Ez természetes.tottyi írta: ↑2022.07.03., vas. 08:36Ó, en nem a technikat feltem.Vinkler írta: ↑2022.07.02., szomb. 22:25Vagy legalább is kevésbé kozmetikázzák a számokat, amik elég közel állnak a valósághoz.tottyi írta: ↑2022.07.02., szomb. 22:20
A parasound 75-ot mutatott. :) Ha meg feltekernem az mar nagyon durva lenne meg az elozo hangfalak fullban szillveszterkor sem szoltak ugy egy negyszazvattos erositovel vagy csak meg nem ittam annyit, hogy tompuljanak az erzeseim. Ebben a hangfalban tenyleg igaz lehet amit a specifikacioban irnak.
A Para 70-80 között a legjobb szvsz.
Egyébként meg, ne parázz, a cucc birja 80 felett is. Én havonta 1x meg szoktam küldeni a Metallica One-t 92-es hangerőn.Csak, hogy rendesen járatva legyen a technika.
A szomszedok is zenet hallgatnak mikor ugy megtekerem.
![]()
A múltkor elfelejtettem az egyik gyerekszoba ablakát becsukni, amikor zenét hallgattam. Pár órával később az utca túloldalán lakó szomszéddal összefutottam a kapuban, aki megkérdezte, hogy én is szeretem a Metallicát, mert jól felismerhetően hallotta a nappalijában, hogy milyen zenét hallgattam. Majd mosolyogva megjegyezte, hogy egyszer meghallgatná ezt a számot nálam.