Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heco

hercsi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Heco

Hozzászólás Szerző: hercsi »

Sziasztok!Van valami infótok arról, hogy a Vitas szériát mi váltja le / fogja leváltani?

Miért kéne leváltani, egy széria évekig mehet, ez még tavaly terjedt el. Egyébként itt vannak a Heco kurrens szériái: HECO-AUDIO.
Én egyetértek Veled, csak sajna a magyarországi HECO partnereknél más a szitu:-(...

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Heco

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Sziasztok!Van valami infótok arról, hogy a Vitas szériát mi váltja le / fogja leváltani?

Miért kéne leváltani, egy széria évekig mehet, ez még tavaly terjedt el. Egyébként itt vannak a Heco kurrens szériái: HECO-AUDIO.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

hercsi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Heco

Sziasztok!
Van valami infótok arról, hogy a Vitas szériát mi váltja le / fogja leváltani?

robertv
Isten Hozott! :)

Heco

Hozzászólás Szerző: robertv »

Sziasztok! 
Heco Vitas 600 frontot fogok venni (meg a tobbti  ). Ma hallgattam meg es nagyon tetszett, de azt latom nincs magnesesen arnyekolva.
Ez mennyire gaz? Milyen messze kell lenni tv-tol pl? Tenyleg a dvd lemezt is hazavagja?

Amugy az osszeallitas:
Denon AVR-1306 + Heco Vitas 600 + Heco Vitas 200 + Heco Vitas Center

A valaszotok es velemenyetek elore is koszi!

udv
robertv

Legalább fél m-re legyen a hagyományos tévétől. Egyébként látod is, ha elszínezi a tévé képét.
A DVD lemezt csak akkor vágja haza, ha a hangfal alá kerül. :kiraly:
(A DVD nem mágneses adathordozó )
Ha tetszik, vedd meg.
Nagyon szépen köszönöm a segítséged!
Mar el is rohantam megvenni, meg bejáratós, szal nem annyira hallom jónak még, remelem 3 nap mulva kiakalul

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Heco

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Sziasztok! 
Heco Vitas 600 frontot fogok venni (meg a tobbti  ). Ma hallgattam meg es nagyon tetszett, de azt latom nincs magnesesen arnyekolva.
Ez mennyire gaz? Milyen messze kell lenni tv-tol pl? Tenyleg a dvd lemezt is hazavagja?

Amugy az osszeallitas:

udv
robertv

Legalább fél m-re legyen a hagyományos tévétől. Egyébként látod is, ha elszínezi a tévé képét.
A DVD lemezt csak akkor vágja haza, ha a hangfal alá kerül.
(A DVD nem mágneses adathordozó :kiraly: )
Ha tetszik, vedd meg.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

hercsi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Heco

Ez már a kezdetektől foglalkoztat, mert a yamaha rvx457-es erősítőmön a center bekötőlyuka olyan hülye helyen van, hogy alig fért oda a kezem, épphogy bepasszítottam a vezetékét, szóval mindig azon paráztam, hogy nem lehet-e amiatt halkabb....
nem,

vagy szól, vagy nem... esetleg leold a védelem (zárlat esetén)

Huhh, kösz az infót, akkor legalább ezt kipipálhatom.

Már útban van a Heco Sub 20-as mélynyomó, végre hamarosan teljes lesz a házimozi-szettem, jaj a szomszédoknak (jó, nem bántom a szomszédokat, -30-nál lejjebb ritkán megyek).

Szia!

Én most gondolkodom a 20-as Heco sub megvételén, és érdekelnének az eddigi tapasztalataid a dobozzal kapcsolatban.

Mekkora/milyen alakú szobában használod?
Mennyire érzékeny az elhelyezésre?
Megéri az árát?

Előre is köszi az infókat !

robertv

Heco

Hozzászólás Szerző: robertv »

Sziasztok!

Heco Vitas 600 frontot fogok venni (meg a tobbti ). Ma hallgattam meg es nagyon tetszett, de azt latom nincs magnesesen arnyekolva.

Amugy az osszeallitas:

udv
robertv

tigris1

Heco

Hozzászólás Szerző: tigris1 »

Heco Celan szériából vmikhez volt szerencséje vkinek? És milyen láncon? 300as kisdoboz érdekelne. Polk Rtis6os alternatívájaként.

tigris1

Heco

Heco Celan szériából vmikhez volt szerencséje vkinek? 300as kisdoboz érdekelne. Polk Rtis6os alternatívájaként.

Twining
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Heco

Hozzászólás Szerző: Twining »

Heco Vitas SUB 30A: 51.600 Ft 
Hol láttad ezt az árat?

Üdv
Ghostie

www.olcsobbat.hu - itt néztem meg, de most már szerintem nem annyi, ez egy korábbi bejegyzés volt.
Erősítő: Yamaha RXV457; Hangfalak: Heco Vitas 5.0; Mély: Magnat Monitor Sub 200A; DVD lejátszó: Thomson DTH212;

ghostie
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Heco

Hozzászólás Szerző: ghostie »

Heco Vitas SUB 30A: 51.600 Ft

Hol láttad ezt az árat?

Üdv
Ghostie

sith7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Heco

Hozzászólás Szerző: sith7 »

Ez már a kezdetektől foglalkoztat, mert a yamaha rvx457-es erősítőmön a center bekötőlyuka olyan hülye helyen van, hogy alig fért oda a kezem, épphogy bepasszítottam a vezetékét, szóval mindig azon paráztam, hogy nem lehet-e amiatt halkabb....
nem,

CHECK SP WIRES
Volt már benne részem
kb 15 perc után jöttem rá, hogy a hangfal kábeleket kell ellenőrizni, de abban a 15 percebn fogytam 15 kg -t

Home cinema:
TV: Samsung LE37B530
Blu - ray: Samsung BD - P 1600
Erősítő: Yamaha RX-V430 DVD: Denon 1720
Front: Jamo E350 Center: Jamo E3CEN Surround: Jamo E3SUR Sub: Jamo E5SUB2

Twining
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Heco

nem,

Huhh, kösz az infót, akkor legalább ezt kipipálhatom.

Már útban van a Heco Sub 20-as mélynyomó, végre hamarosan teljes lesz a házimozi-szettem, jaj a szomszédoknak (jó, nem bántom a szomszédokat, -30-nál lejjebb ritkán megyek).
Erősítő: Yamaha RXV457; Hangfalak: Heco Vitas 5.0; Mély: Magnat Monitor Sub 200A; DVD lejátszó: Thomson DTH212;

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Heco

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

nem,

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

Twining
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Heco

A centert nem árt, ha feljebb veszed, mertha nincs akkora űrtartalma, mint a frontoknak, akkor azok elnyomhatják a hangját, sztem 1-2 db-t nyugodtan ráadhatsz. Sztem a kisebb mályláda, vagy esetleg a középső búven elég lehet, mert a nagy val túl mélyre megy le, s azok a hangok már nem fognak beférni a szobádba, s minden rezonálni fog a kösza hangoktól. Ha tudod vidd haza őket, s hallgasd meg.Mondjuk a mélyládából nem kell ugyanolyat venni, mint a szett többi tagja, max. esztétikaliag lehet lényeges.

Persze, általában feljebb is van véve, nem is csak azért, mert a nagy frontok elnyomják, hanem mert ha pl csak halk beszéd van, és a center egyedül szól, akkor azt bizonyos filmeknél alig hallani, míg aztán jön egy robbanás, az már a frontokból, és majd' kiesnek az ablakok. Tehát túl nagy a differencia. Egy ismerősömnél valamivel kisebb magnat hangfalak vannak, de ő nullán használja mindet, míg én ráteszek +5-6-ot is.

BÓTAJÓZSEF
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 250

Heco

Hozzászólás Szerző: BÓTAJÓZSEF »

A centert nem árt, ha feljebb veszed, mertha nincs akkora űrtartalma, mint a frontoknak, akkor azok elnyomhatják a hangját, sztem 1-2 db-t nyugodtan ráadhatsz. Sztem a kisebb mályláda, vagy esetleg a középső búven elég lehet, mert a nagy val túl mélyre megy le, s azok a hangok már nem fognak beférni a szobádba, s minden rezonálni fog a kösza hangoktól. Ha tudod vidd haza őket, s hallgasd meg.
Mondjuk a mélyládából nem kell ugyanolyat venni, mint a szett többi tagja, max. esztétikaliag lehet lényeges.
Naim-ZU

Twining
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Heco

Bizony prímák ezek a Heco 5.0 szettben is kapható hangfalak. Közel két hete barátkozom velük de továbbra is csak bátran ajánlani tudom mindenkinek, persze meghallgatás után .Érdekes, hogy én is készültem a hosszabb bejáratási időre, de napról-napra több és erőteljesebb mélyet hallok belőlük. És ez még gondolom tovább fejlődik.
Persze ennek ellenére kacérkodom a sub vásárlással is, csak még nem döntöttem, hogy gyártónál maradjak-e vagy ne?
Javaslat, vélemény esetleg?

Én is pont most készülök a heco vitas 5.0-át egy subbal kiegészíteni, azt már eldöntöttem, hogy heco-t veszek, csak azt nem, hogy a 20-ast, 25-öst vagy 30-ast. Kevés a hely már a szobában, úgyhogy sajnos a méret is szempont. Panelban 22 nm-es szobába lesz, szóval szerintem nem indokolt a nagyobb, de még nagyon gondolkodom. De már alig várom, hogy megvegyem, és kipróbáljam a mélyeket az U571-el

Szerintem jó, ha a rendszerben levő hangfalak egy gyártótól, egy szettből valók.

Egy kérdés: neked nem szokott a center halkabb lenni a többihez képest, ha mindegyik alapra van állítva az erősítőn?

Egyébként én is elégedett vagyok a hecoval.

botata

Heco

Hozzászólás Szerző: botata »

Ugyan nem NAD és nem 600-700 -as, de a tapasztalatom zene hallgatásra vonatkozóan is nagyon pozitív.
Ahogy mások tapasztalatait ismerem, a Heco alapban jól használható zenére is, de hátha valaki a konkrét típusokról is tud információt adni.

tigris1

Heco

Vitas 600 vagy 700 sztereóra kéne nekem. NAD-dal használ ilyet vki? Wárfedéllel is kacérkodom, illetve Mourdant shorttal is. Tapasztalat?

botata

Heco

Hozzászólás Szerző: botata »

Bizony prímák ezek a Heco 5.0 szettben is kapható hangfalak. Közel két hete barátkozom velük de továbbra is csak bátran ajánlani tudom mindenkinek, persze meghallgatás után .
Érdekes, hogy én is készültem a hosszabb bejáratási időre, de napról-napra több és erőteljesebb mélyet hallok belőlük. És ez még gondolom tovább fejlődik.
Persze ennek ellenére kacérkodom a sub vásárlással is, csak még nem döntöttem, hogy gyártónál maradjak-e vagy ne?
Javaslat, vélemény esetleg?

zAcsKO
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

Heco

Hozzászólás Szerző: zAcsKO »

szerintem a tobbi tartományban is jol teljesít bár én még nem hallottam. Tegnap én is megálltam mellette a MM-ban egy pillanatra és erősen gondolkodoba estem hazavigyem-e, csak sajnos voltak amik ellene szoltak, és itthon is kaptam volna a fejemre ha hazaállitok mégegy hanfallal :smile19: Most meg is emlitettem az asszonynak hogy nem sokon mulott, hogy legyen itthon még egy hangfalpár, mire csak annyit mondott, hogy jo lett volna polcnak meg virágálványnak  

én azzal ideologizáltam,meg h baromi drága volt erdetileg,-ez igaz is,és be is jött a páromnál. földobtam a labdát,h eladásra vettem,mert ócsó volt,de azt mondta inkább tartsuk meg,ha már ilyen jó vétel volt. no,persze szereti a minőségi mozizást,-azért ez is nyomot a latba. azért azt megjegyezte,h jobb lett volna feketa színben! de könyörgöm,ennyi pénzért még válogassunk is?

Akkor a hangfalaim amiket a kérésedre félreraktam neked mégsem kellenek?
TV: Samsung Qled 82" Hangfalrendszer: Martin Logan 60XT 50XT FX Szub: SVS SB-3000 Erősítő: Anthem MRX 540 Végfok: AUDIOPHONICS MPA-M250NC Lejátszó: Nvidia Shield TV

joeytiger
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Heco

Hozzászólás Szerző: joeytiger »

szerintem a tobbi tartományban is jol teljesít bár én még nem hallottam. Tegnap én is megálltam mellette a MM-ban egy pillanatra és erősen gondolkodoba estem hazavigyem-e, csak sajnos voltak amik ellene szoltak, és itthon is kaptam volna a fejemre ha hazaállitok mégegy hanfallal :smile19: Most meg is emlitettem az asszonynak hogy nem sokon mulott, hogy legyen itthon még egy hangfalpár, mire csak annyit mondott, hogy jo lett volna polcnak meg virágálványnak  

én azzal ideologizáltam,meg h baromi drága volt erdetileg,-ez igaz is,és be is jött a páromnál. földobtam a labdát,h eladásra vettem,mert ócsó volt,de azt mondta inkább tartsuk meg,ha már ilyen jó vétel volt. no,persze szereti a minőségi mozizást,-azért ez is nyomot a latba. azért azt megjegyezte,h jobb lett volna feketa színben! de könyörgöm,ennyi pénzért még válogassunk is?

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Heco

Hozzászólás Szerző: gemini »

szerintem a tobbi tartományban is jol teljesít bár én még nem hallottam. Tegnap én is megálltam mellette a MM-ban egy pillanatra és erősen gondolkodoba estem hazavigyem-e, csak sajnos voltak amik ellene szoltak, és itthon is kaptam volna a fejemre ha hazaállitok mégegy hanfallal :smile19:
Most meg is emlitettem az asszonynak hogy nem sokon mulott, hogy legyen itthon még egy hangfalpár, mire csak annyit mondott, hogy jo lett volna polcnak meg virágálványnak

joeytiger
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Heco

Hozzászólás Szerző: joeytiger »

most vettem  akcióba HECO Concerto F15 hangfalakat!  kíváncsi vagyok mit produkálnak majd!
van vkinek tapasztalata róluk?

most majd neked lesz!

Gemininek írtam,h nagyon zsírnak tűnik a cucc,de a késői időpont miatt nem tudtam normálisan letesztelni;csak a mély dübörög kegyetlenül,ami tetszik!
remélem az egyéb tartományok is jók lesznek. a videoton után csak jó lehet egy hangfal,de remélem,h ez szuper lesz,hiszen 158k volt eredetileg az ára.30k-ért még a hülyének is megéri-főleg ha origi!
az a helyzet,h az erőlködőm se egy audiophil (JVC R-8012) ,de a "madzagok" tényleg snasszak.
sebaj,legalább van már egy normális frontom is,a szuper center,meg hátsók után

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Heco

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

most vettem akcióba HECO Concerto F15 hangfalakat! kíváncsi vagyok mit produkálnak majd!
van vkinek tapasztalata róluk?

most majd neked lesz!

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”