Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
	Polkaudio
- 
				Vendég

Polkaudio
A kioltás is oka lehet a mélyek hiányának...magyarán szólva akusztikailag kellene a lehető legjobb megoldást megtalálni.És ha nem jársz sikerrel, csak ezek után keresgélni más készüléket. :kiraly:

Polkaudio
Mivel hajtod a 880-at?
Jungson JA 66C
Remélem nem haragszol,hogy ezt a kis részt beidézem a leveledből:
" mi lenne ha illesztenék ezekhez egy mélyládát. Nem mintha kevesellném a mély hangokat, csak hallgatok olyan elektronikus zenéket ahol jó lenne ha kicsit lejebb menne az egész. "
Ezt csak azért idéztem be,hogy lehessen érteni,mihez kell több mély hang.
Ha ez az igény,akkor venni kell egyet.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Polkaudio
Persze lehet, hogy az erősítőt kéne lecserélni. Csak hát egyik megoldás se egy egyszerű folyamat de majd alakul a dolog :kiraly:

- 
				Vendég

Polkaudio
a két doboz nagyon nem egy kategória, de árban sem .
S a válasz igen, feljebb lépnél. De sok minden szóba jöhetne még.
Tetszenek ezek a beírások.
Melyik típusra gongolsz?
Melyiket próbáltad ki?
nekem meg egyáltalán nem tetszett ez a biztos feljebb lépnél szöveg...De inkább nem kommentáltam :kiraly: Épp ezért kérdeztem melyik 880 dobozról van szó...
Polkaudio
Tetszenek ezek a beírások.
Melyik típusra gongolsz?
Melyiket próbáltad ki?
Én most adtam el egy Polk dobozt.
Na az aztán nagyon gagyi volt.Annyit megér,amennyiért eladtam,de egy fillérrel sem többet.
Webáruház:
- 
				Vendég

Polkaudio
Mivel hajtod a 880-at?
Jungson JA 66C
Nem tudom, h a kis Jungson hogy dolgozik a hangdobozzal , de sokan keveslik az erősítő mélyeit.Elképzelhető, h nálad sem a doboz a ludas.Mindenesetre meglesnék egy más összeállítást.Próbálj ki valami más erősítőt a dobozoddal.
Polkaudio
Mivel hajtod a 880-at?
Jungson JA 66C
Polkaudio
Arról nem beszélve, h van akik kimondottan nem szeretik a POLK hangzási karakterét.Én sem dobtam tőle hátast.Nem rossz doboz, de hírül sem hozza az árát.Arról nem beszélve , h a frekimenetben van egy hatalmas beesése ennek a szériának.Legalábbis az RTí -nek volt és kellemetlen hangot adott magából.Ez olyan 80-100 hz környékén lehetett..
Mint írtam 880, nem 880A de úgyis az dönt ha meghallgatom. Addíg úgyse tudom azt mondani, hogy ez jobb vagy az jobb amíg meg nem hallgatom csak érdeklődöm, hogy egyáltalán érdemes e belekezdeni ilyesmibe. Amúgy hallgatok olyan elektronikus zenéket amiben bizony picit hiányzik az alja a produkciónak. De hát nem vagyunk egyformák :kiraly:
- 
				Vendég

Polkaudio
Arról nem beszélve, h van akik kimondottan nem szeretik a POLK hangzási karakterét.Én sem dobtam tőle hátast.Nem rossz doboz, de hírül sem hozza az árát.Arról nem beszélve , h a frekimenetben van egy hatalmas beesése ennek a szériának.Legalábbis az RTí -nek volt és kellemetlen hangot adott magából.Ez olyan 80-100 hz környékén lehetett..

- 
				Vendég

Polkaudio
Na akkor nálatok valami nem stimmel, ugyanis a CAV-nak igenis ott az alja amennyire kell.Csak lehet nem jól van installálva.Az meg, h előrébb jut -e a polk dobozzal, szubjektív...Ja 880 vagy 880A mert nem mindegy...

- BÓTAJÓZSEF
 - V.I.P.

- Értékelés: 250

Polkaudio
a két doboz nagyon nem egy kategória, de árban sem .S a válasz igen, feljebb lépnél. De sok minden szóba jöhetne még.
Tudom, hogy sokminden szóba jöhetne még... ez csak egy ötlet, igazán nincs semmi bajom a CAV-al sőt nagyon is tetszik :lol!: (kicsit mélyebbre mehetne az igaz)
Csak hát ez egy ilyen sport azt hiszem
Amúgy (tudom butaság) de nekem a szoba dísze a doboz így szeretnék mindenképp tetszetőset is ha már van miből válogatni, jelenleg ez tetszik.
természetesen a szoba dísze a doboz. A Cavnak nincs meg az alja meg a teteje, de kategóriájában egyiknek sincs, tehát ez nem lehúzás.
Naim-ZU
						Polkaudio
a két doboz nagyon nem egy kategória, de árban sem .S a válasz igen, feljebb lépnél. De sok minden szóba jöhetne még.
Tudom, hogy sokminden szóba jöhetne még... ez csak egy ötlet, igazán nincs semmi bajom a CAV-al sőt nagyon is tetszik :lol!: (kicsit mélyebbre mehetne az igaz)
Csak hát ez egy ilyen sport azt hiszem
Amúgy (tudom butaság) de nekem a szoba dísze a doboz így szeretnék mindenképp tetszetőset is ha már van miből válogatni, jelenleg ez tetszik.
- BÓTAJÓZSEF
 - V.I.P.

- Értékelés: 250

Polkaudio
Sziasztok!
Egy kérdés... eredetileg terveztem, egy sub illesztését a rendszerembe, hogy mélyebbre menjen. Ami lényeges: CAV DP880 dobozról van szó. Közben elkezdtem nézegetni más dobozokat is.. szerintetek egy RTi A7 mennyivel tudna többet nyújtani a CAV-nál? Mindenképp szeretnék feljebb lépni ha már veszek másik dobozt... érdemes ezen elgondolkoznom?
Naim-ZU
						Polkaudio
Sziasztok!
Egy kérdés... eredetileg terveztem, egy sub illesztését a rendszerembe, hogy mélyebbre menjen. Ami lényeges: CAV DP880 dobozról van szó. Közben elkezdtem nézegetni más dobozokat is.. szerintetek egy RTi A7 mennyivel tudna többet nyújtani a CAV-nál? Mindenképp szeretnék feljebb lépni ha már veszek másik dobozt... érdemes ezen elgondolkoznom?
Polkaudio
Sziasztok!Hogyan lehet kiszedni az erősítőt a polkaudio PSW110-es mélynyomóból.
Szeretném kideríteni hogy mi zörög benne. A 10 db csavart már eltávolítottam belőle , de meg se moccan .
Elvileg ki kellene jöjjön csak lehet nagyon passzos a helye..Ha semmiképp nem akar akkor vedd ki a hangszórót és azon az oldalon less bele..
Az a baj hogy a hangszórót sem tudom kivenni , mert elötte ott van védőrács amit úgyszintén nem tudok kivenni. Valami ötlet esetleg hogy hogy lehetne eltávolitani a rácsot úgy hogy ne karcoljam vagy sértsem fel a burkolatot.
A rácsot sokan belegelik, pedig kilehet venni Oldalt óvatosan belenyúlsz a kis résekbe a lyukakba a rácson, és elkezded kifele húzogatni kőrbe-kőrbe...Simán csak bele van tolva...
Kösz szépen a segítséget, sikerült leszedni a rácsot és egy vaskos bottal kiütni az erősítőt , kiderült hogy mi okozta a rezgéseket , az erősítő tápegysége rosszul volt felfogatva az egyik csavart félrecsavarozták és nem szorította le rendesen a tápot.
Még egyszer köszi a gyors segítséget.
- 
				Vendég

Polkaudio
Szeretném kideríteni hogy mi zörög benne. A 10 db csavart már eltávolítottam belőle , de meg se moccan .
Elvileg ki kellene jöjjön csak lehet nagyon passzos a helye..Ha semmiképp nem akar akkor vedd ki a hangszórót és azon az oldalon less bele..
Az a baj hogy a hangszórót sem tudom kivenni , mert elötte ott van védőrács amit úgyszintén nem tudok kivenni. Valami ötlet esetleg hogy hogy lehetne eltávolitani a rácsot úgy hogy ne karcoljam vagy sértsem fel a burkolatot.
A rácsot sokan belegelik, pedig kilehet venni Oldalt óvatosan belenyúlsz a kis résekbe a lyukakba a rácson, és elkezded kifele húzogatni kőrbe-kőrbe...Simán csak bele van tolva...
Polkaudio
- 
				Vendég

Polkaudio
Polkaudio
Sziasztok!
Hogyan lehet kiszedni az erősítőt a polkaudio PSW110-es mélynyomóból.
- 
				Vendég

Polkaudio
Minden téren más, ezt hallani kellene.Mások a mélyei a közép és magas szekció aránya is más.Nem tudom , h kellene ezt szavakba önteni, ezt úgy a legjobb ha meghallgatod.Annyira más, h nem tudom mit kellene kiemeljek belőle. De ha megkapod megfogod hallani. :lol!:

Polkaudio
Teljesen más a 2 doboz hangja, kialakítása és a hangszórók típusa és a váltó miatt is.
na meg a nevük is más. :-)
pár konkrét tapasztalat?