Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mélysugárzók
Mélysugárzók
Te háttal olvasol? Én ezt írtam:
A 45fok YikeSS-nek szólt, de Te is megpróbálhatod...
Én úgy értettem Newman írja nekem a 45fokot, bocs ha Ő is YikeSS-nak írta...
Csak nem olvastam vissza az egész oldalt :kiraly:
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
Mélysugárzók
Ha a membránt fal felfelé fordítja 45fokba, akkor 45fokba arcodba nyomja a csatlakozókat is (a puszta látvány). Smartass. :kiraly:
Nemtom, hogy jött ide a 45 fokos forgatás, én csak 90fokosról beszéltem, igaz nem jött be, tehát felejtős a dolog.
Ha végre feltölteném az akksikat akkor csinálnék képeket a rendszerről, aztán ott látná mindenki mi, hogy van most..aztán ha van mit javítani akkor gondolom adnátok tanácsokat..csak még mindig lusta vagyok
Te háttal olvasol?
Én ezt írtam:
Ez pozitívabb mintha előre néző hangszóróval akarnád lefelé állítani.Mert így nyugodtan boríthatod az oldalára, ha beválik, akkor csinálsz valami lábat alá. Ha meg nem, akkor megy vissza az eredeti állásába
A 45fok YikeSS-nek szólt, de Te is megpróbálhatod...
Mélysugárzók
Hangfalat?
Nem, én inkább a falat nézem.
Mélysugárzók
Az ML-nek az alján vannak a csatik, ha szembe néz, azaz simán be lehet fordítani a falnak, szóval nálad ez a probléma nincs. Azért megnézhetnéd, hátha jobb.
Ha a membránt fal felfelé fordítja 45fokba, akkor 45fokba arcodba nyomja a csatlakozókat is (a puszta látvány). Smartass.
Huhh ez nekem már bonyolult, nem tudlak követni. Inkább megyek nézni a falat.
Hangfalat? Annyira ne vagdalódz, mert én megoldóm a 804-est 130-ból. Igaz h az csak egy makett, de biztos jól szól.
Mélysugárzók
Ha a membránt fal felfelé fordítja 45fokba, akkor 45fokba arcodba nyomja a csatlakozókat is (a puszta látvány). Smartass.
Nemtom, hogy jött ide a 45 fokos forgatás, én csak 90fokosról beszéltem, igaz nem jött be, tehát felejtős a dolog.
Ha végre feltölteném az akksikat akkor csinálnék képeket a rendszerről, aztán ott látná mindenki mi, hogy van most..aztán ha van mit javítani akkor gondolom adnátok tanácsokat..csak még mindig lusta vagyok
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
Mélysugárzók
Az ML-nek az alján vannak a csatik, ha szembe néz, azaz simán be lehet fordítani a falnak, szóval nálad ez a probléma nincs. Azért megnézhetnéd, hátha jobb.
Huhh ez nekem már bonyolult, nem tudlak követni. Inkább megyek nézni a falat.
Mélysugárzók
Mélysugárzók
Azé ennyire hamar Newmannak nem kellett volna felejtenie...
Mélysugárzók
Lacy féle megoldás sem lehet rossz HANG szempontjából, de ki kell próbálni. A dolognak mindössze annyi esztétikai vonzata van, h a membránnal való másik oldalon vannak a csatlkozók. Na most egy ízlésesen elpakolt és kábelektől mentes szobában számomra elfogadhatatlan lenne. És nem hiszem, h azon van itt a hangsúly, h én túlzottan szeretem a szépet, csak leírtam, hátha Lacy nem tudja, h azok a csatik merre fognak lifegni egy 45 fokos mozdulat után. Persze az ML sub hátulról sem csúnya, de azért...
Mélysugárzók
Sajna ennek mindenképp alul vannak a lábai, így lett kitalálva..de azért fogok játszogatni, hátha változik valamit a dolog..legalább érdekességképpen.
Ez pozitívabb mintha előre néző hangszóróval akarnád lefelé állítani.
Mert így nyugodtan boríthatod az oldalára, ha beválik, akkor csinálsz valami lábat alá. Ha meg nem, akkor megy vissza az eredeti állásába
Mélysugárzók
Nem tudom van-e lába annak a subnak. Mert az ML-nek le lehet venni és rá lehetett nyomni egy másik oldalára (összesen két oldalára), azt az alsó lábazat rendszert és így ennél nem fogod meg mondani, h ez most lefelé vagy elölrefelé sugárzó sub(nak van kitalálva).
Sajna ennek mindenképp alul vannak a lábai, így lett kitalálva..de azért fogok játszogatni, hátha változik valamit a dolog..legalább érdekességképpen.
Mélysugárzók
Szóó...
Igen botor megoldás, ha pont a hsz-val ellentétes oldalon vannak a dugecok.
De ha úgy jó a hang, akkor kell némi kompromisszumot kötni.
Nekem bevát a falfelé álló hangszórós megoldás. Sokkal homogénebb a mély, nincs iránya, hanem mindenfelől van egyszerre nem hallani a hangszórót...
Mélysugárzók
Fordítsd a fal felé (persze az előlapos hsz megoldással) ugy 45fokban. aztán próbálkozz ha nem tökéletes, forgatással tologatással...
Kérdezek 1 hülyeséget: A celi sub alapba lefele néz, vajon ezt is lehetne előre fordítani? Bár tuti nem arra találták ki.. vajon milyen hatása lenne? (lehet kipróbálom )
Nem tudom van-e lába annak a subnak. Mert az ML-nek le lehet venni és rá lehetett nyomni egy másik oldalára (összesen két oldalára), azt az alsó lábazat rendszert és így ennél nem fogod meg mondani, h ez most lefelé vagy elölrefelé sugárzó sub(nak van kitalálva).
Lacy féle megoldás sem lehet rossz HANG szempontjából, de ki kell próbálni. A dolognak mindössze annyi esztétikai vonzata van, h a membránnal való másik oldalon vannak a csatlkozók. Na most egy ízlésesen elpakolt és kábelektől mentes szobában számomra elfogadhatatlan lenne. És nem hiszem, h azon van itt a hangsúly, h én túlzottan szeretem a szépet, csak leírtam, hátha Lacy nem tudja, h azok a csatik merre fognak lifegni egy 45 fokos mozdulat után. Persze az ML sub hátulról sem csúnya, de azért...
Mélysugárzók
Fordítsd a fal felé (persze az előlapos hsz megoldással) ugy 45fokban. aztán próbálkozz ha nem tökéletes, forgatással tologatással...
Kérdezek 1 hülyeséget: A celi sub alapba lefele néz, vajon ezt is lehetne előre fordítani? Bár tuti nem arra találták ki.. vajon milyen hatása lenne? (lehet kipróbálom )
Mélysugárzók
1 mar biztos: a lefele konfiguracio qrvara nem jon be nalam... te hogy voltal ezzel?
Mélysugárzók
Newman:
1 mar biztos: a lefele konfiguracio qrvara nem jon be nalam... te hogy voltal ezzel?
Akkor fordítsd előre. Nekem is előre volt irányítva a membrán.
Amúgy sok jelentősége van ám! Először is: Ronin-nak is volt anno ilyen subja. Előre nézett neki a membrán, de átrendezte a szobát, nem tudom 90 fok-al el is fordult minden, ott meg már lefelé kellett irányítani a subot. De nyilván ugyanazon a helyen kevés valószínűséggel fog ugyanolyan jól szólni, előre és lefelé installálva is (vagy ez vagy az, azt ki kell próbálnod). Az meg kizárt, h ugyanúgy szóljon, ha forgatod a subot (előre/le). Szóval jó dolog ez.
Mélysugárzók
Newman:
Erősítők: Dussun DS-99 + (Isotek Elite), Cambridge Audio Azur 540R V2 Front: Dali Ikon 6 Center: Dali Ikon Vokal 2 Surround: Dali Ikon 2 Sub: ML Dynamo Forrás: Debian -> Slimdevices SqueezeBox, Slimdevices Transporter Hangfalkábel: Xindak FS-2 IC: Xindak FA-1 TV: Pioneer PDP-507XD
Mélysugárzók
Na mi lesz Newman, hamarosan veszek 1 sub-ot, meg nem dontottem el, hogy Dynamo vagy Ikon lesz, de siess, nehogy lemaradj az eladasrol Kenyeztess jobbnal jobb ajanlatokkal
Erősítők: Dussun DS-99 + (Isotek Elite), Cambridge Audio Azur 540R V2 Front: Dali Ikon 6 Center: Dali Ikon Vokal 2 Surround: Dali Ikon 2 Sub: ML Dynamo Forrás: Debian -> Slimdevices SqueezeBox, Slimdevices Transporter Hangfalkábel: Xindak FS-2 IC: Xindak FA-1 TV: Pioneer PDP-507XD
Mélysugárzók
De ha ez sem volna elég,pedig ahogy olvastam le megy 1Hz-ig,akkor ez biztossan törné az összes akusztikai problémáját az adott szobában.
http://www.royaldevice.com/custom.htm
HORN SUBWOOFER CHAMBER BUILDING
ez azért kellemes látvány. faszi nem szarozik. érdekes lenne meghallgatni, a minősége menyire van ott. Gőzöm sincs... mondjuk ennyit szarakodni 110dB érzékenységért dícséretes és nyilávn teljesen más felfogásban készült,mint az előtte lévő 3-assal jelölt mélynyomó.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Mélysugárzók
De ha ez sem volna elég,pedig ahogy olvastam le megy 1Hz-ig,akkor ez biztossan törné az összes akusztikai problémáját az adott szobában.
hú bameg ez azért nagyon-nagyon durva sztem.
kíváncsi lennék milyen lehet egy ilyen élőben.
Naim-ZU
Mélysugárzók
3.
UHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH................
Mélysugárzók
TV: Panasonic TX28LK1P Projektor:Optoma HD70 Erősítő: Harman Kardon AVR 235 Front: Klipsch RF-15 Center: Klipsch RC-25 Surround: Jamo E 8SUR.2 DVD: Denon DVD-1930 Video: Panasonic NV-FJ 622 Sub : Mordaunt-Short 309W
Mélysugárzók
3.
TV: Panasonic TX28LK1P Projektor:Optoma HD70 Erősítő: Harman Kardon AVR 235 Front: Klipsch RF-15 Center: Klipsch RC-25 Surround: Jamo E 8SUR.2 DVD: Denon DVD-1930 Video: Panasonic NV-FJ 622 Sub : Mordaunt-Short 309W
Mélysugárzók
2.
Mélysugárzók
Nyugalom.Megoldattam Newman gondjait.