Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Jamo hangsugárzók

Craftyx
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Craftyx »

jamo e 370es hangfalakhoz mien centert, mélynyomót és háttér hangfalakat érdemes venni? úgy 90ezrem lenne rá.

Hangcenter
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Hangcenter »

Üdv Mindenkinek!! 
Segítsegetekre lenne szükségem egy fontos döntésben,mivel ez lenne az első "komolyabb" hazimozi összeállitasom.
Kinéztem egy szép kis szettet magamnak,de mivel Írországban élek nem sok lehetőségem van úgymond letesztelni a hangszórókat,mivel nem is igen lehet kapni ilyesmiket a közelben,ez is Németországból jönne.

Szóval róluk lenne szó:
Front--Jamo E 770
Cent.--Jamo E 7
Surr.--Jamo E 700
Sub.--Jamo E 7 Active

Egy Pioneer VSX-817 -es erölködőm van egyenlőre,remélem "jó barátok" lennének.
Kíváncsian várom a tapasztalatokat illetve javaslatokat is.
Előre is köszönom!!   

Szia,
A 7-es Jamok már kifutott modellek, jó két éve már az utódai futnak nálunk is, ettől függetlenül nagyon jó dobozok voltak, a Pio nem egy rossz választás hozzá, valóban, kissé keményebb tónussal rendelkezik, de szerintünk ezt ellensúlyozza a Jamo dobozok viszonylag lágyabb karaktere. Tény ettől függetlenül, hogy ha fontos a zene is, egy Denonnal vagy Onkyo-val jobban járnál.

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: blakey »

Üdv Mindenkinek!! 
Segítsegetekre lenne szükségem egy fontos döntésben,mivel ez lenne az első "komolyabb" hazimozi összeállitasom.

Lehet, hogy a rendszered gyenge pontja az erôsítô lesz. Érdemes valahol meghallgatni, mert a pio moziban jó, de zenében elég gyenge, ez a jamo sorozat egész jó zenében és moziban is.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Doky »

Üdv Mindenkinek!! 
Kinéztem egy szép kis szettet magamnak,de mivel Írországban élek nem sok lehetőségem van úgymond letesztelni a hangszórókat,mivel nem is igen lehet kapni ilyesmiket a közelben,ez is Németországból jönne.

Szóval róluk lenne szó:
Front--Jamo E 770
Cent.--Jamo E 7
Surr.--Jamo E 700
Sub.--Jamo E 7 Active

Előre is köszönom!!

Nos kétlem hogy ott nem tudod meghallgatni, de vannak nagyon jó angol dobozok is.
Úgy hogy nem hallgattad meg... nem szabad megvenni.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

chilled-chef

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: chilled-chef »

Üdv Mindenkinek!!

Szóval róluk lenne szó:
Front--Jamo E 770
Cent.--Jamo E 7
Surr.--Jamo E 700
Sub.--Jamo E 7 Active

Előre is köszönom!!

Hangcenter
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Hangcenter »

nrmn! 
Osztom a véleményed! Örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot, én is Jamo-s vagyok!
Pár hete... hónapja vettem egy C807 szériát! Nálam 3 erősítő jöhetett szóba, a Cambridge Audio, a Harman és a Denon.
Gyorsan kiderült, hogy a helyzet magaslatán, mind hangzásban, mind teljesítményre, mind tudásban a Denon a jó választás! Hozzá kell tennem, hogy vegyesben használom 50-50 % sztereó és házimozi, habár inkább sztereó! A CA-nak a sztereója szebb volt talán egy hangyányit, de a Denon jóval több mindent tudott! A Harman-t kb fél perc alatt kilőttem, mert házimozira tökéletes, de tudjuk jól, hogy a sztereózáshoz több kell, és ez nincs meg benne!!! Sztereóban úgy szólt a Harman/Kardon mint... nem is tudom, hogy jellemezzem, mintha egy nyers, rosszul hangszerelt zenét hallgattam volna, mondom még egy kevésbé jó hallású is észre vette volna a különbséget! :S Tehát DENON AVR 3806! Ajánlom mindenkinek!

Utánna jött a hangfal! Be kell vallanom, Harman - JBL párti vagyok, és elfogult is a márkákkal kapcsolatban! Diszkózás terén a JBL 18"-al dolgozom, dolgoztam, egyszerűen nincs párja, talán Porkoláb... de itt most másról beszélünk! Házimozi - sztereó, ne feledjük! ))
Miután a "puding próbája az evés" gyorsan kilőttem a hangfalakat! 3 lehetséges front jöhetett szóva:

1) JBL Studio 890
2) KEF iQ 9
3) Jamo C807

Mondanom sem kell a választás nagyon nagyon nehéz volt!

1) JBL : azoknak ajánlom, akik hátra akarnak dőlni a fotelben és élvezni a zene adta elvarázsló hangzást és teret! GYÖNYÖRŰEN SZÓL, ha csak erre használnám más nem kéne! Valójában a közép hangok a szinti a rock&roll gitár részét keveseltem. Basszus és magas egyszerűen tökéletes, és olyan teret adott a zenének olyan érzéseket vitt az előadásmódba, hogy egyszerűen elvarázsolt, mégis és sztem a kulcsszó MINTHA HAZUDNA! Ez már nem az ami a CD-n van!

2) KEF: azoknak ajánlom, akik a szép cicergésre mennek, és itt már megtaláltam a közép tartományt is! Gyönyörű a magas, és a közép is összehangolt, a mély viszont kopog, közel sem olyan dinamikus, mint a JBL, viszont a magas tartományban hozzá viszonyítva többet szól. A mély frekvenciák itt elvesznek, ide kell a lágy basszushoz a mélynyomó rész, még erősebb hanerőnél is!

3) Jamo: úgy jellemezném, a valóság hangja! Nagyon szereti a rock-ot, a dinamikus zenéket, szakszofonos muzsikát! A zenekari dolgok az erőségei, ugyanakkor egy egy elektromos zenénél sem szeppenik meg, szép, összehangolt a mély-közép-magas! A cintányér is cintányér, nem lágyít, nem csillapít, azt adja ami az igazság. A három felsorolt frontsugárzó közüll ő volt a legdinamikusabb a középtartományban! Diszkós számoknál a szinti is a legszebb volt és úgy éreztem, hogy a valóság szól belőle, nem hazudik, nem sokall el semit a számból, csak pont annyi teret ad a zenének, amennyi abból valójában jár, se többet se kevesebbet! Esztétikailag is gyönyörű, minőségileg is csak a legjobb mindenből!

CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK! Már gyűjtöm a pénzt a háttér és surround sugárzókra! Nagyon várom már!
Üdv!
Ricsii

Kedves Ricsii,

Mi is gratulálunk a választásodhoz, és főképp ahhoz, h ilyen módon érzékelted meg a különbséget a Jamo javára.
A C8-as széria talán a legtökéletesebb sorozat a Jamo eddigi történetében, mind hangzás-, mind design terén.
Mégegyszer gratula és kívánunk sok örömet bennük

Ricsi Bácsi

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Ricsi Bácsi »

nrmn!

Osztom a véleményed! Örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot, én is Jamo-s vagyok!
Pár hete... hónapja vettem egy C807 szériát! Nálam 3 erősítő jöhetett szóba, a Cambridge Audio, a Harman és a Denon.
Gyorsan kiderült, hogy a helyzet magaslatán, mind hangzásban, mind teljesítményre, mind tudásban a Denon a jó választás! Hozzá kell tennem, hogy vegyesben használom 50-50 % sztereó és házimozi, habár inkább sztereó! A CA-nak a sztereója szebb volt talán egy hangyányit, de a Denon jóval több mindent tudott! A Harman-t kb fél perc alatt kilőttem, mert házimozira tökéletes, de tudjuk jól, hogy a sztereózáshoz több kell, és ez nincs meg benne!!! Sztereóban úgy szólt a Harman/Kardon mint... nem is tudom, hogy jellemezzem, mintha egy nyers, rosszul hangszerelt zenét hallgattam volna, mondom még egy kevésbé jó hallású is észre vette volna a különbséget! :S Tehát DENON AVR 3806! Ajánlom mindenkinek!

Utánna jött a hangfal! Be kell vallanom, Harman - JBL párti vagyok, és elfogult is a márkákkal kapcsolatban! Diszkózás terén a JBL 18"-al dolgozom, dolgoztam, egyszerűen nincs párja, talán Porkoláb... de itt most másról beszélünk! Házimozi - sztereó, ne feledjük! ))
Miután a "puding próbája az evés" gyorsan kilőttem a hangfalakat! 3 lehetséges front jöhetett szóva:

1) JBL Studio 890
2) KEF iQ 9
3) Jamo C807

Mondanom sem kell a választás nagyon nagyon nehéz volt!

1) JBL : azoknak ajánlom, akik hátra akarnak dőlni a fotelben és élvezni a zene adta elvarázsló hangzást és teret! GYÖNYÖRŰEN SZÓL, ha csak erre használnám más nem kéne! Valójában a közép hangok a szinti a rock&roll gitár részét keveseltem. Basszus és magas egyszerűen tökéletes, és olyan teret adott a zenének olyan érzéseket vitt az előadásmódba, hogy egyszerűen elvarázsolt, mégis és sztem a kulcsszó MINTHA HAZUDNA! Ez már nem az ami a CD-n van!

2) KEF: azoknak ajánlom, akik a szép cicergésre mennek, és itt már megtaláltam a közép tartományt is! Gyönyörű a magas, és a közép is összehangolt, a mély viszont kopog, közel sem olyan dinamikus, mint a JBL, viszont a magas tartományban hozzá viszonyítva többet szól. A mély frekvenciák itt elvesznek, ide kell a lágy basszushoz a mélynyomó rész, még erősebb hanerőnél is!

3) Jamo: úgy jellemezném, a valóság hangja! Nagyon szereti a rock-ot, a dinamikus zenéket, szakszofonos muzsikát! A zenekari dolgok az erőségei, ugyanakkor egy egy elektromos zenénél sem szeppenik meg, szép, összehangolt a mély-közép-magas! A cintányér is cintányér, nem lágyít, nem csillapít, azt adja ami az igazság. A három felsorolt frontsugárzó közüll ő volt a legdinamikusabb a középtartományban! Diszkós számoknál a szinti is a legszebb volt és úgy éreztem, hogy a valóság szól belőle, nem hazudik, nem sokall el semit a számból, csak pont annyi teret ad a zenének, amennyi abból valójában jár, se többet se kevesebbet! Esztétikailag is gyönyörű, minőségileg is csak a legjobb mindenből!

CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK! Már gyűjtöm a pénzt a háttér és surround sugárzókra! Nagyon várom már!
Üdv!
Ricsii

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 93

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

Jamo hangfalakat nem szeretik.....Egy éve még én is abban a táborban voltam és vettem wharfedale 2.0-t.
De a wharfit eladtam, és vettem abból a árból egy jamo 5.0-át ami hangminőségben bizony leveri a wharfit.A jamo nem szar, persze régen azt mondtam hogy gyökér.Én összehasonlítottam a wharfi crystallal a s406 szettet, és a wharfi fahangon szólt, sávszélessége sem volt az igazi.A két hangfal egymás mellett volt, ugyanazzal a számmal hallgattam váltogatva.

A Jamo és a Wharfi egy árkategóriába tartozott?
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

sac
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: sac »

Jamo hangfalakat nem szeretik.....
Egy éve még én is abban a táborban voltam és vettem wharfedale 2.0-t.
De a wharfit eladtam, és vettem abból a árból egy jamo 5.0-át ami hangminőségben bizony leveri a wharfit.A jamo nem szar, persze régen azt mondtam hogy gyökér.Én összehasonlítottam a wharfi crystallal a s406 szettet, és a wharfi fahangon szólt, sávszélessége sem volt az igazi.A két hangfal egymás mellett volt, ugyanazzal a számmal hallgattam váltogatva.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721

balintos
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: balintos »

Hy, JAMO CL-25 ill. CL-30 valakinek???????????????
preamp: UHER REFERENCE No. 1 - poweramp: 2 x HARMAN KARDON CITATION TWENTY TWO - speaker: CERWIN-VEGA D-9 (1985)

Andru
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Andru »

Közben az történt, hogy meghallgattattak velem egy Jamo C407-est. Egy árban volt a JBL E90-el. Ennek a Jamonak összességében jobb volt a hangja, mint a JBL-nek. Többféle stílussal, 2 erősítőn felváltva tesztelve. Igaz a JBL-bel több közepet találtam, mint a Jamo S606-ban, de a C407 meg azért volt jobb, mert a magas-közép-mély vhogy szebben szólt benne együtt. A JBL-bel a közép elmaradt, nem volt olyan jó az összhatás. Szóval megvettem a C407-est, nagyon frankó cucc, ha tudjátok hallgassátok meg vhol. Már csak erősítőt kéne vennem hozzá. A pma1500 helyett Rotel ra5-öst vagy milyet ajánlottak. Erről véleményetek van? Hallottátok már, milyen, avagy tényleg jobb-e?
Hello!Én még mindig azt mondom halgasd meg a Denonnal.Az a Rotel gyenge egy kicsit.

Amp:Marantz PM-16
Cd:Marantz CD-17
Tuner:Sony ST-SB920QS
Cabel:V.D.H D352, V.D.H Combination
Speaker:Tannoy 638 �s Magnat MSP 110(MagnatSpecialProduct)

nrmn

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: nrmn »

Közben az történt, hogy meghallgattattak velem egy Jamo C407-est. Egy árban volt a JBL E90-el. Ennek a Jamonak összességében jobb volt a hangja, mint a JBL-nek. Többféle stílussal, 2 erősítőn felváltva tesztelve. Igaz a JBL-bel több közepet találtam, mint a Jamo S606-ban, de a C407 meg azért volt jobb, mert a magas-közép-mély vhogy szebben szólt benne együtt. A JBL-bel a közép elmaradt, nem volt olyan jó az összhatás. Szóval megvettem a C407-est, nagyon frankó cucc, ha tudjátok hallgassátok meg vhol. Már csak erősítőt kéne vennem hozzá. A pma1500 helyett Rotel ra5-öst vagy milyet ajánlottak. Erről véleményetek van? Hallottátok már, milyen, avagy tényleg jobb-e?

Andru
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jamo hangsugárzók

Közben meghallgattam egy denon pma500-assal a Jamo S606-ost és egy JBL E90-est is. Még ha drágább is, de maradok a JBL-nél, nekem jobban bejött. Azért maradnék ennél a témánál, mert itt már 1x leírtátok a véleményeteket, h kb milyen erősítőt ajánlotok az s606-hoz. Most ugyanez lenne a kérdésem a JBL e90-el kapcsolatban, hátha.. 
Esetleg egy Denon pma1500 ?

Véleményem szerint a Denon pma500 és a pma 1500 nem egy kategória. Árban sem azok. A kettő karakterisztikája biztosan eltér(bár én eddig csak a pma500-at hallottam szólni).

A kettöt nem lehet egy lapon emliteni se.Annyival jobb a 1500as amenyivel drágább is!az már biztos.A felsöbb kategoriás Denonok nem roszak!

Ezt persze ugy irom le hogy egy ideig én is s606os tulaj voltam Denon PMA-1560as csúcs integráltal kergettem.De aztán ment mind a kettö a levesbe.Pedig a Denon nagyon jó volt hangilag meg ugy minden tekintetben csak már idös volt:-)
Sajna nehezen találtam utodot a Denonnak.Volt Yamaha AX1050, Sony 690ES,770ES, harman/kardon HK970LE de egyik se volt jobb.A harmannal csak teljesitmény problémáim voltak.Ez nem azt jelenti hogy gyenge a h/k csak a nagy Denonhoz és a Yamahához képest gyengébb volt.De hangban jó kis gép.

Andru
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jamo hangsugárzók

Közben meghallgattam egy denon pma500-assal a Jamo S606-ost és egy JBL E90-est is. Még ha drágább is, de maradok a JBL-nél, nekem jobban bejött. Azért maradnék ennél a témánál, mert itt már 1x leírtátok a véleményeteket, h kb milyen erősítőt ajánlotok az s606-hoz. Most ugyanez lenne a kérdésem a JBL e90-el kapcsolatban, hátha.. 

Véleményem szerint a Denon pma500 és a pma 1500 nem egy kategória. Árban sem azok. A kettő karakterisztikája biztosan eltér(bár én eddig csak a pma500-at hallottam szólni).

A kettöt nem lehet egy lapon emliteni se.Annyival jobb a 1500as amenyivel drágább is!az már biztos.A felsöbb kategoriás Denonok nem roszak!

Andru
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jamo hangsugárzók

Halgasd meg a haramn/kardon HK970essel!Lehet hogy bejön neked a kettö együtt.
Nekem van tipem a végeredményre

c2d
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: c2d »

Erősítő:Denon PMA-720A, Harman/Kardon AVR 132; Front: Jamo S606;Center: KEF C6LCR; Kábel: Monitor Mikado 4,0; PC (Gigabyte P35-DS3 +Core2Quad Q6600+Sapphire Radeon 2900XT+Sb Xfi XtremeMusic + Samsung Syncmaster 223BW+Geil Ultra Ram DDR2 1066 2Gb)

nrmn

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: nrmn »

Cobalt
Fórumlakó
Fórumlakó

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Cobalt »

Vegyél egy jó dac-ot a dvd-hez és nem kell cd lejátszó.
Mindenképpen cd lejátszót szeretnék mert a későbbiekben külön lesz (külön szobába tervezem majd őket) a hm és a sztereó rész, a hangfalak is megvannak hozzá!

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Jamo hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: blakey »

OFFTOPIC:

Hát használni biztosan használnám mindegyiket, a cd játékost minde zene hallgatásnál, a subot meg minden mozinál szal nem egyszerű mert tényleg nem tudom melyiket lenne jobb előbb megvenni. Azon filózok hogy a sztereó erősítővel a zene már elég korrekt viszont mozihoz meg jó lenne egy olyan sub ami kellő mélységekbe tud lemenni, és a Sub 300 kellőképpen kiegészítené a rendszert és ezáltal a mozi biztos nagyban javulna. Szal hajlok a sub felé de nem tudom!

Vegyél egy jó dac-ot a dvd-hez és nem kell cd lejátszó.

Cobalt
Fórumlakó
Fórumlakó

Jamo hangsugárzók

Hát igen. Az élet nagy problémái. De van egy jó ötletem. Vegyél nekem valamit és akkor megoldódik a gondod
Viccet félretéve nem is olyan rég én is gondolkodtam egy cd játékoson, csak aztán letettem róla, mert annyit melózom, hogy nem tudnám kihasználni. A gépről megy a music, jó az is(nekem).

OFFTOPIC:

Hát használni biztosan használnám mindegyiket, a cd játékost minde zene hallgatásnál, a subot meg minden mozinál szal nem egyszerű mert tényleg nem tudom melyiket lenne jobb előbb megvenni. Azon filózok hogy a sztereó erősítővel a zene már elég korrekt viszont mozihoz meg jó lenne egy olyan sub ami kellő mélységekbe tud lemenni, és a Sub 300 kellőképpen kiegészítené a rendszert és ezáltal a mozi biztos nagyban javulna. Szal hajlok a sub felé de nem tudom!

c2d
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jamo hangsugárzók

Szerintem így sincs okod panaszra.
Nem is panaszkodom! Most csak annyi gondom van hogy következőnek vajon mit kellene venni, a cd játékost vagy a mélyládát mert a tv az nagyon nagyon sokba kerül. A cd azért lenne jó mert teljes lenne a sztereó lánc, de a sub meg sokat nyomna a mozin, sőt rengeteget. Viszont a cd jóval olcsóbb. (komoly gondjaim vannak mi? )

Hát igen. Az élet nagy problémái.
De van egy jó ötletem. Vegyél nekem valamit és akkor megoldódik a gondod
Viccet félretéve nem is olyan rég én is gondolkodtam egy cd játékoson, csak aztán letettem róla, mert annyit melózom, hogy nem tudnám kihasználni. A gépről megy a music, jó az is(nekem).
Erősítő:Denon PMA-720A, Harman/Kardon AVR 132; Front: Jamo S606;Center: KEF C6LCR; Kábel: Monitor Mikado 4,0; PC (Gigabyte P35-DS3 +Core2Quad Q6600+Sapphire Radeon 2900XT+Sb Xfi XtremeMusic + Samsung Syncmaster 223BW+Geil Ultra Ram DDR2 1066 2Gb)

Cobalt
Fórumlakó
Fórumlakó

Jamo hangsugárzók

Nem is panaszkodom! Most csak annyi gondom van hogy következőnek vajon mit kellene venni, a cd játékost vagy a mélyládát mert a tv az nagyon nagyon sokba kerül. A cd azért lenne jó mert teljes lenne a sztereó lánc, de a sub meg sokat nyomna a mozin, sőt rengeteget. Viszont a cd jóval olcsóbb. (komoly gondjaim vannak mi? )

c2d
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jamo hangsugárzók

C2d! 
Te hogyhogy pma720at vettel hozza? A pma500at gyengenek tartod az s606hoz?

Egyrészt a PMA500-at drágának találtam(om), másrészt sikerült elég jó áron(számomra jó áron) hozzájutnom egy használt erősítőhöz, ami egyébként teljesen újszerű állapotban volt(és van is mert vigyázok rá).Szerintem egyáltalán nem muszály egy erősítő esetében a vadonat újhoz ragaszkodni, mert használtan igazi "kincsekhez" lehet hozzájutni. De egyébként abban igazad van, hogy a 720a erősebb mint az 500-as, ez is közrejátszott.

Nekem is majdnem sikerült szereznem kb féláron egy Nad C320-at de sajna lecsúsztam róla egy nappal. De nem bánom mert nagyon szeretem a Ca-t!

Cobalt
Fórumlakó
Fórumlakó

Jamo hangsugárzók

C2d! 

Egyrészt a PMA500-at drágának találtam(om), másrészt sikerült elég jó áron(számomra jó áron) hozzájutnom egy használt erősítőhöz, ami egyébként teljesen újszerű állapotban volt(és van is mert vigyázok rá).Szerintem egyáltalán nem muszály egy erősítő esetében a vadonat újhoz ragaszkodni, mert használtan igazi "kincsekhez" lehet hozzájutni. De egyébként abban igazad van, hogy a 720a erősebb mint az 500-as, ez is közrejátszott.

Nekem is majdnem sikerült szereznem kb féláron egy Nad C320-at de sajna lecsúsztam róla egy nappal. De nem bánom mert nagyon szeretem a Ca-t!

c2d
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Jamo hangsugárzók

C2d! 

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”