Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heco

Autibgy
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Heco

Hozzászólás Szerző: Autibgy »

Nekem egy kérdésem lenne érdemes e venni ilyen szetet 5.0-át 80000 mert nekem egy Logitech z5500-hoz kötném és még véleményt kérek arról is hogy hogyan szolna mert nagyon tetszik a hangcuc remélem jól is szól amugy meg nem kell lebecsülni a z5500-at sem mert negyon jó cuc csak nagyobb szatokat akarok hozza
itt egy link a Z5500-ról aki szeretne segiteni hogy jók lennének hozzá a heco szatjai az nézze meg
http://www.logitech.com/index.cfm/produ ... ENTID=9486
elöre is köszönöm a válaszokat

A múlthéten hunyt el haveromnál egy Z5500! A copland-et néztük mikor Stallone fülönlövése után akkorát durrant h ma is remegek ha eszembe jut!
Aztmondta azonnal cserélték neki! Állítólag két szériás, és az eladások fele visszajön!

Én nem bontanám meg az 5500-t! De feltételezem a szatokat külön is megkapod! Nekem az 5500-tól ez nemlenne akkora ugrás h megtenném! De ne rám halgass!

Autibgy

Heco

az oka nagyon egyszeru. amikor vettem a frontokhoz, akkor nem volt keret a tobbihez, illetve a centert nemrég vettem meg hozzá. Sajnos a kácsa akkor van nyitva, amikor én dolgozom, ezért kénytelen voltam a centerhet máshol vásárolni kábelt, amugy ugyanolyat vettem volna ahhoz is. A sub és az erősítő között egy egyszerű noname RCA kábel van, amit idővel vmi jobbra cserélek. A hangfal csatikat én nem használom rajta.
Értem.. csak RCA-t fogad a sub?
A hangfal csatik mi célból vannak rajta?

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Heco

Hozzászólás Szerző: gemini »

nekem Neotech KS-0821 van a frontokra kotve, de szerintem elég egy 2,5 mm2-es is. A centernél meg egy (ha jól emlékszem 3mm2-es) Monitor kábel van, amit a Saturnban vettem.
Mi az oka h más-más kábeleket használsz?
A KS-0821 fényképén látok egy "sztereó ajánlott vétel" feliaratot! Ez azt jelenti h inkább sztereó kialakításhoz ajánlják? Vagy a sztereó a kábel teszt forrásneve?
A sub-ra milyen kábeleket tettél?

az oka nagyon egyszeru. amikor vettem a frontokhoz, akkor nem volt keret a tobbihez, illetve a centert nemrég vettem meg hozzá. Sajnos a kácsa akkor van nyitva, amikor én dolgozom, ezért kénytelen voltam a centerhet máshol vásárolni kábelt, amugy ugyanolyat vettem volna ahhoz is. A sub és az erősítő között egy egyszerű noname RCA kábel van, amit idővel vmi jobbra cserélek. A hangfal csatikat én nem használom rajta.

harrypotter
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Heco

Hozzászólás Szerző: harrypotter »

Nekem egy kérdésem lenne érdemes e venni ilyen szetet 5.0-át 80000 mert nekem egy
Logitech z5500-hoz kötném és még véleményt kérek arról is hogy hogyan szolna mert nagyon tetszik a hangcuc remélem jól is szól amugy meg nem kell lebecsülni a z5500-at sem mert negyon jó cuc csak nagyobb szatokat akarok hozza
itt egy link a Z5500-ról aki szeretne segiteni hogy jók lennének hozzá a heco szatjai az nézze meg
http://www.logitech.com/index.cfm/produ ... ENTID=9486
elöre is köszönöm a válaszokat

Hanfalrendszer: Logitech Z-5500
Projector: Acer pd116pd
Lejátszó: Pc 3500+ Athlon 64, Ati x800xl 256MB, 2x 512 MB Kingmax 500MHz, Abit Fatal1ty an8, Audigy 2 ZS hangkártya, Pioneer DVR-110D

close652
Beköltözött
Beköltözött

Heco

Hozzászólás Szerző: close652 »

Vagy a sztereó a kábel teszt forrásneve?

igen, az újság neve.
system

Autibgy

Heco

nekem Neotech KS-0821 van a frontokra kotve, de szerintem elég egy 2,5 mm2-es is. A centernél meg egy (ha jól emlékszem 3mm2-es) Monitor kábel van, amit a Saturnban vettem.
Mi az oka h más-más kábeleket használsz?
A KS-0821 fényképén látok egy "sztereó ajánlott vétel" feliaratot! Ez azt jelenti h inkább sztereó kialakításhoz ajánlják? Vagy a sztereó a kábel teszt forrásneve?
A sub-ra milyen kábeleket tettél?

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Heco

Köszönöm!
Gyárilag nem kapsz hozzá kábelt. Itt kiválaszthatod a neked megfelelő kábelt.
Köszi! Milyen vastag legyen?? Rengeteg méretet látok!

Autibgy

Heco

Üdv!  
Segítsetek nekem!
A héten megérkezik a megrendelt Heco Vitas 5.1 -es szettem! Egy Yamaha RX-V459 -el lesz összekötve!  Mellékelnek a Heco-hoz kábeleket és ha igen milyen minőségűek!? Ha nem kapok hozzá kábeleket vagya kapott kábelek lecserélését ajánljátok, legyetek olyan jók h tanácsot adtok milyen kábelt vegyek hozzájuk az összekötéshez és hol tudom azt megvásárolni?!
Szeretném a maximumot kihozni a szettből.. árkategóriánkénti vagy-vagy válaszokat várok de az elszaladt árakat nemtudom megfizetni!

Köszönöm!

Köszi! Milyen vastag legyen?? Rengeteg méretet látok!

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Heco

Üdv!  
Segítsetek nekem!
A héten megérkezik a megrendelt Heco Vitas 5.1 -es szettem! Egy Yamaha RX-V459 -el lesz összekötve! Mellékelnek a Heco-hoz kábeleket és ha igen milyen minőségűek!? Ha nem kapok hozzá kábeleket vagya kapott kábelek lecserélését ajánljátok, legyetek olyan jók h tanácsot adtok milyen kábelt vegyek hozzájuk az összekötéshez és hol tudom azt megvásárolni?!
Szeretném a maximumot kihozni a szettből.. árkategóriánkénti vagy-vagy válaszokat várok de az elszaladt árakat nemtudom megfizetni!

Köszönöm!

Autibgy

Heco

Üdv!

Segítsetek nekem!
A héten megérkezik a megrendelt Heco Vitas 5.1 -es szettem! Egy Yamaha RX-V459 -el lesz összekötve! Mellékelnek a Heco-hoz kábeleket és ha igen milyen minőségűek!? Ha nem kapok hozzá kábeleket vagya kapott kábelek lecserélését ajánljátok, legyetek olyan jók h tanácsot adtok milyen kábelt vegyek hozzájuk az összekötéshez és hol tudom azt megvásárolni?!

Köszönöm!

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Heco

A bejegyzésekből is látszik, hogy 2005. október 7-én vettem meg a Heco Vitas szettet. Azóta rendszeresen használom, de a hangja először valahogy nem volt az igazi. Mondták a bejáratás dolgot, de igazából nem hittem el. Pedig nagyon igaz. Mostanra bejáratódott a szett, és hihetetlen a különbség: a basszusok ütősebbek, hatásosabbak, nem kell annyira felhangosítani, hogy jó legyen az egész. Szóval nagyon sokat fejlődött a cucc a rendszeres használattól 7 hónap alatt. Most érett be igazán a hangja. (A szakik szerint 150 óra használat után tekinthető bejáratottnak). 
Itt az egyik része a szettnek, nekem nagyon bejön.
Szégyen vagy nem, SUBom viszont még mindig nincs, azóta is halogatom....
Kérdés, hogy a nagyobbat, vagy a kisebbet vegyem. A dilemma oka az, hogy a szoba nem túl nagy, így nem szeretném, ha egy nagy mélynyomó túlharsogna mindent. Viszont túl kicsit se szeretnék. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, javaslata?

első ránézésre már azt hittem vki titokban járt nálam és lefényképezte Bár nálam a yama egy régebbi tipus, de a fal és a hangfal ugyanilyen és nem veszélve az IKEA-s asztalról .
Nálam 18 nm-en egy Wharfi powercube 8-as szól, és nekem elég az is de talán még a 10-es sem lenne sok hozzá, foleg, hogy lehet az erositon és a ládán is állitani a mély hangokat. A jelenlegivel is fél-háromnegyed állásban szokott lenni. Nagyobbra is csak azért van néha állitva, mert járolap van egyelőre alatta, de amikor szönyegen vagy parkettán állt, akkor még sok is volt néha a fél állás. Amugy meg sokszor be se kapőcsolom mert elég jo mélye van a vitasnak is szerintem.

Twining
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Heco

Hozzászólás Szerző: Twining »

A bejegyzésekből is látszik, hogy 2005. október 7-én vettem meg a Heco Vitas szettet. Azóta rendszeresen használom, de a hangja először valahogy nem volt az igazi. Mondták a bejáratás dolgot, de igazából nem hittem el. Pedig nagyon igaz. Mostanra bejáratódott a szett, és hihetetlen a különbség: a basszusok ütősebbek, hatásosabbak, nem kell annyira felhangosítani, hogy jó legyen az egész. Szóval nagyon sokat fejlődött a cucc a rendszeres használattól 7 hónap alatt. Most érett be igazán a hangja. (A szakik szerint 150 óra használat után tekinthető bejáratottnak).

Itt az egyik része a szettnek, nekem nagyon bejön.
Szégyen vagy nem, SUBom viszont még mindig nincs, azóta is halogatom....
Kérdés, hogy a nagyobbat, vagy a kisebbet vegyem. A dilemma oka az, hogy a szoba nem túl nagy, így nem szeretném, ha egy nagy mélynyomó túlharsogna mindent. Viszont túl kicsit se szeretnék. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata, javaslata?

Erősítő: Yamaha RXV457; Hangfalak: Heco Vitas 5.0; Mély: Magnat Monitor Sub 200A; DVD lejátszó: Thomson DTH212;

domi
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Heco

Hozzászólás Szerző: domi »

Sziasztok!

Van-e valakinek tapasztalata a HECO Elan Sub 30 A-ról?

Előre is köszi!

Domi

hercsi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Heco

Hozzászólás Szerző: hercsi »

Sziasztok!
A tapasztalt HECO-júzerekhez lenne egy kérdésem:
- ha a TV állvány TV alatti fakkjában mm-re pont annyi hely van szélesség tekintetében, mint amekkora a Vitas Center2, akkor ez mennyire gáz a hangzás szempontjából?

Előre is köszi a válaszokat!

Vendég

Heco

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Köszönöm mindenkinek ...

psilon

Heco

Hozzászólás Szerző: psilon »

2.

Erősítő: Yamaha RX-V457, Hangfalak: Heco Vitas 6.1 szett [500, 200, Center 2, SUB 25A], DVD lejátszó: Yamada dvx-6600

psilon

Heco

A teljes gyüjtemény kedvéért:
Sub25A
(Láttam már 30 cm-est is)

Erősítő: Yamaha RX-V457, Hangfalak: Heco Vitas 6.1 szett [500, 200, Center 2, SUB 25A], DVD lejátszó: Yamada dvx-6600

psilon

Heco

2.

psilon

Heco

Vitas Center 2:
A kép jobb felső sarkában látható ujjperc nem tartozéka a hangfalnak.

Vendég

Heco

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Készíthetek még képeket a centerről is.
már csak az hiányzik a fotó kollekcióból ...

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Heco

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Készíts!
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

psilon

Heco

psilon

Heco

2.

psilon

Heco

Készítettem néhány képet a 200-ról. A műanyagokat nem kell késsel eltávolítani, elég csak lecsavarozni, és kiemelni a helyéről. Ha valakinek kell, meg tarthatja. De nem lenyelni!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Heco

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

még 1 kérdésem van aztán igérem lekattanok a hülyekérdésemmel együtt...banánaljzatok vannak a hangfalakon? (500 - center2 - 200 -300)

Lehet banándugóval is bekötni. Csak a fekete és a piros műagyagpöcköt kell kiszedni. A többin is ugyan ilyen van.

Az én Hecoimon a csavarmenet volt középen egy núttal kettéválasztva, amibe vagy a lecsupaszított drótvégeket, vagy a banándugót lehetett betenni és úgy rászorítani az anyát. A fénykép alapján ez is ilyen lehet, bár nem látok az anyák alá.
Azért mielőtt valamilyen hegyes tárggyal nekiesnél a piros vagy a fekete műanyagnak, csavard le az anyát és nézd meg belülről, hogy a műanyag nélkül tényleg át lehet-e rajta dugni egy banándugót.
Meg szerintem a drótoknak is egészségesebb, ha alulról csatlakoznak a hangfal csatlakozóihoz és nem törnek meg a banándugók tövénél a saját súlyuk alatt.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”