Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mélysugárzók
Mélysugárzók
A használati útmutatóban van benne a végén, subwoofer pre out:2V, 500ohmJa és várjuk a képeket.
Igen, ezt irja a hasznalati utmutatoban...
Amit eszre vettem, hogy magasabb hangerore kell allitanom a woofert, hogy normalisan beepuljon a hangkepbe, mivel nincs potmeter, minden taviranyitott, szoval a 0-99 skalan a 80-nal kezd rendesen hallatszani....
Ha kulon kiemelem az erositon a basszus jeleket (tehat konkretan kakaot adot a sub-ra, akkor vehetem lejebb, de ha pl. hagyom, hogy egyedul allitsa be a rendszert, akkor alapban halkan szol a sub....
Ebbol arra kovetkeztetek, hogy nem tul erzekeny a sublada, viszont engem szemely szerint nem zavar, hogy zeneles kozben 83-at mutat a kijelzo, a lenyeg az, hogy a vegeredmeny szepen szolo zene
A hetvegen jonnek a kepek!
Turbo78
Úgye megmondtam, hogy érzéketlenek a Wharfi subok (325 mV->150W kérdés hogy dinamikus vagy rms).
A SW-250:250W-os állítólag a belső erősítő teljesítménye.
Engem inkább a táp teljesítményére éenék kíváncsi.
De attól még lehetnek jók.
Mélysugárzók
A használati útmutatóban van benne a végén, subwoofer pre out:2V, 500ohmJa és várjuk a képeket.
Igen, ezt irja a hasznalati utmutatoban...
Amit eszre vettem, hogy magasabb hangerore kell allitanom a woofert, hogy normalisan beepuljon a hangkepbe, mivel nincs potmeter, minden taviranyitott, szoval a 0-99 skalan a 80-nal kezd rendesen hallatszani....
Ha kulon kiemelem az erositon a basszus jeleket (tehat konkretan kakaot adot a sub-ra, akkor vehetem lejebb, de ha pl. hagyom, hogy egyedul allitsa be a rendszert, akkor alapban halkan szol a sub....
Ebbol arra kovetkeztetek, hogy nem tul erzekeny a sublada, viszont engem szemely szerint nem zavar, hogy zeneles kozben 83-at mutat a kijelzo, a lenyeg az, hogy a vegeredmeny szepen szolo zene
A hetvegen jonnek a kepek!
Turbo78
DVD: Pioneer DV-696AV-K Reveiver: Yamaha RX-V1500
Front: B&W DM602 S3 Rear: B&W DM601 S3 Center: B&W LCR600 SW: Wharfedale SW-250
Mélysugárzók
bár tudom a yamaha sub preoutja elég magas 2V os
nálam ez 4V/1.7kohm
Megnéztem, na az már tényleg nem semmi.
Az ilyesmit hol kell megnezni? Kezikonyvben? vagy ez merheto dolog?
Nemtom az ertekeket, de szol szepen
Turbo78
Nemsokara jonnek kepek is, csak most furtam fol a fali tartokat a frontoknak es egy kis takaritas meg rafer a kornyezetre fenykepezes elott
A használati útmutatóban van benne a végén, subwoofer pre out:2V, 500ohm
Ja és várjuk a képeket.
Mélysugárzók
nálam ez 4V/1.7kohm
Az ilyesmit hol kell megnezni? Kezikonyvben? vagy ez merheto dolog?
Nemtom az ertekeket, de szol szepen
Turbo78
Nemsokara jonnek kepek is, csak most furtam fol a fali tartokat a frontoknak es egy kis takaritas meg rafer a kornyezetre fenykepezes elott
Mélysugárzók
nálam ez 4V/1.7kohm
Mélysugárzók
nálam ez 4V/1.7kohm
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Mélysugárzók
Örülünk Neki!
És megérte az árát?
Mekkora az érzékenysége, bár tudom a yamaha sub preoutja elég magas 2V os és simán küld neki jelet, ha nem elég.
Várjuk a képeket a szubodról, és a rendszeredről a megfelelő topicban.
Mélysugárzók
Hali!
Na szoval, az elmenybeszamolo...
A hetvegere megerkezett a Wharf SW-250-es...
Ki lett probalva, zenevel es filmekkel is.
Termeszetesen a boltban is meghallgattam es meg voltam elegedve, de otthon talan meg nagyobbat szol.
Zart doboz leven nincs puffokas meg bofoges, csak szep, padlo es falrengeto melyek.
Nagyon meg vagyok vele elegedve, es habar a sub is nagyon uj, meg a B&W hangfal szett is uj, meg nincs bejarodva, nagyon szepen kiegeszitik egymast, es az elhelyezessel es beallitasokkal sem bajlodtam sokat, 1-2 pont volt a szobaban, ahol megdobbentoen elnyelodtek a melyhangok, de ezeket a helyeket elkerulve mashol egyenletesen teriti a 25 negyzetmetert.
Az elso benyomasok nagyon jok, a tovabbiakban majd meglarjuk...
Ja, es azota a szomszedokkal se talalkoztam, lehet, hogy veluk tobb gondom lesz mint a rendszer beallitasaival
Turbo78
Mélysugárzók
Nem megmondtam , hogy ne itt hírdesd, aki kicsit visszább fog olvasni a subodról,senkinek nem fog kelleni!!!
Mélysugárzók
Hi kösz RACPOWER az lesz megpróbálom eladni, végülis zenehalgatáskor nem jelentkezik a hiba, meg lehet ha valaki a dvdjátszó erősitőjével tólja akkor csak max hangerőn szarakszik. Ha esetleh valakit mégis érdekelné van egy eladó Jamo S40 subom 28 ezerért 12 napja 35 ezerért vettem 2 év gari.
Player : Asus O!Play R1, TV : Sony KDL-32D2810, Receiver : YAMAHA RX-V359, Front : JAMO S406 Surround : JAMO S402, Center : JAMO S40, Sub : MAGNAT Monitor 300A, Koax : MONITOR Stargate Digit Coax kábel
Mélysugárzók
Kérdez!
A te eseted most elég szar.
10 nap után vitted vissza, és így már csak javítják.
Hogy lehet kinyírni?
Nos ennek egyik módja ha a bemenetre egyenjelet adsz akkor a mélysugáró tekercsét lefüstölheted aztán már csak csörögni fog, vagy még azt sem.
De ezzel nem jutnál semmire, mert szerintem ez a kis "szar" jamos szub erősítő részének a bemenete tuti, hogy kondival is védett, tehát az meg az egyenjelet leválasztja éppen azért, hogy a mélysugárzót ne tudd tönkrevágni.
A másik megoldás, hogy maga a mélysugárzót kiszereled és a pólusaira kötöl egyenjelet , mondjuk akksitöltőröl vagy másik erősítőröl adsz neki mondjuk szinuszgenerátorról 30Hz-es jelet kb 100-150W-ot, akkor az erősítőrész kimarad és a mélysugárzó tutira tönkre megy.
De legjobban, miért nem javaslom egyiket sem:
Mert ha beszarik (vagyis kinyírod) és viszaviszed , újra eküldik szervízbe, azok meg azt fogják visszaválaszolni, hogy szakszerűtlen használatból adódóan tönkrement, amire a garancia nem terjed ki.
Így amit javaslok: Ha javítása megtörtént, adj túl rajta, de ne itt hírdesd, mert akkor biztos, hogy senkinek nem fog kelleni, és utána veszel egy másikat.
Ezek utána a döntés a tiéd.
Mélysugárzók
10 nap után
Player : Asus O!Play R1, TV : Sony KDL-32D2810, Receiver : YAMAHA RX-V359, Front : JAMO S406 Surround : JAMO S402, Center : JAMO S40, Sub : MAGNAT Monitor 300A, Koax : MONITOR Stargate Digit Coax kábel
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 713
Mélysugárzók
Hi
Sajnos a Media Markt nem cseréli ki a hangszórót!
nem tudom, mikor vetted, de az MM 3napon belül visszaadja a pénzt...
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Mélysugárzók
Hi
Sajnos a Media Markt nem cseréli ki a hangszórót! Így lesz egy gyenge és ráadásul még javított mélyládám is. hát ennyi ne vegyetek Jamo mélyládát. Valamikek van ötlet hogy lehet úgy kinyírni egy mélyládát hogy a szervíz újjat adjon?
Csá
Mélysugárzók
Én a Klipschre voksolok,hogymiért?
Mert 103 dB nyom 30Hz-en
Ezt nem sok 55E ft-os 20cm hangsugárzóval rendelkező sub tudja.
A klipschben nem fogsz csalódni, meglátod most meg lehet majd azért kell visszavenned a level szintből a klipsch esetében hogy ne nyomja el a többit dús mélyhangokkal.
De azért hallgasd meg a yami 215-öt is, de elhiheted hogy fölkdbe tiporja.
De hallgasd csak meg mindkettőt
Mélysugárzók
Ez sem rosz: http://www.ittveddmeg.hu/products.php?id=5307
Nem rossz választás szerintem. Ez biztosan ki fogja elégíteni az igényeidet.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Mélysugárzók
Ez sem rosz: http://www.ittveddmeg.hu/products.php?id=5307
Mélysugárzók
Hi
a fejlemények: visszavittem a cuccot kedvesen mindjárt mondták hogy biztos rosszul dugtam össze stb. utánna csak kipróbálták torzított mint állat azt mondja felküldik valószinű cserélik de lehet csak javítják valami szabályzó lehet rosz az erősítőjében. Mondja a gyerek azért próbáljunk ki egy másikat is épp volt olyan rákötöttük és az valóban nem torzított annyira. A lényeg hogy az én példányom hibás volt de a jó se tud sokkal többet ahogy írtad RACPOWER. A lényeg felküldik gariba de mivel 10 napos csak bizakodni lehet hogy cserélik nem javítják, ez azért gáz mert ha javitják akkor így jártam az az enyém jobban fog szólni de akkor sem az igazi ha cserélik akkor a Mediások felajánlották hogy ráfizetéssel vehetek egy komolyabbat.
Itt kérném a segítséget ha netalántán kicserélik es tudok venni egy erősebbet mit ajánlotok ehez úgy 50-55 ezerig max 60.:
erősítő: http://www.netdepo.hu/product_info.php? ... aa1f671571
Hangszóró szett: http://www.texinfo.fr/audio-video/jamo- ... html?ref=8
Kösz
ezt nézegettem:
http://www.ittveddmeg.hu/products.php?id=6936
csak nemtom van-e a mediában vagy visszaadják e a pénzem
Mélysugárzók
tudom hogy olcsókategóriás de azért az öcsém 30 ezer forintos Dimarsion cuccánál (amiben ugye benne van a lejátszó a hangszórószett és a mélyláda) csak jobban kellene szólnia.
Valószínüleg jobban is szól, de ott minden bizonnyal a sub hangereje jóval alacsonyabb és az öszkép jobb, mint nálad, ahol torzítést hallasz. Próbáld meg levenni a sub potiját minimum félerőig vagy az alá.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Mélysugárzók
Hi RACPOWER,
220/230v
35W
50/60HZ
Ettől féltem...
35W tápnak.
Gondolj bele, ez torzítás nélkül még ha digitális lenne az erősítője és a tápja is kapcsolóüzemű akkor tudna 30-33W rms teljesítményt.
De tuti nem az, tehát jó ha 18-20W-ot tud ez a "jó" kis sub, torzítás nélkül.
A 120W csúcs meg már egyenesen brutál akkor kéne neki tudni 60 WRMS, de mint tudjuk az ERŐSÍTŐ az elektronikában azzal kezdődik NEM ENERGIATERMELŐ ESZKÖZ!!!
Az én meglátásom szerint a végeredmény:
1. Hallgasd alacsony hangerőn, erre képes sajnos.
2. Le kell majd cserélned.
De ha van időd nyugodtan vidd vissza, kiváncsi vagyok az eladók, vagy szervíz mit fog mondani.
-
Vendég
Mélysugárzók
OFFTOPIC:
De szegényből még ökör sem lesz soha
OFFTOPIC:
SZtem meg mán sikerült neki.
Mélysugárzók
- meg nemhallottal egy normalis sub-os rendszert..
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Mélysugárzók
Hi Gandalf
tudom hogy olcsókategóriás de azért az öcsém 30 ezer forintos Dimarsion cuccánál (amiben ugye benne van a lejátszó a hangszórószett és a mélyláda) csak jobban kellene szólnia.
Direkt a kedvedért megnéztem a lent említett Matrixos jelenetet majd ful hangerőn a Dimarsion szépen szól adja a mélyet nincs huppogás pedig ugye a Dimarsion kategóriákkal lentebb van, műfából van és méretre sem nagyobb!
A megoldás: felejtsétek el a drága cuccokat nem kellenek nekünk THX-es csodák mikor ott a 30 ezres Dimarsion és ver mindent na jó ez csak vicc volt
Csá
Mélysugárzók
Kérdez nem bántani akarom a subodat, de amit leírtál az tipikusan egy "olcsóbb" sub betegségei. Lassú puffogó hang és terhelést sem bírja. Valószínüleg egy drágább sub megvétele lesz a kielégítő megoldás.
Mélysugárzók
Hi RACPOWER,
220/230v
35W
50/60HZ