Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Dali hangsugárzók

Zoliii
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 19

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Zoliii »

Nem hallottam még sajna...De az előlapját azokkal a fémbetétes előlap csatlakozással nagyon elrontották...Legalábbis a kicsinél hihetetlen zsúfolt lett az előlap tőle...Az álló változatnál nem annyira vészes..
nekem se jön be az új külső. akkor már inkább az ikon kicsit többért...

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Aki dali fan az tekintse meg(ha még nem látta volna):

DALI Factory

Vendég

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nem hallottam még sajna...De az előlapját azokkal a fémbetétes előlap csatlakozással nagyon elrontották...Legalábbis a kicsinél hihetetlen zsúfolt lett az előlap tőle...Az álló változatnál nem annyira vészes..

tagliavini
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: tagliavini »

Valaki fülügyre vette már az új LEKTOR sorozatot?

Esetleg megírhatná a tapasztalatait!
Úgy tűnik, a Concept és az Ikon közé lőtték be, de az ára nem annyira vészes.
A Whathifi szépeket regél róla.

Itt egy videó az egész "családról":

http://uk.cinenow.com/articles/9360-dal ... istol-2009

kelemenlajos
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: kelemenlajos »

Anno valaki tudott itt a fórumon méretre gyártatni talán gránitból lapokat.Az valószínű jobb lenne az álló alá.
Nem tudom milyen árban keresel kábelt és mik az igényeid de a tartozékok ill. egyebek adás/vétel topicokban lehet találsz majd Neked való kanócokat. Szét kell nézni.

Üdv

Köszi, szerintem gránit egy picit túlzás. A szobám sem igazán ehhez méretezett, csapott is a teteje, a hangfalak helye sincs még meg rendesen. Esetleg majd ha véglegesen megtalálom a helyüket.

A probléma ott kezdődik, hogy nem tudom hogy milyen kábel megy egy ilyen kategóriájú hangfalhoz... Mit hajt ki az erősítőm (ami szintén nem egy csúcs modell) és mit tudnak a hangfalaim.

Most szeretnék belefolyni ebbe a témába is de semmi olyan forrásom sincs, ahol legalább az alapok össze lennének foglalva amin elindulhatok. EGyetlen dolog amit tudok, hogy a két kis 101-esem élményben lenyomott egy kellemes hangzású, de vele közel sem egy kategóriájú 5.1-es készletet DTS audio tesztelés során. És akkor mondtam hogy a élek a lehetőséggel és belevágok, megveszem az 5 hangfalat... Ha tudnál segíteni valami alapinformáció forrásban, nagyon megköszönném.

kovibali
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 13

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: kovibali »

Sziasztok! 
Szert tettem egy Dali101, Dali 104 kombóra, egy audio research sc2-es centerrel.
Rendelkezem egy Onkyo TX-SR 500E erölködővel.

Mivel annyira nem vagyok járatos a témában, tudnátok segíteni, hogy milyen kábeleket és milyen állványokat, illetve lábakat szerezzek a hátsó illetve első hangfalakhoz?

A hátsókhoz erre  gondoltam: http://www.toshibashop.hu/rto-car-hifi- ... anyok.html, az elsőkhöz lábat nem találtam (kell egyáltalán?)

Előre is köszönöm a válaszokat.

Szia!

Álló alá nem kell állvány, max. tüske ha igényed van rá.
Ilyen állványt pedig kapsz itt a fórumon fél ár alatt:
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=14717

Ui: "Acoustic Research"

Üdv

Szeva!

ÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááááááááááÁÁÁÁááááááááááááHh!
Köszi

Azaz, rosszul emlékeztem

A nagy alá is szeretnék, sajnos hallom a különbséget, még ilyen idősebb daraboknál is (vagy inkább , hiszen annyival drágább a dolog...)
Kerestem, de csak olyat találtam hogy külön megveszem a lábakat és barbarisztikus furással összeeszkábálom. Ellenben még pár hónapja láttam ilyen miniállványt, olyat mint a az Omnimount-nak csak az alja, de se árat, se gyártót, se típust nem tudok..

A kábelben van tipped? Most jelenleg a genius 5.1-es hangrtendszerem madzagjaival vannak összekötve (utólag is elnézést a barbarizmusért ). Mivel ennél azért többet érdemelnének, így szeretném ezt is megoldani, de mivel járatlan vagyok a területen, így azt sem tudom merre induljak el.

Köszönöm!

Szia!

Anno valaki tudott itt a fórumon méretre gyártatni talán gránitból lapokat.
Az valószínű jobb lenne az álló alá.
Nem tudom milyen árban keresel kábelt és mik az igényeid de a tartozékok ill. egyebek adás/vétel topicokban lehet találsz majd Neked való kanócokat. Szét kell nézni.

Üdv

UPSakku.hu

kelemenlajos

Dali hangsugárzók

Sziasztok! 
Szert tettem egy Dali101, Dali 104 kombóra, egy audio research sc2-es centerrel.

Mivel annyira nem vagyok járatos a témában, tudnátok segíteni, hogy milyen kábeleket és milyen állványokat, illetve lábakat szerezzek a hátsó illetve első hangfalakhoz?

A hátsókhoz erre  gondoltam: http://www.toshibashop.hu/rto-car-hifi- ... anyok.html, az elsőkhöz lábat nem találtam (kell egyáltalán?)

Szia!

Üdv

Szeva!

ÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááááááááááÁÁÁÁááááááááááááHh!
Köszi

Azaz, rosszul emlékeztem

A nagy alá is szeretnék, sajnos hallom a különbséget, még ilyen idősebb daraboknál is (vagy inkább , hiszen annyival drágább a dolog...)
Kerestem, de csak olyat találtam hogy külön megveszem a lábakat és barbarisztikus furással összeeszkábálom. Ellenben még pár hónapja láttam ilyen miniállványt, olyat mint a az Omnimount-nak csak az alja, de se árat, se gyártót, se típust nem tudok..

A kábelben van tipped? Most jelenleg a genius 5.1-es hangrtendszerem madzagjaival vannak összekötve (utólag is elnézést a barbarizmusért ). Mivel ennél azért többet érdemelnének, így szeretném ezt is megoldani, de mivel járatlan vagyok a területen, így azt sem tudom merre induljak el.

Köszönöm!

kovibali
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 13

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: kovibali »

Sziasztok! 

A hátsókhoz erre gondoltam: http://www.toshibashop.hu/rto-car-hifi- ... anyok.html, az elsőkhöz lábat nem találtam (kell egyáltalán?)

Szia!

Üdv

UPSakku.hu

kelemenlajos

Dali hangsugárzók

Sziasztok!

A hátsókhoz erre gondoltam: http://www.toshibashop.hu/rto-car-hifi- ... anyok.html, az elsőkhöz lábat nem találtam (kell egyáltalán?)

mozi

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: mozi »

Sziasztok érdeklődnék, hogy kinek milyen tapasztalata van, dali ikon 6-ost szerenék a zenehallgatásra bírni. Jelenleg egy 1708 as denon erősítővel hallgatom pc digitális kimentről és szeretnék egy hozzámegfelelő cd - dvd játékost vagy valamilyen komponens ezközt.Várom az elkézeléseket.

Én saját tapasztalatból mondhatom,hogy Marantz,vagy Rotel,ha cd lejátszóról esik szó a Dalik kapcsán,erősítőnek pedig tökéletes a Denon!Igazán szeretni fogod ezt a párosítást!
Tv:Lg 65"UHD, Media player::Lg, Dvd:Pionneer, Erősítő:Rotel, Front:Dali Evidence 470, Háttér:Dali Evidence 470, Center:Scan-Speak Solist. Kábel:HDMI:Audioquest HDMI-3, Hangfalkábel:Diy, Interkonekt:Diy

mozi

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: mozi »

Jóókk , az ikon is nagyon jó, de nem olcsó....Volt egy az apróban lesd meg és ha jó áron van vedd meg...
Na meglestem, megvettem.
A héten le is tesztelem.

Üdv!
Írnál néhány szót a subról,vmi hasonlón töröm a fejem mostanában,Evidence 470 mellé kellene!
Tv:Lg 65"UHD, Media player::Lg, Dvd:Pionneer, Erősítő:Rotel, Front:Dali Evidence 470, Háttér:Dali Evidence 470, Center:Scan-Speak Solist. Kábel:HDMI:Audioquest HDMI-3, Hangfalkábel:Diy, Interkonekt:Diy

kefe
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: kefe »

Jóókk , az ikon is nagyon jó, de nem olcsó....Volt egy az apróban lesd meg és ha jó áron van vedd meg...
Na meglestem, megvettem.
A héten le is tesztelem.
Pioneer A-656 erösítő, Pioneer PD-S904 CD, Pioneer F-656 mkII tuner, Pioneer CT-676 deck, T+A Criterion TMR 160

tomej
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 1

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: tomej »

Hi! Engem meg a concept center minősége érdekelne, ha lenne vki olyan nagylelkű és jellemezné. (zene és film célra.)
Előre is thx.

Vendég

Dali hangsugárzók

kefe
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Dali hangsugárzók

Meghalt ez a topik?

Egy hónapja kérdeztem valamit, és senki sem válaszolt.
Nem igaz, hogy senkinek nincs tapasztalata Dali szubokról. Főleg Concept és IKON érdekelne.

Dali subwooferekről milyen tapasztalatotok van?
Pioneer A-656 erösítő, Pioneer PD-S904 CD, Pioneer F-656 mkII tuner, Pioneer CT-676 deck, T+A Criterion TMR 160

situs4

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: situs4 »

Sziasztok érdeklődnék, hogy kinek milyen tapasztalata van, dali ikon 6-ost szerenék a zenehallgatásra bírni. Jelenleg egy 1708 as denon erősítővel hallgatom pc digitális kimentről és szeretnék egy hozzámegfelelő cd - dvd játékost vagy valamilyen komponens ezközt.
Várom az elkézeléseket.

kefe
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Dali hangsugárzók

Dali subwooferekről milyen tapasztalatotok van?

richies
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: richies »

66 volt a C6????????????? :lol!:
darabja
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

Vendég

Dali hangsugárzók

66 volt a C6?????????????

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: blakey »

Mikor én vettem az MM-ben 126-128 ezer volt, a Lurdiban meg 95...Akkor miért is az MM az olcsó? Ja most már lehet mikor kifutó termék lett, hogy ott sem földönkívüli az ára... :lol!:
Azért, mert az MM-ban 66e-ért vettem. :lol!: , és akkor 88e-volt akció nélkül. Az árak változnak és a berszerzési források is.

Vendég

Dali hangsugárzók

Ne a mm-ban vedd meg.
Miért?
Én is ott vettem, ott volt a legolcsóbb. :lol!:

Mikor én vettem az MM-ben 126-128 ezer volt, a Lurdiban meg 95...Akkor miért is az MM az olcsó? Ja most már lehet mikor kifutó termék lett, hogy ott sem földönkívüli az ára... :kiraly: :lol!:

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: blakey »

Ne a mm-ban vedd meg.
Miért?
Én is ott vettem, ott volt a legolcsóbb. :lol!:

boubacar
V.I.P.
V.I.P.

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: boubacar »

Én is a Concept 6-ot ajánlanám, többször is hallgattam.
[8]__[=|=]__[8]

szobik
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: szobik »

Kösz a segítséget, nagyon egyértelműnek tűnik a Dali. Hamarosan eredmény várható, és akkor leírom, hogy tetszik. :lol!:
Azért még egy elfogult voksot teszek a Dali mellé
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Dali hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: AVX »

Kösz a segítséget, nagyon egyértelműnek tűnik a Dali. Hamarosan eredmény várható, és akkor leírom, hogy tetszik.

Ne a mm-ban vedd meg.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”