Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
rel mélynyomó
rel mélynyomó
Montam mindíg, nem kell a névtől hanyattesni simán jobb az enyém bár az se noname szvsz
Hallottad már otthon ezt a kettőt? :kiraly:
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
-
Vendég
rel mélynyomó
Montam mindíg, nem kell a névtől hanyattesni simán jobb az enyém bár az se noname szvsz
-
Vendég
rel mélynyomó
Tanulság: internet alapján a 40-60%, a REL javára, szinte biztos megrendeltem volna. Hehe.
- a regi sub-odhoz kepest milyenek voltak?
A Quake összehasonlíthatatnúl gyenge. A Martin Logan pedig talán halkabb (már ha az), de szerintem jobb. Ez az ML azért 150eFt (persze kiderült, h az ár nem minden, lásd Quake).
rel mélynyomó
Tanulság: internet alapján a 40-60%, a REL javára, szinte biztos megrendeltem volna. Hehe.
- a regi sub-odhoz kepest milyenek voltak?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
-
Vendég
rel mélynyomó
bár egy ilyen kigyúrt pacáknak simán kéne fél kézzel emelgetnie a legnagyobb REL subokat is.
rel mélynyomó
Mondtam én, hogy ne vegyél semmit meghallgatás nélkül. Akkor talán már nem a huszadik rendszered fogyasztanád!
Amúgy szerintem nem olyan vészes a cucc, de filmezésre nem való, bár ezt az eladó is mondta, de ha Newman kitalálta volna, hogy a másik subot hozzuk el, ami 5x akkora, akkor én tuti nem cipeltem volna azt semerre. Szegény Newmant meg megnéztem volna, ahogy átrángatja azt a dobozt fél pesten át, bár egy ilyen kigyúrt pacáknak simán kéne fél kézzel emelgetnie a legnagyobb REL subokat is.
-
Vendég
rel mélynyomó
Na. Voltunk ma Limar-ba és Hifi Barlang-ba. Előbbiből egy Martin Logan Dynamo-t uttóbbiból egy csöpp kis REL Quake-t. Mindezt Ronin társaságában. Már első meglátásra, dobtunk egy hátast a REL méretétől, pedig tisztában voltam a méreteivel internet alapján, de így a többi REL (Strata) és MS-ek mellett olyan kis nudli volt. Amolyan cuki vagyok. Na mondom olyan jókat írtak róla, ennek tényleg villanatani kell... Az ára is egy történet. Anno, mikor felhívtam őket nyáron (a felújítás közepette), akkor azt mondták, h fekete 140, cseresznye 170. Most kiderült, h a fekete 125. Cseresznye nem érdekel, mert a fekete nem ronda és egyéb színekért nem vagyok hajlandó 30eFt-ot fizetni. Volt kirakva egy régi Q100-as (30cm-es zárt), 150eFt-ért (250 helyett). Azt kellett volna elhozni, de mondtam, h 140 helyett 125, így spórolok egy kicsit. Lekratam a pénzt és elhoztam a Quake-t, aztán go Limar és felmarkoltuk az ML-t, aztán irány Ronin home.
Kibontottuk a drágákat, a nem túl nagy Logan mellett is eltörpült a kis Quake. Még a 804-es Bowerek tetejére is rá lehetett volna tenni. Azt mondják, h a méret nem minden. Hát valahol dehogynem. Ez bonyolult, mert a Logan, nem kétszer akkora, de legalább kétszer olyan erős. Az ágy úgy remegett az X3 alatt! A Quake pedig torzított, ahol tudott. :kiraly: Logan abszolút torzításmentes, telt, izmos kövér mélyek minden subszónikus effektnél.
SZVSZ a Quake mozira worst buy (főleg egy cseresznye). 10nm-es szobába tudom elképzelni kis polc hangfalak mellé zenére és nem Mátrix-féle filmekhez.
Ronin: "ez egy szar".
rel mélynyomó
Főleg hogy én elsősorban a jelkondikat szeretném meghallgatni, szóval azt is hozunk tesztelni (minisub most nincs szóval egy Orion-al kell beérnem egyenlőre). Aztán még az ML Vantage amiért megyek be Pestre hallgatózni és még Newman Subjait is hozzuk haza hallgatni, szóval kb. egész napunk el fog menni ezeknek a cuccoknak a teszteléséve.
A subokat lesz legidőigényesebb letesztelni, mert azoknak meg kéne találni a szobában azt a pontot, ahol a legjobban szólnak. Mivel nekem anno Logan Dynamom volt, ezért tudom, hogy hihetetlen háklis az elhelyezésre (szinte mint mindegyik sub), ráadásul szembe is sugározhat, illetve a föld felé is lehet állítani, ami a variációk számát is megsokszorozza.
-
Vendég
rel mélynyomó
Köszi, a meghívást. De szerintem én nem fájdítom a szívem ilyen dolgokkal, mert a legkisebb REL is nagy nehezen jön össze (vagy ML), sőt mi több, filmekre lennék még kíváncsi, h eme kis sub-ok ott mit is nyújtanak. Az sem mind1, h Tatabányáról megyek fel és elhozni egy REL-t, felmenni Ronin-ékhoz, örülök ha lesz idő rendesen meghallgatni őket.
rendben.
kf
-
Vendég
rel mélynyomó
Ha van kedvetek, akkor nálam meghallgathatjátok a REL Stentor II-t egy jó nagy tölcséres hangfallal integrálva. Úgy hiszem a fizika minden törvénye ellenére igen jól működnek együtt. Persze csak zenével és sztereóban, nem mozizok mostanában.
kf
Köszi, a meghívást. De szerintem én nem fájdítom a szívem ilyen dolgokkal, mert a legkisebb REL is nagy nehezen jön össze (vagy ML), sőt mi több, filmekre lennék még kíváncsi, h eme kis sub-ok ott mit is nyújtanak. Az sem mind1, h Tatabányáról megyek fel és elhozni egy REL-t, felmenni Ronin-ékhoz, örülök ha lesz idő rendesen meghallgatni őket.
-
Vendég
rel mélynyomó
Ti melyiket...- REL Quake
- Martin Logan Dynamo
.....
Na mindegy, holnap Ronin-nal elmegyünk meghallgatni. Elhozzuk letétben őket és náluk vetjük össze. Majd beszámolunk.
Ha van kedvetek, akkor nálam meghallgathatjátok a REL Stentor II-t egy jó nagy tölcséres hangfallal integrálva. Úgy hiszem a fizika minden törvénye ellenére igen jól működnek együtt. Persze csak zenével és sztereóban, nem mozizok mostanában.
kf
-
Vendég
rel mélynyomó
Ti melyiket...- REL Quake
- Martin Logan Dynamo
.....
Na mindegy, holnap Ronin-nal elmegyünk meghallgatni. Elhozzuk letétben őket és náluk vetjük össze. Majd beszámolunk.
Ti melyiket választanátok, egy 20nm-be? A szobában keresztbe lesz elhelyezve az 5.1.- REL Quake
- Martin Logan Dynamo
(azt hiszem ugyanannyi mind2)
Zenéhez is fogom használni, mert olyan közepes méretű, nem éppen mélykirály dobozok lesznek a front polc falak.
szerk: brutál mélyek nem lehetnek. A lényeg, h finoman mennyen jó mélyre, de nem düböröghet, szép alsó mélyeket szeretnék.
Newman,tudod te azt nagyon jól!
- heineken
- Fórumlakó

- Értékelés: 156
rel mélynyomó
Ti melyiket választanátok, egy 20nm-be? A szobában keresztbe lesz elhelyezve az 5.1.- REL Quake
- Martin Logan Dynamo
Zenéhez is fogom használni, mert olyan közepes méretű, nem éppen mélykirály dobozok lesznek a front polc falak.
szerk: brutál mélyek nem lehetnek. A lényeg, h finoman mennyen jó mélyre, de nem düböröghet, szép alsó mélyeket szeretnék.
Newman,tudod te azt nagyon jól!
-
Vendég
rel mélynyomó
Ti melyiket választanátok, egy 20nm-be? A szobában keresztbe lesz elhelyezve az 5.1.
- REL Quake
- Martin Logan Dynamo
-
Vendég
rel mélynyomó
Úgy három éve vettem házimozihoz subot. A keresgélés során az egyik jelölt volt a REL Q 200 E. A hifibarlangban füleltem meg. Nagyon korrekt cucc, szép tiszta mélyekkel. Abszolut nem az a brummogós fajta. A külső izlés dolga. A fa borításut csak képen láttam és az nagyon tetszett, a fekete, (asszem grittex borításnak hívták) szerintem ronda. A végén B&W ASW650 lett, de nem a külső miatt, hanem a Q200E hiába volt szép pontos,de nagyon kevés levegőt mozgatott. Mozihoz nem volt elég ütős.Legalábbis én így éreztem.
Azok a szubok, ahol a hangsugrzó nem veled szemben áll, általában kevésbé ütősek. Viszont egyszerűbb beállítani. A REL nagyobb szubjai nagyon bölcs konstrukciók a föld felé fordított hangszóróval és reflexnyílással. Nálam meghallgathatod a második legnagyobbat, a Stentort.
kf
Pénteken vissza jön hozzám az ex Q400-asom.
Drágasszág,drágasszág!
- heineken
- Fórumlakó

rel mélynyomó
Pénteken vissza jön hozzám az ex Q400-asom.
Drágasszág,drágasszág!
rel mélynyomó
Úgy három éve vettem házimozihoz subot. A keresgélés során az egyik jelölt volt a REL Q 200 E. A hifibarlangban füleltem meg. Nagyon korrekt cucc, szép tiszta mélyekkel. Abszolut nem az a brummogós fajta. A külső izlés dolga. A fa borításut csak képen láttam és az nagyon tetszett, a fekete, (asszem grittex borításnak hívták) szerintem ronda. A végén B&W ASW650 lett, de nem a külső miatt, hanem a Q200E hiába volt szép pontos,de nagyon kevés levegőt mozgatott. Mozihoz nem volt elég ütős.Legalábbis én így éreztem.
Állítólag a REL-ek zenére nagyon jók. Én eddig azt tapasztaltam, hogy ami zenére jó, az kevésbé jó házimozira. A régi Sony subommal élvezetesebbek voltak a filmek, mint a Dynamoval, de zenére egyszerűen pocsék volt. Ez mellett ráadásul a méretei sem arra utalnak, hogy nagyot szólna. Még a te szobádban sem! Legyen neked igazad, de én nem sok reményt fűzök hozzá. Ha zenére akarod, akkor jó választás is lehet.
A Q szériát elsősorban mozira fejlesztette ki a gyártó,ettől függetlenül "diszkrét",tömör mélyei vannak.
Nem olyan hangos mint a reflexes subok,de nagyon ütős,igényes mélye van és kifogja rángatni az ajtókeretet a falból
Igaz nekem a Q400-as volt(most lobbizok,hogy vissza vásároljam nagyon előnyös áron),de a fent említett típus is nagyon meggyőző
- heineken
- Fórumlakó

rel mélynyomó
Állítólag a REL-ek zenére nagyon jók. Én eddig azt tapasztaltam, hogy ami zenére jó, az kevésbé jó házimozira. A régi Sony subommal élvezetesebbek voltak a filmek, mint a Dynamoval, de zenére egyszerűen pocsék volt. Ez mellett ráadásul a méretei sem arra utalnak, hogy nagyot szólna. Még a te szobádban sem! Legyen neked igazad, de én nem sok reményt fűzök hozzá. Ha zenére akarod, akkor jó választás is lehet.
A Q szériát elsősorban mozira fejlesztette ki a gyártó,ettől függetlenül "diszkrét",tömör mélyei vannak.
Nem olyan hangos mint a reflexes subok,de nagyon ütős,igényes mélye van és kifogja rángatni az ajtókeretet a falból
Igaz nekem a Q400-as volt(most lobbizok,hogy vissza vásároljam nagyon előnyös áron),de a fent említett típus is nagyon meggyőző
rel mélynyomó
Az egészről nekem a Dynamo jut eszembe, csak kisebb kiadásban. A külső kialakításra gondolok itt elsősorban. Meg persze a szöveget elolvasva van még pár közös tulajdonság. Pl. azt sem lehetett túlhajtani, mert valószínűleg az erősítése gyengébb volt, mint amit a membrán bírt volna (ami nem csoda, hiszen a nagyobb Logan-ekben is ugyan az a membrán van csak nagyobb erősítővel). Bár itt mondjuk arról beszél, hogy az erősítést veszi vissza. Egyébként a te szobádra valószínűleg elég lenne ez a sub is, de én attól félek, hogy amit vársz tőle, azt nem fogod megkapni...
-
Vendég
rel mélynyomó
Érdekesség. REL Quake.
Orosz oldalon találtam véletlen... Viszont eszembe jutott, h van egy Slam és egy Depth kapcsoló is rajta. Lehet h Slam-be volt kapcsolva mikor ezt mérték és ezért kiemelte a mélyet és a mélyebb hangoktól meg elfogyott az energia, ezért a kiemelés miatt megnőtt a hatás, de lejebb már hirtelen mélybe zuhant? Mert már nem azért de egy ilyen freki egy Logitech PC-s rendszerben jó, de itt és egy REL-nél még ha ilyen kicsi is a doboz. Na ne má! Szal ez elég ronda.
-
Vendég
rel mélynyomó
SZVSZ abszolút nem vészes a fekete! Bár csak képről (de végre egy jó közeli), innentől ha lenne pénzem se fizetnék +30-at a nem fekete színért. Ha meg lenne pénz, akkor meg Q150E (ami úgyis csak feketében van). Ennyi.
-
Vendég
rel mélynyomó
Látom Newman mióta nálam hallottad a subot, azóta kevesled a mélyeket otthon, ezért kutatsz a REL után...!?
Sokallom.
No no...
...
-
Vendég
rel mélynyomó
Látom Newman mióta nálam hallottad a subot, azóta kevesled a mélyeket otthon, ezért kutatsz a REL után...!?
Sokallom.
No no...
-
Vendég
rel mélynyomó
Sokallom.