denesdr írta: ↑2023.04.25., kedd 16:02
jube77 írta: ↑2023.04.25., kedd 15:25
denesdr írta: ↑2023.04.25., kedd 14:01
Ha csak ennyi az egész, mint amit látunk a képen, akkor ez egy elég egyszerű váltó, elektromosan másodrendű alul és felül is, meg két ellenállat, amik vagy a magashoz vagy az egyik a magashoz, másik meg a mély párhuzamos kondijához tartozik.
Igen, le is rajzoltam már ennek alapján, ha jó (egyenletes) a hangszórók átvitele, akkor nem is kell jobban belenyúlni a frekvencia (és fázis)menetbe... Gondolom a 3,3 Ohmos a magas előtt van, a 6,8 Ohmos meg a mélyhez tartozik sorba kötve a 4,7uF-os kondival.
Mivel a magas kondija a C1, ezért valószínűleg az R1 (6,8 Ohm) a magassugarzóhoz tartozó soros ellenállás, az R2 (3,3 Ohm) pedig vagy a mélyközép kondijával van sorban vagy pedig a magassugárzóval párhuzamban.
Mivel a nyák hátuljáról nincs fotóm, így lehet, hogy valóban fordítva van (bár logikusabb nekem az, amit én írtam, fizikailag is a magas tekercse mellett helyezkedik el a 3,3 Ohmos), de hát ezért is kértem feljebb, hogy valakinek megvan-e a gyári rajza a kersztváltónak. Persze csak elvileg érdekel, nem nyúlnék bele semmiképpen, már csak a gari miatt sem. Az R1-C1 viszont logikus érvelés... Kéne egy fotó legalább a nyák hátlapjáról, abból kiderülne azonnal, de az egész netet átnéztem már...
Ui: most néztem, az Emit M20 keresztváltójában az R1-C1 a mélysugárzó része... Csak, hogy egyszerűbb legyen...