Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mélysugárzók
Mélysugárzók
De van benne erősítő tehát aktív. Passzívat nem is vettem volna. Elvileg házimozi Sub kimenetről lenne a legjobb, de mivel sztereo erősítőm van, ezért arról tudom hajtani.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Mélysugárzók
Ma megjött az MNC Subom, most próbálgattam a magas és alacsony szintü bemeneteket, de koránt sem úgy szól mint a boltban ahol nagy dübörgés volt. Sőt még sehogy se szól, csak valami brümmögést hallani. Lehet még be kell járatni? Vagy az erősítőm rossz? Próbáltam simán a hangkártya kimenetről is de úgyse volt jobb. Valami nagyon nem kóser itt. :foto: Mit lehet ilyenkor tenni?
Ez a sub passzív ugye? Tehát nincs benne erősítő.
Naim-ZU
Mélysugárzók
Ma megjött az MNC Subom, most próbálgattam a magas és alacsony szintü bemeneteket, de koránt sem úgy szól mint a boltban ahol nagy dübörgés volt. Sőt még sehogy se szól, csak valami brümmögést hallani. Lehet még be kell járatni? Vagy az erősítőm rossz? Próbáltam simán a hangkártya kimenetről is de úgyse volt jobb. Valami nagyon nem kóser itt. :foto: Mit lehet ilyenkor tenni?
Mélysugárzók
Hát igen, biztos jó sub, de az ára miatt sajnos ez is kiesik nálam.
Sose lesz sub-om. :foto:
Mélysugárzók
mennyi is volt most ez a szub akkor ha nem titok? :kiraly: Gratula a szubhoz egyébként, sokat fog még szerintem változni.
Főleg mélyebbre fog menni szerintem.
Ha meg nincs hegyomlás akkor kezd el pakolgatni fázist fordítani esetleg, biztos meglesz az eredménye.
kettővel lejjebb itt az ára :foto: 93
Mélysugárzók
mennyi is volt most ez a szub akkor ha nem titok? :foto:
Gratula a szubhoz egyébként, sokat fog még szerintem változni.
Főleg mélyebbre fog menni szerintem.
Ha meg nincs hegyomlás akkor kezd el pakolgatni fázist fordítani esetleg, biztos meglesz az eredménye.
Mélysugárzók
akkor várjuk a bezámolót.Állítólag ez egy nagyon gyilkos szub.
Na, egy rövid élménybeszámoló az XTZ subjával kapcsolatban. Csomagolással együtt 30 kg, nettó 26,5. Dupla csomagolással érkezett, és a zongoralakk külsőt tapadós fólia védte. Jár hozzá két szivacsdugó a reflexnyílásokba (így lehet reflex és kvázi zárt rendszerben használni).
Gumi lábakon áll a doboz, az RCA mellett XLR csatlakozóval is rendelkezik, viszont nincs távirányító, DSP vagy más kütyü, ami például a Velókban van, viszont fele annyiba kerül.
Szóval kicsomagolás és helyre pakolás után kicsit szuszog az ember :foto: . Aztán jöhet az örömködés, DVD berak, egyik szivacs kivesz, majd kis csalódás. A membrán hiába mozog, „alig” történik valami. Igazság szerint hegyomlásra számítottam, de nem azt kaptam :kiraly: . Semmi gond, nyugi, kis állítgatás, teszthang próbálgatás erősítővel. Hiába, csak nem akar megindulni a basszus úgy igazán. Az az igazság, hogy a másik dugót is kiszedtem időközben, és lassan javult a dolog. Aztán járattam egy kicsit csak mély hanggal, és nem hiába: Star Wars klónok berak és bár csak 2/3-on a hangerő megmozdulnak azok a mélyek rendesen :kiraly: .
A korábbi mélyládámhoz képest (kis Warfi) jóval mélyebbre megy, sokkal testesebb, megfogottabb. Lett alja a filmeknek, nem is akármilyen.
Zenén még nem igazán próbáltam, de remélem ott is megállja majd a helyét, mert filmen határozottan jól teljesít (most már).
Őszintén szólva először megijedtem egy kicsit, hogy mellé fogtam, de most már elégedett vagyok. Kell a bejáratás, mint minden más doboznál. Óriásit változott a hangja pár órányi járatás után is (előnyére), és remélem még javulni fog.
Ha valakinek kérdése lenne a subbal kapcsolatban, megpróbálok válaszolni.
DVD: Pioneer dv-lx50 / CD: UsherAudio CD-100 / Erősítő: Denon AVR-1804 / Deck: Sony TC-K361 / Front: Cabasse Jersey / Center: Cabasse Socoa / Sur: Cabasse Pico / Sub: XTZ 99W10.16 / Kábel: QED, Neotech
Mélysugárzók
93 pénz volt a doboz. Ahhoz képest szerintem jó az ára.
Este tudok majd írni róla dolgozda után.
DVD: Pioneer dv-lx50 / CD: UsherAudio CD-100 / Erősítő: Denon AVR-1804 / Deck: Sony TC-K361 / Front: Cabasse Jersey / Center: Cabasse Socoa / Sur: Cabasse Pico / Sub: XTZ 99W10.16 / Kábel: QED, Neotech
Mélysugárzók
Komolyra fordítva egy XTZ 99W10.16-os sub kicsomagolás után.
OFFTOPIC:
Működik a link?
A képeket elő lehet varázsolni.
Mennyiből tudtad beszerezni, ha szabad érdeklődni?
Mélysugárzók
ezt tudja
Mélysugárzók
akkor várjuk a bezámolót.
Állítólag ez egy nagyon gyilkos szub. :foto:
Mélysugárzók
Néhány kép, amit mélynyomót keresgélők figyelmébe ajánlok.
http://kep.ivpicture.hu/114011.jpg]link[/url]
http://kep.ivpicture.hu/114012.jpg]link[/url]
Eddig jók a benyomások a cuccal kapcsolatban.
Ez mi is pontosan?
Mélyláda :foto:
Komolyra fordítva egy XTZ 99W10.16-os sub kicsomagolás után.
OFFTOPIC:
Működik a link?
Mélysugárzók
Ez mi is pontosan?
Mélysugárzók
Mélysugárzók
Ezzel csak egy gond van:
nem azt kapod, amit a stúdióban kikevertek neked, :kiraly:
magadnak kreálod az extra mélyeket. :foto:
Mélysugárzók
olyan 60hz-től lép be a rezgés ami csak kicsit hallható, de ezt már megszoktam.
Mélysugárzók
Hát igen mivel a reflex cső abba a lyukba néz ugyebár ott is létrehoz egy jó kis öblös mélyet és ezért válhat ez ember részére szimpatikussá.
És nincs rezonáció, zizegés??? :foto:
Habár most látom a sarok polcon sok könyv füzet van. :kiraly:
- Z.É.T. (exAtcBp)
- V.I.P.
- Értékelés: 211
Mélysugárzók
...akusztikai anomália :foto: persze ettől még szerethető is lehet :kiraly:
E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
Mélysugárzók
Nem!
Alsó refis a polk. És a reflexcső a szekrénynek a legalsó polcába(lyukba) néz. Az egész subwoofert az oldalára fordítottam és az oldalára raktam olyan 0.5cm-es gumi talpakat. A hanszóró meg a refivel L akakban van. :foto: Remélem így értitek.
Mélysugárzók
de nem als refis a polk???
Vagy úgy fordítottad hogy a refije legyen a sarok fele, de akkor a hangszoró nem lefelé néz??? :foto:
Mélysugárzók
Egész más így a hangja hogy be van fordítva a sarok felé(lyuk felé) a sub sokkal jobban lehet hallani az alacsonyabb frekiket tisztábban szól a levegőzaj meglehetősen csökkent már szinte nem is lehet hallani. Szóval így most :foto:
Mélysugárzók
nem is csodálkozok hogy megerősödött.
Mivel a sarokba tetted a szubot +12dB-es erősítést értél el. :foto:
Ahogy Tigris mondta azért egy szivacsot lehet nem ártana lökni bele mert talán nem lesz annyira búgós.
Ha szivacs nincs káznál akkor próbának jó kis pamutzokni. :kiraly:
Mélysugárzók
Na hát próbálgattam és most kipróbáltam a sarokba, úgy hogy van egy sarokszekrényem ahol a legalsó részében van egy lyuk ahova ugye nem pakoltam semmit tehát teljesen üres. Megfordítottam subwoofert, úgy hogy a reflexcső a lyukba nézzen, szóval így a hang kicsit brutálisan megerősödött le is kellett venni az erősítőn a hangerőt :kiraly:. Raktam alá alacsony gumi talpakat majd veszek normálisat, DE a wharfedale wh-2-es háttérsugárzóhoz adták, amit nem használtam. szerintem jó lesz még egy kicsit járatom. Most kb olyan 70óra körül van benne. :foto:
Mélysugárzók
Háááát, végülis úgy döntöttem hogy még se viszem vissza a polkaudio psw-110-es subwoofert, mert nem sok értelmét láttam meg azt mondta surányi fererenc, hogy csak ott tudnám levásárolni, mivel hogy belepiszkáltam a subba (megragasztottam a Hangszóróperemnél lévő szivacsot, figyegett azt visszaragasztottam a helyére.) Így a gari elszállt, de surányi feri felajánlotta, hogy lecserélhetem egy másik mélynyomóra, na most nem sok mindenre tudnám levásárolni 60ropiból, így marad a sub. Eladni nem akarom, mert annyira nem szar a sub sőőőőt filmen valami brutálisan teljesít zenén meg úgy ahogy, na most tudom, hogy ez a sub házimozi sub, és nem zenére lett tervezve. Így végülis nem bántam meg.
Zenéhez próbáld meg, h veszel szivacsot a reficsőbe és beleteszed, vagy pedig emeled el a földtől valami kis állványra...