Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Swans M1

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Swans M1

Hozzászólás Szerző: AVX »

Lenne olyan kedves egy M1 tulaj lemérni nekem az M1 dobozának(mármint a karton dobozét amibe be van csomagolva) a méreteit?

ez miért fontos?
Nekem csak ez az adat van meg:0,0901 m3 párban

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1685

Swans M1

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Lenne olyan kedves egy M1 tulaj lemérni nekem az M1 dobozának(mármint a karton dobozét amibe be van csomagolva) a méreteit?

podeeg
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Swans M1

Hozzászólás Szerző: podeeg »

Arra is kíváncsi vagyok, hogy hány hifis birtokában van M1...

podeeg
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Swans M1

Egy kis felhozó.
Jó lenne,ha az M1 tulajok képeket tennének fel a rendszerükről és egy kis élménybeszámolót tartanának. Szerintem mindenki szívesen olvasgatná.

suminator968
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1081

Swans M1

Hozzászólás Szerző: suminator968 »

Eladó egy nagyon szépen megcsinált M1 kit:http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=17916

Ezt végül én vettem meg.

És megvan még? Megfülelném.
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Swans M1

Remélem, hogy továbbra is megy majd a bolt és sikeresek maradtok.

Ha beérkeznek az újak,akkor elindítjuk egy körtúrára.
Április elején kb.

folkmusic
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Swans M1

Hozzászólás Szerző: folkmusic »

Én is imádtam és bármikor habozás nélkül megvenném újra Szerintem itt mindenki tudja, hogy nem elégedetlenségből adtam el.

Majd érdemes lesz meghallgatnod az új M1B-ét bagy az M3-at.
Mindkettőben már a legújabb fejlesztésű ribbon van.

Egyébként az ilyen beírások tartják bennem a hitet,hogy jó utat választottunk.

http://www.swans-europe.eu/swans-m1-mon ... echer.html
Technik SWANS M1B HighEnd-Monitor:

* 2-Wege/4.Order Bassreflex-System
* Frequenzgang: 48Hz-40kHz +/-3dB
* Wirkungsgrad ( 2.83V/m ): 86dB
* Nominal Impedanz: 8 Ohm
* Übergangsfrequenzen: kHz
* Hochton: Swans RT1.3 isodynamisches Bändchen
* Bassmittelton: Swans F5MK HighEnd-Midwoofer
* Empfohlene Verstärkerleistung: 10-100W
* Abmessungen: 210x276x330mm (B/T/H)
* Gewicht: 8,8Kg (EU-Version mit Bi-Wiring-Terminals)

Nekünk is a Bi-Wiring változat lesz.

Kíváncsi is vagyok rájuk. Gondolom, ha ezek tavasszal jönnek be, akkor még ősszel is meg tudok majd valamit kaparintani.

Amúgy tényleg csak dicsérni tudlak benneteket. Már többször kötöttünk üzletet és mindig 100%-ban korrekt volt minden, ti intéztétek a/z el/szállítást, stb., nagyon jók voltak a termékek. Tényleg egy szavam sem lehet, így mi a francért keresgélnék máshol?

Remélem, hogy továbbra is megy majd a bolt és sikeresek maradtok.

Üdv

Peti

Swans D1080 MKII (aktív monitor)
Windows Vista PC + Soundblaster Connect külső USB-hangkártya

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Swans M1

Én is imádtam és bármikor habozás nélkül megvenném újra Szerintem itt mindenki tudja, hogy nem elégedetlenségből adtam el.

Majd érdemes lesz meghallgatnod az új M1B-ét bagy az M3-at.
Mindkettőben már a legújabb fejlesztésű ribbon van.

Egyébként az ilyen beírások tartják bennem a hitet,hogy jó utat választottunk.

http://www.swans-europe.eu/swans-m1-mon ... echer.html
Technik SWANS M1B HighEnd-Monitor:

* 2-Wege/4.Order Bassreflex-System
* Frequenzgang: 48Hz-40kHz +/-3dB
* Wirkungsgrad ( 2.83V/m ): 86dB
* Nominal Impedanz: 8 Ohm
* Übergangsfrequenzen: kHz
* Hochton: Swans RT1.3 isodynamisches Bändchen
* Bassmittelton: Swans F5MK HighEnd-Midwoofer
* Empfohlene Verstärkerleistung: 10-100W
* Abmessungen: 210x276x330mm (B/T/H)
* Gewicht: 8,8Kg (EU-Version mit Bi-Wiring-Terminals)

Nekünk is a Bi-Wiring változat lesz.

folkmusic
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Swans M1

Hozzászólás Szerző: folkmusic »

Most is egy Swans dobozt használok, csak egy aktív monitort, a D1080 MkII-őt, ami szerintem szintén egy kitűnő termék.

Ez év novemberében lejár a kocsitörlesztés és azután újra tudok audiozásba is pénzt fektetni és tuti, hogy újból Béláéknél kötnék ki. Többször láthattam, hallhattam már, hogy a Swans termékek bizony nagyon jók (és a Jungson is), így nem is nagyon keresgélnék más gyártó után.

Vennék megint egy M1-et vagy az utódját, hozzá valami erőlködőt a Jungsontól vagy valami nem túl drága csövest és Styleaudio USB DAC-ot, mindezt összekötném a laptopommal és kész lenne a számomra tökéletes audio rendszer

Üdv

Peti

Swans D1080 MKII (aktív monitor)
Windows Vista PC + Soundblaster Connect külső USB-hangkártya

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Swans M1

Eladó egy nagyon szépen megcsinált M1 kit:http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=17916

Ezt végül én vettem meg.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Swans M1

Ma meghallgattam az M1-et. Azóta sem tértem magamhoz...... Eljött az ideje, hogy lecseréljem az öreg JMlabot, gondoltam benézek Béláékhoz. Álló dobozt akartam, nem is az olcsókat hallgattam, aztán a végén előkerült az M1. Fillérekért megvan az a hang amit mindig is kerestem.... Olyan ez mint egy vicc, nem létezik, hogy igaz. DE IGEN! Ujra mennem kell hallgatózni....és ez a lényeg, nem gondolkodik/ nincs jól csengő névtábla / csak fülel, aztán örül / Még az asszony is, marad egy csomó lóvé /. 
Ez a lényeg.
Nyugodtan ki lehet nevezni anti kereskedőnek.
Gondolom nálunk nem azt tapasztaltad,hogy bármit rád akartunk beszélni.
Nekünk az a jó üzlet,ha elégedett vagy és szólsz még 3 haverodnak.

suminator968
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1081

Swans M1

Hozzászólás Szerző: suminator968 »

Ma meghallgattam az M1-et. Azóta sem tértem magamhoz...... Eljött az ideje, hogy lecseréljem az öreg JMlabot, gondoltam benézek Béláékhoz. Álló dobozt akartam, nem is az olcsókat hallgattam, aztán a végén előkerült az M1. Fillérekért megvan az a hang amit mindig is kerestem.... Olyan ez mint egy vicc, nem létezik, hogy igaz. DE IGEN! Ujra mennem kell hallgatózni....és ez a lényeg, nem gondolkodik/ nincs jól csengő névtábla / csak fülel, aztán örül / Még az asszony is, marad egy csomó lóvé /.
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7040

Swans M1

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Eladó egy nagyon szépen megcsinált M1 kit:

Ez tényleg nagyon szép...
"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Swans M1

Eladó egy nagyon szépen megcsinált M1 kit:
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=17916

podeeg
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Swans M1

Hát tényleg sikerült keményen elkanyarodni a témától...

Nem gondoltam volna,hogy ilyen lavinát indítok el egy pár képpel.
Ha tudom meg se veszem a hangfalaimat!

Vendég

Swans M1

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Tévedni emberi dolog, szólt a bölcs harmonikás és letette a radiátort. :kiraly:

:taps:

Vendég

Swans M1

Tévedni emberi dolog, szólt a bölcs harmonikás és letette a radiátort.

Vendég

Swans M1

Nem túl magas neki az állvány?
Én meg , de lehet rosszul értelmezem a Magyart, de mintha kérdeztem volna, h nem -e magas, és nem kijelentettem....

Én pedig nem azt kérdeztem, hogy hogyan lehet ilyet kérdezni, hanem azt, hogy hogyan lehet megállapítani abból a két képből.

A magyar nyelvel egyébként valóban vannak problémái, mint az a fenti mondatából is kiderül. Hiszen egy rövid mondaton belül négy hibát is ejtett (két helyesírási hibát, két nyelvtani hibát).

De lévén, hogy ez nem egy "Szépen, jól, magyarul" fórum, ezért kár is lenne belemenni a nyelvészkedésbe.

Sajnos Kaporkának is becsúszott egy huba, pardon, hiba

Más a nyelvel, és más a nyelvvel :kiraly:

Mindenkivel előfordul....

Valóban!
Ezért is írtam, hogy "ez nem egy "Szépen, jól, magyarul" fórum".
De szívesen fogadok minden kritikát, ami a fejlődésem érdekében történik.
És megígérem, igyekszem tanulni az elkövetett hibáimból. :taps:

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5150

Swans M1

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Én meg , de lehet rosszul értelmezem a Magyart, de mintha kérdeztem volna, h nem -e magas, és nem kijelentettem....

Én pedig nem azt kérdeztem, hogy hogyan lehet ilyet kérdezni, hanem azt, hogy hogyan lehet megállapítani abból a két képből.

A magyar nyelvel egyébként valóban vannak problémái, mint az a fenti mondatából is kiderül. Hiszen egy rövid mondaton belül négy hibát is ejtett (két helyesírási hibát, két nyelvtani hibát).

De lévén, hogy ez nem egy "Szépen, jól, magyarul" fórum, ezért kár is lenne belemenni a nyelvészkedésbe.

Sajnos Kaporkának is becsúszott egy huba, pardon, hiba :taps:

Más a nyelvel, és más a nyelvvel

Mindenkivel előfordul....

Vendég

Swans M1

Vendég

Swans M1

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Swans M1

Engem meg az érdekelne, hogy hogyan tudja valaki megállapítani ezekről a képekről, még ha feltételezzük is, hogy ezeknél a dobozoknál az az optimális, ha a csipogók tengelyének magassága megegyezik a fülmagasságunkkal, azt, hogy túl magasan vannak, a nélkül, hogy tudná, a hallgató feje milyen magasságban helyezkedik el zenehallgatás közben?Merthogy nem látok olyan képet, amiből pl. kiderülne, hogy milyen magas széken ül a gazdája, mikor zenét hallgat, meg azt sem látom, milyen magas a gazdája.

Mivel a kolega nálunk vette és elmondta,hogy hol,milyen körülmények között fogja hallgatni,így innen az infó.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Swans M1

"az fontos,hogy a csipogo a füleddel kb egy magasságban legyen"
Nem minden hangdobozt célszerű a csipogó tengelyének magasságában hallgatni, ugyanis típusonként változó az optimális átvitel tengelye. van egy csomó doboz, ahol a mélysugárzó tengelyének magasságában van a "sweet pot", azaz a legjobb frekvencia és fázismenet. Sajnos ezt a gyári specifikációkban nem szokták megadni, vagy mérni, vagy próbálkozni kell. Tehát nem biztos, hogy magas egy állvány...
Sajnos egy csomó állódobozt is fel kell emelni 15-25 cm-re, hogy a legjobbat nyújtsa...

Ok de most itt az M1-ről van szó.
Gyárilag 10 cm-el kisebb az állvány magassága.
Ha nem konyhai székről,vagy bárszékről,hanem egy heverőn ülve hallgatja,akkor szerintem ez az állvány magas egy kicsit.

Vendég

Swans M1

Engem meg az érdekelne, hogy hogyan tudja valaki megállapítani ezekről a képekről, még ha feltételezzük is, hogy ezeknél a dobozoknál az az optimális, ha a csipogók tengelyének magassága megegyezik a fülmagasságunkkal, azt, hogy túl magasan vannak, a nélkül, hogy tudná, a hallgató feje milyen magasságban helyezkedik el zenehallgatás közben?
Merthogy nem látok olyan képet, amiből pl. kiderülne, hogy milyen magas széken ül a gazdája, mikor zenét hallgat, meg azt sem látom, milyen magas a gazdája.
Pedig, a székmagasság, és a hallgató magasságának függvényében akár fél méter különbség is lehet, hogy milyen magasan van a hallgató füle zenehallgatás közben, tehát fél méter különbség is lehet a dobozok ideális magasságánál is.

Na mindegy, már hallottuk a verdiktet, túl magas.

Azért csak eszembe jut a régi vicc:

-Mennyi?

-Harminc!

-Mi harminc?

-Mi mennyi?

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5150

Swans M1

Hozzászólás Szerző: fülelek »

"az fontos,hogy a csipogo a füleddel kb egy magasságban legyen"
Nem minden hangdobozt célszerű a csipogó tengelyének magasságában hallgatni, ugyanis típusonként változó az optimális átvitel tengelye. van egy csomó doboz, ahol a mélysugárzó tengelyének magasságában van a "sweet pot", azaz a legjobb frekvencia és fázismenet. Sajnos ezt a gyári specifikációkban nem szokták megadni, vagy mérni, vagy próbálkozni kell. Tehát nem biztos, hogy magas egy állvány...
Sajnos egy csomó állódobozt is fel kell emelni 15-25 cm-re, hogy a legjobbat nyújtsa...

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”