Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mélysugárzók

CS0ki
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: CS0ki »

Na, ideje tovább fejleszteni a rendszert...Szóval kéne valami jó kis mélynyomó. Igazából nem akarok túl sokat szánni rá ! max 50-70 ezer. Egy 25 nm-es szobáról van szó, idióta szomszédokkal...Szóval nem kellenek falrázó basszusok, csak finom alásegítés az RTi6osoknak. Néztem a Polkokat, nem tünnek rossznak.
Psw 303-as , vagy PSW 110 is elég lehet esetleg.(az olcsó is eléggé) Más javaslat ötlet, vagy ezekkel kapcsolatban valami?

CS0ki

Projector:Optoma HD72i
Erősítő: NAD 753
Dvd: Marantz 4001
Front: Polkaudio Rti6
Mélynyomó: Polkaudio PSW 110
Hangfalkábel: Kimber 4VS

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Sztem qaz erősítőt kellene beállítanod manuálisan.
A spekaer setupban nézd már meg, hogy a sub ki van-e lőve, illetve hogy a bass mire van állítva.
Naim-ZU

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Doky »

Szerezz egy másik erőlködőt kőcsibe és avval is próbáld meg.
Az hogy 25-ös tányér van benne nem jelent semmit.
Az én dobozkámban 16-os van és szépen dolgozgat.
Az egy dolog hogy nem szólna szépen de szólnia kellene.
Felvetted a kapcsolatot azzal akitöl vetted?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

repvez
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: repvez »

Mint irtam a frontokba épitett 25cm-es mélyhangszorok meg se mozdulnak a mély hangoknál szinte minden hang hallatszik belöle a beszédhang is és a közepekböl hangosabb és mélyebb hangok jönnek ki.Igy nem olyan hangos a mély hogy visszaverödve vagy bepuffogva jönne vissza.
Amugy egy 5x2,5 m-es alapterületü szoba felébe vannak elhelyezve a rendszer a tévé mellett elhelyezett frontokkal a tv alatt a center és kb 2m magasan a szekrény tetején a sorrundok.A jobb oldali font az 10cm-re van a faltol aminek az oldalában van a sub.
Valami sztem a SAL rendszernek a jellegzetessége lehet hogy a mélyeket külön is be lehet kötni igy 4 kivezetés van a hátulján amit egy áthidaloval össze van kötve ha nincs külön sub erösitö

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

Végülis kellene lennie mélyednek sub nélkül is. Legalábbis valamennyinek, ha normálisan van beállítva a cucc.
a helyedben kihagynám a mérőmikrofont, de ha muszáj, akkor azzal is lehet próbálkozni.
Kezdjük az elejéről.
1. ha nincs subod, akkor no-állás, esetleg bass-both.
2. minden large, akkor enged rá vmennyi mélyt a csatornákra, de az Onkyonál passz, hogy mennyit
3. a szoba is lehet akadálya a mélyeknek, mivel nagyobb hangerőn jön elő a mély, az már lehet, hogy nem tiszta mély, hanem jól bebúgott, visszavert mély, amit a szoba okozhat. Ez csak fejtegetés látatlanban, aminek lehet nincs köze a valósághoz. mekkora a szobád, s hogy vannak elrendezve a dobozok?

De sztem itt inkább beállítási problem van.
Naim-ZU

repvez
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mélysugárzók

Természetesen probáltam.Söt a kalibrálás egyböl 3 hallgatási pozicio beállitást kér ahova a mérömikrofont kell tenni.Sajna a hangfalakat máshova nem tudom elhelyezni mert nagyon kicsi a helyem.És ha nincs kibocsátás akkor nincs mi kioltodjon, mivel nem is rezonál be a membrán a mélyhangoknál ha normális hangerön hallgatom 25-os hangerö a 79 esböl.

_Zozo_
Isten Hozott! :)

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: _Zozo_ »

Sziasztok !Tanácsokat szeretnék kérni, mivel nem vagyok nagyon járatos a hangszorók világában.Van egy Sal2610-es komplett szettem és egy Onkyo TX-SR505E erösitöm.Félretéve mindenféle fikázodást az összetevökrol ,mi lehet a baj olyankor ha mindent megfelelöen összekötve és elvégezve az automata kalibrácios folyamatot mégsincs normális mélyhang a rendszeren?
A manual szerint ha nincs külön sub láda akkor a frontok large állásba tételével azon szolalnak meg a mélyek,de ahhoz képest hogy mindkét frontba 250mm-es mély van beépitve még csak nem is rezonál ha hozzáteszem a kezem és hallani onnan is a magasabb beszédhangokat csak nem olyan tisztán, a centerböl hangosabb és mélyebb hang jön ki.Probálkoztam a keresztfrekvencia állitásokkal is,de semmi hallhato változás nem volt.Egyedüli eredményt akkor értem el amikor a hangszintnél a bass-t +8-ig felnyomtam.Hallkan halgatva is kéne szép basszust hallani,de semmi.Esetleg tudja valaki hogy milyen hsz-ekkel van szerelve az emlitett szett?
Esetleg hogyan lehet a legegyszerübben rákötni  külön a mélyeket az erösitöre, mert csak egy RCA csatlakozo van a sub csatornának,de arra nem tudom csatlakoztatni a hsz-t.Egyáltalán hogyan lehetne passiv subot az erösitöre kötni?Az elözö Thomzom erösitömön volt neki külön helye.Vagy milyen suberösitöt lehetne közbeiktatni az erösitö és a hangszoro közé?
Remélem tudtok olyan tanáccsal szolgálni ami nem kerül semmibe vagy a lehetö legkisebb költségbe és az egységek megbontása és károsodása nélkül elvégezhetö.
köszi

Mielőtt elhoztad-megvetted kipróbáltad?
Hangfalat ill. erőlködőt.
Próbáld meg úgy hogy beálítod hogy van sub és sub+frontra küldje a méjjeket.
Simán stereoban ugyan az?

Sajna nem tudtam kiprobálni egyiket sem, netröl rendeltem öket.
De nem hardveres gond lesz mert amikor a hangszinen megemeltem a basszust és 40-re állitottam a hangeröt akkor már érezhetö volt a basszus, de sztem annak akkor is jol kéne szolnia ha nem hangosan hallgatom és a hangszint is az alapon hagyom.
Már probáltam ugy is hogy yesre állitom a subcsatornát,de semi változás ,vagy hogy large-ra minden hangszórót.
Stereoban ugyan az a helyzet.Mindenfalyta térhangzásmodban és különféle hanganyaggal is de nem hozott eredményt.A DVD és a számitogép is digitálisan van rákötve az elöbbi coax az utobbi optikai kábelen.A hangfalak 2x1,5mm2-es vezetékekkel vannak kötve.

Próbáltad már máshonnan hallgatni a rendszeredet?
Nekem sem mindegy, hogy hol állok, vagy ülök, miközben hallgatom, próbáld esetleg forgatni őket, mert lehet hogy kioltják egymást a mély hangok, és azért nem hallani.
Erősítő: Pioneer VSX-808RDS, CD lejátszó: Pioneer PD-4700, Kazettás lejátszó: Pioneer CT-W205R, DVD lejátszó: Yamada 5220, Front A: Házi építésű (Isophon T440 Replika), Front B: Magnat Motion 880, Rear: Magnat Motion 220, Center: Magnat Motion Center 210 Sub: Magnat Motion Sub 130A

repvez
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mélysugárzók

Sziasztok !Tanácsokat szeretnék kérni, mivel nem vagyok nagyon járatos a hangszorók világában.Van egy Sal2610-es komplett szettem és egy Onkyo TX-SR505E erösitöm.Félretéve mindenféle fikázodást az összetevökrol ,mi lehet a baj olyankor ha mindent megfelelöen összekötve és elvégezve az automata kalibrácios folyamatot mégsincs normális mélyhang a rendszeren?
A manual szerint ha nincs külön sub láda akkor a frontok large állásba tételével azon szolalnak meg a mélyek,de ahhoz képest hogy mindkét frontba 250mm-es mély van beépitve még csak nem is rezonál ha hozzáteszem a kezem és hallani onnan is a magasabb beszédhangokat csak nem olyan tisztán, a centerböl hangosabb és mélyebb hang jön ki.Probálkoztam a keresztfrekvencia állitásokkal is,de semmi hallhato változás nem volt.Egyedüli eredményt akkor értem el amikor a hangszintnél a bass-t +8-ig felnyomtam.Hallkan halgatva is kéne szép basszust hallani,de semmi.Esetleg tudja valaki hogy milyen hsz-ekkel van szerelve az emlitett szett?
Esetleg hogyan lehet a legegyszerübben rákötni  külön a mélyeket az erösitöre, mert csak egy RCA csatlakozo van a sub csatornának,de arra nem tudom csatlakoztatni a hsz-t.Egyáltalán hogyan lehetne passiv subot az erösitöre kötni?Az elözö Thomzom erösitömön volt neki külön helye.Vagy milyen suberösitöt lehetne közbeiktatni az erösitö és a hangszoro közé?
Remélem tudtok olyan tanáccsal szolgálni ami nem kerül semmibe vagy a lehetö legkisebb költségbe és az egységek megbontása és károsodása nélkül elvégezhetö.
köszi

Sajna nem tudtam kiprobálni egyiket sem, netröl rendeltem öket.
De nem hardveres gond lesz mert amikor a hangszinen megemeltem a basszust és 40-re állitottam a hangeröt akkor már érezhetö volt a basszus, de sztem annak akkor is jol kéne szolnia ha nem hangosan hallgatom és a hangszint is az alapon hagyom.
Már probáltam ugy is hogy yesre állitom a subcsatornát,de semi változás ,vagy hogy large-ra minden hangszórót.
Stereoban ugyan az a helyzet.Mindenfalyta térhangzásmodban és különféle hanganyaggal is de nem hozott eredményt.A DVD és a számitogép is digitálisan van rákötve az elöbbi coax az utobbi optikai kábelen.A hangfalak 2x1,5mm2-es vezetékekkel vannak kötve.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Doky »

Esetleg hogyan lehet a legegyszerübben rákötni külön a mélyeket az erösitöre, mert csak egy RCA csatlakozo van a sub csatornának,de arra nem tudom csatlakoztatni a hsz-t.Egyáltalán hogyan lehetne passiv subot az erösitöre kötni?Az elözö Thomzom erösitömön volt neki külön helye.Vagy milyen suberösitöt lehetne közbeiktatni az erösitö és a hangszoro közé?
köszi

Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

repvez
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mélysugárzók

Sziasztok !
Tanácsokat szeretnék kérni, mivel nem vagyok nagyon járatos a hangszorók világában.Van egy Sal2610-es komplett szettem és egy Onkyo TX-SR505E erösitöm.Félretéve mindenféle fikázodást az összetevökrol ,mi lehet a baj olyankor ha mindent megfelelöen összekötve és elvégezve az automata kalibrácios folyamatot mégsincs normális mélyhang a rendszeren?
Esetleg hogyan lehet a legegyszerübben rákötni külön a mélyeket az erösitöre, mert csak egy RCA csatlakozo van a sub csatornának,de arra nem tudom csatlakoztatni a hsz-t.Egyáltalán hogyan lehetne passiv subot az erösitöre kötni?Az elözö Thomzom erösitömön volt neki külön helye.Vagy milyen suberösitöt lehetne közbeiktatni az erösitö és a hangszoro közé?
köszi

_Zozo_

Mélysugárzók

Kipróbáltam hogy nem optikára kötöm a bemenő jelet, hanem sima analóg bemenetre, de semmit nem változott a helyzet.
Annyi, hogy így tudom kötni a ládát egy vonal kimenetre, mivel a kimenet azonos a forrással.
Ezzel meg az a gond, hogy ugye a vonalkimenetet meg nem tudom szabályozni, meg hát ez nem sub kimenet, így elvesztem az 5.1 előnyét.
Viszont a puffogás megszünt.

Adjatok tanácsot!
Erősítő: Pioneer VSX-808RDS, CD lejátszó: Pioneer PD-4700, Kazettás lejátszó: Pioneer CT-W205R, DVD lejátszó: Yamada 5220, Front A: Házi építésű (Isophon T440 Replika), Front B: Magnat Motion 880, Rear: Magnat Motion 220, Center: Magnat Motion Center 210 Sub: Magnat Motion Sub 130A

_Zozo_

Mélysugárzók

Sziasztok.

Lenne egy olyan problémám hogy adott egy Pioneer VSX-808RDS típusú erősító, meg adott hozzá egy sub láda. Az a problémám hogy minden egyes műveletnél ami az erősítővel történik, teszem azt csatorna váltás, vagy akár egy dvd filmél a menüben ugrálás folyton rángatja a ládában a hangszórót, ami elég kellemetlen hangos puffogó hanggal jár, gondolom a hang formátum váltások miatt.

A bemenet egyébként optikán megy a sub pedig az erősítő LFE kimenetére van kötve.

Találkozott már valaki hasonló problémával, esetleg lehet ezt valahogy orvosolni.

A láda egyébként egy Magnat Motion Sub 130A, de nem a ládára gyanakszom mivel próbáltam egy Klipschel is, és ugyan ezt produkálta.

Segítségeket előre is köszönöm.

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Na meg tegyük hozzá hogy az onkyoban az 5 A bizti üvegbizti és nem olvadóbetét ami bírja a terhelést tartósan mndjuk 4.9 A nél.
Na meg azért írtam hogy hajszárítót ne, de 300-400W ot simán visz.
De ebből én vitát nem akarok.
Mindenki oda dugja ahová szeretné

Még csak annyi a HK7000 nél is ugyanezt alkalmaztam AC outletről ment a szub és egyszer ki is ment a bizti de pont úgy hogy pont a szub nem is volt rajta az ac outleten.
Csak észrevettem hogy nincs benne feszütség.
Kicseréltem az 3 A volt és megvizsgáltam és mint kiderült nem elolvadt hanem elöregedett az üvegbiztin az egyik végén a lezárás forgott vagyis a szál ott szépen el volt szakadva.
Természetesen ezt előbb kéziműszerrel ellenőriztem és utána vettem észre kézzel hogy forog.
Az új biztivel szépen működött és szerintem a jelenlegi tulajnál is működne.

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.

Mélysugárzók

Az auto Power off tulajdonság az egyik legrosszabb doolog sajna.Én sem szerettem.
Ha a sub kis LFE jelet kap nem fog bekapcsolni vagy mire bekapcsol már vége is a robbanásnak.
Mivel nem egy bika szubról van szó.
Próbáld ki amit mondok és szerintem meg leszel elégedve vele.
Power on ra, auto power off ra, vagyis a szub menjen mindig de a hálózatiját ne a konnektorba hanem az onkyo 501 AC outletjébe.
Magyarul mikor bekapcsolod az erősítőt a szub is bekapcsol mikor meg erősítőt kikapcsolod az is lekapcsol.
Ne aggódj tudom max 100W-ot visz az AC outlet.
Hidd el én teszteltem 2-300W ot is simán elvisz , jó azért hajszárítót (1200W-1600W)ne kössünk rá mert az AC outlet biztijét kinyomja és lehet cserélni.
Szóval az a powercube 8 szubot lazán elviszi.
Nekem az onkyo 601 egy 350W os tápegyságű erősítőt vitt el szépen és most ezt teszi a pioneer 2011 is.

igen-igen, ezt én is tapasztaltam még új korában is, de sosem zavart az, hogy kikapcsol, majd robbanás esetén későn kapcsol vissza. most viszont az a helyzet, hogy egyáltalán nem kapcsol be, csak akkor, ha ki-be kapcsolom és az auto-power csúszkát is jobbra-balra csúsztatom egyszer. ekkor (azon kívül hogy egy ideig ugye bekapcsolva marad és működik) nagy valószínűséggel a következő kikapcsolás után is be fog kapcsolni. de egy idő után megunja, és kikapcsolva marad.

Hát ha egy késői robbanáns hallasz és nem zavar akkor azt mondom az auto power off se zavarjon hogy nem müködik.

whatwho
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: whatwho »

Az auto Power off tulajdonság az egyik legrosszabb doolog sajna.Én sem szerettem.
Ha a sub kis LFE jelet kap nem fog bekapcsolni vagy mire bekapcsol már vége is a robbanásnak.
Mivel nem egy bika szubról van szó.
Próbáld ki amit mondok és szerintem meg leszel elégedve vele.
Power on ra, auto power off ra, vagyis a szub menjen mindig de a hálózatiját ne a konnektorba hanem az onkyo 501 AC outletjébe.
Magyarul mikor bekapcsolod az erősítőt a szub is bekapcsol mikor meg erősítőt kikapcsolod az is lekapcsol.
Ne aggódj tudom max 100W-ot visz az AC outlet.
Hidd el én teszteltem 2-300W ot is simán elvisz , jó azért hajszárítót (1200W-1600W)ne kössünk rá mert az AC outlet biztijét kinyomja és lehet cserélni.
Szóval az a powercube 8 szubot lazán elviszi.
Nekem az onkyo 601 egy 350W os tápegyságű erősítőt vitt el szépen és most ezt teszi a pioneer 2011 is.

igen-igen, ezt én is tapasztaltam még új korában is, de sosem zavart az, hogy kikapcsol, majd robbanás esetén későn kapcsol vissza. most viszont az a helyzet, hogy egyáltalán nem kapcsol be, csak akkor, ha ki-be kapcsolom és az auto-power csúszkát is jobbra-balra csúsztatom egyszer. ekkor (azon kívül hogy egy ideig ugye bekapcsolva marad és működik) nagy valószínűséggel a következő kikapcsolás után is be fog kapcsolni. de egy idő után megunja, és kikapcsolva marad.

TV: LG 42LG5000 | AV RECEIVER: Onkyo TX-SR501E | DVD: Denon DVD-1720 | MINIDISC: Sony MZ-R900SPEAKER-SET: Eltax Summit 6-pack | SUB: Wharfedale PowerCube 8+ | MUSIC: Squeezebox Classic | RC: Logitech Harmony 525

Vendég

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Na ez érdekes, akkor ez azt jeleni, ha otthon bekapcsolok 4 hajszárítót 4x5A=20A + még bekapcsolok egy porszívót akkor a villanyórán lévő 20A-es kismegszakító leoldana? Itt valami sántít.
Hát nemegészen... de ki az aki otthon 4 hajszárítót használ egyszerre és nem fodrászszalon?
Mondjuk nem megy le rögtön, az ilyen biztik lomhák, azaz egy kis túláramot elviselnek.
Erre a legjob példa, hogy egyszer véletlenül gyors biztit sikerült vennem, és a porszívó indulása simán leverte, 10A ide-oda.
Kicseréltem egy lomha 6A-sra, és simán vitte.

Lehet,hogy már elfáradt az a 10es kismegszakitó!?Én 1éve csináltam meg a hifiösvényemet és akkor az összes PCB-t kicseréltem!Két ösvényt vittem a hifinek egy 6os kábelt a forráskészülékeknek meg egy 10est az erősítőknek és mind a kettönél 32A PCB van.Mondjuk nekem többcsatornás rendszerem van sok erősítővel, csak a két nagy végfok 3400wattot vesz fel Aosztályban!Bekapcsolásnál a kissebb kismegszakitókat simán lecsapja!

Vendég

Mélysugárzók

A villanyórákra kifejezetten a sárga színű gyors PCB-ket szerelik, az utána lévő elosztó dobozban szokott lenni kék lomha, én csak a példa kedvéért hoztam föl, nincs otthon 4 hajszárítónk, bár ahol sok a lány a családban nem elképzelhetetlen . De nekem akkor is furcsa az, hogy egy 5A bizti nem bír el egy hajszárítónak megfelelő teljesítmény felvételt. Ráadásul az erősítőkben lévő bizti nem a teljesítményfelvétel korlátozása miatt van, hanem zárlat esetén védi a trafót illetve az esetleges tűzet hivatott megakadályozni azáltal, hogy kiolvad.

Vendég

Mélysugárzók

Na ez érdekes, akkor ez azt jeleni, ha otthon bekapcsolok 4 hajszárítót 4x5A=20A + még bekapcsolok egy porszívót akkor a villanyórán lévő 20A-es kismegszakító leoldana? Itt valami sántít.
Hát nemegészen... de ki az aki otthon 4 hajszárítót használ egyszerre és nem fodrászszalon?
Mondjuk nem megy le rögtön, az ilyen biztik lomhák, azaz egy kis túláramot elviselnek.
Erre a legjob példa, hogy egyszer véletlenül gyors biztit sikerült vennem, és a porszívó indulása simán leverte, 10A ide-oda.
Kicseréltem egy lomha 6A-sra, és simán vitte.

Vendég

Mélysugárzók

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.

Mélysugárzók

Azért az szép lenne, ha egy hajszárítótól kimenne egy 5A-es bizti ettől függetlenül az a fürdőszobába való. A témához szólva, szerintem se az erősítőbe dugd bele a szubot, és nem az esetleges teljesítmény problémák miatt, hanem a plusz csatlakozások és kábelezések okán, a legjobb ha a hálózatija egyből az elosztóba megy, de ennek kipróbálása rajtad múlik, hogy lesz a jobb.

naná mivel 5Ax230V =1150W.
Tehát kimenne.
De én nem akarok senkit rábeszélni.
De azt a powecube 8 as szubot lazán viszi mikor az én pc12 -vel teszteltem és azt is vitte simán.
Most pedig a 350W toroid tápos Mosfet végfok sal sub erőstő megy rajta.
És semmi gond.
A másik dolog nem 350W szipkáz egyből minthogy a pio 2011 600W sem jelentkezik egyből ugyebár mert nem A osztályú.
88W eszik a hálózatból szobahangerőn például.
Mindenki kösse úgy ahogy neki tetszik.

Vendég

Mélysugárzók

Hát ha beleejti a hajszáritót a vizbe akkor tuti kimegy!

Vendég

Mélysugárzók

Azért az szép lenne, ha egy hajszárítótól kimenne egy 5A-es bizti ettől függetlenül az a fürdőszobába való. A témához szólva, szerintem se az erősítőbe dugd bele a szubot, és nem az esetleges teljesítmény problémák miatt, hanem a plusz csatlakozások és kábelezések okán, a legjobb ha a hálózatija egyből az elosztóba megy, de ennek kipróbálása rajtad múlik, hogy lesz a jobb.

Vendég

Mélysugárzók

Mondtam,hogy müködik de nem elönyös!Minöségbeli hátránya is van!Az enyémet mellesleg be se lehetne oda dugni mert nem laposvillás!Meg se fordulna a fejembe,hogy oda bármit is bedugjak föképp nem erősítőt!

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.

Mélysugárzók

akkor megkérdezném tőled kedves yamahás mértél már teljesítményfelvételt szuboknál, speciel mondjuk egy powercube 8 esetében ???
mert én powercube 12 esetében mértem meg még egy pár esetben és meglepődnél milyen adatok jönnének elő magyarul lazán viszi.
Ja az onkyo ac outletjének biztije is 5 amperes, ez csak úgy mellékesen.

Amúgy meg mindenki csinálja úgy ahogy magának tetszik.
Én nem kapcsolgatom egyenként a komponeneseket az biztos.
Mivel mértem pillanatnyi hangnyomást is és teljesítményfelvételt is és ugyanaz volt az eredmény mikor AC outletről ment vagy sima fali dugaljból.

Vendég

Mélysugárzók

Az rossz ötlet,hogy az erősítő AC Outletébe kösse!Müködni müködik csak pont a teljesítményfelvételi tranziensek miatt nem elönyös!Én sem használom az automata power ont mert kis hangerőnél állandóan kikapcsol!Én inkább manuálisak kapcsolok be mindent az a tuti!Mondjuk én szubbom távirányitós!

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”