Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jbl
Jbl
sziasztok!
kerdesem lenne ami a velemenyeteket illeti!
mai napon erdeklodtem jbl melylada irant az egyik online muszaki cikkeket arulo cegnel ahol ugy szet fikaztak a northridge valamint az es sorozatot hogy csak ugy neztem. mondani sem akarom de azt mondta az uri ember hogy nem is erti a jbl hogy adhat ki ilyet miert adja a nevet ehez mert annyira rossz, es pl 50 ft-os yamaha melylada jobban szol!
en a e250-es melylada irant erdeklodtem.
nektek mi a velemenyetek es tapasztalatotok? valoban ennyivel jobbak lennenek akar az olcsobb arkategorias hangfalak melyladak?
koszi!
Jbl
Duna Plázában a Saturnban van ES80as, és 30as. 80asnak nekem tetszett a hangja, csak ne lenne ennyire drága...
Tv : Samsung CW-25M064N Erősítő : H/K 247 + H/K The Bridge iPod Docking Station DVD :: Samsung 1080p7 Front : JBL E80 Center : JBL EC25 Füles : Technics RP-F800 Player : iPod mini 6Gb Hangfalkábel : In-Akustik Mikado 2x4.0
Pc : Alaplap: Abit kd7-g, Processzor: Athlon Xp 2100+, Videókártya: MSI GeForce4 Ti4200, Hang: SB Live 5.1, Dvd író: Pioneer DVR-109, Winchester: 160Gb WD, 120Gb IBM, 80 Gb IBM, 40Gb Maxtor, Monitor: Samsung SyncMaster 757NF
Fényképezőgép : Panasonic DMC-FX9
Konzol : Xbox 360
Jbl
Láttatok már Pesten valahol JBL ES hanfalakat? Szeretnék kicsit hallgatózni...
Hát, szerintem olyan marha drága az ES sorozat, hogy érdemesebb inkább Klipschbe fektetni Szerintem én is arra cserélek nemsokára. Ettől függetlenül érdemes lenne meghallgatni, engem is érdekel. Media Marktban még nem volt, pedig kerestem (amúgysem lehet ott rendesen meghallgatni).
Amp: Harman/Kardon AVR-235 Front: JBL Northridge E60 Surround: JBL Northridge E20 Center: JBL Northridge EC25 Subwoofer: Klipsch RW-10 Speaker Cable: Neotech OFC 2×4mm2 SUB Cable: Dietz Double Shielded OFC CD Player: Sony CDP-597 Blu-ray Player: LG BX580 LCD TV: LG 37LE7500 Interconnect Cables: in-akustik Monitor Symmetrical OFC Hi-Fi állvány: Söund Arts AP 3004 Hangfal állvány: Söund Arts SJ 1690
Jbl
Ha jól rémlik a Satsystem elég JBL barát,kérdezd meg őket!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Jbl
Tv : Samsung CW-25M064N Erősítő : H/K 247 + H/K The Bridge iPod Docking Station DVD :: Samsung 1080p7 Front : JBL E80 Center : JBL EC25 Füles : Technics RP-F800 Player : iPod mini 6Gb Hangfalkábel : In-Akustik Mikado 2x4.0
Pc : Alaplap: Abit kd7-g, Processzor: Athlon Xp 2100+, Videókártya: MSI GeForce4 Ti4200, Hang: SB Live 5.1, Dvd író: Pioneer DVR-109, Winchester: 160Gb WD, 120Gb IBM, 80 Gb IBM, 40Gb Maxtor, Monitor: Samsung SyncMaster 757NF
Fényképezőgép : Panasonic DMC-FX9
Konzol : Xbox 360
Jbl
No, itt vannak a képek a JBL-emről, ha valaki kiváncsi rá, akkor írhatok is a hangjáról...nem tudom, asszem itt inkább az új hangfalak vannak tárgyalva, nem?
A Photobucketen vannak a képek...
EA057 alapú Audiosphere EL34 PP monoblokkok by Kalmi, Yamaha CD-X 1060 CD + Audiolab M Dac+ , Triangle Antal ES. Power-R RCA, digit IC és hangfalkábel.
Jbl
Namá' hogy ilyen kicsi legyen a világ! Bár tudtam, hogy lehet valami JBL-ed, amikor múltkor kerestél ilyen hangszórót
Nekem egy JBL L19-esem van, még ma írok róla majd hosszabban, meg teszek fel róla képeket is. Addig is üdv itt (is)!
Szia!!
JBL TL260 nem nekem lenne, de már letettünk róla, nem fér bele a költségvetésbe.
ES90es lesz, HK stereopower-el.
És tényleg kicsi a világ:)
Tv : LG 42PC1RR Tv 2 : LG 32LH5000 Erőlködő : H/K AVR-235 Erőlködő 2 : Cambridge Audio Azur 540A Dvd 1: H/K DVD23 Dvd 2: Pioneer DV-490 Dvd 3: Cambridge Audio DVD99
Front : Yamaha NS-777 Surround : Yamaha NS-555 Center : Yamaha NS-444C
Surround Back : Yamaha NS-333 Sub: Yamaha YST-SW515
Kábelek : Monster Cable HotWires 2, Hama Pro Class Hcl Premium
Jbl
JBL TL260
Ehhez a cucchoz a HK 3480 elég buta választás lenne?
Mit tudnátok ajánlani hozzá erősítőnek, illetve a HK 3480hoz melyik JBL lenne az ideális inkább.
Köszi előre is!
Üdvözlet a topiknak!
Namá' hogy ilyen kicsi legyen a világ!
Bár tudtam, hogy lehet valami JBL-ed, amikor múltkor kerestél ilyen hangszórót
Nekem egy JBL L19-esem van, még ma írok róla majd hosszabban, meg teszek fel róla képeket is. Addig is üdv itt (is)!
EA057 alapú Audiosphere EL34 PP monoblokkok by Kalmi, Yamaha CD-X 1060 CD + Audiolab M Dac+ , Triangle Antal ES. Power-R RCA, digit IC és hangfalkábel.
Jbl
Én most szabadultam meg a JBL-eimtől.Eladtam a TI-10K-t és a TI-6K-t és a centert.
Nálam ez a korszak lezárult.
Tudjuk!Most a HIVI a király!
Még a CAV is lenyomta elég könnyen,pedig nem volt egy árkategória.
A Hivi az drágább.
Azé király nem?
Jbl
Én most szabadultam meg a JBL-eimtől.Eladtam a TI-10K-t és a TI-6K-t és a centert.
Még a CAV is lenyomta elég könnyen,pedig nem volt egy árkategória.
A Hivi az drágább.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Jbl
Jbl
Én most szabadultam meg a JBL-eimtől.
Eladtam a TI-10K-t és a TI-6K-t és a centert.
Webáruház:
Jbl
JBL TL260
Ehhez a cucchoz a HK 3480 elég buta választás lenne?
Mit tudnátok ajánlani hozzá erősítőnek, illetve a HK 3480hoz melyik JBL lenne az ideális inkább.
Köszi előre is!
Tv : LG 42PC1RR Tv 2 : LG 32LH5000 Erőlködő : H/K AVR-235 Erőlködő 2 : Cambridge Audio Azur 540A Dvd 1: H/K DVD23 Dvd 2: Pioneer DV-490 Dvd 3: Cambridge Audio DVD99
Front : Yamaha NS-777 Surround : Yamaha NS-555 Center : Yamaha NS-444C
Surround Back : Yamaha NS-333 Sub: Yamaha YST-SW515
Kábelek : Monster Cable HotWires 2, Hama Pro Class Hcl Premium
Jbl
Hmm, nem tudom ki figyelte, de jöttek új JBL-ek...JBL ES széria. Ahogy elnéztem, majdnem Klipsch árban vannak...vajon tudnak annyit? Vajon a JBL magára talált és hozza régi önmagát???
JBL ES
Itthoni hivatalos árak
Amp: Harman/Kardon AVR-235 Front: JBL Northridge E60 Surround: JBL Northridge E20 Center: JBL Northridge EC25 Subwoofer: Klipsch RW-10 Speaker Cable: Neotech OFC 2×4mm2 SUB Cable: Dietz Double Shielded OFC CD Player: Sony CDP-597 Blu-ray Player: LG BX580 LCD TV: LG 37LE7500 Interconnect Cables: in-akustik Monitor Symmetrical OFC Hi-Fi állvány: Söund Arts AP 3004 Hangfal állvány: Söund Arts SJ 1690
Jbl
Sziasztok!
JBL E100-ról van valakinek személyes tapasztalata?
Főleg zenére, de mozira is érdekelne.
Köszi
Pioneer A-656 erösítő, Pioneer PD-S904 CD, Pioneer F-656 mkII tuner, Pioneer CT-676 deck, T+A Criterion TMR 160
Jbl
Azt nem tudom milyen előrelépés lenne.. De amit mondtál ár, nekem túl hihetetlen, az ilyen helyeken inkább drágább szokott lenni mint ennyire olcsó.. Sztem kizárt hogy 1 pár legyen annyi, de ne legyen igazam
Hát nem tudom, én is kételkedem, de mailben ezt a választ kaptam:
"A hangfal pár együtt kerül 69 990FT-ba.
Köszönjük érdeklõdését.
Üdvözlettel Electroworld Áruház Ügyfélszolgálata"
Kicsit érdekesen fogalmaz, de nekem ebből úgy tűnik, hogy a pár annyi.
Esetleg valaki aki birtokol ilyet, vagy hallotta már rendes körülmények között???
Jelezd már légyszi, hogy onnan rendeled-e a cuccot és majd azt is, hogy megjött e.
Nem rendeltem, mert félig-meddig elvetettem a vásárlást.
Én a dunakeszi Electroban láttam, ha gondolod nézd meg Te is!
Üdv
UPSakku.hu
Jbl
Azt nem tudom milyen előrelépés lenne.. De amit mondtál ár, nekem túl hihetetlen, az ilyen helyeken inkább drágább szokott lenni mint ennyire olcsó.. Sztem kizárt hogy 1 pár legyen annyi, de ne legyen igazam
Köszönjük érdeklõdését.
Esetleg valaki aki birtokol ilyet, vagy hallotta már rendes körülmények között???
Jelezd már légyszi, hogy onnan rendeled-e a cuccot és majd azt is, hogy megjött e.
Jbl
Az előző kérdésem tárgytalan már rájöttem hogy digitális erősítő van benne! Digitális erősítőnek mekkora lehet max a hatásfoka? 85 esetleg 90 %? Vagy ez túl sok? Egyébként kb 16 nm-re ugye elég ez a sub? Vagy még sok is oda?
Jbl
Nem tudja véletlenül valaki hogy az említett mélynyomóban milyen kategóriájú erősítő található?
Jbl
Valami 180W van ráírva.. Az MM-ben már halottam kifogyni a szuflából, de nekem a 15nm alatti szobába még sok is... 40-60hz en vágom meg, mert nagy álló frontajim vannak
Az azért kicsit fura, mert a balboa subban 220-as van és az 50 ezer ez meg 75. Na mindegy majd kipróbáljuk egyszer! Köszi a segítséget!
Jbl
Valami 180W van ráírva.. Az MM-ben már halottam kifogyni a szuflából, de nekem a 15nm alatti szobába még sok is... 40-60hz en vágom meg, mert nagy álló frontajim vannak
Jbl
Nekem ilyen van, én meg vagyok vele elégedve. Bár nincs nagy összehasonlítási alapom mert előtte egy logitech z-5500 as subom volt.
És milyen beállításokkal használod (saját beállításai, erősítőn)? Hallottad már torzítani, vagy esetleg olyat hogy kezd kifogyni a szuflából? Ha megkérlek megnéznéd nekem hogy rá van-e írva a táp mérete a hátuljára? Csak szeretnék mindennel tisztában lenni ha egyszer majd meglesz a keret az új subra és nem akarok megint rosszat venni!
Jbl
Nekem ilyen van, én meg vagyok vele elégedve. Bár nincs nagy összehasonlítási alapom mert előtte egy logitech z-5500 as subom volt.
Jbl
Sziasztok!
Kinéztem magamnak a Jbl Northridge E150P subot alternatívaként a Jamo Sub 300-as mellé! Van valakinek tapasztalata ezzel a mélynyomóval vagy esetleg van valaki akinek van ilyen subja? Nagyon érdekelne egy tulaj véleménye hogy milyen darab! (tudom ki kell próbálni már megtörtént de az az MM-es hallgatózás nem igazán volt mérvadó)
Jbl
Köszönjük érdeklõdését.
UPSakku.hu