Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Polkaudio

Vendég

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Teljesen más a 2 doboz hangja, kialakítása és a hangszórók típusa és a váltó miatt is.

hofi75
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: hofi75 »

Sziasztok,

Ugy nez ki par napon belul megjonnek a front hangfalaim. Sok utanjaras utan az RTi A5 mellett dontottem. Elvileg a budge-be bele fert volna az A7 is, de sajnos a nappaliba nem. :-(
Mik a tapasztalatok a hangfallal? Mik az A5 esetleges hatranyai az A7-el szemben?

Varom a megfejteseket! :-)

Koszi,
Gabor

Yoshti
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: Yoshti »

Üdv Mindenkinek! 
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehetne meghallgatni a Polkaudio RTi A9 vagy a RTi12 hangfalat? Mi a különbség a RTi A9 és a RTi12 között, azon kívül, hogy az A9 újabb (mert adatok alapján egyforma, de árban már van különbség, persze tudom, nem adatok alapján kell választani )? Meg elvinném a Tannoy Sensys DC2-es hangfalaimat, és összehasonlítanám, hogy mennyivel jobb a Polk.

Előre is köszönöm a segítséget!

Vagy a Streamaudio-nál a XI. kerületben, nagyon korrektek és segítőkészek!

BigBen
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: BigBen »

Üdv Mindenkinek! 
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehetne meghallgatni a Polkaudio RTi A9 vagy a RTi12 hangfalat?

Octogonaudio? Hívtad őket?

THX!
Beszélek velük.

n.drews
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: n.drews »

Üdv Mindenkinek! 
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehetne meghallgatni a Polkaudio RTi A9 vagy a RTi12 hangfalat?

Octogonaudio? Hívtad őket?

BigBen
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: BigBen »

Üdv Mindenkinek!

Az lenne a kérdésem, hogy hol lehetne meghallgatni a Polkaudio RTi A9 vagy a RTi12 hangfalat? Mi a különbség a RTi A9 és a RTi12 között, azon kívül, hogy az A9 újabb (mert adatok alapján egyforma, de árban már van különbség, persze tudom, nem adatok alapján kell választani )? Meg elvinném a Tannoy Sensys DC2-es hangfalaimat, és összehasonlítanám, hogy mennyivel jobb a Polk.

Előre is köszönöm a segítséget!

gottfriedg
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: gottfriedg »

Mélyen leárazva?Szerintem a legtöbb netes áruházban eléggé le vannak árazva az RTi6-osok,főleg a hivatalos forgalmazó áraihoz képest.
Gondolom a legtöbb helyen van fekete is.
Én abban reménykedem,hogy 1 hónap múlva,még találni fogok cseresznyét,mert ugye sajnos kifutó termék.
TV: Panasonic TH37PV7 AVR: H/K AVR4550 DVD: Yamaha DVD-S550 with Itepe v10/Bearing firmware Front: Polkaudio RTi6 Center: Polkaudio CSi5 Surround: Celestion F15 SUB: Clarus ALU sub

kovibali
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 13

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: kovibali »

Fekete Rti6-osokat nem láttál véletlenül mélyen leárazva?

UPSakku.hu

gottfriedg
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Polkaudio

Nahh egyenlőre nem tudom,hogy mi lesz,mert eddig csak fekete színű csi3-at találtam,és mivel kifutó modell,ezért nem is valószínű,hogy lesz cseresznyében.
Még kitalálom,hogy mi lesz,de lehet,hogy ez egy jel,hogy csi5-öt vegyek.
TV: Panasonic TH37PV7 AVR: H/K AVR4550 DVD: Yamaha DVD-S550 with Itepe v10/Bearing firmware Front: Polkaudio RTi6 Center: Polkaudio CSi5 Surround: Celestion F15 SUB: Clarus ALU sub

CS0ki
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: CS0ki »

Azt hiszem,hogy inkább a csi3 felé fogok kacsintgatni.Tudtam,hogy mekkora a csi5,de így képen azért már mindjárt más a helyzet,és tudatoslt bennem,hogy nem egy kis darab.A csi3 hangja nem üt el nagyon az Rti6-tól?

Ahol én vettem az RTi6osokat, ott is azt mondták elég a hármas.
És a Polkaudio weboldalán is az ajánlott rndszereknél az RTi6hoz 4ből 3 esetben a 3ast ajánlják. (mármint 4 fajta rendszer összeállítás van)

Ha veszek, én is 3ast fogok...De még le vagyok ragadva a Mélynyomónál. Asszem maradok A polk 110esnél. Igazából a 111est választanám, de azt nem lehet kapni itthon.

Projector:Optoma HD72i
Erősítő: NAD 753
Dvd: Marantz 4001
Front: Polkaudio Rti6
Mélynyomó: Polkaudio PSW 110
Hangfalkábel: Kimber 4VS

gottfriedg
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Polkaudio

Köszi a segítséget mindenkinek!
Azt hiszem,hogy inkább a csi3 felé fogok kacsintgatni.Tudtam,hogy mekkora a csi5,de így képen azért már mindjárt más a helyzet,és tudatoslt bennem,hogy nem egy kis darab.
A csi3 hangja nem üt el nagyon az Rti6-tól?

gusson
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: gusson »

A Szobám kb15nm lehet,de sajna hosszúkás,és a hosszabb falon van a tv,így max 2méterre lenne tőlem a center.Ilyen felállásban is érdemes a csi5-öt venni?Mondjuk szimpatikusabb,mint a csi3 az egyszer biztos.Csak nem akarom megszívni.Ennek tükrében is a nagyobb lenne a jó választás?

Egy kis segítség, a CSi5 ekkora

TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6

n.drews
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: n.drews »

Ha már itt tartunk:nem szeretne valki megválni cseresznye színű Rti6-osátol és/vagy CSi5-ös centerétől?
Nekem asszem pont cseresznye színű van. Eladom - ha nagyon kell, az induló ár 250e forint

zoom
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 93

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: zoom »

A Szobám kb15nm lehet,de sajna hosszúkás,és a hosszabb falon van a tv,így max 2méterre lenne tőlem a center.Ilyen felállásban is érdemes a csi5-öt venni?Mondjuk szimpatikusabb,mint a csi3 az egyszer biztos.Csak nem akarom megszívni.Ennek tükrében is a nagyobb lenne a jó választás?

Oda bőven elég a csi3 , de ha megalomán vagy ...
HTPC, Edifier S2000, Mi 4k laser projector

gottfriedg
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Polkaudio

Ha már itt tartunk:nem szeretne valki megválni cseresznye színű Rti6-osátol és/vagy CSi5-ös centerétől?

gottfriedg
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Polkaudio

A Szobám kb15nm lehet,de sajna hosszúkás,és a hosszabb falon van a tv,így max 2méterre lenne tőlem a center.Ilyen felállásban is érdemes a csi5-öt venni?
Mondjuk szimpatikusabb,mint a csi3 az egyszer biztos.Csak nem akarom megszívni.Ennek tükrében is a nagyobb lenne a jó választás?

zoom
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 93

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: zoom »

Kedves Polkaudio tulajok! 
Szeretnék venni RTi6-os hangfalakat frontnak,de akkor ezek mellé kéne egy center is ugyebár.A kérdésem a következő lenne: érdemes beruházni az egyforma hangszórókészlet miatt egy CSi5-re,vagy bőven elég a CSi3 is?
Mit gondoltok erről a dologról?

Szvsz csi5-öt vegyél. Sztem jobban jársz,ha van helyed persze...
HTPC, Edifier S2000, Mi 4k laser projector

gottfriedg
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Polkaudio

Kedves Polkaudio tulajok!

Szeretnék venni RTi6-os hangfalakat frontnak,de akkor ezek mellé kéne egy center is ugyebár.A kérdésem a következő lenne: érdemes beruházni az egyforma hangszórókészlet miatt egy CSi5-re,vagy bőven elég a CSi3 is?
Mit gondoltok erről a dologról?

Declan.Delfino
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: Declan.Delfino »

Hallottam NAD 754-t és belezúgtam. Meg lettem győzve, hogy ne legyen 7.1, hanem inkább csak 5.1. Előre RTi10, hátra RTi6, centernek meg CSi5. Valaki hallott már Polkaudio PSW505 subot? Voltam a házimozi kiállításon a 7végén, és pár helyen Velodyne subbal demóztak, de nem volt meggyőző. Ezzel szemben a VITO audionál ( Polkcuccok mindenhol ), ha a sötétben jól láttam, akkor PSW120-ak voltak 2db és elég rendesen odatette magát. Milyen lehet a PSW505?
én nad 753-t használok az lsi9 frontokhoz. én is belezúgtam annak idején

pinki

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: pinki »

előre vegyél egy lsi9-t és surroundnak pedig rti4-t. zenét hallgass sztereóban a frontokon. a többit használd mozira.milyen erősítőt akarsz hozzá?

Hallottam NAD 754-t és belezúgtam. Meg lettem győzve, hogy ne legyen 7.1, hanem inkább csak 5.1. Előre RTi10, hátra RTi6, centernek meg CSi5. Valaki hallott már Polkaudio PSW505 subot? Voltam a házimozi kiállításon a 7végén, és pár helyen Velodyne subbal demóztak, de nem volt meggyőző. Ezzel szemben a VITO audionál ( Polkcuccok mindenhol ), ha a sötétben jól láttam, akkor PSW120-ak voltak 2db és elég rendesen odatette magát. Milyen lehet a PSW505?

Declan.Delfino
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: Declan.Delfino »

a helyedben akkoris mégegyszer átgondolnám a komolyabb frontok vételét, hátha később több CD-d lesz, s inkább csak a frontokon szeretnéd hallgatni őket.
Most ott tartok, hogy 3 pár RTi6-os+CS3+1 pár Velodyne CHT-10. Csak az erősítő kérdés. Mert az már nem fér be az 1 millás keretbe és nem akarom nagyon túl lépni.

előre vegyél egy lsi9-t és surroundnak pedig rti4-t. zenét hallgass sztereóban a frontokon. a többit használd mozira.
milyen erősítőt akarsz hozzá?

pinki

Polkaudio

a helyedben akkoris mégegyszer átgondolnám a komolyabb frontok vételét, hátha később több CD-d lesz, s inkább csak a frontokon szeretnéd hallgatni őket.
Most ott tartok, hogy 3 pár RTi6-os+CS3+1 pár Velodyne CHT-10. Csak az erősítő kérdés. Mert az már nem fér be az 1 millás keretbe és nem akarom nagyon túl lépni.

Andru
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: Andru »

Hello!A kérdés a következö:
Ki hallota a Polkaudio Rti 10est Harman/Kardon HK970LE vagy sima erösitövel?Összepaszolnak-e hangban?Kihajtja-e rendesen a hangfalat?Milyen hangra számithatok a eme párosnál.

Amp:Marantz PM-16
Cd:Marantz CD-17
Tuner:Sony ST-SB920QS
Cabel:V.D.H D352, V.D.H Combination
Speaker:Tannoy 638 �s Magnat MSP 110(MagnatSpecialProduct)

Almosito

Polkaudio

Hozzászólás Szerző: Almosito »

Akkor már csak azt nem értem, hogy miért illik nagy helységbe a nagy front. A nagyobb dobozméret a mélyebb hangoknak tesz jót, nem? Elvileg nem lenne szabad kisebbet szólnia a polcsugárzónak. Nyilván a mélytartomány sehol nem lesz, de erre meg a mélynyomó a megoldás.
Azt próbáltam feltételezni, hogy zenehallgatásra csak a frontokat használod, s akkor egy ilyen nagy szobába elkelnek a nagyobb hangfalak. Én személy szerint kerülöm a mélynyomót zenehallgatáshoz.
Persze, ha te minden hangfalat használsz zenehallgatásra, akkor más a helyzet. Nekem nincs tapasztalatom a 40-es monitorokból épített rendszernek, de én a helyedben akkoris mégegyszer átgondolnám a komolyabb frontok vételét, hátha később több CD-d lesz, s inkább csak a frontokon szeretnéd hallgatni őket.
CD: még keresem IC: Neotech KHS-441 Erősítő: Rotel RA820 BX4 Hangfalkábel: Monitor Inakustik Hangfal: Polkaudio rti6

pinki

Polkaudio

Hát elsőre szerintem minden hangfalon, mert egyelőre mp3 gyűjteményem van, és amíg nem szerzek be pár cd-t is, addig tapasztalatból tudom, hogy kevés a sima sztereó. Nagyon döglöttek úgy a zenék. Akkor már csak azt nem értem, hogy miért illik nagy helységbe a nagy front. A nagyobb dobozméret a mélyebb hangoknak tesz jót, nem? Elvileg nem lenne szabad kisebbet szólnia a polcsugárzónak. Nyilván a mélytartomány sehol nem lesz, de erre meg a mélynyomó a megoldás. Ha berakok mondjuk 2 25-öst a frontok alá, akkor úgy a m 40-eseknek érzésre többet kéne nyújtaniuk nem? Ez olyan, mintha valami nagyobbacska hangfalon biampot használnék. Vagy teljes tévedésben vagyok?

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”