Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Hozzászólás Szerző: Doky »

Sziasztok! 
Egy Onkyo TX-SR 605 erősítő mellé kellene kettő darab hangfal.
Az egészre lenne olyan 80-90 ezer forintom. Mit ajánlotok? Meg mondjuk hozzá kéne kábel is, amivel összekötöm. De mondjuk, ha olcsóbban tudtok jót, az sem lenne rosssz ám. Nem biztos, hogy teljesen le akarom nullázni a költségvetést.

És egy cd játszó is kellene hozzá, megfizethető árban, mp3 képes lenne, az jó lenne. Esetleg merevlemezes egységek vannak?

Jah, még annyi, hogy elsősorban zenehallgatásra kellene, másodsorban pedig xbox360 lesz rákötve az erősítőre.

Előre is kössz
Balázs

Ha 70-80 van dobozra és játékosra... körbe kell nézni.
Nagyon sok minden lehet.
Kérdés hogy mire és hogy kellene.
Nézz körül az apróban itt is.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Kolombusz
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Kolombusz »

Sziasztok!

Egy Onkyo TX-SR 605 erősítő mellé kellene kettő darab hangfal.
Az egészre lenne olyan 80-90 ezer forintom. Mit ajánlotok? Meg mondjuk hozzá kéne kábel is, amivel összekötöm. De mondjuk, ha olcsóbban tudtok jót, az sem lenne rosssz ám. Nem biztos, hogy teljesen le akarom nullázni a költségvetést.

És egy cd játszó is kellene hozzá, megfizethető árban, mp3 képes lenne, az jó lenne. Esetleg merevlemezes egységek vannak?

Jah, még annyi, hogy elsősorban zenehallgatásra kellene, másodsorban pedig xbox360 lesz rákötve az erősítőre.

Előre is kössz
Balázs

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Helló. Az aláírásomban szereplő "belépőszintű" rendszeremet szeretnémvalami középkategóriásra cserélni. Mivel nincs korlátlan pénzmennyiségem
az lenne a kérdésem milyen sorrendben a legjobb lecserélni a dolgokat?

Én ezt a sorrendet gondoltam (javitsatok ki ha tévedek):

1 normális HDMI-s dvd játszó
2 front hangszórók cseréje a jelenlegi front hátra sorroundnak
3 normális center vétele
4 mélyláda csere
5 erősítő csere
6 sorround csere

Ha főleg mozira használnám milyen hangszórót/erősítőt ajánlanátok?
Előre is kösz.

Az én sorrendem ez lenne:
Jobb (nagyobb) vas.
Lejátszó csere.
Majd később a dobozok cseréje hasonló sorrendben.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Hali!Előre közlöm hogy nem nagyon értek az ilyenekhez.   Szóval nemrég elszállt az egyik front hangfalam a házimozirendszeremen.Ez egy kompakt rendszer,Panasonic SA-HT540.Nem tartom valószínűnek hogy betudok hozá szerezni egy darabot ugyanilyen hangfalból,ezért úgy döntöttem veszek hozzá előre egy párt,valamilyet.ÉS az se érdekel ha már nem használom 5.1be,sztereóban is tökéletesen megteszi.Csak sajna 3ohmos(80W) a Front Ch az erősítőn,és nem találok hozzá hangfalat.Nem tudnám valahogy megoldani hogy több ohmos hangfalat ráteszek,vagy valami?Mittudomén áthidalással.Azabaj hogy nem tudom az hogy működik.Ja és nem kifejezetten HMozi hangfalat akarok hozzá.Előre is thx a választ.
Köthetsz rá nagyobb impedanciájú hangfalakat.

Nézz körül használtban...
Kis Jamo-t vagy hasonlót.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Hozzászólás Szerző: AVX »

Szólj majd, hogy pontosíthassak ami nincs éppen készleten abból kérek.

hát majd ezt megbeszéljük.

kérdez
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: kérdez »

Helló. Az aláírásomban szereplő "belépőszintű" rendszeremet szeretném
valami középkategóriásra cserélni. Mivel nincs korlátlan pénzmennyiségem
az lenne a kérdésem milyen sorrendben a legjobb lecserélni a dolgokat?

Én ezt a sorrendet gondoltam (javitsatok ki ha tévedek):

1 normális HDMI-s dvd játszó
2 front hangszórók cseréje a jelenlegi front hátra sorroundnak
3 normális center vétele
4 mélyláda csere
5 erősítő csere
6 sorround csere

Ha főleg mozira használnám milyen hangszórót/erősítőt ajánlanátok?
Előre is kösz.
Player : Asus O!Play R1, TV : Sony KDL-32D2810, Receiver : YAMAHA RX-V359, Front : JAMO S406 Surround : JAMO S402, Center : JAMO S40, Sub : MAGNAT Monitor 300A, Koax : MONITOR Stargate Digit Coax kábel

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hali!Előre közlöm hogy nem nagyon értek az ilyenekhez. Szóval nemrég elszállt az egyik front hangfalam a házimozirendszeremen.Ez egy kompakt rendszer,Panasonic SA-HT540.Nem tartom valószínűnek hogy betudok hozá szerezni egy darabot ugyanilyen hangfalból,ezért úgy döntöttem veszek hozzá előre egy párt,valamilyet.ÉS az se érdekel ha már nem használom 5.1be,sztereóban is tökéletesen megteszi.Csak sajna 3ohmos(80W) a Front Ch az erősítőn,és nem találok hozzá hangfalat.Nem tudnám valahogy megoldani hogy több ohmos hangfalat ráteszek,vagy valami?Mittudomén áthidalással.Azabaj hogy nem tudom az hogy működik.Ja és nem kifejezetten HMozi hangfalat akarok hozzá.Előre is thx a választ.
Köthetsz rá nagyobb impedanciájú hangfalakat.

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Hozzászólás Szerző: KÉTBÉ »

Én KÉTBÉT szemeltem ki magamnak.Ő közelebb van és hozzá is elég sok dolgot küldtük.Amik érdekelnek azok nála is megvannak azt hiszem
Nála több minden van,mint pesten.
Az ugyan azok,mint nálunk.

Ezért is lett Ő a választott kereskedő.
És Ő közelebb is van mint Ti.

Szólj majd, hogy pontosíthassak ami nincs éppen készleten abból kérek.

ATC Jászberény, 30/6362061

Bemutatóterem

ATC Webáruház

g0arjen

Hozzászólás Szerző: g0arjen »

Hali!Előre közlöm hogy nem nagyon értek az ilyenekhez. Szóval nemrég elszállt az egyik front hangfalam a házimozirendszeremen.Ez egy kompakt rendszer,Panasonic SA-HT540.Nem tartom valószínűnek hogy betudok hozá szerezni egy darabot ugyanilyen hangfalból,ezért úgy döntöttem veszek hozzá előre egy párt,valamilyet.ÉS az se érdekel ha már nem használom 5.1be,sztereóban is tökéletesen megteszi.Csak sajna 3ohmos(80W) a Front Ch az erősítőn,és nem találok hozzá hangfalat.Nem tudnám valahogy megoldani hogy több ohmos hangfalat ráteszek,vagy valami?Mittudomén áthidalással.Azabaj hogy nem tudom az hogy működik.Ja és nem kifejezetten HMozi hangfalat akarok hozzá.Előre is thx a választ.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

a Clarus Charon bírja a gyűrődést, s mélyet is ad.Illetve ajánlottam az eladó Acoustic Research dobozomat is, ami nem 50 ezres kategória, még ha az ára azalatt is van így, s valóban lemasszírozza alattad a kanapét, brutális mélyre megy nálam, meg barátomnál is olyan 20 négyzetméterig simán megállja a helyét.

Nos ezt tanúsítom.
Nálam is 16 nm-en muzsikál és tökéletes.
És mondjuk Prodigy-n is oda teszi ami kell.
De mindenkinek ell kell dönteni hogy mi a jobb.
Én valszeg nem cserélném a "kis" Charont... max. egy Pro-ra vagy a haver "proacresponseclon"-jára.
De én monitor párti vagyok.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Én KÉTBÉT szemeltem ki magamnak.Ő közelebb van és hozzá is elég sok dolgot küldtük.Amik érdekelnek azok nála is megvannak azt hiszem

Kimaradt,hogy az árak ugyan azok.

Dagiii
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Hozzászólás Szerző: Dagiii »

Van élet a hifin túl!Na de nélküle???

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Dagiii
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Én majd saját rendszerem szeretném egyszer lecserélni és elég biztatóak a beszámolok amiket a fiúk írtak a tegnapi napról.
Csak majd egyszer le kell ugranom valamelyik ATC-s kereskedőhöz fülelni.
De elmondások alapján Jungson JA88 és Jungson BD-NO3 lenne valoszinű a befutó de nem két forintról beszélünk.De lehet hogy valami nagyobb fal kéne nekem mert szeretem a testesebb valós tömeget.A kis monitorok és kisebb állófalak hangja nekem nemigazán ad elég jelenlét érzetet.De lehet hogy a BD-NO3 eléglenne
Béla olvastam hogy van részlet fizetés is.Ez hogyan müködik nállatok?
2 terméket egybelehet kapcsolni?
Válasz jöhet privátba is.

Az offért bocs.

El kell jönni hozzánk.
Akkora választékunk van,hogy ezt ne hagyd ki.
100 felett ingyen kiszállítunk mindent.

Dagiii
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

audi100 vigyázz a kis dobozokkal szerintem...Ezeken a zenéken hiába jó dobozok , nem fogják neked azt az élményt nyújtani amit te szeretnél. Az 50 ezres kategória meg főleg nem. De ha meghallod majd rájössz.
15 négyzetméteren egy nagy döngölős álló borzasztóan fog szólni, lesz mélye, igaz nem alsó mélye, hanme kiemelt felsőbasszus, s egy idő után őt is foga szerintem zavarni.

Érdekes
Hallotam én már 16nm2eren Tannoy 15collos dualkoncentrikusokat ami ugy nézet ki hogy hangfalanként egy 15ös dualconcentrikus és egy 15collos mély!Magyarán 4 15ös hangszoró bepakolva és nem volt vele gond!Akkor ez hogy van?

Pont úgy, hogy nem iylen kategóriáról beszélünk, hanem a döngölős, itt ajánlott JBL- Quadral fele cuccokról.
jó cuccal nincs gond.

Az más tészta.
Az tényleg harmat azoknak az előadásmodja.De én meg se szólalok.Nálam sincs különb hifi.De majd ami késik az nem múlik.

Dagiii
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Én az egész rendszer áráról beszéltem igaz nem említettem a márkát és a forráskészülékeket az állványokat és a kábeleket.
De ezen nemfogunk összeveszni

Ja így már tényleg belefér egy kisebb ház.
A Jadis teljes lánc értéke kb 20 MFt nálunk is.
Azért halálra nem ekell ezektől esni.
A 6 MFt-os CD játszónk DAC-ja pont tegnap halt be,mikor a bemutató volt nálunk.

Én majd saját rendszerem szeretném egyszer lecserélni és elég biztatóak a beszámolok amiket a fiúk írtak a tegnapi napról.
Csak majd egyszer le kell ugranom valamelyik ATC-s kereskedőhöz fülelni.
De elmondások alapján Jungson JA88 és Jungson BD-NO3 lenne valoszinű a befutó de nem két forintról beszélünk.De lehet hogy valami nagyobb fal kéne nekem mert szeretem a testesebb valós tömeget.A kis monitorok és kisebb állófalak hangja nekem nemigazán ad elég jelenlét érzetet.De lehet hogy a BD-NO3 eléglenne
Béla olvastam hogy van részlet fizetés is.Ez hogyan müködik nállatok?
2 terméket egybelehet kapcsolni?
Válasz jöhet privátba is.

Az offért bocs.

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

audi100 vigyázz a kis dobozokkal szerintem...Ezeken a zenéken hiába jó dobozok , nem fogják neked azt az élményt nyújtani amit te szeretnél. Az 50 ezres kategória meg főleg nem. De ha meghallod majd rájössz.
15 négyzetméteren egy nagy döngölős álló borzasztóan fog szólni, lesz mélye, igaz nem alsó mélye, hanme kiemelt felsőbasszus, s egy idő után őt is foga szerintem zavarni.

Érdekes
Hallotam én már 16nm2eren Tannoy 15collos dualkoncentrikusokat ami ugy nézet ki hogy hangfalanként egy 15ös dualconcentrikus és egy 15collos mély!Magyarán 4 15ös hangszoró bepakolva és nem volt vele gond!Akkor ez hogy van?

Pont úgy, hogy nem iylen kategóriáról beszélünk, hanem a döngölős, itt ajánlott JBL- Quadral fele cuccokról.
jó cuccal nincs gond.
Naim-ZU

audi100
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: audi100 »

Gyere el hozzánk és hallgasd meg mit kapsz 50-60000 Ft-ért.A monitorok közül szinte egyik sem férne bele ebbe az árba,ha hozzászámítom az állványt is.

OFFTOPIC:

De lehet, hogy majd meg tudjuk oldani a dolgot, mert apám sok felé utazik az országban, ha esetleg megy majd Szegedre is, akkor le tudnék vele jönni.
kisDAC, Denon PMA-360, Söund Arts HBS1, Monitor Audio R452 MD

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Én az egész rendszer áráról beszéltem igaz nem említettem a márkát és a forráskészülékeket az állványokat és a kábeleket.

Ja így már tényleg belefér egy kisebb ház.
A Jadis teljes lánc értéke kb 20 MFt nálunk is.
Azért halálra nem ekell ezektől esni.
A 6 MFt-os CD játszónk DAC-ja pont tegnap halt be,mikor a bemutató volt nálunk.

audi100
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: audi100 »

Audi-val nem táv!
Ez az Audi ám 21 éves
Mondjuk bírta a nyúzást, amikor nyaralni voltunk haverokkal Szegeden, de igazából az úti költség lenne sok.
kisDAC, Denon PMA-360, Söund Arts HBS1, Monitor Audio R452 MD

Dagiii
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Ja persze csöves végfok volt rákötve!De nem ám a vérszegény fajtából!Oldalanként 2-2 csöves monoblokk  erőmű hajtotta őket darabonkénti 250wattjával.Szivesen birtokolnék ilyen rendszert de az ára egy lakás ára.
Nálunk hallgathatsz 2x500 W-os Jadist,de ez sem egy ház ára.
Egy jó autót viszont lehetne venni az árából.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Audi-val nem táv!

esküszöm ezt akartam írni én is,de nem akartam offolni.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Engem igazából az tart vissza a monitor hangfalaktól, hogy kéne hozzá állvány is és az is akkor +pénz, ami jelen pillanatban még hangfalra sincs, csak kb. 1 hónap múlva.
Gyere el hozzánk és hallgasd meg mit kapsz 50-60000 Ft-ért.
A monitorok közül szinte egyik sem férne bele ebbe az árba,ha hozzászámítom az állványt is.

Csak az a gond, hogy nem hiszem, hogy Szegedre le tudok menni.

Nem tudom Bodoréknál pesten mi van,de lehet,hogy náluk is vannak olcsóbb dobozok .

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Engem igazából az tart vissza a monitor hangfalaktól, hogy kéne hozzá állvány is és az is akkor +pénz, ami jelen pillanatban még hangfalra sincs, csak kb. 1 hónap múlva.
Gyere el hozzánk és hallgasd meg mit kapsz 50-60000 Ft-ért.
A monitorok közül szinte egyik sem férne bele ebbe az árba,ha hozzászámítom az állványt is.

Csak az a gond, hogy nem hiszem, hogy Szegedre le tudok menni.

Audi-val nem táv!

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”