Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

SOL Kolibri fan club

Igor69
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 74

Re: SOL Kolibri fan club

Hozzászólás Szerző: Igor69 »

Én megrendelném gyorsan a mélyközepeket, amíg elérhető, ha jó úgy Neked.
[/quote]

OK.Én rácsapok a magasakra.
@András: ez az a magas? SB19ST-C000-4 dómsugárzó

Ui.: Hová küldjük? rögtön Andráshoz, vagy..?

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7592

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

Igor69 írta:
2020.11.14., szomb. 21:12
Sziasztok!

A hangszórókba beszállok én is, Ákossal megosztva (Ő a magasakat én a mélyeket vagy fordítva).

A dobozban is lehet tudok segíteni, de annak még utána kell járnom (mint a mesében....).
@András: a mostani mélyközép már kerek kivitel, vagy még a négy sarkán kerekített?

És jobbulást kívánok. :napsut:

Még egy kiegészítés: a Kougar is meghallgatható nálam, egyeztetés priviben
Én megrendelném gyorsan a mélyközepeket, amíg elérhető, ha jó úgy Neked.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

Laikus96
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 51

Hozzászólás Szerző: Laikus96 »

Igor69 írta:
2020.11.14., szomb. 21:12
Sziasztok!

A hangszórókba beszállok én is, Ákossal megosztva (Ő a magasakat én a mélyeket vagy fordítva).

A dobozban is lehet tudok segíteni, de annak még utána kell járnom (mint a mesében....).
@András: a mostani mélyközép már kerek kivitel, vagy még a négy sarkán kerekített?

Beszállnék én is. Mivel időm nincs, anyagiakkal illetve lehet, hogy a szállításhoz valami csomagolást készíthetnék. Ha valaki találna asztalost a doboz kifaragására, akkor pontosíthatnánk.
Jobbulást András!

Igor69
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 74

Hozzászólás Szerző: Igor69 »

Sziasztok!

Még egy kiegészítés: a Kougar is meghallgatható nálam, egyeztetés priviben

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

dragonweed írta:
2020.11.14., szomb. 18:05
Kedves Ákos! Nem fogadom el... sad.gif. Nincs kivételezés. Ha vállalod a hangszórókat benne leszel a sorsolási listában, akár tetszik, akár nem... Majd legfeljebb beállítod a harmadrendszered végére.... (vagy eladod/elajándékozod) :smile29:
Ok, akkor majd ha én lennék a szerencsés, odaajándékozom. Továbbá fel tudom ajánlani a próbákhoz, aki a közelemben lakik a Madibalage fórumtársunk által készített igen masszív Tribalstorm 70cm magas állványokat is hozzá, amik kifejezetten a Kolibrikhez készültek. :smile32:
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

dragonweed írta:
2020.11.14., szomb. 17:52
Van egy ajánlatom... gondolkodik.gif Ha a Tisztelt rajongói klub bevállalja. :smile53:
Szóval, ha kapok egy pár dobozt, meg a 4 hangszórót, a többit (váltó, kábelezés, csatlakozók, csillapítás, összerakás) ingyen megcsinálom. Aztán mehet körútra ameddig kell, a végén pedig - garantáltan csalásbiztos módszerrel- kisorsoljuk a dobozpárt azok között akik bármilyen módon hozzájárultak az elkészítéséhez (akár anyaggal, akár anyagiakkal...).
Csak úgy agyaltam.... ;peace;
Én vállalom a hangszókat, ha a dobozokra van vállalkozó, illetve lemondok a kisorsolhatóságomról is. :smile53:
Még annyi, hogy kéne nekik egy biztonságos szállítódoboz is, amibe belemegy a kettő együtt.

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

dragonweed írta:
2020.11.14., szomb. 17:38
Hajrá! Nekem most egy darabig nyűgös lesz bármit is csinálni, ma startol a karanténunk (feleségemmel együtt természetesen...)
Voltam már jobban, de ilyen szarul régen. Aljas kis dög ez a COVID. Vagy bármi is ez.... gondolkodik.gif
Jobbulást!

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

Azért jó lenne és sokat segítene, ha enne 1 pár vándor Kolibri. :rolleyes:

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

dragonweed írta:
2020.11.07., szomb. 18:50
P
Ákos barátunk említette nemrégen: " Az úgynevezett "feltáró" hangú rendszerek meghamisítják sok esetben a zenét, mert olyan zenétől független, annak nem része dolgokra terelik a figyelmet, amik rontják annak érthetőségét"
No ez egy olyan pont, amivel abszolúte nem értek egyet. Én, ha ZENÉT akarok hallgatni, akkor azt úgy szeretném hallani, ahogy az megtörtént, annak minden részletével (széknyikorgás, szuszogás, és egyéb gusztustalanságok), mert nekem ezek adják az "ott vagyok" élményt. Ehhez pedig az kell, hogy az adott rendszer -annak minden eleme- a lehető legsemlegesebb legyen, ne adjon hozzá, ne vegyen el semmit az eredeti atmoszférából. Még ha az adott esetben nyers, érdes, kíméletlen is. Én akkor "értem" a zenét, ha minden részletét, rezdülését hallom. Ezért is váltottam )többek között) "D" osztályra.
Mint az életben máshol, nem szeretem már itt sem ha egy komponens "hízeleg", lágyít, mos, (ergó hazudik), angolosan vagy olaszosan vagy japánosan szól.... Végigmentem az összes fokozaton (erősítőkről beszélve): csöves, tranyós, fetes, hibrid, sajnos egy sem volt valódi. Volt ami nagyon jó volt bizonyos területeken, de összességében soha nem éreztem azt, hogy: na ez végállomás, ezzel együtt tudnék élni.
András, mennyi olyan zenét hallgatsz, ami a valós térben szólalt meg és lett rögzítve? A felvételi láncban 1 mikrofon mögött hány eszköz volt és abból mennyiben volt D-osztályú erősítő? Csak mert ezek hangja van a felvételen. Ott ugyanúgy vannak eszközök saját hanggal, sőt!, ezeket sokszor direkt eltúlzóan is használják, pont azért a szarért, amit csinál. Csöves kompresszorok, trafós kimenettel, olyan szépen lágyít, mos, szaturál, ha úgy tetszik szépít...
Ezt kérlek nehogy támadásnak vedd, esküszöm nem az és komolyan várok rá választ, hogy Te ezt hogy gondolod, érdekel. :smile53:
Érdekes hogy a valamilyen (olaszos, angolos, amerikai, japán, stb) sound a hifiben hátrány, a zenében meg csak egy ízlés, amivel nincs gond, ha a megfelelő helyen van használva.

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

pärt írta:
2020.11.07., szomb. 18:14
Attól tartok, ez (is) olyan dolog, amit felesleges túlgondolni. Nem is hiszem, hogy érdemes (egyáltalán, lehet-e?) pontosan meghatározni. Olvastam már egy másik topikban olyat is, hogy egy hifistának "kutya kötelessége kiaknázni a rendszerében rejlő maximális potenciált." Hát kösz! Ha így van, én nem kérek belőle. Egyszerűen el kell dönteni, mi okból is hallgatunk reprodukált zenét, és mennyire éri meg időben és anyagilag belefolyni. Feltételezem, mindenki valami élményre vágyik, csak a hifistáknál erősen terhelt ez az élményszerzés, amit ráadásul keresztül-kasul átszőnek a saját szempontjainktól idegen befolyások. Az arra hajlamosak jobbra áhítozva, vagy szinte bűntudattal hallgatják a rendszerükön a kedvenc zenéiket, mert tudják, hogy nem semleges hangú, sok korlátja van, még rengeteget kellene rajta fejleszteni, ár/érték arányban létezik jobb, stb, stb. Ezek legtöbbje külső befolyás által sugallt. Aki megmondóemberek, véleményvezérek, önjelölt guruk hatására felszáll a körhintára, annak egyre kevesebb ideje lesz zenét hallgatni, és egyre kevésbé teszi nyugodt szívvel.
Lehet, hogy van némi értelme a hifi témájú párbeszédeknek, de minél inkább távolodik egy konkrét témától, részterülettől egy általánosabb irányba, annál inkább megjelennek a hiedelmek, prekoncepciók, szent meggyőződések, szektás összezárások, kicsinyes indulatok, egyéni sértettségek. Vitázni lehet, de olyan nagyon nem érdemes komolyan venni, mellre szívni meg pláne nem. Végülis van pár komolyabb dolog az életben annál, mint hogy ki, mivel hallgat zenét.
Érdemes véleményeket meghallgatni, akár a mi tapasztalatunkkal, ítéletünkkel ellenkezőket is (vagy azokat igazán!), de csak annyira befolyásoljon a dolog, amennyiben előremozdít. Ha csak frusztrációt okoz, akkor biztos, hogy el kell engedni a fülünk mellett.

Egy (talán nem túl suta) analógia: Ha ízlik egy bor, és mindenáron ki akarom tárgyalni valakivel az élményemet, akkor döntsem el, mit is várok a diskurzustól, mit ad az örömömhöz, meg azt is, hogy kikkel folytatom a beszélgetést. Ha kémikus az illető, lehet, hogy aldehidekről, polifenolokról, ketonokról, rezveratrolról beszél. Ha sommelier, akkor savgerincről, mineralitásról, tanninról,
terroir-ról. Ha irodalmár, akkor meg Hamvas idézetekkel fog traktálni. Mindhárom mögött tényleges tudás van, de a én borélvezetemhez ez mit ad hozzá? Figyelem! Ez nem lekicsinylő állítás volt, hanem ténylegesen egy kérdés. Ha mélyre akarunk ásni, elmerülhetünk a témában, de csak annyira, hogy ne dúlja fel a lelki békénket.
Ez az egész hifizés vagy nevezzük bárminek egy tanulási folyamat is. Mint ilyen egyénenként változó és mint minden más területen, itt is van akinek van tehetsége (ha úgy tetszik füle) hozzá, míg másnak nem igazán. Az út elején igyekszik az ember nála okosabb, tapasztaltabb, tehetségesebb emberektől információkat beszerezni, melyek segíthetnek eligazodni valamelyest, de persze a készségeket, képességeket nem pótolják.
Miért tagadnám, hogy ebben sem én vagyok a legtehetségesebb, na bumm. Azt se tagadom, hogy frustráltak dolgok sokáig, mentem az aktuális divat után. Aztán vitt a kíváncsiság. Főleg, mikor már kialakul valamiféle szempontrendszer, kezd az ember átlátni bizonyos összefüggéseket. Ez nem azt jelenti, hogy audio nagymesterré válik vagy váltam volna én, dehogy. Mindössze kezdi magát kiismerni bizonyos területen. Én ezek alapján írtam azt, amit az előző hozzászólásomban írtam és simán benne van, hogy nincs igazam, vagy 2 év múlva tök mást fogok gondolni.
Engem a nagy hifizésből először András józanított ki. Igen, azzal a bizonyos Kenwood erősítővel és a Pantherekkel. Furcsa tapasztalás volt, elsőre nem is volt jó élmény, mert összeomlott valami, amit addig építgettem.
A következő hasonló sztori a Kolibrik vásárlásával történt. Fogalmam nem volt, mit veszek, csak egyszerűen bíztam András hangsugárzó építő tudásában. Ezekkel a pici dobozokkal számomra átdobta az összes addig hallott dobozt rengeteg szempontból. Aztán hogy kijöttem a 10m2-ből a ~35m2-be, persze kijöttek a határai, na nem minőségben, hanem hangtömegben, de ez nyilván nem felróható a Madárkáknak. Örökös rajongója vagyok és maradok. Fillérekből, amit tud, az elképesztő. Rengeteg erősítővel, komplett rendszerrel hajtottam, mind átjött rajta, nem formálta saját képére őket. És sajnos a drága és jó erősítőkkel volt a legjobb, amik nyagilag teljesen indokolatlanok hozzá , úgyse fog senki újonnan ~100e Ft-os dobozokat 4-800e Ft-os erősítőkkel hajtani. Pedig simán leköveti.
Frusztráció... arról mi tehetünk, nem akinek a szavaira kialakul. Szerencsére ez ma már tényleg elmúlt, de ehhez kellett némi tudatosság. Ennek a tudatosságnak minél több irányú alapja van, szerintem annál jobb. Több irányból is gyújtöm az infokat, még a pusztító internetről is, de persze élőben is, olyanoktól akikre szerintem érdemes odafigyelni. Egyértelműen András az egyik olyan ember a kérdésben, akire érdemes odafigyelni. Vannak dolgok, amiket én máshogy gondolok, de ettől még ugyanazzal a tisztelettel nézek fel rá és azt sem mondom, hogy nem Neki van igaza abban, amit most máshogy látok esetleg. Én ugyanakkor fontosnak tartom a hifiből való kitekintést. Zenészek, a keverőpultok, mastering asztalok, felvételi láncok körül szenvedéllyel dolgozó emberekkel is érdemes beszélgetni, akik a maguk területén olyanok, mint András itt. Talán szélesíti a látómezőt a más perspektíva.
No, ezek nem kötelező, kényszerű dolgok. De ha valaki komoly energiákat öl ebbe a hifi nevezetű dologba, esetleg anyagiakat is, akkor érdemes ezt még hozzá venni. Talán.

bubu1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: bubu1 »

bubu1 írta:
2020.11.07., szomb. 09:02
Üdv Mindenkinek!
Tudna nekem segíteni valaki abban hogy hol lehetne meghallgatni egy Kolibrit?
Nekem Debrecen túl messze van, és ott most nincs is lehetőség.
Segítséget előre is köszönöm!
Üdv, Gyuri
Albertirsai vagyok.
Köszi András, tegnap beszéltünk telefonon.

bubu1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: bubu1 »

Üdv Mindenkinek!
Tudna nekem segíteni valaki abban hogy hol lehetne meghallgatni egy Kolibrit?
Nekem Debrecen túl messze van, és ott most nincs is lehetőség.
Segítséget előre is köszönöm!
Üdv, Gyuri

vkz
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 253

Hozzászólás Szerző: vkz »

Na de egy kis ON:

:guitar:

Jelenleg: Tidal - Pink Floyd: Animals.
Yamaha WXAD-10 - NAD C300 (by Dragonweed) - Kolibri.

A Yamaha nem olyan rossz, de a lánc további része elbírna jobb forrást is. :D

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

dragonweed írta:
2020.11.06., pén. 20:36
Jó a kérdés.... :smile32:
Ha nem venném "komolyan", el sem kezdtem volna..... :smile32: 45 éve veszem ilyen "túróba" komolyan.. :rolleyes:
Ezért lett Totem, meg Sol, meg egyéb ilyen bohóságok. :smile53:
Hiszek abban, hogy nagyon jó hangminőséget el lehet érni úgy is, hogy nem költünk rá milliókat. Lehetne ez egyfajta "krédó" is részemről, persze biztosan sokakban szül ellenérzést (kereskedőkben főként), meg olyanokban akik meg vannak győződve róla, hogy csak neves és elismert márkák hiperdrága készülékeitől lehet minőségi hangvisszaadást remélni.
Nem azt, amit csinálsz, hanem mások véleményét, András. :smile53:

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1524

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

dragonweed írta:
2020.11.06., pén. 19:56
Ide bizonyosan nem térek vissza, és nem azért mert haragszom bárkire, vagy irigylem a "tudásomat" bárkitől.
Egyszerűen belefáradtam a sok értelmetlen vitába - gondolom tudjátok kikkel-, ez nekem olyan szélmalomharc volt. Nem azért mert bárkinél okosabbnak, vagy jobbnak hiszem magamat, hanem azért mert mindenhol vannak olyan emberek akik automatikusan gyűlölik azokat akikről úgy gondolják, hogy bármilyen módon többek, vagy akárcsak mások mernek lenni mint ők. Soha nem próbáltam "1 fajta igazságot" konklúzióként kihozni, minden esetben hangsúlyoztam, hogy amit leírok, az szigorúan az én meglátásom, tapasztalatom, amitől eltérő vélemények természetesen lehetnek...
Nem a "más" véleményekkel van, vagy volt bajom, hanem a kimondottan ostoba és rossz szándékú beszólogatásokkal. Sajnos még a szűk környezetemben, családomban is vannak olyanok akiktől ilyeneket elég sűrűn kapok... sad.gif
Ezért biztos megint kapok majd a fejemre, de szerencsére már nem érdekel. Eljutottam oda, hogy nem szeretnék ezektől a dolgoktól függeni, ezek miatt naponta stresszelni. Így hát marad amit írtam, ha valaki még kíváncsi az ötleteimre, véleményemre az majd megtalál a blogomban. :smile32:
Ennyi év után, hogy a túróba tudod még ennyire komolyan venni? :smile53:

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2733

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

Nyilván nem szó szerint értendő az idézetem, de gondoltam talán passzol ide is. A lényeg, én mindenkinek szeretem meghallgatni a véleményét, azoknak különösen akik többet láttak tapasztaltak megéltek mint én. Volt már nekem is sokszor, hogy elsőre nem hittem el, vagy fogadtam el valaki véleményét, de később rájöttem, hogy biza igaza volt.
A másik viszont a zenei érzékelés, ízlés (is) nem egy egzakt tudomány... Bár a "jobb hang" több embernek tetszik, tehát valamilyen összefüggés, korelláció fellelhető azért....

A pozitív értékelésem, az új platformnak szólt, nem a végleges törlésnek. :napsut:
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

dragonweed írta:
2020.11.06., pén. 19:26
A dragonweed topik a mai nappal teljes tartalmával együtt végleges törlésre került. Ha sikerül, hamarosan indítok egy saját blog-ot, ott majd lehet folytatni csörtét, persze némileg más feltételekkel... :smile53:
Nah, ezt nagyon sajnálom. Az új projekthez sok erőt és kitartást kívánok! :smile53:

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

dragonweed írta:
2020.11.06., pén. 19:08
Mire? Az észosztókra, a valódi tudás illetve tapasztalat nélküli megmondóemberekre, azokra, akik úgy tudnak mindent jobban mindenkinél, hogy életükben egyetlen értékelhető dolgot-terméket sem tettek le az asztalra, de a netről összeolvasgatva minden sz..t, végtelenül okosnak hiszik magukat. Például. :smile53:
Valahogy az elméleti tudás és a tapasztalat együttese az, amik egymást kiegészítve a legjobb eredményt hozhatják. De még ebben is megvan a végtelen fejlődési lehetőség. Legalábbis gondolom én.
Kell-e 1 fajta igazságot konklúzióként kihozni, hisz sok valóban okos és tapasztalt ember is sokszor különböző véleményen van adott témát illetően.
Én imádtam a hangsugárzós, akusztikai, stb írásaidat is annó. Pl a magassugárzókról, hogy egyet említsek, vagy sugárzási iránykarakterisztikákról, elvek összehasonlításai, stb, stb... Hiányoznak. Szerintem nem csak nekem, mindenkinek akiket ez érdekel.
Persze, azt is megértem, ezeket rengeteg munka rendesen leírni. De ezért sem értem, miért dobtad kukába azt a sok értéket, munkát? Ha más is (akár én) leírja a véleményét, ami hülyeség és nem egyezik a tiéddel, attól a Tiéd értéke nem változik. Természetes, hogy Neked kell tudni, mit szeretnél, mire áldozol időt, energiát, stb. Én még remélem, hogy visszatérsz. :smile53:

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2733

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

Én is örömmel olvasgattam... Erről az jutott az eszembe: " Ha feladod, tudd valaki mindig felkiált: Itt a lehetőség"

Ez mindenre igaz...
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

dragonweed írta:
2020.11.06., pén. 18:50
Az üzenőfalat olvasgatva egyre inkább örülök, hogy megszüntettem a topikomat... Szomorú hely lett ez, sajnos sad.gif
Nem tudom, pontosan mire gondolsz, de mi meg sajnáljuk, hogy megszüntetted. Számomra az sokkal szomorúbb. sad.gif

TomLeftiger
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 496

Hozzászólás Szerző: TomLeftiger »

dragonweed írta:
2020.10.26., hétf. 15:18
Valószínűleg homokkő, de Laci majd megmondja... :smile53:
Bocs hogy belezavarok, de ha jól látom (lehet nem) a madárkák felül tüskéken ülnek..... Tapasztalataim szerint jobban szeretik vagy a balza, vagy a parafa lapocskákat. Érdemes kipróbálni. Persze lehet hogy máshol, más padlón, más alátéttel ez a jobb, de egy próbát mindenképpen megér. Ez az el-illetve hozzácsatolósdi nagyon komplex játék, nem modellezhető-jósolható, így csak próbákkal lehet bejátszani.
Nálam most pl. egy 2 mm vastag hővezető kerámia lapból vágott 1.2x1.2cm-es lapok vannak a dobozok alatt (3-3db), ezzel a legjobb. (modifikált Concertino 2) Egy másik pár dobozom ugyanott, ugyanazon az állványon meg a balza lapocskákkal... gondolkodik.gif
Köszönöm minkettőtöknek a választ. Igen, ez az alátétes játék nehéz ügy, próbálni kell. Most úgy érzem a hangsugárzó alá (álló doboz, alsó bass reflexes) nekem is kellene valami, de én első körben ikeás vastag vágódeszkára gondoltam, aztán az is lehet, hogy nem lesz jó. Viszont így lesz itthon két új vágódeszka. :D

lacee
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1154

Hozzászólás Szerző: lacee »

dragonweed írta:
Bocs hogy belezavarok, de ha jól látom (lehet nem) a madárkák felül tüskéken ülnek..... Tapasztalataim szerint jobban szeretik vagy a balza, vagy a parafa lapocskákat. Érdemes kipróbálni. Persze lehet hogy máshol, más padlón, más alátéttel ez a jobb, de egy próbát mindenképpen megér. Ez az el-illetve hozzácsatolósdi nagyon komplex játék, nem modellezhető-jósolható, így csak próbákkal lehet bejátszani.
Nálam most pl. egy 2 mm vastag hővezető kerámia lapból vágott 1.2x1.2cm-es lapok vannak a dobozok alatt (3-3db), ezzel a legjobb. (modifikált Concertino 2) Egy másik pár dobozom ugyanott, ugyanazon az állványon meg a balza lapocskákkal... gondolkodik.gif
Szia András!
Elsőnek is jobbulást minden téren!

A madár alatt az van amit Ákos írt,puha szilikon tappancs,van parafa lapom is, az Aurum alatt azt használtam,ha azt mondod,hogy jobb lehet akkor megpróbálom.

lacee
Beköltözött
Beköltözött

TomLeftiger írta:
2020.10.26., hétf. 15:04
lacee írta:
2020.10.25., vas. 11:59
Ákos,természetesen :smile53:

Még mindig szárnyalnak a kolibrik, elkészült a matrica is de még nem hoztam el.
Továbbra is nagyon elégedett vagyok, mind zenei -mind filmes tekintetben, nyílván van olyan film aminél nincs meg az a hangtömeg amit eddig hallottam-itt jön be a sub használata, nekem nem kell nincs rá szükségem de elismerem amit te is írtál, hogy csak ennyi a baja, a többi tekintetben párját ritkító hang. :music1:
A hangsugárzó állvány alatt milyen "alátét" van? És miért az? :)
Homokkő van alatta,már megvan régóta,pár hangsugárzót már kiszolgált.

lacee
Beköltözött
Beköltözött

A gyereknek,hogy legyen neve is.
DA739632-798D-450E-B7A0-7697FC95C9E5.jpeg
DA739632-798D-450E-B7A0-7697FC95C9E5.jpeg (1.8 MiB) Megtekintve 2212 alkalommal

Most ezt hallgatom,zseniális na. :smile53:

305125DD-FC0E-4853-A423-CB87D93930A6.png
305125DD-FC0E-4853-A423-CB87D93930A6.png (1.14 MiB) Megtekintve 2212 alkalommal

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.

dragonweed írta:
Ja és üdv újra a fedélzeten, András! Örülök, hogy itt vagy! :smile53:

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”