LX-51 esetleg LX71, Denon-AVR2809 vagy a Yamaha RX-V3800 (állítólag hamarosan bejelentik az új RX-V3900).

Nekem is RF82-eseim vannak egy RC62-es centerrel.
Megszeretnem kerdezni, hogy vettel-e mar erositot hozza? En a Denon 2809-es erositot neztem ki, es kivancsi lennek, hogy sikerult-e mar neked vele meghallgatni oket. A masik, hogy milyen hangfalkabeled van hozza, vagy mit tervezel venni? Nekem egy jo 10 eves sima Jamo kabelem van, es szeretnek valtani valami komolyabbra, de nem tudom, hogy mire is. Amikor vettem az elado csakis rezkabelre eskudott, merthogy az ezusttel nincs kibekulve a Klipsch.

Udv: Furi

szb22

Klipsch hangsugárzók

Helló!Budapesten van még hely ahol meghallgathatóak ezek a dobozok?

Tudtom szerint az AVPlanet-nél van Rf-10, RC-10 és lehet még valamelyik Bipol-surround, valószínűleg az RS-42 valamint meg lehet kérdezni az AudioVisualTuning-ot is.

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Helló!
Budapesten van még hely ahol meghallgathatóak ezek a dobozok?

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ne másoljatok be ennyi szöveget.
Köszi.
Párat kiszedtem.

szb22

Klipsch hangsugárzók

Szia,
Én is azért vettem!
Hónapokig (decembertől - áprilisig) kerestem, ahol csak lehetett mindent meghallgattam. A Klipsch hangfalakra fel sem figyeltem. Egyszer az egyik kereskedőnél véletlenül meghallottam és akkor teljesen rákattantam, majd egy pár hét múlva megvettem !!!

toportyán
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: toportyán »

Szia, milyen hangfalad van? 
Ez fontos! A másik dolog pedig nagyon függ az eredeti anyag, pl. CD hangminőségétől, hogy jó vagy nem.
Sajnos nagyom sok CD hanganyaga igen gyenge minőségű és minél jobb felszerelésed van annál jobban kijön ami igen zavaró dolog.

Igen, és akkor azt szokták javasolni, hogy vegyen JBL-t vagy Cervin-Wega_t az istenadta, mert az a jó a rock zenéhez. De jó rendszeren nagyon idegesítő tud lenni ha a zenekart,előadót szeretem és csapnivalóan szól, bosszant! Klipsch hangsugárzót régen a Datateamnél hallgattam és nagyon bejött a hangja

szb22

Klipsch hangsugárzók

Bill a király! Csak azért érdeklődtem, mert a keményebb műfajban nagy a szórás. Iron Maiden sajnos rosszúl szól Queensryche pedig jól.

Szia, milyen hangfalad van?
Ez fontos! A másik dolog pedig nagyon függ az eredeti anyag, pl. CD hangminőségétől, hogy jó vagy nem.
Sajnos nagyom sok CD hanganyaga igen gyenge minőségű és minél jobb felszerelésed van annál jobban kijön ami igen zavaró dolog.

toportyán
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Hali! Milyen zenét hallgatsz? Rock zenéhez, Sarah Brightmanhoz, Judas Priesthez jó? Kiváncsi lennék a véleményedre.

Bill a király! Csak azért érdeklődtem, mert a keményebb műfajban nagy a szórás. Iron Maiden sajnos rosszúl szól Queensryche pedig jól.

szb22

Klipsch hangsugárzók

Hali! Milyen zenét hallgatsz? Rock zenéhez, Sarah Brightmanhoz, Judas Priesthez jó? Kiváncsi lennék a véleményedre.
Miért fontos, hogy milyen zenét hallgatok?

Amúgy ha tényleg kíváncsi vagy akkor a Sarah-t kihagyhatjuk, inkább rock (HOBO, Deák Bill Gyula a magyarok közül), esetleg némi heavy de nem bármit.
Viszont nagyon fontosnak tartom, hogy amit hallgatok az jól szóljon, pontosabban, hogy a felvétel és a lejátszás minősége is egyaránt a lehető legjobb legyen.
Csak a zaj kedvéért nem hallgatok zenét még ha jó is a dallam!
Ha jó a hang akkor jöhet akár Andrea Bocelli is és szívesen fogom hallgatni még a komolyzenét is.

A hangfalakat megvettem, szerintem a frontokat be is járattam és most a rendszer többi részét is szeretném megvenni. Ehhez nagyon fontos az erősítő tudása és hangja (például, hogy a hangfalaimmal hogyan is produkál az egyik vagy a másik erősítő). Ezért vettem fel a kapcsolatot ezzel a Fórummal, hogy halljam mások tapasztalatát is. Közbe böngészem az angol fórumokat és teszteket is. Nem szeretném, hogy miután megveszem akkor derüljön ki, hogy pocsék mert könnyen meglehet.
Ha megosztanátok tapasztalataitokat akkor megköszönném.

toportyán
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Írnék egy pár szót az áprilisban vásárolt Klipsch RF-82 hangfalaimról.A csomagolásból kibontva az első benyomás a kiváló minőségű kivitelezés.
A védőrács mögötti grafit színű műanyag előoldallal könnyen meg lehet barátkozni, lévén, hogy ez is jó minőségű műanyag és igen kopásállónak látszik. Az MDF háza is igen jó minőségű, szép munka és ez is kopásállónak bizonyult.
A felhelyezett védőrácsa a hangfalak elegánsak és tekintélyes méretűek.
Hátul találhatók a krómozott kábelcsatlakozók. A hangfalak alkalmasak duplakábelezésre és egy szépen megmunkált krómozott lemez köti össze a két-két banándugó aljzatot.
A kábelcsatlakozók felett két méretes átmérőjű, műanyagcsöves bassz-reflex nyílás található, melyen majdnem könyökig be tudom dugni a karomat.
A hangzás az elején nagyon harsány és kemény volt az egész frekvencia skálán.
Ez a harsány hang napokon-órákon belül jól érezhetően el kezdett lágyulni és kb egy hónapon belül ez a harsány hang már inkább egy dinamikus hangnak mint harsánynak lehet mondani. Azért ezzel a hang átalakulása, amit a bejáratási időszaknak mondható, ekkor még nem ért véget.
Ma a májusi hangzásával összehasonlítva azt mondhatom, hogy mostanra a hangok tejesen "megnyugodtak", a harsányságnak már semmi nyoma, a hangok az egész hangsávban, mély-közép-magas, szépen szólnak részlet gazdagok, van mélysége/tere a hangnak és a magasakból sincs több mint aminek lennie kell, de akkor amikor kell akkor az ott van és ez mondató el a mélyekről is.
Ha a hallgatáshoz az ideális helyre ülünk, akkor úgy érezni mintha fülhallgatóval hallgatnánk, habár a két front kb 3,7 méter távolságra van a fültől.
Itt illik megemlíteni, hogy az elmúlt fél évben, átlagosan számolva, napi kevesebbet mint 5-10 percet hallgattam, ebbe az 5-10 percbe beleszámoltam a júniusi bulit is.
Jelenleg egy (maximum 2x20W.), Philips MC33 rádió-CD játszó-erősítővel hallgatom. Ezen erősítő mellé adott hangfalpár (3 utas, bassz-reflex, MDF ház) hangzásával összehasonlítva ég és föld a különbség a Klipsch javára, pedig a saját hangfalai is igen szépen szólnak.
Példának okáért elmondhatom, hogy még a Klipsch hangfalak megvásárlása előtt sok helyen jártam és sok hangfalat meghallgattam, több helyen egészen jó kultúrált körülmények között. Volt olyan alkalom, hogy egy igen jó nevű hangfalat hallgattam meg (mely nevét nem szeretném itt megemlíteni) felsőkategóriás Denon erősítőről meghajtva. Hazamentem, és a meghallgatástól számított, kevesebb mint egy órán belül, körülbelül hasonló karakterű zenével hallgattam meg a Philips lejátszómat a saját kisméretű hangfalaival. Ekkor az első gondolatom az volt, hogy egyáltalán miért akarok én venni mást, mert az én "rendszerem" hangja majdhogy olyan jó (vagy éppen olyan jó) mint a másiké volt!

szb22

Klipsch hangsugárzók

Írnék egy pár szót az áprilisban vásárolt Klipsch RF-82 hangfalaimról.
A csomagolásból kibontva az első benyomás a kiváló minőségű kivitelezés.
A védőrács mögötti grafit színű műanyag előoldallal könnyen meg lehet barátkozni, lévén, hogy ez is jó minőségű műanyag és igen kopásállónak látszik. Az MDF háza is igen jó minőségű, szép munka és ez is kopásállónak bizonyult.
A felhelyezett védőrácsa a hangfalak elegánsak és tekintélyes méretűek.
Hátul találhatók a krómozott kábelcsatlakozók. A hangfalak alkalmasak duplakábelezésre és egy szépen megmunkált krómozott lemez köti össze a két-két banándugó aljzatot.
A kábelcsatlakozók felett két méretes átmérőjű, műanyagcsöves bassz-reflex nyílás található, melyen majdnem könyökig be tudom dugni a karomat.
A hangzás az elején nagyon harsány és kemény volt az egész frekvencia skálán.
Ez a harsány hang napokon-órákon belül jól érezhetően el kezdett lágyulni és kb egy hónapon belül ez a harsány hang már inkább egy dinamikus hangnak mint harsánynak lehet mondani. Azért ezzel a hang átalakulása, amit a bejáratási időszaknak mondható, ekkor még nem ért véget.
Ma a májusi hangzásával összehasonlítva azt mondhatom, hogy mostanra a hangok tejesen "megnyugodtak", a harsányságnak már semmi nyoma, a hangok az egész hangsávban, mély-közép-magas, szépen szólnak részlet gazdagok, van mélysége/tere a hangnak és a magasakból sincs több mint aminek lennie kell, de akkor amikor kell akkor az ott van és ez mondató el a mélyekről is.
Ha a hallgatáshoz az ideális helyre ülünk, akkor úgy érezni mintha fülhallgatóval hallgatnánk, habár a két front kb 3,7 méter távolságra van a fültől.
Itt illik megemlíteni, hogy az elmúlt fél évben, átlagosan számolva, napi kevesebbet mint 5-10 percet hallgattam, ebbe az 5-10 percbe beleszámoltam a júniusi bulit is.
Jelenleg egy (maximum 2x20W.), Philips MC33 rádió-CD játszó-erősítővel hallgatom. Ezen erősítő mellé adott hangfalpár (3 utas, bassz-reflex, MDF ház) hangzásával összehasonlítva ég és föld a különbség a Klipsch javára, pedig a saját hangfalai is igen szépen szólnak.
Példának okáért elmondhatom, hogy még a Klipsch hangfalak megvásárlása előtt sok helyen jártam és sok hangfalat meghallgattam, több helyen egészen jó kultúrált körülmények között. Volt olyan alkalom, hogy egy igen jó nevű hangfalat hallgattam meg (mely nevét nem szeretném itt megemlíteni) felsőkategóriás Denon erősítőről meghajtva. Hazamentem, és a meghallgatástól számított, kevesebb mint egy órán belül, körülbelül hasonló karakterű zenével hallgattam meg a Philips lejátszómat a saját kisméretű hangfalaival. Ekkor az első gondolatom az volt, hogy egyáltalán miért akarok én venni mást, mert az én "rendszerem" hangja majdhogy olyan jó (vagy éppen olyan jó) mint a másiké volt!

wampa1
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: wampa1 »

Kicsit hozzuk fel ezt a totyikot, akinek van Klipsch-e az irhatna véleményt és képeket is lökhetne fel a cuccról
Addig is itt van néhány neten talált kép:

Jobbegér-kép megjenenítése

TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Ezek az új Pioneerek nagyok jók a 70-est hallottam, de jó a Yami is....

szb22

Klipsch hangsugárzók

Sziasztok,

Klipsch RF-82, RC-52, RS-52 hangfalaimhoz házimozi rádióerősítőt szeretnék venni.
Hosszas gondolkodás után a következő erősítők közül választanám valamelyiket:
Érdekelne a véleményetek esetleg ha valakinek lenne valamilyen tapasztalata vagy élménye hogyan szól ezen erősítők valamelyike a Klipsch-el!

A válaszaitokat megköszönöm!

szb22

Klipsch hangsugárzók

Klipsch RF-82. van áprilisba vettem.
Szerintem a 96dB-es érzékenysége reális.
Egyelőre egy kis méretű, max. 2x20W, 5 éves kocka Philips CD-s rádióerősítőm van és ez hihetetlen erővel képes megszólaltatni a két Rf-82-es hangfalat (a basszus kiemelése nélkül is a HECO sub-om csak szépít egy keveset de nélküle is bőven van mély)
Megjegyzésként, ez a "rendszer" egy 7m x 6m x 3m magas szobába képes ezt produkálni.

----------------------------------------------------------------------------------------
Sziasztok!

egy olyan kérdésem lenne hogy a Klipsch RF-52 gyári adatai mennyire fedik a valóságot?
pl. a 96dB-es érzékenységre gondolok

előre is köszönöm válaszotokat

shanahan
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 28

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: shanahan »

Sziasztok!

egy olyan kérdésem lenne hogy a Klipsch RF-52 gyári adatai mennyire fedik a valóságot?
pl. a 96dB-es érzékenységre gondolok

előre is köszönöm válaszotokat

jános bácsi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 132

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: jános bácsi »

http://www.klipsch.com/products/details/rt-10d.aspx RT-10 d sub ...már kérdeztem tudom, de senki nem tudja, h. ezt hogy lehet a sarokba rakni? azaz mennyire lehet a falra tolni?

Semmilyen subot nem kéne teljesen falra tolni, pláne nem berakni a sarokba.

akkó mé ilyen 3szög alakú?

Ilyen anyag volt a gyárba...

Ernest
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Ernest »

http://www.klipsch.com/products/details/rt-10d.aspx RT-10 d sub ...már kérdeztem tudom, de senki nem tudja, h. ezt hogy lehet a sarokba rakni? azaz mennyire lehet a falra tolni?

akkó mé ilyen 3szög alakú?
Plazmák : Panasonic TH42PZ-8, TH42PA-20 , Projektor:Sony HS50, motoros vászonnal, Player: Denon3910, Recorder:Panasonic DMR-RH52 , Receiver: Marantz SR7300, Végfokok: 5 monoblokk:2db Marantz MA700 - Frontokra,3 db MA500 center+surroundra, Hangfalak: Von Schweikert VR4 JRII Klipsch Epic CF-4, RC-35, RS-35, Kábel : Monster M Biwire, Kácsa komponens 15m, HDMI 15m....stb

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”