Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tannoy
Tannoy
Valakinek van esetleg doboz rajza a Tannoy M2 -ről??
Mit szeretnél tudni, nekem az van, lehet tudok segíteni....
Szeretnék építeni egy M2 DIY dobozt és ehhez kellenének a méretek. Igazából a belsejével vagyok gondba ,mert nem tudom,hogy vannak e benne merevítések.
Nincs benne semmi, de attól a belső oldalakra te tehetsz...Ha kell akkor lemérem és lediktálom priviben az adatokat...
Előre is köszönöm!
Privi ment, ha valami nem tiszta majd írsz vissza
Tannoy
Szeretnék építeni egy M2 DIY dobozt és ehhez kellenének a méretek. Igazából a belsejével vagyok gondba ,mert nem tudom,hogy vannak e benne merevítések.
Nincs benne semmi, de attól a belső oldalakra te tehetsz...Ha kell akkor lemérem és lediktálom priviben az adatokat...
Előre is köszönöm!
Tannoy
Tannoy
Tannoy
Ha valakinek véletlenül van M3-as doboza és tudna nekem segíteni, azt megköszönném! Azt szeretném megtudni, hogy a doboz belsejében vannak-e "légterelő" lemezek, vagy sima "üres" doboz?
Nincs benne légterelő, egy merevítő van csak benne...
Tannoy
Ha valakinek véletlenül van M3-as doboza és tudna nekem segíteni, azt megköszönném! Azt szeretném megtudni, hogy a doboz belsejében vannak-e "légterelő" lemezek, vagy sima "üres" doboz?
NAD C320bee, NAD C542, CA DVD89, Tannoy M3 (saját készítés, mondhatnám koppincs).
Tannoy
Tannoy
Tannoy
Üdvözlök minden fórumozót!
Megköszönném ha valaki tudna nekem információt szolgáltatni az M3 dobozzal kapcsolatban. Azt szeretném megtudni, hogy a doboz belsejében vannak-e "hangterelők" valamilyen lamezek? Vagy csak egy sima doboz van neki építve? A segítséget előre is köszönöm!
Szia!
Tapasztalatom az Mx-3-al van, abban vannak terelő "lemezek" a dobozon belül és természetesen a merevítés miatt is van beépítve még néhány elem.
Mekkora szobába szeretnéd? Milyen rendszerbe? Ezeket érdemes végiggondolni.
Üdv,
Az gáz. Én építettem egy M3-nak a másolatát, de abba nem raktam semmi terelőt, csak szivacsot az oldalfalaira. Egyébként töltöttem róla fel képet pár hozzászólással ezelőtt. De így is nagyon szépen szól.
NAD C320bee, NAD C542, CA DVD89, Tannoy M3 (saját készítés, mondhatnám koppincs).
Tannoy
és milyen vastag kábeleket használtál?
1 mm-es kábel megy a magasakra, és 1,2 a mélyekre...
Tannoy
Megköszönném ha valaki tudna nekem információt szolgáltatni az M3 dobozzal kapcsolatban. Azt szeretném megtudni, hogy a doboz belsejében vannak-e "hangterelők" valamilyen lamezek? Vagy csak egy sima doboz van neki építve? A segítséget előre is köszönöm!
Szia!
Tapasztalatom az Mx-3-al van, abban vannak terelő "lemezek" a dobozon belül és természetesen a merevítés miatt is van beépítve még néhány elem.
Mekkora szobába szeretnéd? Milyen rendszerbe? Ezeket érdemes végiggondolni.
Üdv,
- nagymatessz
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 1
Tannoy
Sziasztok!
Neten találtam egy emberkét akinél sok minden szép található.
Ezt találtam nála és kiváncsi volnék hogy kinek mi a véleménye erről a hangfalról.
Ha jól tudom barátomnál ilyenek vannak rákötve egy Yamaha dsp a2-re és bitang amit szól
Hangfal
Tannoy QA605
Tannoy
Tannoy
és milyen vastag kábeleket használtál?
Tannoy
Valaki próbált már átkábelezni kisebb Tannoy hangfalakat? Elsősorban régebbi Mercury illetve a most futó Fusion- re gondolok. Érdemes bele pénzt és energiát fektetni ,vagy jobban jár az ember egy cserével?
Én épp 1-2 hónapja kábeleztem át egy Mercury dobozt, hát nagyon nagyon megérte...eddig ennél a dobozomnál volt a legnagyobb hallható difi a hangzás javára...
Milyen típusú kábelekkel?
Sima egy eres tömör ezüstözött rézvezetővel...
Tannoy
Valaki próbált már átkábelezni kisebb Tannoy hangfalakat? Elsősorban régebbi Mercury illetve a most futó Fusion- re gondolok. Érdemes bele pénzt és energiát fektetni ,vagy jobban jár az ember egy cserével?
Én épp 1-2 hónapja kábeleztem át egy Mercury dobozt, hát nagyon nagyon megérte...eddig ennél a dobozomnál volt a legnagyobb hallható difi a hangzás javára...
Milyen típusú kábelekkel?
Tannoy
Üdv a Tannoy-os csapatnak. Érdeklődés szintjén kérdezem, a fórumtagok közül valaki még rajtam kívül birtokol esetleg Tannoy Revolution R2 hangfalat? Esetleg R3-ast, R1-est?
Hali, nálam R2 szól nagy megelégedésemre.
Viszont rendkívűl érzékenynek találtam az alátámasztásra, és a feltöltésre is .. repült is ki belőle a homok, nagyon rossz lett tőle a karaktere.
Nálad van töltve? Mire van rátéve?
R3-as cserén már gondolkoztam, a nagyobb doboz és nagyobb mélysugárzók miatt(nem mintha ennek kevés lenne, de jó lenne erőteljesebben érezni az üstdobot), de félek tőle, nem tudom annak mennyire lehet más a hangja.
Robi
Kösz vrob! Nem tudtam,mi az ami szopat az R2 -m hanképével. Én is kiöntöttem a homokot belőlük, most minden OK. Majdnem eladtam Őket!! Ne töltsünk homokot a Tannoy-okba!
Tannoy
hali!mekkora a legkisebb szoba, amiben egy m2 vagy m3 még jól érzi magát?
Az M2 hátsó reflexes míg az M3 első refis.Ez nagyban befolyásolja az elhelyezésen kívül a szoba méretet is.Szerintem azért 15nm alá nem jó egyik sem.
Tannoy
hali!
mekkora a legkisebb szoba, amiben egy m2 vagy m3 még jól érzi magát?
Tannoy
Köszönöm a tippeket, egyelőre úgy néz ki marad a 9.3 .
Főleg, mert kezdenek bejáratódni a kábelek, és így azért sokat javult az összkép.
Majd február tájékán újra nekifutok, ha minden igaz.
Tannoy
Szerintem is érdemesebb feljebb lépni.. Tigris tudna mesélni az M2-esről... Szerintem nagyon jó kis doboz, bár az F1 árából még gondolom sokat veszít, ha nem használtan vetted....
Nekem F2 -esem van, és újonnan vettem ,most ment el egy az adás vétel topicban azt hiszem 35e körül.
Hifibarlangban szerettem volna meghallgatni komolyabb Tannoy monitorokat ,de teljesen kifogytak belőlük csak 1 pár F2 illetve F1 volt.
Tannoy
Most építettem egy M3 utánzatot. A hangszoro2000 -nél még kaptam eredeti hangszórókat hangváltót meg reflex csövet. Ngyon jó lett. Gyönyörű a hangja.
Képed van róla? Megnéznénk szívesen
Egy telefonos kép:
Tannoy
Szerintem is érdemesebb feljebb lépni.. Tigris tudna mesélni az M2-esről... Szerintem nagyon jó kis doboz, bár az F1 árából még gondolom sokat veszít, ha nem használtan vetted....
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.