Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fül és Fejhallgatók
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5347
Fül és Fejhallgatók
vennék egy "komolyabb" fejhalgatót meglévő rxv-650-esemhez...kérdés jó e
sennheiser HD 555 néztem ki...
Hallgasd meg a PX100-at. Szerintem jobb a te jelöltednél, könnyebb, és még olcsóbb is, ha nem baj
-
Vendég
Fül és Fejhallgatók
Ami kérdés foglalkoztat: a fejhallgató nominal impedance-ja (huh): 50 ohm
Az erölködőről ezt írják: phones output 150 mV/100 ohm
illeszkedik a kettő? mik az ideális paraméterek?
Konkrétan az impedanciával nem lesz gond, inkább az érzékenységet nézd meg, vesd össze más fejhallgatókkal. Ha nagy hangerőt akarsz, fontos lehet.
nagyon nagyot nem szeretnék, csak a halláskárosodás nélküli hangerőt... Nem túl jó?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11455
- Kapcsolat:
Fül és Fejhallgatók
Konkrétan az impedanciával nem lesz gond, inkább az érzékenységet nézd meg, vesd össze más fejhallgatókkal. Ha nagy hangerőt akarsz, fontos lehet.
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok érdeklődni szeretnék a sony mdr-rf 820 rádiós fejhallgatóról.
Ha valakinek van ilyen leírhatná a véleményét, én anno 6-8 éve használtam egy philips rádiós fejhallgatót, de nem szerettem mert nagyon érzékeny volt, sistergett. Javult valamit az érzékenység? Téglaházban lakom, falakon keresztül működik normálisan?
-
Vendég
Fül és Fejhallgatók
vennék egy "komolyabb" fejhalgatót meglévő rxv-650-esemhez...
kérdés jó e
Fül és Fejhallgatók
Utcai fülesek közül melyiket tudnátok ajánlani?Olyat keresek amelyiknek elfogadható mélytartománya van, mégsem ormótlan nagy.
Sportolás közben használnám.
Köszi.
Szia ! Én ilyet használok .http://www.edigital.hu/product.php?prod ... t=0&page=1 Az árához képest jól szól a mélyei valami brutálisak,bár néha nagyon rátelepszik a zenére,magas közép elfogadható szinten mozog. Jah és az örök gari, az sem egy utolsó szempont.
Samurai on the toilet. (-_-)---(<_>)---(o_o)---(O_O)'---(^_^)'--- The End.
Fül és Fejhallgatók
Ismeri valaki a Akg k27i-t? Az elődjének a k27p-nek nem valami imponálóak a mért adatai ittlink
Ez jelent valami? Esetleg a kategóriájában mit ajánlanátok jazzre?
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok!
Van egy Pioneer SE-5000 fülesem,de a belső borítás teljesen szétfoszlott.
Amúgy hibátlan
Tudtok valakit aki foglalkozik ilyennel?
KÖSZI
Valaki?
Fül és Fejhallgatók
Sziasztok!
Van egy Pioneer SE-5000 fülesem,de a belső borítás teljesen szétfoszlott.
Amúgy hibátlan
Tudtok valakit aki foglalkozik ilyennel?
KÖSZI
Fül és Fejhallgatók
Kb. ennyit én is ismerek!
Látod milyen tájékozott embör vagy?
Vagyunk mi ketten!
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
-
Vendég
Fül és Fejhallgatók
Látod milyen tájékozott embör vagy?
Fül és Fejhallgatók
Utcai fülesek közül melyiket tudnátok ajánlani?Olyat keresek amelyiknek elfogadható mélytartománya van, mégsem ormótlan nagy.
Köszi.
-
Vendég
Fül és Fejhallgatók
Köszönöm szépen a pontos és részletes infót!
A többit magánban megbeszéljük, egyébként nem Pesti vagyok,
ezért időt kell szakítanom a fülelésre.
Üdvözlettel:
George
rendben.
Fül és Fejhallgatók
Utcai fülesek közül melyiket tudnátok ajánlani?
Olyat keresek amelyiknek elfogadható mélytartománya van, mégsem ormótlan nagy.
Köszi.
Fül és Fejhallgatók
Japánból szoktunk egyedileg behozni egyet-egyet néha, amikor valami közeli ismerősünknek kell. Egy felbontatlan még van raktáron, de annak már meg van a vásárlója.
Van most nálam egy a héten, a Yamamoto HA-02 fejhallgató erősítővel, ha érdekel gyere el meghallgatni. Van kontrollként egy Senhheiser HD-600 fejhallgató is, tán egy AKG K-601 is lesz pár napon belül, meg lehet őket hallgatni a TC Electronic Konnekt 8 A/D, D/A, FW-SPDIF átalakítójába beépített fejhallgató erősítővel is. A TC Konnekt az árához képest egy igen korrekt darab, nettó 75e forintért elég nehéz olyan D/A konvertert találni, amiben van egy jó fejhallgató erősítő, egy kiváló A/D konverter, egy analóg előfok 2 bemenettel és egy aszinkron kommunikációs Firewire - SPDIF konverter. A fejhallgató kimenete (és a beépített D/A konverter)elég jól szól, még a Yamamotoval szemben is talán csak egy nüansznyi keménység hozható fel esetleges hibaként. Persze a Yamamoto előtt azért egy Altmann DAC teszi dolgát.
Köszönöm szépen a pontos és részletes infót!
A többit magánban megbeszéljük, egyébként nem Pesti vagyok,
ezért időt kell szakítanom a fülelésre.
Üdvözlettel:
George
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
-
Vendég
Fül és Fejhallgatók
Az AKG képviselője az egyik legjobb haverom.Ha kell valami csak szóljatok.
Köszi!
Egyenlőre hallgatózok... a Grado meg a Hd 600 nem jött be túlzottan. Bár a kettő közül inkább Grado. Mármint nekem.
Fül és Fejhallgatók
Győző lecserélte a Creeket?Hmm.
engem ezek az új AKG-k érdekelnének, főleg a 601.
Akvapark, te mit tudsz az összehasonlításról?
Az AKG képviselője az egyik legjobb haverom.
Ha kell valami csak szóljatok.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
-
Vendég
Fül és Fejhallgatók
Győző lecserélte a Creeket?
Hmm.
engem ezek az új AKG-k érdekelnének, főleg a 601.
Akvapark, te mit tudsz az összehasonlításról?
-
Vendég
Fül és Fejhallgatók
Japánból szoktunk egyedileg behozni egyet-egyet néha, amikor valami közeli ismerősünknek kell. Egy felbontatlan még van raktáron, de annak már meg van a vásárlója.
Van most nálam egy a héten, a Yamamoto HA-02 fejhallgató erősítővel, ha érdekel gyere el meghallgatni. Van kontrollként egy Senhheiser HD-600 fejhallgató is, tán egy AKG K-601 is lesz pár napon belül, meg lehet őket hallgatni a TC Electronic Konnekt 8 A/D, D/A, FW-SPDIF átalakítójába beépített fejhallgató erősítővel is. A TC Konnekt az árához képest egy igen korrekt darab, nettó 75e forintért elég nehéz olyan D/A konvertert találni, amiben van egy jó fejhallgató erősítő, egy kiváló A/D konverter, egy analóg előfok 2 bemenettel és egy aszinkron kommunikációs Firewire - SPDIF konverter. A fejhallgató kimenete (és a beépített D/A konverter)elég jól szól, még a Yamamotoval szemben is talán csak egy nüansznyi keménység hozható fel esetleges hibaként. Persze a Yamamoto előtt azért egy Altmann DAC teszi dolgát.
Fül és Fejhallgatók
No az engem is érdekelne!!!! Minden inforol tudni akarok!!!
Naim kontra Creek
Mégsem kapom meg ma , úgy tűnik, holnapra tolódik a dolog.
Én vagyok a bűnös a dologban Mi lenne, ha kapnál hozzá egy ilyet is egyszer majd?
Az említett audiotechnika füles hol beszerezhető, és mennyibe kerül?
Köszönöm:
George
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Fül és Fejhallgatók
Ok, megszervezzük, de azért látatlanban nem kell előtte hasraesni A Creek egy igazán korrekt darab.
Igazad van, csak a NAP 300 után már nehéz elképzelni hogy átlagosat is tudnának alkotni
Fül és Fejhallgatók
Naim Headline?? Te jó ég. Én is ki akarom próbálni
Láthatatlanban is neki adom az elsőbbséget. Azért Naim elég nagy név, és nem véletlen szerintem a közel 4x-es árkülönbség sem.
Ok, megszervezzük, de azért látatlanban nem kell előtte hasraesni A Creek egy igazán korrekt darab.
Az igazán meglepő az, hogy az alább látható Audio Technicával például milyen jól szól a TCelectronic Konnekt 8 és 24D A/D, D/A, FW-SPDIF interfésze számítógépről, mint fejhallgató erősítő. Nem hasonlítottam semmihez, és másik fejhallgatóval sem próbáltam, de nagyon drámai hibát nem hallottam a hangjában.
Eddig ez tűnik a leghasznosabbnak.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
-
Vendég
Fül és Fejhallgatók
Láthatatlanban is neki adom az elsőbbséget. Azért Naim elég nagy név, és nem véletlen szerintem a közel 4x-es árkülönbség sem.
Az igazán meglepő az, hogy az alább látható Audio Technicával például milyen jól szól a TCelectronic Konnekt 8 és 24D A/D, D/A, FW-SPDIF interfésze számítógépről, mint fejhallgató erősítő. Nem hasonlítottam semmihez, és másik fejhallgatóval sem próbáltam, de nagyon drámai hibát nem hallottam a hangjában.
Fül és Fejhallgatók