Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jamo hangsugárzók
Jamo hangsugárzók
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
Most már nagyjából körvonalazódott, hogy milyen irányban kell keresgélnem.
Mivel most jelenleg nem találok a használt piacon nekem megfelelőt, ha esetleg a későbbiekben valaki tud eladót a lentebb tárgyalt típusokból (Center 160, Center 7.2, esetleg Center 100i), hálás lenék, ha dobna rám egy privátot!
Köszönöm!
Szia. Találtam neked! Csávó d200-nak írja de ez a center 200. Árból alkudj ha tudsz...én kicsit drágállom http://www.jofogas.hu/pest/Jamo_D570_es ... tm?first=1
Philips 55PFK7179
Asus G75vw
Cambridge Audio azur 651r
Orion HS 400(Jantzen audio mod.) 5.0
SVS SB12NSD
Diy kábelek
Jamo hangsugárzók
Sziasztok!
Budapesti Jamo Concert 8 tulajdonost keresek (kérem privátban levelét az illetőnek, előre is köszönöm!).
Üdv. TKR
- komarfamily
- V.I.P.
- Értékelés: 1069
Jamo hangsugárzók
Nalam is van par jamosag:)
Jamo hangsugárzók
Mégegyszer köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
Most már nagyjából körvonalazódott, hogy milyen irányban kell keresgélnem.
Mivel most jelenleg nem találok a használt piacon nekem megfelelőt, ha esetleg a későbbiekben valaki tud eladót a lentebb tárgyalt típusokból (Center 160, Center 7.2, esetleg Center 100i), hálás lenék, ha dobna rám egy privátot!
Köszönöm!
- szabo_pitty
- V.I.P.
- Értékelés: 96
Jamo hangsugárzók
Köszönöm a tanácsodat!
Megfontolom a Center 100i-t is. Valóban annak ugyanaz a magassugárzója, mint a frontoknak.
Egyedül a 10 centis középsugárzók miatt aggódom egy kicsit, hogy esetleg kevés lehet a nappali méretéhez (kb 28m2).
Közben tovább keresgéltem a neten és rájöttem, hogy lehet, hogy igazán a Center 160 passzolhat hozzá.
Ránézésre legalábbis hasonló a hangszórókészlete, mint a frontoké (persze tudom, hogy a "ránézés" nem minden, de jobb híján kénytelen vagyok erre támaszkodni).
Mondjuk jelenleg irreleváns a dolog, mert sem 100i-t, sem 160-at nem találok eladót.
Az én centeremben is, 10 cm-es hangszórók dolgoznak. Nem érzem kevésnek, 24 nm-en.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Jamo hangsugárzók
Sziasztok!
Ismeri valaki ezt a típust? Könnyen hozzá tudnék jutni egy párhoz.
Jamo Cornet 100iv
(Made in Denmark Long Term Power 200W Short Term Power 300W Impedance 8 Ohm)Zárt hangfal szerintem.
Zenére denon erősítővel mennyire lehet jó egy ilyen? Magas tartományok élvezhetőek, vagy inkább csak a mély dominál. Hangja nem kopogós?
A jamo s418-as frontoktól jobb valamivel?
Nekem az van. Én teljes mértékben meg vagyok elégedve vele.Nagy hangerőn van inkább elemében!
Philips 55PFK7179
Asus G75vw
SVS SB12NSD
Diy kábelek
Jamo hangsugárzók
Ohhh! Hálásan köszönöm!
Bár a google képtalálatai másfajta középsugárzókkal mutatják a Center 200-at, mint a tiéd.
A 7.2-re rákeresve viszont már ugyanazt.
Ha tudsz esetleg ilyen eladó centert, akkor szólj!
Igen.Nekem is 7.2 van. Szólok mindenképp. Tavasszal volt jófogáson 3 is eladó. Most egy se nyár óta...
Philips 55PFK7179
Asus G75vw
SVS SB12NSD
Diy kábelek
Jamo hangsugárzók
Ohhh! Hálásan köszönöm!
Bár a google képtalálatai másfajta középsugárzókkal mutatják a Center 200-at, mint a tiéd.
A 7.2-re rákeresve viszont már ugyanazt.
Ha tudsz esetleg ilyen eladó centert, akkor szólj!
Jamo hangsugárzók
Üdv urak!
Nem tudom, hogy mennyire aktív ez a topic (elég régen volt az utolsó hozzászólás), de azért megpróbálom, hátha kapok itt választ.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy (házimozira) a Jamo Cornet szériás frontsugárzókhoz melyik center illik?
Konkrétan Cornet 175 mellé keresnék hangban hozzáillő centert, de olyat, hogy "Cornet center" nem találok.
Ránézésre a Center 18 hangszórókészlete az, ami legjobban hasonlít a Cornet hangszóróira.
Szerintetek ez jó lehet hozzá?
Vagy van más javaslat?
A segítséget előre is köszönöm!
Szia! Center 200 vagy Center 7.2-nek is hívják. Ez a legnagyobb center a Cornet szériához. Legalábbis tudtommal. Nekem is Cornet szettem van
Philips 55PFK7179
Asus G75vw
SVS SB12NSD
Diy kábelek
Jamo hangsugárzók
Köszönöm a tanácsodat!
Megfontolom a Center 100i-t is. Valóban annak ugyanaz a magassugárzója, mint a frontoknak.
Egyedül a 10 centis középsugárzók miatt aggódom egy kicsit, hogy esetleg kevés lehet a nappali méretéhez (kb 28m2).
Közben tovább keresgéltem a neten és rájöttem, hogy lehet, hogy igazán a Center 160 passzolhat hozzá.
Ránézésre legalábbis hasonló a hangszórókészlete, mint a frontoké (persze tudom, hogy a "ránézés" nem minden, de jobb híján kénytelen vagyok erre támaszkodni).
Mondjuk jelenleg irreleváns a dolog, mert sem 100i-t, sem 160-at nem találok eladót.
- szabo_pitty
- V.I.P.
- Értékelés: 96
Jamo hangsugárzók
Üdv urak!
Nem tudom, hogy mennyire aktív ez a topic (elég régen volt az utolsó hozzászólás), de azért megpróbálom, hátha kapok itt választ.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy (házimozira) a Jamo Cornet szériás frontsugárzókhoz melyik center illik?
Konkrétan Cornet 175 mellé keresnék hangban hozzáillő centert, de olyat, hogy "Cornet center" nem találok.
Ránézésre a Center 18 hangszórókészlete az, ami legjobban hasonlít a Cornet hangszóróira.
Vagy van más javaslat?
Üdv!
Én, egy Center 100i-vel tennék próbát. A kép alapján, legalább, a magas-sugárzójuk, egyforma. Ez ugye, fontos szempont, egy surround rendszerben.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
- komarfamily
- V.I.P.
Jamo hangsugárzók
Üdv urak!
Vagy van más javaslat?
Sajnos ezt a szeriat nem ismerem de remeljuk lesz itt valaki aki hallotta/birtokolta mar.
Jamo hangsugárzók
Üdv urak!
Vagy van más javaslat?
- komarfamily
- V.I.P.
Jamo hangsugárzók
Kérhetek bővebbet?
igen kerek meg par napot mert nem sok idom volt eddig. Szigony kollegara varok...
- hubee
- V.I.P.
- Értékelés: 150
Jamo hangsugárzók
Ár/érték alapján az eddigi legjobb amit birtokolhatok...de majd a concert 8 után bővebbet
Kérhetek bővebbet?
Jamo hangsugárzók
Nem mindenki tud es hajlando szazezreket kolteni erre a hobbira es ebben az arkategoriaban azert eleg eletkepes megoldas sokak szamara de termeszetesen egyeni izles kerdese minden. Anno engem ez a classic 6 paros inditott el egy pio stereo erosito kisereteben persze abban nem rezonalt a keresztvalto lapkaja es mivel elso tulajos volt igy illesztesi hezagok sem voltak rajta.
Teljesen egyetértek.
A Classic 6 nekem is az elsők között volt majd' 20 éve (újként vettem én is).
Annak idején örültem volna némi figyelmeztetésnek erre a termékre vonatkozóan, s akkor nem járok pórul vele. Ezért is írtam le mindezt.
- Indy
- V.I.P.
- Értékelés: 1633
Jamo hangsugárzók
Egy diszkós srácnak adtam el, aki - még néhány mélysugárzó beépítésével - át akarta alakítani.
Milyen érdekes... Az általam ismert Classic 8 is már egy utazó diszkóban tengeti napjait...
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
- komarfamily
- V.I.P.
Jamo hangsugárzók
Bocs a duplázásért, de ide is bemásolom a véleményem, mert igazából itt a helye:
Nekem anno Classic 6 párosom volt egy rövid ideig. A keresztváltó lapkája rezonált benne, a műanyag borítású bútorlap dobozon illesztési hézagok voltak, a hangját inkább hagyjuk. Szerintem nem ér pénzt.
Egy diszkós srácnak adtam el, aki - még néhány mélysugárzó beépítésével - át akarta alakítani.
A Lauratet nem ismerem.
Nem mindenki tud es hajlando szazezreket kolteni erre a hobbira es ebben az arkategoriaban azert eleg eletkepes megoldas sokak szamara de termeszetesen egyeni izles kerdese minden. Anno engem ez a classic 6 paros inditott el egy pio stereo erosito kisereteben persze abban nem rezonalt a keresztvalto lapkaja es mivel elso tulajos volt igy illesztesi hezagok sem voltak rajta.
Jamo hangsugárzók
Bocs a duplázásért, de ide is bemásolom a véleményem, mert igazából itt a helye:
Nekem anno Classic 6 párosom volt egy rövid ideig. A keresztváltó lapkája rezonált benne, a műanyag borítású bútorlap dobozon illesztési hézagok voltak, a hangját inkább hagyjuk. Szerintem nem ér pénzt.
A Lauratet nem ismerem.
- komarfamily
- V.I.P.
Jamo hangsugárzók
Egy baratomnak van classic 6 es azert az arert szerintem nagyon jo hangsugarzo. Foleg miutan kapott egy kis tuningot es egy regi nad erositovel nagyon szepen zenel!
- Indy
- V.I.P.
- Értékelés: 1633
Jamo hangsugárzók
Üdv!
A héten meghallgatok egy Classic 8 párost ha minden jól megy, viszont előzetesbe egy néhány külső véleményt, tapasztalatot, típus ismertetést, még szívesen fogadnék. Illetve, hogy nevezhető e feljebb lépésnek (egyáltalán van e értelme) a JMLab Laurateről való váltás.
Előre is köszönet.
Három rendszerben hallottam a Classic 8-at. Kell neki a hely, én 25 nm alá nem vinném. Erőteljes, de rossz minőségű basszus, átlagos, még éppen hallgatható középtartomány, talán a dómja az, amit hosszabb távon is elviselnék. Kedveli a combos erősítőt, a három rendszer közül egy csúcs Pioneer házimozi erősítővel találtam a leghallgathatóbbnak (Rotel és MF volt a másik két vas).
Gondolom ezekből kiderül, egyáltalán nem lopta be magát a szívembe.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
- Garfield92
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 2
Jamo hangsugárzók
Üdv!
A héten meghallgatok egy Classic 8 párost ha minden jól megy, viszont előzetesbe egy néhány külső véleményt, tapasztalatot, típus ismertetést, még szívesen fogadnék. Illetve, hogy nevezhető e feljebb lépésnek (egyáltalán van e értelme) a JMLab Laurateről való váltás.
Előre is köszönet.
Előre is köszönet.
Lemezjátszó: Akai AP-100 C
CD Lejátszó: Denon DCD-625
Sztereó erősítő: Nad C325 BEE
Phono: Cambridge Audio 551 P
TV: Samsung UE58 MU6122 UHD
Hangsugárzók: Bowers & Wilkins DM 603 S2
CD Lejátszó: Denon DCD-625
Sztereó erősítő: Nad C325 BEE
Phono: Cambridge Audio 551 P
TV: Samsung UE58 MU6122 UHD
Hangsugárzók: Bowers & Wilkins DM 603 S2
- komarfamily
- V.I.P.
Jamo hangsugárzók
Ár/érték alapján az eddigi legjobb amit birtokolhatok...de majd a concert 8 után bővebbet
Jamo hangsugárzók
Jamo Cornet 20 IV
- komarfamily
- V.I.P.
Jamo hangsugárzók
Azért van ott más is:
http://www.whathifi.com/jamo/r907/review
Sajnos az újat nem hallottam de a dizájn nem a szívem csücske.
Azért aki ismeri a márkát alaposabban az talál magának csemegét de valószínű, hogy nem az "s" sorozatból.