Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Klipsch hangsugárzók
Leírom a mai sikerélményem!
Ma voltam az XMS-ben és meghallgattam az általam kiszemelt Klipsch Reference palettát (RB-81, RF-62, RF-82). Az RB-81 a maga nemében kiváló -- bár elkövettük azt a hibát hogy az RF-82 után hallgattuk -- de aki zenét is akar sub nélkül hallgatni, annak nem biztos, hogy jó. Az RF-62 nekem nagyon bejött, mert nagyon szépen szólt. Szellős, van tér, mély és magas egyaránt, elsőre nem hiányzott semmi, de... jött az RF-82, érezhetően több méllyel. Először szokatlan volt, amit nem tudtam mire vélni, mert az RF-62 után tök más világ. Rájöttem, hogy mivel itt jobban előbújt a középtartomány is, és ez az ami fura volt. Pár perces hallgatás után volt az igazi, és rájöttem, ebben megvan minden, ráadásul egyáltalán nem tolakodó akét 20-as membrán ellenére. Sub nélkül is kiválóan zenélt (HM erőlködővel), és ez elég fontos szerintem. Mondhatom, szerelembe estem Már eldöntöttem, hogy át kell csoportosítani a tőkét, mert muszáj lesz vennem egy párral Thx András:)
Ja még annyit, hogy András jóvoltából lesz egy kis Klipsch meglepi hamarosan az egyik újságban. Időben közlök minden infót:)
Amp: Harman/Kardon AVR-235 Front: JBL Northridge E60 Surround: JBL Northridge E20 Center: JBL Northridge EC25 Subwoofer: Klipsch RW-10 Speaker Cable: Neotech OFC 2×4mm2 SUB Cable: Dietz Double Shielded OFC CD Player: Sony CDP-597 Blu-ray Player: LG BX580 LCD TV: LG 37LE7500 Interconnect Cables: in-akustik Monitor Symmetrical OFC Hi-Fi állvány: Söund Arts AP 3004 Hangfal állvány: Söund Arts SJ 1690
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Új Klipsch Groove PM20 Computer Speakers.
2.0-es, ronda és 40 ezer a lista ára.
A ProHardver-n a Klipsch ProMedia Ultra 2.0-ra is azt mondták, h ki az a hülye aki 2.0-t vesz 25-ér, amikor 25-ér már 5.1-t is kap. Kiváncsi leszek, ha ez ott elterjed, hogyan fogják fogadni.
Mondjuk 2.0, 40 rugóér' télleg sok. Ennyiért már van (volt) ProMedia GMX 2.1 is. Főleg arra gondolok itt, h 40 ezerért még mindig "nincs" mélyem.
szerk: Khaosz, igen emlékszem, de én mondtam, h van vele gond és úgy adtam. Többire nem nagyon tudok mit írni.
Klipsch hangsugárzók
Hali Newmann,
ha emlékszel még én vettem a Klipsch subbot tőled.
Mondtad, hogy LFE csatorna búg ha beledugok egy RCA dugot.
Megnéztem tényleg búg, és említetted, hogy fogóval ráncigáltad.
Hát szétszedtem és megnéztem.
Gondoltam hogy azárt búg mert nem kap negatívot a csatorna. Így is volt csak erre nem számítottam. Az RCA foglalat külső pereme amin a negatív szál megy a nyákból teljesen ki volt szakadva mintha 2X körbetekerték volba egy 2 colos csőkulccsal.
Végül is sikerült megcsinálnom és funkcionál jól. Megforrasztottam a csőkulcsos akciót. Csak a jövőben szerintem ne ráncigáld fogóval az RCA foglalatot.
Különben megnéztem a végfokot és két dolog tűnt fel. Vagy nagyon kicsi a trafó vagy nincs. A másik meg, hogy nincs hűtőborda. Vagyis a két végfoktranyó egy kb 5cmX5cm alu lapra van hőátadó pasztával felrakva. Ennyi lenne a hűttés ? Vagy a bődületes levegőáramlás amit a sub gerjeszt a elegendő hűttést ad a tranyónak ?
Esetleg van fotód róla? Megnézném:) Nekem is ilyen van...
Van egy olyan érzésem, hogy mivel BASH digital hybrid, ezért kapcsolóüzemű táp van benne, tehát az nem olyan látványos, mintha egy toroid trafó lenne -- ami ugye jóval nehezebb is:) Mellesleg, ha jó minőségű (értsd: nagy hatásfokú), szvsz annak nem igazán kell extra hűtés...230 W-os táphoz meg pláne nem...
Amp: Harman/Kardon AVR-235 Front: JBL Northridge E60 Surround: JBL Northridge E20 Center: JBL Northridge EC25 Subwoofer: Klipsch RW-10 Speaker Cable: Neotech OFC 2×4mm2 SUB Cable: Dietz Double Shielded OFC CD Player: Sony CDP-597 Blu-ray Player: LG BX580 LCD TV: LG 37LE7500 Interconnect Cables: in-akustik Monitor Symmetrical OFC Hi-Fi állvány: Söund Arts AP 3004 Hangfal állvány: Söund Arts SJ 1690
- Khaosz
- V.I.P.

- Értékelés: 23
Klipsch hangsugárzók
Hali Newmann,
ha emlékszel még én vettem a Klipsch subbot tőled.
Mondtad, hogy LFE csatorna búg ha beledugok egy RCA dugot.
Megnéztem tényleg búg, és említetted, hogy fogóval ráncigáltad.
Hát szétszedtem és megnéztem.
Gondoltam hogy azárt búg mert nem kap negatívot a csatorna. Így is volt csak erre nem számítottam. Az RCA foglalat külső pereme amin a negatív szál megy a nyákból teljesen ki volt szakadva mintha 2X körbetekerték volba egy 2 colos csőkulccsal.
Végül is sikerült megcsinálnom és funkcionál jól. Megforrasztottam a csőkulcsos akciót. Csak a jövőben szerintem ne ráncigáld fogóval az RCA foglalatot.
Különben megnéztem a végfokot és két dolog tűnt fel. Vagy nagyon kicsi a trafó vagy nincs. A másik meg, hogy nincs hűtőborda. Vagyis a két végfoktranyó egy kb 5cmX5cm alu lapra van hőátadó pasztával felrakva. Ennyi lenne a hűttés ? Vagy a bődületes levegőáramlás amit a sub gerjeszt a elegendő hűttést ad a tranyónak ?
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Ezek vajon kaphatóak fehérben? Legalább a kábel színe vagy mittodomén. Én csak egyféle, fekete kivitelben láttam.
Kiváncsi leszek az itthoni árakra...
Image - $349
Custom - 3, $299
Custom - 2, $199
Custom - 1, $129
Klipsch Custom 1 vs. Shure SE110. Egy ilyen csatára kivi lennék.
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Megrendeltuk az elso darabokat, remelhetoleg 1 honapon belul tesztelhetok, illetve megvasarolhatok lesznek :-)
Cikk hozzá
Durva, h a csúcsmodell két utas, hangváltót stb. tartalmaz. Durva, mert ez nem egy fejhallgató, hanem FÜLhallgató. Persze szép ára van, még a legkisebb modellnek is. Engem legalább egy meghallgatásra mindenképp érdekelne, h miért ilyen drága egy FÜLhallgató.
Reméljük, h a Sound Experience tényleg Ultimate.
Klipsch hangsugárzók
Egy kis ajándék az IFA-ról a Klipsch kedvelőknek:) Van még pár képem, bár sajnos nagyon rossz fényviszonyok voltak. Ettől függetlenül mindent megtettem, amit lehetett.
Megrendeltuk az elso darabokat, remelhetoleg 1 honapon belul tesztelhetok, illetve megvasarolhatok lesznek :-)
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Felhozom a topicot egy kérdéssel.
A Klipsch iFi hol van egy Klipsch ProMedia 2.1-től?
Up.
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Felhozom a topicot egy kérdéssel.
A Klipsch iFi hol van egy Klipsch ProMedia 2.1-től?
- Amit már nem lehet kapni.
- Volt ProMedia 5.1-m 1.5 évig, az meg majdnem ugyanolyan, mint a PM 2.1-es. Tehát lenne hasonlítási alap.
Az iFi-hez a két front egy RSX-3-as Reference Satellite. Aminek azért jobbnak kéne, h legyen a 2.1-es PC-s ProMedia 2.1-nél. De még a sub is kérdéses, h milyen ahhoz képest.
Egyébként a tomshardware-n (ami nem egy nagy audio teszt csapat), azt állítja, h árának feléért lehet kapni 2.1-es hangfalat. Nem tudom mire gondoltak... Csak nem egy Logitech Z-2300ra. Mert azért azt kötve hinném, h az RSX-3as satelliteknél olyan sok PC-s hangfal satellite hangfala jobb lenne.
Egyébként hallotta már vki?
Klipsch hangsugárzók
árához és hangjához képest az ára nagyon baráti (21.500 Ft)
Mondjuk tényleg nemvészes az ára
A PH-n végigolvastam róla az egész topicot (hosszú volt). Elég röhejes, h ott mit művelnek az emberek ill. h vélekednek erről a dobozról. Nem mondok semmit, aki akarja majd megnézi... Vicc! Az ára pedig nagyon baráti! De szebben fogalmazok. Tehát nagyon megéri az árát!
De nem hájpolom tovább, leírtam a véleményem. Akiknek van ilyenje, azoknak hasonló a véleménye és tudják miről beszélek én itten'. Leírtam az élménybeszámolom, én nem beszélek rá senkit erre, aki meg úgy gondolja, az vegye a "gagyi" 2.1-eseket, ennyiért. Vagy akinek nagyobb hangerő kell és több, de rosszabb mélyhang és idegesítő csilingelő magashangok.
Egy ilyen dobozt hallgatok munkahelyen. Nincs semmivel megtamogatva, csak siman ralogatva egy G5 Mac kimenetere, ledobva az asztalra es kesz. Remek kis dobozok, egesz nap hallgathato, gyakorlatilag barmilyen zenevel. Ha igy megszolalo nagy rendszert konnyu lenne osszeallitani, azt hiszem kevesebb hifis forum lenne a neten.
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
A PH-n végigolvastam róla az egész topicot (hosszú volt). Elég röhejes, h ott mit művelnek az emberek ill. h vélekednek erről a dobozról. Nem mondok semmit, aki akarja majd megnézi... Vicc! Az ára pedig nagyon baráti! De szebben fogalmazok. Tehát nagyon megéri az árát!
De nem hájpolom tovább, leírtam a véleményem. Akiknek van ilyenje, azoknak hasonló a véleménye és tudják miről beszélek én itten'. Leírtam az élménybeszámolom, én nem beszélek rá senkit erre, aki meg úgy gondolja, az vegye a "gagyi" 2.1-eseket, ennyiért. Vagy akinek nagyobb hangerő kell és több, de rosszabb mélyhang és idegesítő csilingelő magashangok.
Klipsch hangsugárzók
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Csütörtökön beújítottam egy Klipsch ProMedia Ultra 2.0-ra. A történet úgy szólt, h eladtam a KEF sub/sat-t, mert az elhelyezés közel sem volt tökéletes, a szomszéd miatt sem lehetett úgy "odacsűrni" ahogy én azt szeretem a filmeket, közbe a projim is beszart és így megváltozott pár dolog. Eladtam. Vettem egy fülhallgató rendszert, ami nagyon jó, bár még szokni kell, h a fejemen van, a hangok amiket kaptam pedig magukért beszélnek. De ez így önmagában kevés. Mi szól, ha jönnek a haverok? Mert akkor ugye kell vmi zene, kell vmi, ami megfelel erre a célra, olcsó, nincs útban és kinéz is valahogy. Ez még szép is! No, de a haverok miatt nem veszek hangfalat, nekem is jól jön, mert nem lehet mindig a fejemen a fülhallgató, tehát másodlagos hangkeltőnek vásároltam. Az elején, ahogy írtam is, már csütörtök óta hallgatom, persze nem folyamatosan, mert a fülest is párszor a fejemre húztam. Az élemények pedig. A hangfal mély, magas és kecses kinézetre, a fekete szövettel nagyon komoly látványt nyújt, árához és hangjához képest az ára nagyon baráti (21.500 Ft). Az enyém fekete. Na de a hangja. Először féltem a mélyektől, h kevés lesz és nem fogom bekapcsolni, pedig anno az XMS-be én már megfelüleltem a H/K Soundstick mellett, ami 2.1-es. Azt lenyomta 45 ezerért. Na de az inkább látvány, mint hang. Nekem sub nem kellett, mert a HTPC házat megvéve a lábam mellől elkerült a ház és nem akartam berakni egy subot ide. Vagyis barbár módjára nem az íróasztal alá került volna, de akkor is útban lett volna. 2.0-ás hangfalak között, ha nevet és hangot szerettem volna, akkor csak is egy választásom volt. És ez a Klipsch. Na de visszatérve a hangjára: ha az van előttem, h 20 ezer forintba került, akkor azt mondom, h na ez megérte! Mélyek: ezek a pici hangszórók "ekkora" mélyet le tudnak adni az számomra több, mint meglepő. Nincs műanyag hang és teste is van a doboznak. Magas hangok is nagyon rendben vannak, nincs semmi vészes kiemelés, nagyon jó hallgatni. Én főleg és szinte csak elektronikus zenére használom és mit ne mondjak, elégedett vagyok vele. A Bass pótméter a hangfalon minimumra van véve! WinAmp-ban is lineáris az Eq, nincs bekapcsolva. Az USB-s Lupus-om össze van kötve a Bubo-val és a Bubo-ra van rákötne a Klipsch PM. Ehhez el kellett néznem a Kácsába és nem sajnáltam ezer Ft-ot két - ehhez a hangfalhoz - jó kábelért. Egyet úgyis venni kellett volna, vagy átalakítót. Így vettem hozzá egy RCA-RCA-t, ami összeköti a két hangfalat és egy Jack + 2 RCA kábelt. Kácsa szerelt Basic Line sorozatból. Nem tudom milyen az alap kábellel, de a lényeg, h a Lupus besegít neki, mert hangkártyám nincs és ennél több kábelt nem biztos, h megér, tehát én biztos h a maximumot hozom ki belőle. A mélye a hangfalnak mára jobb lett, puhább lett, mint csütörtök este az első bekapcsolásnál. Hát kb. ennyi a történetem és az élménybeszámolom. Többszörösen visszatérő Klipsch user vagyok, aki megint elégedett azért, amiért ezt a pénzt kifizette.
Szerintem nem szólt belőlem semmiféle elfogultság a hangfal vagy a márka iránt, de gyakran filozofáltak már, h nem-e éri meg hasonló áru 2.1-es hangfalat vásárolni. Nos, a válaszom az, h nem! Logitech Z3-hoz volt szerencsém tartósan. Annál határozottan jobb és egy dobozzal keveseb is van a szobában. Pedig az egy zárt 20 cm-es sub és olcsóbb. Ez kevesebb, de jobb. Remélem ez érhető... A Creative-nak ilyen áron pedig csak műanyag hangú dobozaik vannak. Más meg nincs. Egy 20nm-es szobában van előttem, de a szobát képes hanggal megtölteni. Falbontásra nem jó, de ide tud elegendő hangerőt produkálni.
A legjobb kép, amit neten találtam róla, ez türközi is a valóságot, de élőben talán még ennél is jobban mutat.
Klipsch hangsugárzók
Egy kis ajándék az IFA-ról a Klipsch kedvelőknek:) Van még pár képem, bár sajnos nagyon rossz fényviszonyok voltak. Ettől függetlenül mindent megtettem, amit lehetett.
Klipsch hangsugárzók
RT-10d Subwoofer: Ezt lehet a sarokba tenni?? Az h. 3szogletű , ezt sugallná, de mégsem, hiszen 3 membrán van benne?
Plazmák : Panasonic TH42PZ-8, TH42PA-20 , Projektor:Sony HS50, motoros vászonnal, Player: Denon3910, Recorder:Panasonic DMR-RH52 , Receiver: Marantz SR7300, Végfokok: 5 monoblokk:2db Marantz MA700 - Frontokra,3 db MA500 center+surroundra, Hangfalak: Von Schweikert VR4 JRII Klipsch Epic CF-4, RC-35, RS-35, Kábel : Monster M Biwire, Kácsa komponens 15m, HDMI 15m....stb
Klipsch hangsugárzók
RF-52 73900/dbRS-42 48000/db
RC10 48000
Sziasztok!
Én is épp hasonló hangfalak után érdeklődöm. Az árak rendben vannak, de vajon meg lehet-e fülelni az XMS-nél ezeket a Klipsch-eket?
Ezeket nem hozzuk csak rendelesre, csak a felette levolket lehet meghallgatni.
Ha van pl. RF-62, vagy RF- 82 az sem rossz, a karakterük így is hallható. Érdemes bejelentkezni előre, vagy ha csak úgy "beesik" az ember, akkor is lehetséges demo?
Front-end: - Erősítő: Sony TA-FA1200ES Hangsugárzók: - Kábelek: Siltech New York Füles: Sennheiser HD-525 TV: Panasonic TH-37PV70
Klipsch hangsugárzók
RC10 48000
Sziasztok!
Én is épp hasonló hangfalak után érdeklődöm. Az árak rendben vannak, de vajon meg lehet-e fülelni az XMS-nél ezeket a Klipsch-eket?
Ezeket nem hozzuk csak rendelesre, csak a felette levolket lehet meghallgatni.
Klipsch hangsugárzók
RC10 48000
Sziasztok!
Front-end: - Erősítő: Sony TA-FA1200ES Hangsugárzók: - Kábelek: Siltech New York Füles: Sennheiser HD-525 TV: Panasonic TH-37PV70
Klipsch hangsugárzók
RC10 48000
Köszi!
Klipsch hangsugárzók
RF-52 73900/db
RS-42 48000/db
RC10 48000
Klipsch hangsugárzók
HU_DW: Rendelesre eleg hamar meg tudjuk hozni ha valaki mindenkepp ilyeneket szeretne.
gunit: igen jott, ez mar az RW12D
Köszi a választ. Esetleg kb. árat tudnál nekem az említett darabokra (akár priviben)?
Klipsch hangsugárzók
http://www.klipsch.com/products/speakers.aspx
Itt meg tudod nezni oket, xms-re meg nem rakta ki az ember aki csinalja az oldalunkat.
arakat mar tudok mondani:
RW-10 helyett lett a: RW 10d (Black or Silver) 139 900
RW 12d (Black) 169 900
RSW 10d (Black or Cherry) 249 900
RT 10d (Black or Cherry) 299 000
Klipsch hangsugárzók
HU_DW: Rendelesre eleg hamar meg tudjuk hozni ha valaki mindenkepp ilyeneket szeretne.
Tudnál adni olyan liknet amin az ujjak jönnek be, mert nekem még a régieket mutatja csak
Klipsch hangsugárzók