Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mélysugárzók

Laccee
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Laccee »

Nos,ha már a cav-ok vannak porondon, akkor én is emliteném a w310-et, korrekt tájékoztatást adott telefonon át is ATC BP

Elméletileg a szürője nem vág elég meredeken,ezért olyan erősítőkhöz ajánlott,ami levágja a sub felső tartományát.
Nos, nekem JA-66C-m van,szóval nem rendelkezik sub kimenettel,hanem a hangkártyám (Soundblaster Xfi XtremeGamer) mélykimenetéről használnám zenére.
Szerintetek ennél a hangkarinál lehet állitani a vágást? Vagy nem? Hétvégén leszek csak annál a gépnél.

Clide, próbáltad csak a saját szüröjével,vagy nem?

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: KÉTBÉ »

Üdv!Én is most állok Sub vásárlás előtt, és most hogy olvasgattam lehet, hogy CAV W310-t fogok venni.
És ez mennyire szólna jól egy 18nm szobában, és egy Polk Audio M50, CS1, M30 társaságában?

Háááát...
Lehet, hogy oda már sok, 25-ös a korongja...

A 20-as az meg már nem lenne kevés.
Én szeretem ha a mély kicsit megmozgat.

Meg én szeretem az átlagosnál kicsivel hangosabban hallgatni a filmet meg zenét.

Hallgasd meg. Merre laksz?

ATC Jászberény, 30/6362061

Bemutatóterem

ATC Webáruház

Polk87
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Polk87 »

Üdv!Én is most állok Sub vásárlás előtt, és most hogy olvasgattam lehet, hogy CAV W310-t fogok venni.
És ez mennyire szólna jól egy 18nm szobában, és egy Polk Audio M50, CS1, M30 társaságában?

Háááát...

A 20-as az meg már nem lenne kevés.
Én szeretem ha a mély kicsit megmozgat.

Meg én szeretem az átlagosnál kicsivel hangosabban hallgatni a filmet meg zenét.
TV: LG 32LG2000, ERŐSÍTŐ: Denon AVR-1610, HANGFALAK: Front: Polk Audio Monitor 50, Center: Polk Audio CS1, Surround: Polk Audio Monitor 30, Sub: CAV W310.

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: clide »

Háááát...

Vagy Kedves Fórumtársaim mindjárt megcáfolnak...

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Háááát...

Polk87
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Polk87 »

Üdv!
Én is most állok Sub vásárlás előtt, és most hogy olvasgattam lehet, hogy CAV W310-t fogok venni.
TV: LG 32LG2000, ERŐSÍTŐ: Denon AVR-1610, HANGFALAK: Front: Polk Audio Monitor 50, Center: Polk Audio CS1, Surround: Polk Audio Monitor 30, Sub: CAV W310.

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Ezt jól megoldottátok, jó kis fórum ez
Egyetértek!

peterstar
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: peterstar »

Sziasztok!

Tudnátok olyan aktív sub-ot ajánlani aminek magas szintű bementei és kimenetei vannak? Kis szélessávú dobozokat szeretnék megtámogatni vele, elsősorban zenén.
Köszönöm!

ulyses
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: ulyses »

Absolut Recommended!!   
Ez majdenm olyan mint egy THX minősítés
Köszi a beszámolót! Ezt jól megoldottátok, jó kis fórum ez
PROJ:Mitsubishi HC3100 - HTPC:HP Microserver+RadeonHD5450 - REC:Yamaha RX-V563 - MP:Squeezebox Duet - CD:Yamaha CDX-396 - DVD:Yamaha DVD-S663 - FRONT:Dali C6+Soundcare Superspike - CENTER:Dali Cc - SURROUND:Dali C1 - SUB:Dali Concept Sub - KÁBEL:Audioquest X/Forest HDMI, Neotech 1440BI/Mono, Profigold PGA42 - FÜLES:HD555,HD202 - GITÁR:Yamaha F310 :-)

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

Köszi a beszámolót!

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Szóval CAV W310...
Az igazat megvallva két jelölt maradt a végére. (Polk PSW110 és ez)
Nagyon nagy szerencsém volt, mert ATC-től elvihettem A CAV-ot Streamaudio-hoz, hogy összevessem a 2-t. (Ezúton is utólagos köszönet mindkét fél igen korrekt hozzáállásáért és a segítségükért).
Hulk-kal demóztunk (szokásos csatajelent...)
Tehát a körülmények ugyanolyanok voltak és meg kell mondjam, hogy CAV barátunk nyert, mert végig azt éreztem a "keményebb" jeleneteknél, hogy több tartalék van benne. Érezhetően bírta a strapát, betöltötte a teret, nem volt vége és ami igazán tetszett, hogy gyors és pontos volt. Próbálgattuk különböző beállításokkal, de mindvégig bizonyította, hogy egy nagyon jó kis sub.
Azóta már kis birodalmamban tevékenykedik és kipróbáltam többféle módon, helyen.
Ami még a próbán túl plusz, hogy zenei feladatokat is kapott már és ez volt az igazi meglepetés: gyors, pontos, nem tolakodó, egyszóval szépen egészíti ki a frontokat.
És ez az ami nekem igazán fontos volt zenén. Nem azért akartam subot, hogy falat bontsak, hanem egy kiegészítő funkciót szántam neki és ez úgy érzem maximálisan bejött. Persze még bejáratás alatt van, egyelőre fél hangerőn és így is remek teljesítményt nyújt, nem is tudom mi lesz ha egyszer feltekerem... :kiraly:

Összegzésként annyit mondhatok, hogy ebben az árkategóriában egy nagyon jó darab (főleg most, hogy mennyibe kerül), aki hasonló paraméterű helyiségbe szánja, hasonló céllal, mint én, csak bátran!
Absolut Recommended!!

U.i.: Nagy UP mégegyszer ATC Bp-nek és a Streamaudionak!

nemesis72
Isten Hozott! :)

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: nemesis72 »

Köszönöm mindenkinek a segítséget és sok privát üzenetet, ahol szintén segítségemre tudtatok lenni. Végül is nagyon jó árban azaz 38 ezerért hozzá jutottam egy Wharfedale PC10+ -hoz. Külsejéről meg sem lehet mondani, hogy 1,5 éves, gyönyörű egy darab.
A padlóvázát remélem nem vetted meg hozzá... Azaz: jó zenélést!

Nem pedig próbáltam alkudozni!

nebulo5
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 56

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: nebulo5 »

Köszönöm mindenkinek a segítséget és sok privát üzenetet, ahol szintén segítségemre tudtatok lenni. Végül is nagyon jó árban azaz 38 ezerért hozzá jutottam egy Wharfedale PC10+ -hoz. Külsejéről meg sem lehet mondani, hogy 1,5 éves, gyönyörű egy darab.
A padlóvázát remélem nem vetted meg hozzá... Azaz: jó zenélést!
Üdv: nebulo

nemesis72

Mélysugárzók

jános bácsi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 132

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: jános bácsi »

Sziasztok! 
A tapasztalatotokra és véleményeteket szeretném kérni.

Nem olyan régen kaptam kölcsön egy nagyon alap sub-ot(HECO astron8a) házimozimhoz. Persze nagyon örülök neki, mert egy teljesen új hangzás élményben részesít, amit eddig nem is gondoltam volna.
Azt tudnotok kell, hogy 90%-ban mozi és 10%-ban zene hallgatás miatt működik a rendszer és az erősítő ami csatornánként 105 watt-ot ad le, negyed hangerőnél nincs jobban meghajtva (gyerkek, asszony, szomszéd).

Most ott állok, hogy szeretnék venni egy sub-ot, rengeteget olvastan szakmai cikkeket házimozi oldalon, fórumokon és ide írányítottak hozzátok.

A szoba 75 köbméteres és a centertől kb. 3 méterre ülők.

Két típust néztem ki:
Polkaudio sw110 és a JBL ES150P.

Ha jól érzem az általam leírtak alapján a JBL 300Wattos folyamtos teljesítmény totálisan túlméretezett lenne, igaz? A Polkaudio 110-ről jókat olvastam.

Természetesen más márka is érdekel de 60-70 ezer Ft-om van a sub-ra.

Nagyon kiváncsi lennék a véleményetekre, segítségeteket és válaszotokat meg előre is köszönöm.

Esetleg meg lehetne nézni -hallgatni- az ms-audio-nál a Dragon A Dream 2 szubot.
54.600 Ft, 30 centis hangszóró, 18 kg, 150 W

Laccee
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mélysugárzók

Szintén nagyon várom a beszámolót lassan eljön az akció vége

ulyses
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: ulyses »

Nemsokára írok róla beszámolót.
yes please ... már lassan aludni sem tudok
PROJ:Mitsubishi HC3100 - HTPC:HP Microserver+RadeonHD5450 - REC:Yamaha RX-V563 - MP:Squeezebox Duet - CD:Yamaha CDX-396 - DVD:Yamaha DVD-S663 - FRONT:Dali C6+Soundcare Superspike - CENTER:Dali Cc - SURROUND:Dali C1 - SUB:Dali Concept Sub - KÁBEL:Audioquest X/Forest HDMI, Neotech 1440BI/Mono, Profigold PGA42 - FÜLES:HD555,HD202 - GITÁR:Yamaha F310 :-)

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Nagyon kiváncsi lennék a véleményetekre, segítségeteket és válaszotokat meg előre is köszönöm.

A Polk jó választás lehet, már rengetegen megírták, hogy miért. Keresgélj egy kcsit, olvasd el a véleményeket...
Amit még ebben az ársávaban ajánlani tudok, az a CAV W310, nagyon korrekt a doboz,
szerintem nagyon jó vétel és ami nem mellékes, zenén is megállja a helyét...
Nemsokára írok róla beszámolót.

nemesis72

Mélysugárzók

Sziasztok!

A tapasztalatotokra és véleményeteket szeretném kérni.

Nem olyan régen kaptam kölcsön egy nagyon alap sub-ot(HECO astron8a) házimozimhoz. Persze nagyon örülök neki, mert egy teljesen új hangzás élményben részesít, amit eddig nem is gondoltam volna.
Azt tudnotok kell, hogy 90%-ban mozi és 10%-ban zene hallgatás miatt működik a rendszer és az erősítő ami csatornánként 105 watt-ot ad le, negyed hangerőnél nincs jobban meghajtva (gyerkek, asszony, szomszéd).

Most ott állok, hogy szeretnék venni egy sub-ot, rengeteget olvastan szakmai cikkeket házimozi oldalon, fórumokon és ide írányítottak hozzátok.

A szoba 75 köbméteres és a centertől kb. 3 méterre ülők.

Két típust néztem ki:
Polkaudio sw110 és a JBL ES150P.

Ha jól érzem az általam leírtak alapján a JBL 300Wattos folyamtos teljesítmény totálisan túlméretezett lenne, igaz? A Polkaudio 110-ről jókat olvastam.

Vendég

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Akinek Polk Audio psw110 szubja van, tegye már meg nekem , és mérje meg, h milyen hosszú reflexcsövet tettek bele. 
Köszönöm...

25,5cm hosszú a reflexcső a polkaudio psw 110-es sub-ban.

Köszönöm szépen....

beni89
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 2

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: beni89 »

Akinek Polk Audio psw110 szubja van, tegye már meg nekem , és mérje meg, h milyen hosszú reflexcsövet tettek bele. 
Köszönöm...

25,5cm hosszú a reflexcső a polkaudio psw 110-es sub-ban.

Vendég

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Clide a jóval nagyobb és izmosabb 310-est hasonlította a Polkhoz, Te a 300-ast próbáltad anno...
Tudom, de a kérdés a 300-ról szólt.

De kíváncsi lennék azok véleményére is, akik most vettek ilyen szubot. Túl csöndben vannak.

Laccee
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mélysugárzók

Tehát ha jól veszem ki, akkor a 310 nektek bejött zenére is? Tudott pontos lenni,nem túl búgós?

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

CAV W300-ról mi a véleményetek? Valaki hallotta már? Mondjuk egy Polk PSW 110-hez képest?
Úgy látszik egyedül vagyok azzal, hogy nekem nem jön be. Az aluláteresztő szűrője nem túl hatásos, nagyon "felmegy" a szub. Kb 50 Hz alatt meg nem tiszta, hanem torz, olyan mintha berezonálna benne valami. Lehet, hogy hibás darabot próbáltam? Vagy csak más nem próbálta ki szinusz jelekkel?

Clide a jóval nagyobb és izmosabb 310-est hasonlította a Polkhoz, Te a 300-ast próbáltad anno...

Így van!

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

CAV W300-ról mi a véleményetek? Valaki hallotta már? Mondjuk egy Polk PSW 110-hez képest?
Úgy látszik egyedül vagyok azzal, hogy nekem nem jön be. Az aluláteresztő szűrője nem túl hatásos, nagyon "felmegy" a szub. Kb 50 Hz alatt meg nem tiszta, hanem torz, olyan mintha berezonálna benne valami. Lehet, hogy hibás darabot próbáltam? Vagy csak más nem próbálta ki szinusz jelekkel?

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”