A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
OK OK épp ezt kérdeztem, nem tudom miért emlékeztem, h neked monitor van
Jaja,végül is én nem írtam oda.De most gyüjtés van a jövő évi Sonus Faberre :taps:
Sirtam hogy milyen hangja van akusztikuson.Na és az opera cd-k azok igazán remekeltek. :kiraly:
Hát igen a Sonus épp ezekkel remekel...Ebben viszont toppos... :lol!:
OK OK épp ezt kérdeztem, nem tudom miért emlékeztem, h neked monitor van :lol!:
Jaja,végül is én nem írtam oda.De most gyüjtés van a jövő évi Sonus Faberre :taps:
Sirtam hogy milyen hangja van akusztikuson.Na és az opera cd-k azok igazán remekeltek. :kiraly:
A streamaudio apróban az a Rubi rp36 is nagyon jó kis doboz.Ha belefér az árba akkor inkább az mint a Wharfedale...De 100 ezer most nézem, annyiért ingyen van...
Hát én hallottam a Rubicont de olyan kontrollálatlan mélye volt az EVO-hoz képest hogy csak na...buuuuuuuuuuuuuuuuuu....buuuuuuuuuuu.,,,kb ez:))
De ez is teljesen rendszerfüggő ugyi.
Ráraktam az EVO-t egy gránitlapra és feszesebb mint Madonna segge.
LOL...Na mert az egy kis monitor... :taps: A rubi meg egy álló doboz...
A streamaudio apróban az a Rubi rp36 is nagyon jó kis doboz.Ha belefér az árba akkor inkább az mint a Wharfedale...De 100 ezer most nézem, annyiért ingyen van...
Hát én hallottam a Rubicont de olyan kontrollálatlan mélye volt az EVO-hoz képest hogy csak na...buuuuuuuuuuuuuuuuuu....buuuuuuuuuuu.,,,kb ez:))
LOL...Na mert az egy kis monitor... :taps: A rubi meg egy álló doboz...
A diamondból a 9.6-on kívül nem ér egyik sem egy fillért se...Legalábbis nekem nagyon nem jöttek be.DE még az EVO-t sem venném meg ennyiért, mert ezen az áron jobb dobozok vannak az apróban.
Már kíváncsi vagyok a Diamond-ra, eddig csak pozitívakat hallottam róla. Ma elnézek a MM-ba, próba cseresznye, hátha van.
Sziasztok!Úgy néz ki hamarosan már meg fogom tudni hallgatni a Clarus Rhea hangfalat is. Találtam akciósan Wharfedale EVO30-as hangfalat, ami még talán beleférne a keretbe (139e). Egy szakember nekem a Wharfedale Diamond sorozatot ajánlotta, mi a különbség az EVO és a Diamond között? Melyik lenne a jobb választás, az EVO-ból egy kissebb (EVO30) vagy a Diamondból egy nagyobb (9.6)?
A diamondból a 9.6-on kívül nem ér egyik sem egy fillért se...Legalábbis nekem nagyon nem jöttek be.DE még az EVO-t sem venném meg ennyiért, mert ezen az áron jobb dobozok vannak az apróban. :taps:
Sziasztok!Úgy néz ki hamarosan már meg fogom tudni hallgatni a Clarus Rhea hangfalat is. Találtam akciósan Wharfedale EVO30-as hangfalat, ami még talán beleférne a keretbe (139e). Egy szakember nekem a Wharfedale Diamond sorozatot ajánlotta, mi a különbség az EVO és a Diamond között? Melyik lenne a jobb választás, az EVO-ból egy kissebb (EVO30) vagy a Diamondból egy nagyobb (9.6)?
Sziasztok!
Úgy néz ki hamarosan már meg fogom tudni hallgatni a Clarus Rhea hangfalat is. Találtam akciósan Wharfedale EVO30-as hangfalat, ami még talán beleférne a keretbe (139e). Egy szakember nekem a Wharfedale Diamond sorozatot ajánlotta, mi a különbség az EVO és a Diamond között? Melyik lenne a jobb választás, az EVO-ból egy kissebb (EVO30) vagy a Diamondból egy nagyobb (9.6)?
Ugynézki talán viszik a yamahát, kezdetnek meghallgatom a tannoy f2-t.Hozzám a NAD-ot közelebb érzem, bár erről a kicsiről még csak olvastam, hallani még csak nagyobbat sikerült.
Valami érdemes kábet ajánlotok?
Klotz LY225T stúdiókábelt tudom ajánlani. Nincs 600 pénz métere, ebben az ársávban világbajnok vétel
Járt nálam már néhány kábel, olcsóbbak is, drágábbak is. Nagyon bele lehet bolondulni, ha elviszed magad. Ráadásul belépő ársávban lévő komponensekhez felesleges méregdrága madzagokat venni. Csak mert jó a reklámja, vagy mert más is olyat használ
Vegyél ebből 3 métert 1500 pénzért. Ez még a nem bánom, kipróbálom kategória. Ha nem jön be a hangja, lekiabálhatsz :taps:
Ugynézki talán viszik a yamahát, kezdetnek meghallgatom a tannoy f2-t.Hozzám a NAD-ot közelebb érzem, bár erről a kicsiről még csak olvastam, hallani még csak nagyobbat sikerült.
Valami érdemes kábet ajánlotok?
Klotz LY225T stúdiókábelt tudom ajánlani. Nincs 600 pénz métere, ebben az ársávban világbajnok vétel
Járt nálam már néhány kábel, olcsóbbak is, drágábbak is. Nagyon bele lehet bolondulni, ha elviszed magad. Ráadásul belépő ársávban lévő komponensekhez felesleges méregdrága madzagokat venni. Csak mert jó a reklámja, vagy mert más is olyat használ
Vegyél ebből 3 métert 1500 pénzért. Ez még a nem bánom, kipróbálom kategória. Ha nem jön be a hangja, lekiabálhatsz
PC - TOPPING E30 - NAD C 328 - EPOS M15.2 - Transparent - KLOTZ
tannoy mercurry f2 többet fog nyújtani egyáltalán mint a yamaha ns50? .. csak kérdezem, nem hallottam még.
Hangminőségben többet...De mehetsz minőségben jóval feljebb is, mert az apróban vannak jó hangdobozok most...