Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Harbeth hangsugárzók
Re: Harbeth hangsugárzók
Egyébként egyetértek azzal, hogy ha már DSP-s aktív hangfal, akkor legyen rajta/hozzá digit bemenet.
Nem befolyásolHATja, hanem befolyásolJA.denesdr írta: ↑2023.02.21., kedd 18:25Tudok róla, hogy begolyásolhatja a rezgés a digit áramkörök, alkatrészeket működését. Kérdés, hogy ez mennyire hallható a valóságban (tudom, az arany audiofül mindent is kihall). De ugye azért nem szól rosszul az a Neumann, a hangfal hatuljára épített digitális és analóg motyókkal, digit forrásról külső DAC-on, aztán analóg előfokon, majd a hangfal saját ADC-jén, DSP-jén, DAC-ján (hopp, egyszer már volt ilyen konverziónk a jelútban sic!), végül a D osztályú végfokain (sic!) átmenő jellel együtt sem.wittao írta: ↑2023.02.21., kedd 18:06Ha egy picit foglalkoztal a digit aramkorokben hasznalt oszcillatorok rezges-zaj viszonyaval, akkor tudnad, hogy igen “sic!”. Baromira megzavarja azokat. Ezen kivul a magnesek tere sem teljesen ok.denesdr írta: ↑2023.02.21., kedd 17:52A Neumann esetében a digit modul csak egy digitális bemenet és bridge azért, hogy digit forrás esetén ne kelljen DAC-ot használni a hangsugarzó előtt (mivel annak van saját DAC-ja), majd az analóg bemenetén adni neki a jelet, hogy aztán egy ADC-n keresztül újradigitalizálja azt. Ettől még a DSP és a DAC ugyanúgy a hangfal (rezgő-mozgó sic!) hátuljára van rögzítve, és így is szépen teszi a dolgát.
Amikor egy rohadt kinai led lampa 50kHz-et szor a kornyezetere a mai vilagban, meg egy tunert is bezavar (tehat nem a tapoldalon a kapcsitap visszahatasa a halozatra), ugy gondolom a zajvedelem egx eleg fontos kerdeskor, mar ha minosegi zenehallgatast szeretnenk elerni.
Másodsorban a 120-as és 310-es, 420-as modellek A/B osztályú erősítést tartalmaznak, analóg kontrollerrel.
A digit rész pedig opcionális, nem sokan tudják hányan élnek a lehetőséggel (jó ára ellenére), ezidáig idehaza digit panelest nem rendeltek.
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
Tudok róla, hogy befolyásolhatja a rezgés a digit áramkörök, alkatrészek működését. Kérdés, hogy ez mennyire hallható a valóságban (tudom, az arany audiofül mindent is kihall). De ugye azért nem szól rosszul az a Neumann, a hangfal hatuljára épített digitális és analóg motyókkal, digit forrásról külső DAC-on, aztán analóg előfokon, majd a hangfal saját ADC-jén, DSP-jén, DAC-ján (hopp, egyszer már volt ilyen konverziónk a jelútban sic!), végül a D osztályú végfokain (sic!) átmenő jellel együtt sem.wittao írta: ↑2023.02.21., kedd 18:06Ha egy picit foglalkoztal a digit aramkorokben hasznalt oszcillatorok rezges-zaj viszonyaval, akkor tudnad, hogy igen “sic!”. Baromira megzavarja azokat. Ezen kivul a magnesek tere sem teljesen ok.denesdr írta: ↑2023.02.21., kedd 17:52A Neumann esetében a digit modul csak egy digitális bemenet és bridge azért, hogy digit forrás esetén ne kelljen DAC-ot használni a hangsugarzó előtt (mivel annak van saját DAC-ja), majd az analóg bemenetén adni neki a jelet, hogy aztán egy ADC-n keresztül újradigitalizálja azt. Ettől még a DSP és a DAC ugyanúgy a hangfal (rezgő-mozgó sic!) hátuljára van rögzítve, és így is szépen teszi a dolgát.
Amikor egy rohadt kinai led lampa 50kHz-et szor a kornyezetere a mai vilagban, meg egy tunert is bezavar (tehat nem a tapoldalon a kapcsitap visszahatasa a halozatra), ugy gondolom a zajvedelem egx eleg fontos kerdeskor, mar ha minosegi zenehallgatast szeretnenk elerni.
Ha egy picit foglalkoztal a digit aramkorokben hasznalt oszcillatorok rezges-zaj viszonyaval, akkor tudnad, hogy igen “sic!”. Baromira megzavarja azokat. Ezen kivul a magnesek tere sem teljesen ok.denesdr írta: ↑2023.02.21., kedd 17:52A Neumann esetében a digit modul csak egy digitális bemenet és bridge azért, hogy digit forrás esetén ne kelljen DAC-ot használni a hangsugarzó előtt (mivel annak van saját DAC-ja), majd az analóg bemenetén adni neki a jelet, hogy aztán egy ADC-n keresztül újradigitalizálja azt. Ettől még a DSP és a DAC ugyanúgy a hangfal (rezgő-mozgó sic!) hátuljára van rögzítve, és így is szépen teszi a dolgát.
A Neumann esetében a digit modul csak egy digitális bemenet és bridge azért, hogy digit forrás esetén ne kelljen DAC-ot használni a hangsugarzó előtt (mivel annak van saját DAC-ja), majd az analóg bemenetén adni neki a jelet, hogy aztán egy ADC-n keresztül újradigitalizálja azt. Ettől még a DSP és a DAC ugyanúgy a hangfal (rezgő-mozgó sic!) hátuljára van rögzítve, és így is szépen teszi a dolgát.
Nekem az lenne szimpatikus, ahogy pl. Neumann hangsugarzoknal van:
- A/B osztalyu erosito
- opcionalis digitalis modul
Igy a vasarlo el tudja donteni, vajon abba a rezgo ketrecbe a magnesek melle be szeretne-e tenni az erzekeny digitalis elektronikat, vagy csupan megelegszik azzal, hogy aktiv es erositokrol, hangfalkabelekrol nem kell gondoskodnia.
- A/B osztalyu erosito
- opcionalis digitalis modul
Igy a vasarlo el tudja donteni, vajon abba a rezgo ketrecbe a magnesek melle be szeretne-e tenni az erzekeny digitalis elektronikat, vagy csupan megelegszik azzal, hogy aktiv es erositokrol, hangfalkabelekrol nem kell gondoskodnia.
Viszont cserébe nem kell hozzá külön erősítő, meg DAC.juliush írta: ↑2023.02.20., hétf. 13:08Bele se merek gondolni, hogy mennyibe fog ez fájni!denesdr írta: ↑2023.02.18., szomb. 14:00Jönnek az aktív, DSP-s Harbeth-ek?
https://www.audiosciencereview.com/foru ... ker.42150/

Bele se merek gondolni, hogy mennyibe fog ez fájni!denesdr írta: ↑2023.02.18., szomb. 14:00Jönnek az aktív, DSP-s Harbeth-ek?
Gyula
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Jönnek az aktív, DSP-s Harbeth-ek?
- ajkamici
- V.I.P.
- Értékelés: 854
Ott lettek ki csomagolva es hallgattuk együtt is a pici polcsugárzó mellett .
A gyönyörű 40.1 sajnos gyorsan eladásra került
A gyönyörű 40.1 sajnos gyorsan eladásra került
DCS Debussy / Aurender A100 / Leben CS600 / Harbeth M40.2 - Entreq Olympus - Shunyata Research és Radnai kábelezés
Imádtam a 30-as típust.
- Csatolmányok
-
- H30-1.JPG (194.87 KiB) Megtekintve 3714 alkalommal
-
- H30.png (424.48 KiB) Megtekintve 3714 alkalommal
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- ajkamici
- V.I.P.
Tegnap az itteni fórum beszélgetés után pár perccel ... dobta az email a HUG fórum bejegyzését " How does 30.2XD compare with SHL5plus XD "
Mesterséges intelligencia varázsa.. vagy "véletlen" ki tudja.?

Mesterséges intelligencia varázsa.. vagy "véletlen" ki tudja.?
- Csatolmányok
-
- Képernyőfelvétel (402).png (298.06 KiB) Megtekintve 4214 alkalommal
-
- Képernyőfelvétel (401).png (322.41 KiB) Megtekintve 4214 alkalommal
DCS Debussy / Aurender A100 / Leben CS600 / Harbeth M40.2 - Entreq Olympus - Shunyata Research és Radnai kábelezés
Értem, mire gondolsz. Az M30.2xd hangzását az SHL5+-hoz képest stúdiósnak mondanám. Valami miatt hiányzott nekem az a 10Hz, amivel a SHL5 lejjeb tud menni (a subok ellenére) illetve valószínűleg a supertweeter miatt simábbnak hallom az SHL5 magasait. Az M30-é kicsit fémesebb volt. Az M30-at mindig tologattam ide-oda, hogy jobban "halljam", az SHL5 már régóta egyhelyben jól érzi magát. Biztos a szobaakkusztika is számít, kb 30nm nappali és nincs még akusztikailag kezelve.
[/quote]
Az XD sorozatot nem hallottam. Az SHL5+ vs M30.2 vonatkozásában az utóbbi magasai simábbak és kellemesebbek voltak. A mélyek erőteljesebbek és kétségtelenül mélyebre mennek az SHL5-nél. Ahogy írod engem ez a lényegre törő "stúdios" hangzás foghatott meg. Én is pontosan értem neked miért tetszik az SHL5+. Picit máshol van a hangsúly. Ezért nagyon sokan ezt a nagyobb Harbethet kedvelik. Szerintem itt nincs jó vagy rossz választás. Ha tetszik az irány akkor mar csak személyre kell szabni a model választással. Sok jó zenét az SHL5 XD-vel.
[/quote]
Az XD sorozatot nem hallottam. Az SHL5+ vs M30.2 vonatkozásában az utóbbi magasai simábbak és kellemesebbek voltak. A mélyek erőteljesebbek és kétségtelenül mélyebre mennek az SHL5-nél. Ahogy írod engem ez a lényegre törő "stúdios" hangzás foghatott meg. Én is pontosan értem neked miért tetszik az SHL5+. Picit máshol van a hangsúly. Ezért nagyon sokan ezt a nagyobb Harbethet kedvelik. Szerintem itt nincs jó vagy rossz választás. Ha tetszik az irány akkor mar csak személyre kell szabni a model választással. Sok jó zenét az SHL5 XD-vel.
Értem, mire gondolsz. Az M30.2xd hangzását az SHL5+-hoz képest stúdiósnak mondanám. Valami miatt hiányzott nekem az a 10Hz, amivel a SHL5 lejjeb tud menni (a subok ellenére) illetve valószínűleg a supertweeter miatt simábbnak hallom az SHL5 magasait. Az M30-é kicsit fémesebb volt. Az M30-at mindig tologattam ide-oda, hogy jobban "halljam", az SHL5 már régóta egyhelyben jól érzi magát. Biztos a szobaakkusztika is számít, kb 30nm nappali és nincs még akusztikailag kezelve.szigony írta: ↑2022.11.16., szer. 18:50Harbeth M30.1 35th Anniversary kezdtem. Lacinál többször hallottam az SHL5+. Őt idézve "nagyobbat dübben" dinamikusabb és jobban bírja a terhelést. Ezért pár év után úgy gondoltam itt az ideje a fejlesztésnek és a feljebb lepés reményében SHL5+ váltottam. Annak ellenére, hogy Lacitól elkértem pár hétre a nagyobb Harbethet és saját rendszerben hallgathattam. Pár hónap után arra lettem figyelmes, hogy valami hiányzik. Egyre kevesebbet hallgattam zenét. Végül be kellett látnom, hogy nekem az M széria a legjobb választás. Azóta is ezt hallgatom és nagyon elégedett vagyok az M30.2 40th.
Harbeth M30.1 35th Anniversary kezdtem. Lacinál többször hallottam az SHL5+. Őt idézve "nagyobbat dübben" dinamikusabb és jobban bírja a terhelést. Ezért pár év után úgy gondoltam itt az ideje a fejlesztésnek és a feljebb lepés reményében SHL5+ váltottam. Annak ellenére, hogy Lacitól elkértem pár hétre a nagyobb Harbethet és saját rendszerben hallgathattam. Pár hónap után arra lettem figyelmes, hogy valami hiányzik. Egyre kevesebbet hallgattam zenét. Végül be kellett látnom, hogy nekem az M széria a legjobb választás. Azóta is ezt hallgatom és nagyon elégedett vagyok az M30.2 40th.
- ajkamici
- V.I.P.
Itt is érződik hogy mennyire egyéni szubjektiv minden megitélésünk a hifi lánc hangjával kapcsolatban. Ahány ember annyihotspace írta: ↑2022.11.10., csüt. 23:21Szia! Amikor az M30-at megvettem, hezitáltam az SHL5 és az M30 között. Sugden IA-4-el hajtom, Duelund DCA12GA hangfalkábellel és Lumin U1 mini + Roon + Tidal a forrás egyenlőre egy Topping D90se dac-al (ezt tervezem R2R dacra upgradelni egyszer majd). A dac és az erősítő között Neotech ezüst XLR van. Van két Rel T/7x sub is, rásegítésnek. (Van egy P3-asom is, azokat nagyon szeretem a subokkal, de a nagy Harbetheknél is használom őket, ha kell.) Főleg rock, blues, hard rock, prog rock, néha egy kis heavy metal, esetenként jazz van a hallgatott zenék között. Az M30 kicsit direktebb, kevesebb méllyel, de nekem inkább az SHL5-nek vannak selymesebb magasai. Az M30 is nagyon tetszett, de az SHL5-öt amikor megkaptam tesztelésre, egyszerűen annyival nyugodtabban és "hifisebben" szólalt meg, hogy maradt végül. Mindkét doboz nagyon jó szerintem, kicsit más a karakterük, de dönteni kell sajnos.ajkamici írta: ↑2022.11.10., csüt. 11:58Szia Hotspace,
Érdekelne személyes tapasztalatod az M30 és HL5 viszonylatában illetve , hogy miért váltottál ?
Milyen elektronikákkal és kábelezéssel hallgattad(od) őket és milyen zenéken ?
Tudom jól hogy egy tipusváltás Harbethen belül (is) egyéni preferencia kérdése sok esetben. M30 ast hallottam és SHL5 volt sajátom is. Az M sorozat finomabb, selymesebb magashangjait sokkal jobban kedvelem.
Üdv
preferencia, mindenki mást keres a különböző műfajú zenékben és akár homlokegyenest mást hall ki akár ugyanazon rendszerben . Nem beszélünk még a kábelezésről, az akusztikáról , az éppen aktuális bioritmusunkról stb.
Csak azért fejtegetem ezeket, mert pont ez a két Harbeth tipus között én teljesen mást hallottam, persze más elektronikákkal és más zenei műfajban.
Ez nem jelent végülis semmit. A lényeg, hogy a Harbeth fejlesztők gondoltak a hifisták és zeneszeretők közötti különbőzőségekre és ezek szerint a tipusok eltérő karaktere nagyon élvezetes a maga helyén.
Szia! Amikor az M30-at megvettem, hezitáltam az SHL5 és az M30 között. Sugden IA-4-el hajtom, Duelund DCA12GA hangfalkábellel és Lumin U1 mini + Roon + Tidal a forrás egyenlőre egy Topping D90se dac-al (ezt tervezem R2R dacra upgradelni egyszer majd). A dac és az erősítő között Neotech ezüst XLR van. Van két Rel T/7x sub is, rásegítésnek. (Van egy P3-asom is, azokat nagyon szeretem a subokkal, de a nagy Harbetheknél is használom őket, ha kell.) Főleg rock, blues, hard rock, prog rock, néha egy kis heavy metal, esetenként jazz van a hallgatott zenék között. Az M30 kicsit direktebb, kevesebb méllyel, de nekem inkább az SHL5-nek vannak selymesebb magasai. Az M30 is nagyon tetszett, de az SHL5-öt amikor megkaptam tesztelésre, egyszerűen annyival nyugodtabban és "hifisebben" szólalt meg, hogy maradt végül. Mindkét doboz nagyon jó szerintem, kicsit más a karakterük, de dönteni kell sajnos.ajkamici írta: ↑2022.11.10., csüt. 11:58Szia Hotspace,
Érdekelne személyes tapasztalatod az M30 és HL5 viszonylatában illetve , hogy miért váltottál ?
Tudom jól hogy egy tipusváltás Harbethen belül (is) egyéni preferencia kérdése sok esetben. M30 ast hallottam és SHL5 volt sajátom is. Az M sorozat finomabb, selymesebb magashangjait sokkal jobban kedvelem.
Üdv
- ajkamici
- V.I.P.
Szia Hotspace,
Üdv
Ezért írtam, hogy nézze meg mi az ATC ajánlás. A Harbethnél a magassugárzó-fülmagasság nekem jó ajánlásnak tűnik. Természetesen az egyéni preferencia és az életkörülmények ezt felülírhatják.trane írta: ↑2022.11.09., szer. 08:02az állvány-magassággal inkább kísérletezni érdemes, u.i. nem minden hangfalnál jön be ez a magasat-a-fülhöz módszer> pl. a Dali a '90-es évek-beli Grand /csúcs-/ szériájának monitor 'Coupé' dobozainál kifejezetten azt írja ajánlásként, hogy az ülő pozícióból a hangfalak tetejének felületénél, vagy épphogy az alatt legyen a szemmagasság (és ne legyenek beforgatva szinte egyáltalán a dobozok
) - ami(ke)t csak megerősíteni tudok
. 2-nél több-utas hangsugárzó-rendszerekben méginkább érdemes próbálkozni, mivel minden hangfalnál eltérő az ún. beaming (egyszerűen: a hangszórók a hangfalakon való elhelyezéséből adódó és az általuk lesugárzott frekvenciasáv, mondjuk így 'tér-beszórási') kép
![]()
Nyugodtan lehet kicsit magasabb az állvány, főleg, ha kissé sarok-közeli vagy falhoz-közeli pozíció adódik. Nem kell félni a magashang-vesztéstől, nem lesz gond, meg a szoba hangjától sem, az úgyis ott lesz mindig; ha sikerül jó együttműködésre bírni a szobát, az finom akusztikus dolog lesz.
Az alacsonyabb pozíció sem kizárt, hogy jó, itt kissé becsapós lehet a dolog, mert a basszus ilyenkor szeret tetszetős formában megjelenni, és aztán meg kiderül, hogy csak döng...
Meg még annyi, hogy az atomra belőtt, optimalizált állvány-kiválasztást -beállítást egy másik elektronika (pl. erősítő) teljesen és totálisan a feje tetejére állíthatja, és lehet mindent elölről kezdeni. :)
Az alacsonyabb pozíció sem kizárt, hogy jó, itt kissé becsapós lehet a dolog, mert a basszus ilyenkor szeret tetszetős formában megjelenni, és aztán meg kiderül, hogy csak döng...
Meg még annyi, hogy az atomra belőtt, optimalizált állvány-kiválasztást -beállítást egy másik elektronika (pl. erősítő) teljesen és totálisan a feje tetejére állíthatja, és lehet mindent elölről kezdeni. :)
Blog: Komoly Zenei Ajánló
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek
Szia, neked mi a tapasztalatod az ilyen magas hangfalallvanyokkal? Probaltad alacsonyabbal is?
[/quote]
Az M30.2 méretéből adódóan 60cm körüli állványra szokták tenni. Én mindíg az adott zenehallgató fotel űléséhez méreteztem az állvany magasságát úgy, hogy a magassugárzó pont fülmagasságban legyen. Kissebb állványokkal nem próbálkoztam ,de biztosan van jelentőssége. Megnéznem a gyári ajánlást és az űlés pozíciód fényében határoznám meg a végleges magasságot. Azt nem tudom, hogy melyik drivert kell az ATC-nél figyelembe venni.
[/quote]
Az M30.2 méretéből adódóan 60cm körüli állványra szokták tenni. Én mindíg az adott zenehallgató fotel űléséhez méreteztem az állvany magasságát úgy, hogy a magassugárzó pont fülmagasságban legyen. Kissebb állványokkal nem próbálkoztam ,de biztosan van jelentőssége. Megnéznem a gyári ajánlást és az űlés pozíciód fényében határoznám meg a végleges magasságot. Azt nem tudom, hogy melyik drivert kell az ATC-nél figyelembe venni.
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 870
Az egy masik kor volt es ha mindketten figyeltetek volna akkor most masrol van szo de hagyjuk, nincs mar kedvem veletek csatazni. Akiknek irtam nekik voltam kivancsi a tapasztalatukra…supravox írta: ↑2022.11.08., kedd 17:29Szerintem èn már leìrtam egyszer az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat és azt,hogy mire jutottam.tottyi írta: ↑2022.11.08., kedd 15:21A manualban mint mindig a kozepsugarzo legyen a ful magassagban es ha nem vagyunk megelegedve a kapott hangal akkor hivjunk egy akusztikus mernokot vagy tologassak addig amig jo nem lesz.BLX írta: ↑2022.11.08., kedd 14:59
Olvasd el az ATC manual-ját és olyan magasra rakd, amit ott ajánlanak. Ez valószínűleg azzal fog összefüggeni, hogy te milyen magasan ülsz, milyen magasan van kb. a füled.
Ha a füled pozíciójához képest túl magasan vagy alacsonyan helyezed el, az nem lesz ideális. A részletek benne lesznek a manualban...![]()
![]()
En kivancsi vagyok masok velemenyere is, tudom ezt az ATC tulajok nem jo szemmel nezik es nagyon nehezen beszelnek a tapasztalataikrol.![]()
Ne tegyem már meg mèg egyszer ha már akkor is figyelmen kìvül hagytad.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Szerintem èn már leìrtam egyszer az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat és azt,hogy mire jutottam.tottyi írta: ↑2022.11.08., kedd 15:21A manualban mint mindig a kozepsugarzo legyen a ful magassagban es ha nem vagyunk megelegedve a kapott hangal akkor hivjunk egy akusztikus mernokot vagy tologassak addig amig jo nem lesz.BLX írta: ↑2022.11.08., kedd 14:59Olvasd el az ATC manual-ját és olyan magasra rakd, amit ott ajánlanak. Ez valószínűleg azzal fog összefüggeni, hogy te milyen magasan ülsz, milyen magasan van kb. a füled.
Ha a füled pozíciójához képest túl magasan vagy alacsonyan helyezed el, az nem lesz ideális. A részletek benne lesznek a manualban...![]()
![]()
En kivancsi vagyok masok velemenyere is, tudom ezt az ATC tulajok nem jo szemmel nezik es nagyon nehezen beszelnek a tapasztalataikrol.![]()
Ne tegyem már meg mèg egyszer ha már akkor is figyelmen kìvül hagytad.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Harbeth, Spendor, Rogers dobozokkal probalkoztam eddig ilyen-olyan magassagu/anyagu/tuskezett-nem tuskezett/toltott-nem toltott/nehez-konnyu stb.
Eddig meg mindig rab@sztam, ha nem a gyarilag legjobb ajanlast valasztottam.
(Harbethnel Tontrager fa, Spendornal ureges konnyu fem gyari, Rogers Spendorhoz hasonloan )
Eddig meg mindig rab@sztam, ha nem a gyarilag legjobb ajanlast valasztottam.
(Harbethnel Tontrager fa, Spendornal ureges konnyu fem gyari, Rogers Spendorhoz hasonloan )
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 870
Nem szeretnek rogton allvanyt venni ezert probalok itt beszelgetni. Honapokig allitgattam a hangfalakat es most vegre kozepen van valahogy es nagyon macerans alarakni valamit na meg ahoz 3 ember kell es elotte szeretnem korbejarni a dolgot de szerintem ez a terv is ugy vegzodik mint a tobbi.denesdr írta: ↑2022.11.08., kedd 16:04Nem véletlenül írja így a manual, mert ha nem szól jól úgy, ahogy ők ajánlják, akkor nagy valószínűséggel akusztikai problémák vannak a szobában.tottyi írta: ↑2022.11.08., kedd 15:21A manualban mint mindig a kozepsugarzo legyen a ful magassagban es ha nem vagyunk megelegedve a kapott hangal akkor hivjunk egy akusztikus mernokot vagy tologassak addig amig jo nem lesz.BLX írta: ↑2022.11.08., kedd 14:59
Olvasd el az ATC manual-ját és olyan magasra rakd, amit ott ajánlanak. Ez valószínűleg azzal fog összefüggeni, hogy te milyen magasan ülsz, milyen magasan van kb. a füled.
![]()
Ha kíváncsi vagy milyen lenne más magasságban, akkor először érdemes lehet pl könyveket rakni a dobozok alá, mielőtt súlyos összegeket kifizetsz egy állványért.
Csak rakerdeztem, hogy mas hogyan hallja a sajat allvanyaval vagy egy kisebbel de ez amugy is Harbeth topic gondoltam itt talan beszelgethetek forumtarsakkal.

Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R