Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
CAV hangfalak
CAV hangfalak
Én is tapasztaltam a magas hangok hiányosságát!Nekem Számitógép van az erősítőre kötve akkor lehet az a probléma?
CAV hangfalak
Megérkezett a DP880A-m! Hihetetlen a hangja. Egyedül a magas hangokban lehetne kicsit erősebb. A hivox tuning ezt orvosolná vajon? Ahogy olvastam nem változtatnak nagy mértékben semmin szóval itthon is elvégezehtő a tuning? Egy márkatársal már fontolóra vettük a dolgot.
Először próbálj szerezni egy nagyon jó CD lemezt,utána tuningoltasd.
Lehet,hogy a forrással van a gond.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
CAV hangfalak
Én igen jókat olvastam a Hivox féle tuningról!Gondolom ők felvannak szerelve mindenféle cuccal!Én is gondolkodom a tuningon!Kiváncsi lennék egy tunigolt 880 A hangjára dehát azért felmenni pestre elég körülményes lenne!
-
Vendég
CAV hangfalak
Megérkezett a DP880A-m! Hihetetlen a hangja. Egyedül a magas hangokban lehetne kicsit erősebb. A hivox tuning ezt orvosolná vajon? Ahogy olvastam nem változtatnak nagy mértékben semmin szóval itthon is elvégezehtő a tuning? Egy márkatársal már fontolóra vettük a dolgot.
Egy kis hozzáértéssel és mérésekkel otthon is elvégezhető...De ha nem csináltál még és mérni sem tudsz akkor célszerű szakemberre bízni...A Hivox-nál megcsinálják...
- 2Fast
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
CAV hangfalak
Erősítő:Harman/Kardon AVR 355 Front: Monitor Audio Silver Rx8, CAV DC88A+DS88A, Sub: Yamaha SW320
Stereo: Cambridge Audio A300, Sound Art W2
PC i7 4770K, R7 250x, 6,0TB+
TV: Samsung UE55KU6500
Stereo: Cambridge Audio A300, Sound Art W2
PC i7 4770K, R7 250x, 6,0TB+
TV: Samsung UE55KU6500
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
CAV hangfalak
A Metallica - Death Magnetic is ott van a toppon.Végre magukra találtak a fekete album óta.
Bocs az OFF-ért!
OFFTOPIC:
Úgy érzem hogy hosszú idő után sikerült összekaparni magukat és vissza találtak a "zenéhez".Aminek igen csak örülök. :lol!:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
CAV hangfalak
Hali! Végre valaki aki metált is hallgat Én a tesóját vettem meg a DP-880. Nagyon tudja a jó minőségű hardrockot és powermetalt. :lol!: Elégedett vagyok :lol!: A rock zenét nem csak JBL és Cerwin Wega hangsugárzókon lehet hallgatni :lol!: De a Vaya Con Dios és Sarah Brightman is remekül szól rajta
Honnan veszed,hogy senki nem hallgat itt metál zenét?
így van, vagyunk azért egy páran, akik hallgatnak.
Sok kimagasló hangzású metál van: Morbid Angel, Nevermnore, Psychotic Waltz... :kiraly:
A Metallica - Death Magnetic is ott van a toppon.
Végre magukra találtak a fekete album óta.
Bocs az OFF-ért!
CAV hangfalak
Honnan veszed,hogy senki nem hallgat itt metál zenét? :lol!:
OFFTOPIC:
Neha nalam is becsuszik egy kis Dream Theater, Nickelback es hasonlok. :lol!:
Én az ACDC-t imádom.
Az metál?
Asszem Hard Rock.
De nagyon ott van!
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
CAV hangfalak
Hali! Végre valaki aki metált is hallgat Én a tesóját vettem meg a DP-880. Nagyon tudja a jó minőségű hardrockot és powermetalt. :lol!: Elégedett vagyok :lol!: A rock zenét nem csak JBL és Cerwin Wega hangsugárzókon lehet hallgatni :lol!: De a Vaya Con Dios és Sarah Brightman is remekül szól rajta
így van, vagyunk azért egy páran, akik hallgatnak.
Sok kimagasló hangzású metál van: Morbid Angel, Nevermnore, Psychotic Waltz... :kiraly:
Naim-ZU
CAV hangfalak
Nekem inkább hard rock. :lol!:
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
CAV hangfalak
OFFTOPIC:
Én az ACDC-t imádom.
Az metál?
Webáruház:
CAV hangfalak
OFFTOPIC:
SB Classic > H/K970LE > CAV DP880A
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
CAV hangfalak
OFFTOPIC:
"Metált birod?"Bírom há... :lol!: :lol!: :lol!:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
CAV hangfalak
Hali! Végre valaki aki metált is hallgat Én a tesóját vettem meg a DP-880. Nagyon tudja a jó minőségű hardrockot és powermetalt. :lol!: Elégedett vagyok :lol!: A rock zenét nem csak JBL és Cerwin Wega hangsugárzókon lehet hallgatni :lol!: De a Vaya Con Dios és Sarah Brightman is remekül szól rajta :kiraly:
CAV hangfalak
Nekem kb. 1 hónapja vannak meg a DP880A dobozok.Még nem merek írni semmit a hangjáról, mert az erősítő nincs meg hozzá; csak egy átmeneti Dynavox CS-PA1 -el szól.
Amit hallgatok rajta ebben a konfigban: metallica, motörhead, manowar...
Nagyon tetszik már most is a hangja.
A H/K132-es erősítőm a jövő héten érkezik. Remélem még nagyobb élményről fogok tudni beszámolni.
Én nem ismerem más dobozok hangzását, de a DP880A már most is meggyőzött. :lol!:
Hali! Végre valaki aki metált is hallgat Én a tesóját vettem meg a DP-880. Nagyon tudja a jó minőségű hardrockot és powermetalt. :lol!: Elégedett vagyok :kiraly: A rock zenét nem csak JBL és Cerwin Wega hangsugárzókon lehet hallgatni :lol!: De a Vaya Con Dios és Sarah Brightman is remekül szól rajta
CAV hangfalak
Nekem kb. 1 hónapja vannak meg a DP880A dobozok.Még nem merek írni semmit a hangjáról, mert az erősítő nincs meg hozzá; csak egy átmeneti Dynavox CS-PA1 -el szól.
A H/K132-es erősítőm a jövő héten érkezik. Remélem még nagyobb élményről fogok tudni beszámolni.
Én nem ismerem más dobozok hangzását, de a DP880A már most is meggyőzött. :lol!:
:kiraly: :lol!:
:lol!:
CAV hangfalak
Ha valakit érdekel esetleg, meg lehet hallgatni a DP880A általunk tuningolt verzióját nálunk...
Majd tuningoltatunk a két új típusból is 1-1 mintát.
Webáruház:
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5288
CAV hangfalak
Ha valakit érdekel esetleg, meg lehet hallgatni a DP880A általunk tuningolt verzióját nálunk...
CAV hangfalak
A H/K132-es erősítőm a jövő héten érkezik. Remélem még nagyobb élményről fogok tudni beszámolni. :kiraly:
:lol!: :lol!:
TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3
CAV hangfalak
Nekem kb. 1 hónapja vannak meg a DP880A dobozok.
Még nem merek írni semmit a hangjáról, mert az erősítő nincs meg hozzá; csak egy átmeneti Dynavox CS-PA1 -el szól.
A H/K132-es erősítőm a jövő héten érkezik. Remélem még nagyobb élményről fogok tudni beszámolni. :lol!:
CAV hangfalak
Kb két hónapja vannak meg a 880A-sok, mit mondjak audio cd zenén tudják igazán kifutni magukat, mozit lazán viszik.Akartam egy irományt készíteni a hangjukról, mert már be vannak járatva, de inkább!! hallgatom a zenét.
:lol!:
Amit hallgatok mostanság:Seal, Beyonce,Sting, Tina Turner, Kelly Rowland
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721