A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kösz, bízom hozzáértésetekben, marad a 4.2.
Próbáld meg meghallgatni!
Abban semmi izgalom sincs. :kiraly:
Neked nincs...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Kösz, bízom hozzáértésetekben, marad a 4.2.
Próbáld meg meghallgatni!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Na, jól ki lettem segítve. A leírt stílus sorrend fontossági sorrend is, tehát akkor felejtsük el a rockot, meg a komoly zenét. Jazzre meg világzenére melyik a jobb?
4.2F,ha a szobád nem nagyobb 25 nm-nél.
Na, jól ki lettem segítve. A leírt stílus sorrend fontossági sorrend is, tehát akkor felejtsük el a rockot, meg a komoly zenét. Jazzre meg világzenére melyik a jobb?
Urak! a Swans D3.2 BF és a Diva 4.2 F közül melyik jobb jazz, világzene, némi rock és komolyzene vonalra?
Szerintem a 3.2BF jobb rockzenére.
Komolyzenére meg a 4.2.
Urak! a Swans D3.2 BF és a Diva 4.2 F közül melyik jobb jazz, világzene, némi rock és komolyzene vonalra?
Egyértelműen a Diva 4.2. Viszont már csak a bemutatódarab van.
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Segítséget szeretnék kérni hangfal vásárlás terén, vagy iránymutatást. Tudom hogy nem egyszerű amit kérek, jelenleg HB1-et hallgatok etalon erősítővel táplálva, lp és cd forrásról. A HB1 erényeit és gyengéit átlépve váltani, amit hallgatok jazz, blues, és egy kis rock. Azért írok mert a közelemben nem sok lehetőség van információ szerzésre.
Az igazsághoz az is hozzátartozik hogy nem sok kereskedő nagy van itt.Talán 4-5.Viszont baromi közel van Hollandia és Franciaország és ott dögivel vannak hi-fi boltok!
Gondolom ott jelen vannak a kínai cuccok.
A Swan legnagyobb képviselője:SWANS EUROPE GmbH
Ide szállít:
Germany, Belgium, Netherlands, Luxembourg, Poland, Switzerland, Austria, France, Lithuania, Estonia, Latvia
Belgium
Érdekes mert én nem láttam itt még sehol egyik márkát se...
Az igazsághoz az is hozzátartozik hogy nem sok kereskedő nagy van itt.Talán 4-5.Viszont baromi közel van Hollandia és Franciaország és ott dögivel vannak hi-fi boltok!
A Swan legnagyobb képviselője:SWANS EUROPE GmbH
Ide szállít:
Germany, Belgium, Netherlands, Luxembourg, Poland, Switzerland, Austria, France, Lithuania, Estonia, Latvia
"Én sem értem, hogy jöttem a képbe"...()"mi elég sokat teszteltük a 3.5-öt"...
Nálatok megtalálhatóak a Jungson,vagy a Swans cuccok?
Ha igen,ott is német árak vannak?
Egy kereskedő próbálkozott itt kínai hi-fivel/high-enddel ,de nem jött be neki.
Akkoriban hallotam a Yarland-nek egy kis csöves integráltját amit még ajánlottam is neked beszerzésre.Nagyon egyben volt a hangja annak a kicsinek.
Az igazsághoz az is hozzátartozik hogy nem sok kereskedő nagy van itt.Talán 4-5.
Viszont baromi közel van Hollandia és Franciaország és ott dögivel vannak hi-fi boltok!
Akkoriban hallotam a Yarland-nek egy kis csöves integráltját amit még ajánlottam is neked beszerzésre.Nagyon egyben volt a hangja annak a kicsinek.
Az a baj,hogy sok cégnek nincs CE engedélye.
A Swans nem igazán tipikus kínai cég,de a Jungson az igen.
Azt tudom,hogy a német képviselet több országban teríti,mint mi is.
A Swans cuccokra mindenféle engedély meg van.
A Yarland egy nagyon pici cég.Szerintem nincs CE-je,de nem biztos.
Én sem értem, hogy jöttem a képbe...Mindenesetre mi elég sokat teszteltük a 3.5-öt...Nagyon sokféle rendszerben meglett hallgatva.Az egész Kecskeméti csapatnál megfordult..
Talán pont ezért.. Nem kell mindig paranoiásnak lenni...